32945
Magyar Foci
-
Rudee #32500 Futács a Dinamo Zagreb ellen lőtte a 10. bajnoki gólját idén, bebiztosítva idegenbeli győzelmüket. -
#32499 nekem mindegy csak ne vidi-fradi legyen a bajnok :D -
geo91 #32498 tökéletes eredmény :D -
#32497 jaja jó meccs volt. -
#32496 Vidi-Vasas nagyon fasza kis meccs volt :) Szép akciók, piros lap, kapufa, minden volt. -
#32495 A folytatás. Puskás ugyanis hallott róla. :) -
#32494 most már azért majd nem, mer má több tao pénz jár értük.... -
karajjj #32493 21-24 évesen még MB3-ban szaladgál a Rákosmente, meg a Biharkeresztes ellen az átlag magyar tehetség. -
ozbom #32492 Mert olyan edzők készítik fel őket, akik alkalmatlanok az edzőségre. Nálunk még 21-24 évesen tehetségnek tartják a játékost. Máshol már 19-20 évesen alapember. -
#32491 16-7 éves korig vannak tehetséges játékosaink, de utána elmossa őket a tenger és többet nem hallunk róluk... -
#32490 szoboszlai_dominik_fonix_bemutatasa
bevezető: "Szoboszlai Dominik rugótechnikája kijuttatta az U17-es Eb-re a válogatottat. Nem az akadémiai rendszerből jött, külön utat járt be, ami kritika. Egy fehérvári nevelőműhely adta a válogatott gerincét." ajjajj... :D -
kamionosjoe #32489 Portugália - Magyarország (tippjáték)
regisztráció után lehet tippelni: http://www.magyarfutball.hu/hu/merkozesek/2017-03-25/portugalia-magyarorszag
Saját tippem: 0:1
-
Rudee #32488 Kihagyott helyzetekben előtte sem volt hiány. -
kamionosjoe #32487 Nekem fogalmam nincs, de én nem is nyilatkozok erről a tévében. :) -
#32486 + Elek ajtó-ablak kapufa :) -
#32485 Miért, Te honnan tudod hogyan fogunk/fognak felállni? Hadrend, kezdő 11. -
Rudee #32484 Az EB-n a portugálok lőttek 3 gólt azon a meccsen, nekünk meg 2x is szerencsésen pattant.
Abból a meccsből a profik tanultak szerintem, kb kivégzés lesz, ha lesz kedvük egy kis szombat esti focizgatáshoz. -
kamionosjoe #32483 Ezért aztán érdemes volt behívni a műsorba:
"Hát én nem tudom, hogy állnak fel a portugálok, nem tudom, hogy állnak fel a magyarok. Tehát ahhoz jobban el kell mélyülni egy-egy csapatnak aaa... a szurkolók tudnak ilyenkor jókat mondani, hát én azt se tudom ki játszik..." -
#32482 Nem védem, de nem tudod mire van ennyire lehúzva. Mi hülyeséget mondott? A fogalmazásával lehet vannak gondok, de a generációváltás problémája mindenütt probléma. A portugálok igen is erősek, top bajnokságokból jönnek valóban. Az EB-n ellenünk valóban nem ment nekik a szekér. Másrészt a mostani vezetés valóban türelmesebb (jogosan), a meccsrejárás kultúráját is jól elmondja.
Ha nálunk a labda támadunk, ha náluk védekezünk szlogen valóban eléggé zomborisított, de tényleg nem lesz könnyű megoldani, hogy ha nálunk van a labda ne tudják elvenni a mozgékony portugálok, ha pedig náluk van akkor tudjunk védekezni is, ne pedig csak cicázzanak velünk.
Szerk.: a hollandok eb selejtezős keretében mennyi ifjonc/új ember volt?
Az nyilván túlzás hogy direkt áldozták be magukat, de szerintem nem is ez volt a lényege.
Utoljára szerkesztette: DaemoonHunter, 2017.03.22. 15:34:10 -
#32481 Teljesen kész van ez az ember...
"Én is mondtam annak idején, hogy mivel kétévente rendeznek világversenyt, időnként egyet-egyet ki kell hagyni. Nincs más választásunk. A hollandok is beáldozták az Eb-t, fiatalítottak, kockáztattak."
-
#32480 Végigolvastam tegnap én is a cikket,zseniális forma -
#32479 A nyolcvanas években valahogy itthon kb. a labdarúgást szeretők kb. 99%-ának kimaradt az amerikai teremfoci, főleg ha abban egy disszidens rúgta a gólokat egy másik disszidens pedig védte ua csapat kapuját. :)
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.03.18. 19:24:38 -
#32478 Sose hallottam róla, de nagy formának tűnik, jó sztori :D -
#32477 "Nem csak manapság igazolnak az Egyesült Államokba a sztárok, akkor is így volt. Olyanok játszottak itt a ligában, mint Pelé, Johann Cruyff, Gerd Müller vagy Franz Beckenbauer. Mi voltunk az igazi nagy spílerek, volt, hogy csak két-három amerikai volt a keretben, de azok sem játszottak, mert buták voltak, mint a tök." -
karajjj #32476 megint a tökénél ragadták meg a problémát -
#32475 Nem is értem miért de erről egyből ez ugrott be :DDDD
-
#32474 Az elso bekapott golra nem szamitottak es ez felboritotta a taktikai elkepzeleseit az edzonek de amugy nyertek volna :DDDD -
#32473 Az első gólra is felkészültek, aztán jött a második, de legalább próbálták megszervezni a védekezésüket. Hogy lehet ennyi ordas nagy faszságot összehordani? Jézusom. Ennek soha nem lesz vége. -
#32472 Első gólig jó volt a védekezés -
Rudee #32471 Kalmár a bajnokin is kezdő és ki is osztott egy gólpasszt a félidő derekához közeledve. -
Rudee #32470 Elek a kispadon kezdi pályafutása csodás, kazah szakaszát. -
Rudee #32469 Kalmár megszerezte első gólját a Brondby-ben, a mai kupameccsükön a negyedik gólt Ő lőtte. -
karajjj #32468 -
karajjj #32467 Ranierit gondoltam inkább... :D -
#32466 Luis Enrique! -
#32465 Tornyi -
karajjj #32464 Horváth Ferit kib*szták.
Na vajon ki váltja? -
#32463 -
#32462 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Rudee #32461 Ez a Nagy Dominik is jó helyre került. 4 meccsen 3x a padra odafér, de egy percet sem játszik.