Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Par ev mulva meg le is gyoznek minket idegenben.
Akkor meg az sem lett megemlitve, hogy a ciprus verte ezeket valami 7-el es meg golt sem rugtak, valami 4 merkozes alatt.
Persze mi megsegitjuk a szegeny szeretetremelto gibraltari sracokat, hiszen nem lehet, hogy egy kis sikerelmenyuk ne legyen, mert akkora az orszaguk, hogy gyorsan leigazoltak par atutazo turistat, mert egy valogatottra valo focistat amugy nem tudnanak kiallitani, annyian elnek ott.
"Újabb mélypontot ért el a magyar futball, amikor U18-as válogatottunk szerda este 2-2-es döntetlent ért el Gibraltár ellen."
<#csodalk>#csodalk>
Dum spiro, spero.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Sõt sok esetben jobb is így, mert van hova a sört, mert nálunk még lehajthatós tálcák is vannak az újságírók miatt 😄
Inkább az a nagyobb baj, hogy az állóhelyes szektorok mellett lévõ ülõ szektorok tetején nem lehet majd látni az állva szurkoló emberek miatt. Amire Kubi is válaszolt.
Dum spiro, spero.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ilyen hibákkal az engedélyezési tervet el sem fogadták volna.
Dum spiro, spero.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Dum spiro, spero.
A medve nem játék.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ilyen árakkal még kevesebben lesznek, mint most. Egyáltalán mi a tökömért emelnék az árakat, nem a klub pénzébõl épült.
Az 1400 Ft-os árakat is meg fogják kerülni, errõl kétségem sincs.
Nem baj, majd a fradisták mennek inkább felcsút meccsre, utazással, sörrel, kajával együtt is olcsóbb lesz. 😄
Dum spiro, spero.
http://goo.gl/gd6Zi5
"Az UEFA szabályozása és az MLSZ bajnoki kiírása alapján, amennyiben ugyanaz a csapat a magyar bajnok és a Magyar Kupa gyõztese, a bajnokság ezüstérmese veheti át a kupagyõztes Európa Liga-indulási jogát"
szóval a kupa 2. helyezettje le van szarva
"if the club which is not admitted is the winner of the domestic cup, it is replaced by the domestic cup runner-up, unless the latter does not fulfil
-the admission criteria or has already qualified for the UEFA Champions League or UEFA Europa League, in which cases the club is replaced by the next best-placed club in the top domestic league championship;"
Tehát ha az Újpest megnyeri a kupát, de nem indulhat, a Debrecen lenne helyette, de mivel õ már kvalifikált a BL-ba, a bajnokságban a következõ legjobb helyen lévõ csapat kvalifikál
Ha Debrecen nyer, fordítva is ue a helyzet
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
ha rsszul tudom, akkor sry.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Edzések milyenségén, hozzáálláson, szakmai tudáson ez a rakat stadion se fog változtatni. El lehetett volna ezt a pénzt költeni egy olyan edzési rendszerhez hasonlóra mint az Ajax vagy akár a Salzburg. Idehívni olyan edzõket ( nem feltétlen vezetõedzõre értem csak. Egész stábokat) akik változást hozhatnak.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
"Valamivel vonzóbb egy olyan klubot pénzelni ahol megvan a korszerû infrastruktúra"
Itt nem "fillérekrõl" van szó, mint a kilencvenes években! Nagyon sok mani kerülHET a fociba.
A medve nem játék.
Kiadás:
- fenntartás,fejlesztés,hiteltörlesztés ( ha van ).
Bevétel:
- szponzor(névadás), bérbeadás(koncert,esküvõ,kolbászevõverseny),jegybevétel,
Ami kimarad ( ha van): bérleti díj.
Ennek kéne nullszaldósnak lenni, hogy a stadion ne legyen veszteséges, ezáltal a klub se.
De mondom, ha valaki elmagyarázza nekem ezt az önellátás dolgot akkor én elolvasom vagy elirányít egy ezt taglaló cikkhez az is jó.
Nem véletlen, hogy a debrecenieknek se sikerült találni egyetlen egy üzemeltetõt se. Pedig elvileg mijó pénz van ebben... A klubokat ilyen-olyan módon birtokló kft-k se akarták ezt bevállalni.
Elhiszem, hogy szép és jó, de olyan érzésem van, hogy egy-kettõ az akasztói stadion szintjére fog süllyedni.