Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ressy14
Nem lesz benne futópálya, talán jobb is, mert amúgy is csak 20 évenként lenne egy atlétikai verseny, amire kíváncsi lenne 20 ezer nézõ, de a többi 100-nál is több foci meccsen csak rontaná a hangulatot és a meccsélményt a pályától messze lévõ lelátók.
Olimpiát kizárt, hogy 50 éven beül rendeznénk, mennénk a görögök után, szóval nincs is szükség egy 70 ezer fõs atlétikai stadionra.

Egyébként az eredeti tervekbõl pár elemet át lehetne menteni az új stadionba is, mert a felépülése óta csak félkész volt mindig is.
És ésszerûbb lenne a mostanit lebontani és a helyére egy teljesen újat felépíteni, mondjuk elhúzható tetõvel, így nem tûnne összecsapottnak.

A korábbi hsz-edre válaszolva pedig kizártnak tartom, hogy a felcsútihoz hasonló stílusút lehetne ekkora méretben építeni, már csak a faszerkezet miatt sem, és elég megalománnak tûnne, ami inkább a nyugat-ázsiai régió újgazdag országaira jellemzõ, semmiféleképp sem Magyarországra.

Dum spiro, spero.

passatgt
én meg remélem, hogy nem átlátszó emberek lesznek, mert így elég gáz

a.carkey
Én nem örülnék, ha a régit alapjait tartanák meg, de annak se, ha valami überdurva, gigamega csak focipálya épülne. Mert ez nem egy klub futbalstadionja lesz, hanem tkp. egy magyar sportlétesítmény, ahol atlétikától a fociig mindent meg kell hogy lehessen rendezni.

A medve nem játék.

ressy14
Az alapkoncepció a Skandelli György féle pályázatra épül, stadion a stadionban projekt.

építészfórum.hu 2012-es cikke

Dum spiro, spero.

Kaplan
Igen, pont ezt próbáltam én is leírni, csak lehet, hogy rosszul fejeztem ki magam. Végre valami egyedi stadion ami nem egy 'sima' üvegkatlan!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Narxis
Má' bocs de mi a franc az a patásfóbia? 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

LasDen
engem a stade louisra emlékeztet. ahhoz hasonló

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

a.carkey
Lehet, hogy a Puskás stadion felújítása majd hasonló lesz. Tudtommal a 2007-es terveket elemzik, ami van, nem a végleges.

A medve nem játék.

a.carkey
Nekem sincs semmi bajom vele. Mondjuk patásfóbiám sincs. A 4es metrónál hatalmas üvegfelületû állomás lejáratokat, és szocreál állomásbelsõket terveztek meg. Az üveget tisztítani kell, és egy hét után pl. a Bikás park már totál dzsuva volt, belsõnek meg ott a stockholmi metró: minimáldizájn, bele az adott sziklába. Pl. Buda alatt adta magát a lehetõség, így nem is értem, hogy lett belõle az, ami.

A medve nem játék.

bakkerman
nekemis bejön ez a dizájn,szerintem nagyon "magyaros",ha már lehet ilyet használni egy stadionnál,és még nyugaton se látni ennyire egyedi stadionokat. Ha ezt két mérettel nagyobba építik meg,25-30 ezer férõhellyel,szerintem egész európa a csodájára járna egy ilyen stadionnak.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

DasIsFuck
nekem pont azért tetszik, mert eltér az unalmas stadion sablonoktól.
így 2014-re már kezdenek unalmasak lenni az ilyen üvegpalota katlanok.

Persze mivel lényegébe egy utánpótlás akadémiának épült így ott jóval megengedhetõbbek az ilyen egyedi szárnypróbálgatások, de én szívesen venném, ha közép és angy európai klubboknál is lenne némi egyediség a stadionok építésébe és nem ugyan azt építenék folyamatosan.

Én pl egy 17-18. századi vár/palota stílusú dizájnt választanék, fasza kis turista látványosságot is lehetne belõle csinálni,múzeumot is lehet berendezni mellé.
Neuschwansteini kastély stílusába képzelném el.😊

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Kaplan
Szerintem azért a metróval semmi probléma nincsen. Nekem a felcsúti stadion is nagyon tetszik. Új, modern, kifogástalan. Ez a "templomos" stílus nem szokványos de szerintem egészen egyedi. A Fradi stadion nyilván közelebb áll a szívemhez de az egy fokkal egyszerûbb, tipikus stadion formát visz.

Én csak megpróbálok örülni a stadionoknak és nem keresni mindenhol a csomót.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

a.carkey
A második a négyes, a harmadik pedig a stockholmi metro ...

A medve nem játék.

a.carkey
Rendõrpalota 😊

A medve nem játék.

