Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dave9004
az a szomorú, hogy ez a két szar a legjobb kettõ itthon , tehát ennél csak szarabb van. De a Gyõr se jobb 3.ként
passatgt
küzdeni küzd a vidi, de 0 játék... bye-bye gomes

Hát a Videoton dobogóját én nem érzem biztosnak.
ressy14
szomorú, hogy ilyen két szar csapat fog indulni a nemzetköziben, megint úgy lebõgünk, mint tavaly

Dum spiro, spero.

Most miért nem csak az ultrákért van a foci...
Kaplan
Nem a gyerekzsivajjal van a baj, annak nagyon-nagyon örülök, hogy járnak gyerkõcök a meccsekre.

Attól vagyok szomorú, hogy szurkolói csoportok nincsenek kint/ nem szurkolnak. Szóval félreértettek.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Narxis
Jaja, családbarát stadion.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Mi baj van a gyerekzsivajjal?
Legalább kint vannak és élvezik.
Kaplan
Teljességgel komikus ez a meccs. Az meg, hogy a gyerekzsivajt hallom kvázi, rohadt szomorú.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

dave9004
Micsoda szerelés Iványitól 😄 vezet is a Vidi
Narxis
A Holdról jött a 64 éves szatyor, Tóth Bálint.

Végre kimondjuk a problémákat, beszélünk róla, örülök, hogy kezd az igazmondás "divattá" válni a magyar fociban.

A faterját emberileg felülmúlni annyi, mint egy olimpia bajnok magasugrónak átugrani egy 20 centi magas lécet. 😊
DaemoonHunter
Hát igen volt kitöl örökölni, talán még felül is mulja, remélem emberileg is.

banok
Bogdán, Tõzsér, Varga kezdõ.
Gera padon

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

a.carkey
Bognár anno:

A medve nem játék.

DaemoonHunter
A Bognár inas elég tehetséges, úgy osztogatta a labdákat mint Iniesta... najó megközelítette...a hajdani Véber Gyurit.

Narxis
Azt gyakorolni kell, hogy hogyan mutasson fel egy lapot? Nemár. 😄

Erõnlét kell ami jórészt sprintelések, kiváló látás, szabály bemagolása és az, hogy mennyire tudja követni a tempót testileg és fejben 90 vagy 120 percen keresztül.

Legdurvább esetben is csak legelsõ edzésnek tudok elképzelni ilyen lötyögéseket. 😄

passatgt
maga a helyzet persze vicces, de nem tudom, hogyan máshogy kéne gyakorolni a mozdulatokat, meg ez inkább ilyen erõnléti edzés szerintem😊

Narxis
ááááááá sírok 😄DDDD

ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Narxis
Na ezt nektek Véber Gyuriban kétkedõk!

Pluskast
Az ötlet tök jó, csak nekem ezzel az a félelme, hogy ezáltal a válogatott játékosokat majd nem fogják elengedni a klub csapatok. Mert azért ez így sokkal több meccset jelent a nemzeti 11 játékosai számára, ami meg ugye a klub mérkõzéseken való részvétel rovására fog menni, ami meg a kluboknak nem jó.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

LSSAHPAUL
Bár mondjuk most már egyszinten lehetnek hogy Peti kb 5 éve visszavonult.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

LSSAHPAUL
😄 Az biza lehetetlen, max 1 millát kaphat, ugyanis Lipcsei kapott anno 1,5-öt és azért nem lehet egy lapon említeni a két futbalistát.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

hasonlítana a hokira
Narxis

DaemoonHunter
Egész nézhetõ ez a gyõr-mtk 😊

Ez lesz hosszú távon az EB helyett, ezt mutatja a több országban rendezett EB-k ténye is.
ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

bakkerman
még is csak ilyen hulladék légiósokra futja...az a Mateos gyerek is gondolom felmarkol havi 3-4 misit,pusztán azért mert õ eljutott a Castilla-ig

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Narxis
Nálunk ahol külföldi edzõ van ott általában több a pénz.

bakkerman
meg a vezetõk is,csak azt elfelejtik,hogyha nem biztosítanak az edzõnek olyan játékosállományt amivel jöhetnek a sikerek,akkor senki se tud csodát tenni...

bakkerman
nebassz,ez dúrván majdnem kész van <#merges2> nem szarozik akkor a csuti napóleon

LasDen
nem csak itt, mindenhol (nehany kiveteltol eltekintve)

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Narxis
Jaja, nálunk azonnal akarnak a szurkolók eredményt.

nálunk soha senkit nem lehet hagyni dolgozni (tisztelet a kivételnek: Garami Józsi bácsi...)
DaemoonHunter
Azért az nso jónagy baromságokat írt a mostani cikkében(ahogy szokott), kitûnik belõle hogy gyakorlatilag hozzá nem értõ szerencsétlenek írják a cikkeket. Többek közt azzal sincsenek tisztában, hogy Doll pont azt a stílust képviseli ami a fradihoz nagyon is illik. Mindig gyõzni akar, és támadófocit játszik, sosincs taktikázás hogy xy ellen most beállunk kontrázni. Persze nem jönnek az eredmények(még), és "jó" szokás szerint ki kell lökni a picsába, mer ettõl csankjani is többet tudna.

LasDen
az ulloi uti

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
ez milyen stadion???

LasDen
Doll jott, latott, jovo heten mar mehet is haza...

ujabb sikersztori van keszuloben 😄

passatgt

banok
XD

LasDen
en meg mar azt hittem hogyy bissau-guineabol...

banok
Hollandiából <#ravasz1>

LasDen
Ez a Vida Krisztofer gyerek honnan kerult elo??

ressy14
Törõ felébredt a kómából, végre valami jó hír a sok rossz között.

Dum spiro, spero.

passatgt
Szakmailag szerintem egyáltalán nem felkészült Véber, ezt próbálja kompenzálni a hülyeségeivel.

Narxis
A Debrecen - Pécs meccset nézve azért elgondolkodtam azon, hogy mennyi ótvar szar tehetségtelen játékos van ebben a bajnokságban. Se a Lokinál se a Pécsnél nem tudtak passzolni mondjuk 3-at úgy, hogy ne kerüljön az ellenfélhez, még röhögtem is amikor ugyanezt észrevette a kommentátor. A Debrecen mint bajnokaspiráns csapat úgy játszik, hogy sírva fakadok. Persze én már rég túl vagyok azon, hogy sírjak vagy idegeskedjek a magyar focin de ennek fényében én megértem Vébert. Sokszor alap dolgok nem mennek elsõ osztályú csapatokban máskor meg szimplán fejben nincsenek ott vagy azért mert leszarják vagy mert beszartak.

Véber mentalitása nekem tetszik mert úgy néz ki, hogy az élete a munkája. Nem tudom, hogy nyilvánosak-e a Mezõkövesd edzései de ha igen akkor meg lehetne nézni, hogy milyen edzéseket vezet.

Jó de õ olyan csapatokkal versenyezve van lassan kiesõ helyen, ahol szintén tehetségtelen 23-24 éves magyar fiatalok vannak, így a tehetségét én is kérdõre vonnám.