Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
ha Csertõi tudna,én is tudnék! 😄 hiszen mint tudjuk,semmiben se különbözik az edzésmunka nyugaton a miénktõl!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ressy14
Áh, nb1-es múlt hiánya miatt nincs sok esélye odakerülni, még akkor sem ha a Mezey-féle klikknek tövig benyal. Pedig akár még a kedvenc biszem-baszom csapatának is tudna edzést tartani.

Dum spiro, spero.

Narxis
Végezd el az edzõképzõt. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bakkerman
ebben a szar magyar edzõ keringõben mindenki tartozik mindenkinek...nekem miért nem tartozik senki 11 millióval? 😄DDDD

Narxis

Ok szeretném én is ha villantana valamit.
DaemoonHunter
Bõvebben. Csak egy röpke bemutató volt, semmi több, nem világmegváltás miatt.
Plusz van egy új is azóta. Ezek szerint õk nincsenek képben, vagy legalább is a csatorna tulajdonosa, bár ez meglepett most.
Remélem elõbb utóbb alkot valamit amivel kitûnik a megmondó emberek közül az átlagember szemében, mert valóban sokan csak ezt látják benne.

Az egy dolog, hogy leoktat valamilyen játékszisztémát, ha tök eredménytelen
vele azért kérdeztem az eredményeit.

A Fradi U17 (mert U16-os korosztály nincs) jelenleg a 6. a mennyeiben szóval nem igazán váltotta meg õket a játékszisztémájával. 😞
Nem kötekszem szeretném, ha végre feltûnne egy jó szakember, de azt látom per pill, hogy õ csak mégegy okoskodó megmondóember.
passatgt
ha jól tudom a barátságos meccsek helyett lesz, így nem lesz felesleges tingli-tangli, mindegyik válogatott meccsnek tétje lesz

DaemoonHunter
Mivel a bajnokságot nem követem fogalmam sincs, viszont már az is eredmény, ha egy játékszisztémát le tudsz oktatni úgy, hogy azt megvalósítják tétmeccsen, majd ebbõl fel tudsz építeni egy modellt, vagy fordítva, következtetéseket tudsz levonni ami mûködik bármilyen emberszabásúnál. Nemrégiben a fradi u16 nál is oktatott, videó is volt róla igaz a teljes sztori csak megvásárolható formában van fent elemzéshez. Nem tudom mennyi ilyen prolicenszes edzõ van még aki ha ilyen szinten is de ennyit foglalkozik a focival.

Értem és azokkal az ifikkel akiket edz milyen eredményeket ér el?
DaemoonHunter
De õ a gyakorlatban is alkalmazza a tudását, sõt onnan írja az írományait, tapasztalatokra alapozva. Az más kérdés hogy ifiket edz.
Befoghatná persze a saját érdekében, de nem ilyen ember és kész. Ismerek hasonló kvalitásokat, más területrõl, õk is évekig dolgoztak egy olyan projekten ami megelõzte a kort, rengeteg szakanyagot írva hozzá, de az ég világon senki nem tudta elfogadni, egyszerûen nem állt érdekükben. Visszatérve itt még mindenki csak megélni próbál a fociból, nem pedig alkotó meg fejlesztõ munkát végezni.
Az igazság meg valahol megint félúton van.

Értem és még mindig azt mondom, ha okos ember lenne akkor befogná a száját és mikor csapatot kap akkor alkalmazná a szaktudását, majd az eredményei tükrében elmondhatná a véleményét, így nagyobb foganatja lenne nem de.?

Most például a számítástechnikáról is hiába magolsz be 100 szakkönyvet, ha gyakorlatban még sohasem programoztál.
DaemoonHunter
Semmit se ért el(azon kívül hogy rengeteg szakanyagot írt/ír(alacsonyabb szinteken/blasz/ tesztelve, többet mint amit egy nso vagy egy csakfocinak kéne meccselemzés címen, de helyette a bulvárszenny, meg a státísztíká ömlik mindegyikrõl). Soha nem volt csókos, és mindig megmondta a véleményét kertelés, seggnyalás nélkül. Ez a sorsa annak aki újítani, változtatni akar, racionális gondolkodása van...nem az elsõ eset.

bakkerman
akkor viszont tényleg nincs más dolgunk,mint leesni a D-be,és akkor meglesz a szabadkártya. Kösz Platini!

