Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dum spiro, spero.
Attól vagyok szomorú, hogy szurkolói csoportok nincsenek kint/ nem szurkolnak. Szóval félreértettek.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Legalább kint vannak és élvezik.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Végre kimondjuk a problémákat, beszélünk róla, örülök, hogy kezd az igazmondás "divattá" válni a magyar fociban.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Erõnlét kell ami jórészt sprintelések, kiváló látás, szabály bemagolása és az, hogy mennyire tudja követni a tempót testileg és fejben 90 vagy 120 percen keresztül.
Legdurvább esetben is csak legelsõ edzésnek tudok elképzelni ilyen lötyögéseket. 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ujabb sikersztori van keszuloben 😄
Véber mentalitása nekem tetszik mert úgy néz ki, hogy az élete a munkája. Nem tudom, hogy nyilvánosak-e a Mezõkövesd edzései de ha igen akkor meg lehetne nézni, hogy milyen edzéseket vezet.