32945
Magyar Foci
-
#32541 ez a füstölés nnagyon kell, idióta faszkalapok.... -
#32540 Ilyen szar meccset is régen láttam :) -
#32539 Fradi is sokra ment vele... -
#32538 Fene tudja... vidi profibb klub, de a tudásbeli különbséget a lelkesedéssel jobban tudja kompenzálni a honvéd. Örülnék Honvéd sikernek is, de a BL/EL miatt a Vidiét jobban szeretném. -
#32537 90% hogy a Vidi nyer. És 56% hogy lesz valami vitatható bírói ítélet, ami majd a Vidit segíti... -
#32536 Kicsit összevissza volt a himnusz :D -
#32535 Sztem a magyar focinak már jót tett a honvéd is vasas is tele magyar fiatalokkal, saját nevelésekkel ilyen évet futni. -
karajjj #32534 Ebben tényleg hasonlít pinyőre. Ezen kívül még mindkettőjüknek van haja, van két kezük, két lábuk, sőt két fülük is van és egyikük sem szatyor. :D Elég idegesítő már, hogy a propaganda médiának ki van adva, hogy fel kell szopni a felcsúti tolódás-gurut. -
#32533 A szemelyiseg fontos, semmi mas :x -
#32532 mondjuk nekem Simeone is idegesítő egy idő után a folyamatos idegrángásaival... -
#32531 Igen,az Opel Astrat is osszelehet hasonlitani a BMW M6-al,mert mindketto 4 kereken gurul,es van bennuk kormany... -
-
kamionosjoe #32529 Most jöttem a meccsről, bajnok az Eto, jövőre már NB2 jön. :) Kíváncsi vagyok mit írnak majd a nézőszámra, elég sokan voltak. Végén az emberek berohantak a pályára ünnepelni. -
#32528 Igen en is igy ertettem,jobb a koefficiens -
#32527 Szerintem lesz meccset befolyásoló bírói hiba, nagyon nagy lesz a nyomás rajtuk is meg a meccs hangulata is hozni fogja ezt. De ez a játék része, ettől is izgalmasabb, meg lehet róla beszélni / vitatkozni a meccs utáni napokban/hetekben is :)
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2017.05.21. 13:17:12 -
#32526 annyiból jobb lenne, hogy ők még idén kiemeltek Sousa miatt, szóval nem egyből a Salzburg-al kell kezdeni az első fodulóban :) -
#32524 nem lenne jobb, ha a vidi jutna a bl-be... semmivel sem... -
#32523 Nem tudom,talan a bajnoksag 12 csapatabol a fele allami,koztuk a Vidi is. Ha a keret erossegeket nezzuk akkor jobb lenne ha a Vidi jutna a BL-be,oket erosebbnek erzem nemzetkozi szinten (ertsd talan futna 1 kört),mig a Honved lehet hogy csak 1 szezonos csapat,es jovore kipukkannak,vagy szetvasaroljak oket. Viszont a magyar focinak jot tenne,ha a Honved tele MAGYAR fiatalokkal bajnok lenne. Majd kiderul,remelem a palyan dol el a dolog,es nem lesznek biroi hibak -
#32522 Miért nyúlnának bele? -
#32521 Rohadtul varom a Vidi-Honved arany derbit,belenyulnak-e fentrol es behuzza a Videoton,vagy a Honved lehozza ikszre a meccset? -
#32520 Ki is rúgták. -
karajjj #32519 Urbán Flóri -
#32518 Ja durvan visszajott a Honved :DDDD -
geo91 #32517 szerencsére volt egy második félidő is :D -
#32516 A kövesd most kaparja ki a bajnoki cimet a Vidinek -
#32515 Tényleg tökön öklözte. De mindegy a DVTK is valszeg leiratkozik Kassairól. (mert oké hogy nem lehet ilyet, de mióta a Fradi 'leiratkozott' róla azóta furcsa mód nem is kapják meg.. -
SzocsA #32514 Ebből a kameraállásból miért nincs videó? minden egyes portálon a másik videót lehet látni onnan meg takarva van, ha jobban nézi az ember azért lehet valamit látni belőle de nem nagyon..... -
kamionosjoe #32513 Szerintem tökön vágta. -
#32512 videó alapján pont őket nézte kassai -
SzocsA #32511 A videóból úgy tűnt mintha simán ellökné magától.
Amúgy a bíró ezt látta, hogy ütött vagy valaki mondta neki? Nem látni az egészet sem, de mintha arra nézett volna a bíró.... vagy őket nézte volna.
Amúgy más szögből nem volt felvétel?
-
#32510 A jobb kéz mintha lendült volna...
Ráadásul ökölbe szorítva:
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2017.04.30. 13:13:13 -
#32509 A videón nem lehet látni, hogy tényleg ütött e Lipták, vagy sem. -
#32508 Nala valami maganeleti problema van,hogy ennyire a beka segge ala sullyedt a teljesitmenye? Nem hiszem hogy elfelejtett volna jol biraskodni,amikor regebben folyamatosan hozta a jo meccseket -
argo001 #32507 Mi kell még ahhoz, hogy ez a nyomorék többet egy meccset se vezethessen? -
SzocsA #32506 Kassai még azt hitte, hogy Bayern meccsen van.....De gyökér ez a köcsög....
-
geo91 #32505 a többperces kapuskirúgásokról nem is beszélve -
geo91 #32504 talán mert az egész második félidőt végigfetrengték a szimuláló gyirmótiak -
#32503 Es erre kapott egy golt... nevetseges -
#32502 Gyirmot ellen miert mindig 6 perc a hosszabbitas? Csak nem veletlen?... -
#32501 Vad 2 nem vette észre :(
Pedig lehetett volna 3 3...