Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Dum spiro, spero.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Plusz van egy új is azóta. Ezek szerint õk nincsenek képben, vagy legalább is a csatorna tulajdonosa, bár ez meglepett most.
Remélem elõbb utóbb alkot valamit amivel kitûnik a megmondó emberek közül az átlagember szemében, mert valóban sokan csak ezt látják benne.
vele azért kérdeztem az eredményeit.
A Fradi U17 (mert U16-os korosztály nincs) jelenleg a 6. a mennyeiben szóval nem igazán váltotta meg õket a játékszisztémájával. 😞
Nem kötekszem szeretném, ha végre feltûnne egy jó szakember, de azt látom per pill, hogy õ csak mégegy okoskodó megmondóember.
Befoghatná persze a saját érdekében, de nem ilyen ember és kész. Ismerek hasonló kvalitásokat, más területrõl, õk is évekig dolgoztak egy olyan projekten ami megelõzte a kort, rengeteg szakanyagot írva hozzá, de az ég világon senki nem tudta elfogadni, egyszerûen nem állt érdekükben. Visszatérve itt még mindenki csak megélni próbál a fociból, nem pedig alkotó meg fejlesztõ munkát végezni.
Az igazság meg valahol megint félúton van.
Most például a számítástechnikáról is hiába magolsz be 100 szakkönyvet, ha gyakorlatban még sohasem programoztál.
A B divízióban azért, ha megnézed rajtunk kívül olyan válogatottak vannak, akik önerõbõl is jó eséllyel kijutnának egy 24 csapatos EB-re.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Inkább legyen õ a FIFA elnöke, mint valami arab, aki megvásárolja az 50+ Afrikai ország szavazatát és úgy nyer.
platini és a sok faszsága
mennyi hülye ötlete lesz még?
ne adj isten fifa elnök lesz
meg is öli majd a focit......:/
Az UEFA-nak át kellene ezt majd gondolna, mert az osztályzókon így majd szinte mindenki a kiesésre fog hajtani a könnyebb kijutás reményében. 😊
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Dum spiro, spero.
1. Mit ért õ el eddig mint edzõ?
2. Milyen játékosokat nevelt ki eddig, mint edzõ?
3. Mi az ami miatt ennyire tudja a frankót amit más edzõk Magyarországon nem?
Értem én, hogy elméletben múrva okos valaki, de azért nagyobb hangsúlya lenne a szavainak, ha a gyakorlatban is fel tudna mutatni valamit.
Dum spiro, spero.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
lol, de mi ez a kivételezés?
Dum spiro, spero.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Dum spiro, spero.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!