Hát pedig világosan meg van mondva, hogy a D divízió gyõztese is szabad kártyát kap az EB-n, így adnak esélyt a kicsiknek (és szereznek szavazatot).

A B divízióban azért, ha megnézed rajtunk kívül olyan válogatottak vannak, akik önerõbõl is jó eséllyel kijutnának egy 24 csapatos EB-re.
bakkerman
nem fog ez így mûködni,finomítani fognak rajta,valamit kitalálnak pl.: hogy csak a B divizió tagjai mehetnének az EB wild card-ért

LasDen
nem ertem, mitol faszsag ez az otlet? meg at kene gondolni a szabaly rendszert, de szerintem nem olyan nagy hulyeseg...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Blatternél rosszabb már csak nem lehet úgy vagyok vele.
Inkább legyen õ a FIFA elnöke, mint valami arab, aki megvásárolja az 50+ Afrikai ország szavazatát és úgy nyer.
Effe88
nagyon gáz ez az egész
platini és a sok faszsága
mennyi hülye ötlete lesz még?
ne adj isten fifa elnök lesz
meg is öli majd a focit......:/

Ki kell esni a D-be aztán onnan Andorra ellen meg lehet az EB. 😊

Az UEFA-nak át kellene ezt majd gondolna, mert az osztályzókon így majd szinte mindenki a kiesésre fog hajtani a könnyebb kijutás reményében. 😊
ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ressy14
egyszerû a képlet, nem kell hinni senkinek sem, aki a magyar foci hibáiról, esélyeirõl, jövõjérõl nyilatkozik.

Dum spiro, spero.

Lehet, hogy igaza van Ferenczi úrnak, lehet hogy nem de kérdem én, hogy:

1. Mit ért õ el eddig mint edzõ?
2. Milyen játékosokat nevelt ki eddig, mint edzõ?
3. Mi az ami miatt ennyire tudja a frankót amit más edzõk Magyarországon nem?

Értem én, hogy elméletben múrva okos valaki, de azért nagyobb hangsúlya lenne a szavainak, ha a gyakorlatban is fel tudna mutatni valamit.
Narxis
Tyûû b+ ez lehangoló... :/

A közbeszerzési pályázatok elsõ körében ritkán van meg az üzemeltetõ, majd a 3. körben jó olcsón megkapja valami csókos.
Narxis
fa templom 😄DDD

ressy14
hát pedig szerintem úgy lenne a fair, amúgy sem lesznek sokan abban a fa templomban

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
gondolom azért csak ez a 3 csapat kap ingyenjegyet, mert már csak ezekkel játszanak a stadion megnyitó után hazai pályán ebben a szezonban, annyira meg nem "nagylelkûek", hogy ezt a fantasztikus akciót kiterjesszék a következõ szezonra is 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ressy14
a székesfehérvári, gyõri és debreceni szurkolók közül is vendégül látnak 500-500 drukkert a vendégszektorban ingyenjeggyel - írja a pfla.hu.

lol, de mi ez a kivételezés?

Dum spiro, spero.

dave9004
hát az álkapcsa gondolom reakciobol záródott volna vissza, de nem érdekelte. vmi kitüntetést biztos kap
Narxis

ReszegKoldus
Segített, hogy ne nyelje le a nyelvét

passatgt
Ráharapott a kezére?

ReszegKoldus
Nem magyar foci, de...

Kaplan
Néha le kell menni dedós szintre, hogy mások is értsenek a szóból. <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Narxis
😄 jó ez a topik

ressy14
vissza az egész, a felesége rosszul léte miatt mondta le

Dum spiro, spero.

ressy14
Gomest raportra hívták a meccs után, majd lemondta a harmadik félidõs meghívását, úgy néz ki elküldik.

Dum spiro, spero.

banok
Huszti gól

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Kaplan
Akkor jó, ezt meg is beszéltük!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

én is.
Kaplan
Õszintén sajnállak. 😊

hanem neked kaplan
bocs dave9004,nem neked szólt.
Narxis
ejnyeee

impotens vagy,azért zavar mi?<#kocsog><#kocsog>
Narxis
Hát tényleg nem valami meggyõzõ a játék képe de legalább a mienk.

Narxis
Nem ironizáltam.