32945
Magyar Foci
-
sempronius18 #28321 Sportgézán olvastál mást az elmúlt kb 10 évben? -
#28320 Szerintem csak pusztán felesleges hangulatkeltés. -
#28319 Nagy igazság! -
sempronius18 #28318 Mikor megláttam, hogy sportgéza szóról szóra tudtam mi lesz a tartalma el se kellet olvasnom. :) -
karajjj #28317 kiderül ki a legnagyobb hülye a magyar fociban! -
Grenzjager #28316 A dióknak a Fradival ellenben voltak csatárai. Legalább is nyomokban fellelhetőek. -
Grenzjager #28315 Akinek derogál átvenni a bronzérmet, edzeni sincs kedve, pontossághoz köze sincs annak nem sok köze van a csapathoz, hiába jó játékos. Úgy kellett volna szerződtetni hogy csak a meccsnapokon álljon Doll rendelkezésére. -
Zenszkij #28314 egy kommentbe ennyi ökörséget belesűríteni már művészet -
karajjj #28313 erről nem tudok nyilatkozni, tavasszal kevés fradi meccset láttam (kb 3-at), rengeteget dolgoztam hétvégente, nem sok mb1-et tudtam nézni, ezek szerint akkor én vagyok kicsit eltévedve és látatlanban túlértékeltem őket azok alapján, amit olvastam -
#28312 Most őszintén a tavalyi tavaszi hadjárat csak is Leonardónak volt köszönhető, nélküle egy átlagos középcsapat (nem Haladás féle, attól jóval gyengébb) a fradi, úgy kell most is kezelni ezt az eredményt mintha a Kecskemét játszott volna, illetve a következő eredményeket is, kiesés, kb 8. hely majd a bajnokságban. -
karajjj #28311 Azért egy fokkal a miskolciak még mindig értékelhetőbben játszottak, mint a Fradi. Itt legalább volt valami elképzelés benne, amit néha talán meg is tudtak mutatni. A védelem tényleg MB1 szintű, Rados meg bekapta az év gólját, de azért ha igazolnak még párat, akkor egész jó csapat lesz ebből. -
#28310 Amikor egy játékost leszerződtetnek, szerződés kötésnél bele kell tenni pár sort: ha nemzetközi kupában indul csapat és első körben kiesik akkor minden járandóságáról lemond, pl a frankhitelesek javára. Ha méltatlankodik akkor nem szerződtetem önbizalom/képesség hiány miatt, mert hogy képzeli hogy egy fél amatőr csapatot nem győz le és szégyent hoz magyarországra. (nem mintha a 2. körbe kiesni nem lenne az, de ha azt is beletennénk akkor már tényleg senki nem írna alá) -
#28309 A játék volt csalódás itt, nem az eredmény. A svéd meccs simán lehetett tökmás ehhez képest, ha a luxemburgiak beálltak védekezni, bunkerfocit játszani, de ami ellenben itt katasztrofális volt az az hogy mennyire zavarba jöttek nemzeti bajnokságunk fiai, a védelem mennyire látszott hogy nb1 vérbeli szint, de úgy az egész csapatmozgás, sőt akár nyerhettek is volna a máltaiak kis szerencsével(mivel érdekes módon az ő elképzelésük összejött a kiállításig). -
fonak #28308 IFK Göteborg (svéd)-Fola Esch (luxemburgi) 0-0 hát azért ők sem büszkélkedhetnek... Mondjuk mentségnek kevés. -
#28307 Hatalmas szégyen a magyar foci. Fájdalmas nézni ezeket a meccseket. -
#28306 de ez ütött:
"Ez a máltai futball... nem tudom, hogy az övék tart előrébb, vagy a miénk hátrébb..." -
#28305 fasza, a magyar csapatok kiélezett rangadókat játszanak a máltai kőművesekkel
parádé, évről évre megkérdezem magamtól, hogy sírjak, vagy nevessek?! -
#28304 Övé volt én is úgy láttam, a kommentátor meg no komment még igencsak zöldfülű a mutáló hangja meg kifejezetten irritált :D -
Grenzjager #28303 Elek mekkora láma hihetetlen -
#28302 Amúgy szerintem ez kristálytisztán Bacsa Patrik gólja volt. Nem akarom elhinni, hogy 6 visszajátszásból nem látja a kommentátor.
Úgy tűnik, hogy tényleg nem szabad már senkire sem legyinteni, hogy úgyis továbbjutunk. Ez van, nem lehet biztosra menni, csak jusson tovább mindenki az első körén, azzal már elégedett lennék. -
#28301 Itt tart a honi foci sajnos. Durva hogy minden évben éri az embert csalódás, és minden évben egyre korábban.
-
#28300 aztabüdöspicsafaszát :D
pékek szopatják szarrá a profikat :D -
#28299 nagy kár ezért :( -
#28298 2:1 csak szopatunk! irány a csoportkör! -
#28297 Majd a Győr kozmetikázik, de tényleg bennük még azért van egy kis hitem a lendületes támadójátékuk miatt...
-
Takezó #28296 Ahogy minden évben, idén is optimista voltam. Nem úgy tűnik, hogy lesz minek örülni idén. -
#28295 em gondoltam, hogy a tavalyi szégyen fokozható, de sikerült meglepniük a miskolci és ferencvárosi aranylábúaknak.
Minél több pénz folyik a magyar fociba, annál szarabb lesz? :D -
karajjj #28294 Játékvezetői labdánál nem adták vissza a máltaiak a labdát, aztán gondolom nem szóltak nekik, hogy borsodban megütnek ha kötekedsz :D -
Matyko92 #28293 Mi történt? Lemaradtam. -
#28292 Ha van 1 kis eszük vágnak nekik 2-3 gólt mert ilyen alkalom még 1x nem lesz. -
karajjj #28291 Megmondtam, hogy becserélik :D -
karajjj #28290 De még mindig jobb, miszt szentes lázár :D -
#28289 Esküszöm a fradi büszke lehet hogy milyen sportigazgatója van ez mellett. Gyakorlatilag egy kretén az illető. -
#28288 "Futács Márkók nem rohangálnak minden utcasarkon." Háááát :DDd -
#28287 Ez a diósgyőri sportigazgató...
A játékkal elégedett, ez mindent elmond. Végül is 11 amatőr ellen...
Ráadásul 2 hete kezdtek el edzeni a fiaink, tehát előtte soha az életben nem találkoztak labdával még. -
#28286 a többi egy nagy szar... -
Diane Simmons #28285 muhaha milyen gólt kaptak már!!! -
#28284 Balázs Benjámin, az NB II-es Kaposvári Rákóczi labdarúgója a Vitória Guimaraesbe igazolt
ez odabasz azért, sok sikert:) -
karajjj #28283 Rados szerintem ezzel megváltotta a padra a jegyét... -
#28282 hülye kapus :DD