Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
nincs az az edzõ a világon,aki a technikailag nulla 23-24 éves magyar focistát megtanítson focizni,a taktikát el lehet nekik magyarázni,aztán vagy megvalósítják,vagy nem,ahogy Véber is mondja

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
Ha olyan tehetséges edzõ lenne, akkor egy gyengébb csapattal is eredményes lenne...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
mai magyar edzõi közegben NINCSEN még egy ilyen lelkes,a munkájának élõ tehetséges edzõ mint a Véber. Kimondja ami van,nem kertel mint a többi balfasz,és reálisan látja a dolgokat. Egervári a román vagy holland meccs után hogy nyilatkozott? Én még a mai napig emlékszem,olyan higgadtsággal fosta a szót,mintha egy 0-0-val hozták volna le a meccset,és ez a szomorú. Pápán is amikor edzõ volt,megmondta hogy mivan,ha kellett saját magára vert rá mindent,ha kellett akkor a földig oltotta be a játékosait,ezt kell csinálni,a hülye magyar focista (nem labdarugó,labdarugók csak nyugaton vannak) nem ért a szépszóból,a normál hangnembõl ezek szerint. Lesz õ még magyar bajnok edzõ,ha olyan csapathoz kerül,ahol van egy karakán tulajdonos/vezetõ,és megteremtik neki a jó feltételeket. Itt van ez a Jose Gomes a Vidinél,egy nulla fos portugál sokadrangú edzõ,állítom nem lenne ekkora hátránya a csapatnak ha pl.: Véber irányítaná õket.

DaemoonHunter
<#eljen><#eljen> Ez kellett már.

Szerintem a dobogón kialakult a végeredmény.

<#eljen>

élvezet amúgy hallgatni 😊

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

dave9004
Tuijp után kétségeim vannak a holland mb2-vel kapcsolatban 😄
passatgt
Vida Kristopher
Másik gólja, sarokkal 0:30-nál
Mégegy, rögtön az elején

Narxis
Jah essen ki az egyetlen teljesen magyar csapat. Akkor már inkább építsenek nekik is stadiont, azon már ne múljon. 😊 Stadiont mindenhova!

LasDen
Az lehet a baj hogy õk nem lesen születtek mint inzaghi 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
amolyan Böde tipusu,csak annyi a különbség,hogy Szalai szálkásabb,de úgy igazából focizni egyik se tud 😄 Inzaghi se volt egy nagy technikai zseni,neki még a farkáról is bepattant a labda,de Szalaihoz meg Bödéhez képest egy Ronaldinho volt 😄DDDD

LasDen
Szalai tipikus bólya center. Semmire nem jó csak berugni a kapuba. Csak hát abból is alsó kozepszintu...

dave9004
amit elõtte kihagyott, az a abizonyíték, hogy miért is játszik annyit amennyit mostanában.
passatgt
és tényleg😄

passatgt
4-0

bakkerman
na meg Véber nagy úr némi színt visz ebbe a bajnokságba,bár felõlem essenek ki,csak valahova vegyék fel mb1-be Gyurit 😄

passatgt
paks kiesésnek örülnék jobban, kövesden legalább van valami stadionféleség ahol lehet normális meccset játszani

bakkerman
úgy tûnik akkor 3 csapat fog "pályázni" a 2. kiesõ helyre,MTK,Paks,Kövesd

passatgt
Puskás-Kövesd 3-0

passatgt
(gondolom valaki agyonrúgta és bepattant róla😄)

passatgt
na talán kijött a gödörbõl a vidi?

bakkerman
Szalai gól,csereként állt be

DaemoonHunter
Klopp szerint van spiritusz a srácban, és ha õ mondja akkor...akkor legrosszabb esetben jó lesz egy hajtós szakmunkásfocistának valamelyik középcsapatnál.

Ezt mondom, hogy önbizalom az van, csak nem értem mire.
dave9004
mit akarsz? 😄 ezek szerint 100% esélye van h dortmund v PL. már tud valamit.
LasDen
amugy igazad van. legalbbis en se latok tul sok mindent Bajnerban....

LasDen
koszonom szepen. sokat keszultem

Megvan az év oltása díj nyertese gratulálok.
LasDen
egyenlõre a sorozatgyilkos vag mielott elas az erdoben. amit te keresel az az egyelõre...

ressy14
any differences? <#nemtudom>

Dum spiro, spero.

bakkerman
azt hittem vidis a srác <#nemtudom>

Amúgy olvassa valaki a Bajner interjúkat például ami ma jelent meg a Nemzeti Sportban.
Azt mondja, hogy 70% az esélye, hogy a Dortmund elsõ keretének tagja lesz, 30% hogy a PL-be kerül.

Nézzük a realitást 24 évesen tehát már nem fiatalon jelenleg a Bundesliga 3-ban játszik a Dortmund B-ben. Csatár létére 25 meccsen van 2 gólja a már amatürligának számító Német 3-ban. Ilyen mutatókkal biztos érkeznek a PL ajánlatok......XD és persze ezt a srácot sztárolja most az NSO és õ a nagy megmondóember napjainkban.

Én vagyok egyedül akinek egyenlõre egy semmire ugráló nagyképû phaxnak tûnik?
Miért licitálna rá a Gyakadémia mikor épp az õ játékosuk???
bakkerman
nehogy a Gyakademy rálicitáljon közpénzbõl

a.carkey
Újpestnek és Törõnek egy a sorsa, a rég dicsõsége majd a leépülés és a kóma, reméljük jobbra fordulnak a dolgok.
a.carkey

A medve nem játék.

bakkerman
ez a csaj hogy a pics@ba kerülhet még futball meccs közelébe az ilyen eset után??

[HUN]FaTaL
A második videó meg bazze, vicc 😄DD

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Lehet, hogy Puhl még 58 évesen is jobban vezetné a meccseket 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Narxis
Az mondjuk siralmas, hogy ilyen "jól" ismerik a HAZAI versenyszabályzatot a csapataink. 😄

a.carkey
Szakemberek, mi? A maki is vágta a Vasasnál mi vonatkozik az eltiltásokra akkora szakember ...

A medve nem játék.

Narxis
Puhl megmagyarázta az NB I legfurcsább eltiltását

Az alapvonali bíró pedig az a Gaál Gyöngyi volt aki ezt se vette észre: Link

<#nevetes2>

Egyszer élném meg, hogy az MLSZ beismeri egy tévedését... 😊

a.carkey
Látod, lehet hogy ezért nem mossák, csak úgy szocializálódtál, vagy mit tudom én, hogy azonnal ebbõl indulsz ki?

A medve nem játék.

DaemoonHunter
Durva hogy szapulja a kommentátor a meccset(a fradi miatt vélhetõleg), pedig egyszerûen csak próbálják játszani a játékukat, és most kivételesen tényleg szinte csak egyéni hibák vannak, de nagyon nagy a mezõnyfölény, és csak lõttek azért 4-et. Várhidi is okoskodik hogy mennyire önzõek a játékosok és nincs fegyelmezettség meg csapatjáték, akinek van szeme az meg látja mi folyik valóban...

passatgt
az eredményjelzõ elég furcsa így

Moshatnák a zsebükbe az Újpesten, meg a Honvédon keresztül is és akkor még a sok Újpest meg Honvéd szurker is örülne, hogy végre erõs csapatuk van, mint régen nem a Felcsútot meg a vezért szidnák, mint a Kispestiek.
ressy14
közben alakulóban a Loki stadionja:

Dum spiro, spero.