LasDen
naná. nem hülye. A bosnyákokkal többre viheti 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Narxis

bakkerman
az elsõ épület az micsoda? Milyen funkciója van?

a.carkey
Off:
Ennek az országnak amúgy lételeme a rongyrázás!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Pedig utóbbit lehetett volna 1xûbben is:

On:

A medve nem játék.

Narxis
Há de dikk'má multifáunkciós!

Lehet benne misét celebrálni. 😄

Am. nekem tetszik de csak mert új kinézete van. 😄

a.carkey
Tudom. Lélegeztetõgép!

A medve nem játék.

[HUN]FaTaL
Szánalmas rongyrázás.

http://goo.gl/gd6Zi5

Láma!
nekem még mindig nem tetszik 😄
ahogy itt valaki írta, fatemplom... 😄

bakkerman

a.carkey
Azért ez ge.i szép lett!

... és epic, hogy mennyire mocskos egyes fotósok lába. 😄

A medve nem játék.

szerintem is, Gallardónak például volt jó néhány zseniális megmozdulása
DasIsFuck
pedig egy kifejezetten jó kis meccs volt.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DaemoonHunter
Az egyéni megoldások még hagyján, nem is várok többet, de néha vicces látni milyen "támadásszövések" mennek, ami meg jórészt az edzõk sara. Gondolom megzavarta õket a közelgõ húsvét.

passatgt
annyira nem vészes szerintem, teljesen átlagos nb1-es meccs

vaszicsku meg kataszfrófa, az midnent elmond, hogy egy pölöskey oda-vissza forgatja...😄

bakkerman
én is nézem a meccset,de a futballt nem látom. Na majd az új arénában lesz joga bonito <#eplus2>

DaemoonHunter
Lehet egyedül vagyok ennyire mazochista, de csak nekem tûnik úgy ez a puskás akadémia - pécs mintha egy amatõr meccset látnék? (és ehhez nem csak a "közönség"(hiánya) tesz hozzá).

bakkerman
csak védik a játékosokat,jön a jó idõ,a május,senki se akar otthon feküdni lila lábbal! Ilyet hol látsz a biszemben?

passatgt
rossz nézni ezt a játékvezetést a bl mecssek után, hihetetlen, hogy minden kis ütközést lefújnak

Narxis

a.carkey
Ja, még jó hogy diktatúra van itthon!

A medve nem játék.

a.carkey
Nem kellett volna visszaigényelni az áfát az utolsó vacsoráért! 😄

A medve nem játék.

bakkerman
elsõ komment az üt! 😄DDDD

Narxis

lecsukták, kijött és megint több pénze van mint gondolnánk 😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Zenszkij
szégyen, de egy dolog vigasztal, tudjuk mi lett a nagy akasztói stadionépítõvel is 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

ressy14
hogy egy origo hsz-t idézzek:

"Hungarisztánnak is meglett a maga Berchtesgadenje!"

😄

Dum spiro, spero.

a.carkey
Lindácskánál nagyobb kurva? 😄

A medve nem játék.

Narxis
Lehet a gibraltáriak is olyanok, hogy az ifik tök jók csak felnõtt válogatottban már elfelejtenek focizni vagy valami ilyesmi.... 😄

u21 Magyaroszág-Szerbia 0-8
Bogdán – Kiss Z-., Guzmics, Pintér Á., Völgyi D.– Vass Á.– Demjén G., (Heffler T., 60.), Filkor(Merczel, 75.), Zsidai, Szakály P.(Korcsmár Zs, 28.).

Magyarország-Hollnadia 1-8
Bogdán - Vanczák, Guzmics, Korcsmár, Kádár (Devecseri 46.) - Koman, Hajnal (Elek 46.), Varga, Dzsudzsák - Böde, Németh (Nikolics 79.).

van azért közös halmaz

Narxis
Akkor jönnie kéne egy nyomozásnak. Hint: nem lesz semmi ilyen.

bakkerman
nem mindegy,hogy csak 1 literes,de gulyáslevesbõl merítesz 1 kanállal,vagy 30 liter,tömény fosból. Segítek,elõbbi gibraltár,utóbbi ungárise

bakkerman
márpedig tényleg ez lehet a dolog mögött. Minden második 18 éves "ronáldóuu" ájfonnal nyomul,legújabb cuccokban. Szerinted egy 20-ast feldobni a kiállításra,vagy a döncire,mennyibõl tart nekik?

passatgt
hát az u21-ben már volt rá rengeteg példa, szerbek elleni 0-8 csak hogy egy példát említsek, ha lehetett fogadni a meccsre, akkor tuti volt itt is sajnos...

ressy14
komolyan? 17 éveseknek egy ilyen meccs mint pénzkeresési lehetõségként lebeg a szemük elõtt? mert ha tényleg így van, akkor nagyobb kurvák mint Lindácska

Dum spiro, spero.

passatgt
sima bunda meccs, ahogy az utánpótlástól megszokhattuk, gondolom a kiállítás, félidõ 1, vége x sokat fizet...