32945
Magyar Foci
-
sempronius18 #28481 ....nyerik az írek 1-0-ra.... -
sempronius18 #28480 Ha most 0-0 netán nyerik az 1-0-ra akkor is itthon simán meglesz. -
#28479 Azért egy Cliftonville ne legyen már probléma így se... -
#28478 ésmégegy: Sajnos az angolok beálltak védekezni, így nagyon nehéz egy csapat ellen játszani, ha minden emberével bekkel. -
karajjj #28477 amúgyis nehéz a levegűő -
#28476 műfüvön játszik a Loki, meglesz a kifogás Kondásnak ha esetleg nem nyernek :D -
#28475 elírták, 20:45 a hivatalos -
sempronius18 #28474 Nem 21:45? Az eredmények.com azt írja. -
#28473 Ma Európa ismét megtapasztalja a magyar fodball erejét.
20:45 Cliftonville - Debrecen (M2) -
#28472 "El: Gera Zoltán még nincs bevethető állapotban" -
karajjj #28471 -
#28470 közben a Rijeka a bajnoki 2. hely, kupagyőzelem után(dinamot verte 2x a döntőben) a szuperkupát is megnyerte a dinamo ellen hétvégén.
Meleg lesz az FTC-nek ellenük.
-
#28469 Lehet a vérében van a futballkurvaság :D -
#28468 Aki esetleg Mezeit hiányolta az szerintem este ismét hallhatja :) -
karajjj #28467 az elején még 1 meccs szokott lenni, de most megvariálták, szóval nem biztos, hogy így van, az új lebonyolítással én sem vagyok tisztában -
#28466 ja, hogy csak 1 meccs, ok... ennyire követem a magyar kupa küzdelmeit:D -
karajjj #28465 mert a magasabb osztályban játszó csapat, megy az alacsonyabb osztályban játszóhoz -
#28464 meg mitől függ a sorrend? Nem mindig a húzásnak megfelelően játszanak, van amikor megcserélik a hazai/vendéget -
#28463 körmend-gyirmótnál mi volt a nevetés tárgya?:D -
karajjj #28462 dehogynem, ottvan minden csapatvezető, aki éppen nem talált kibúvót :D
amúgy az tetszik, hogy sorsolnak mindenkit mindenkivel, a nb3-as barcikának át kell utazni a komplett országot, hogy babócsára menjen játszani a megye1-es csapattal :D -
#28461 hát végülis ezt kurva fontos élőben közvetíteni, sztárvendéget nem hívtak húzni?:D -
karajjj #28460 kicsit érdekes a magyar kupa sorsolás, élőben lehet nézni -
sempronius18 #28459 Roberto Carlos 8 éves magyar anyától (ribancztól) származó gyerekét már le akarja igazolni a real...... -
karajjj #28458 m2-n lesz holnap a lokimeccs -
COOLancs #28457 Sajnos a magyar foci már ezerszer bebizonyította hogy bárkit alul tud múlni...
Gerára kíváncsi leszek, de most őszintén: ha Messit leigazolnák, akkor azzal minden probléma megoldódna? Attól még a csapatjáték, a passzok, a futás teljesítmény NB1-es híg fos marad. -
#28456 Ja, hiba lett volna, de hátha született itt valami tehetséges török/lengyel/albán/ghánai stb esetleg :D
Mondjuk ide úgyis csak ilyen Komanok jutnak -
#28455 Nagy hiba lett volna így utólag. Doll-t szövetségi kapitánynak! -
#28454 hát végül is már tavasszal nagyon honosítani akarták Leonardot :) -
#28453 Végre megint lesz kit követnie a magyar focinak, mostantól a németek lesznek az etalon!!!44 -
#28452 végre vége van ennek a szar vb-nek, jövő hét végén kezdődik az mb1 -
#28451 az még nem biztos, hogy játszani is fog:) de azért remélem... -
#28450 Most már a fradinak is van esélye, Gerát nevezik a Rijeka ellen. -
sempronius18 #28449 Egyetértek Loki továbbjutást várok én is, de nem vagyunk valóban abban a helyzetben, hogy bárkit is lenézzünk és kötelezőnek vegyük ellene a továbbjutást.
Alázat és maximum kell mindenki ellen. -
#28448 én azt mondom várjuk meg azért a meccs első pár percét,akkor kiderül mit várhatunk tőlük,meg a Lokitól. Mostmár nem írhatunk le senkit európában,már az első körökben se. Sajnos -
#28447 Videoton–Paris Saint-Germain 3–4 (3–2) -
#28446 Nem tudom figyeltétek e de mind 3 welszi csapat kiesett az EL-ből :D de még nem is akárhogy :D Az észak ír se sokkal erősebb szvsz.. -
#28445 a Cliftonville nem az a szint ami szorongatja a magyarokat még.
ahhoz még kell 10 év, meg h a focizni tudó északírek ne angliában játszanak -
sempronius18 #28444 Az jövőhéten kiderül. -
#28443 Az biztos, hogy a produkciójuk a VB meccsei után a lassú-lagymatag és a lagymatag-lassú között váltakozott. Ha nem máltai az ellenfél, hanem egy balkáni idegbeteg, akkor kő kövön nem marad, és megszórják őket, mint a szar. -
#28442 Nem, nem azt írtam hogy jobb volt, vagy hogy hatékonyabb, tény hogy nem volt sok gól. De meg volt szervezve a támadás, folyamatos nyomás alatt volt az ellenfél, és gyors passzokkal próbáltak helyzeteket kialakítani. Volt fazonja a csapatnak, ha még nem is volt megfelelő a helyzetkihasználás.
Erre gondoltam, amikor azt írtam hogy ő ezt frankón megszervezte.