Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
A megítélés patásfóbiától függõ.

A medve nem játék.

a.carkey
Libalegelõ jelleg megszüntetése, komolyabb stadionok, szponzorok, minõségibb játékosnevelés, jobb játékoskeret, siker lehetõsége, évek múlva komolyabb sikerek, önellátás, állami csecsrõl leszakadás, önmagát finanszírozó foci és bajnokság kevesebb csapattal.

Ennek elsõ állomásai a stadionok.

A Puskás lesz egyfajta válogató, nem túl messze a fõvárostól, remek környezetben, sok-sok pályával, kollégiummal, de mégsem a fõvárosban sokadik alabárdosnak, hogy esetleg egy régi bútordarab edzõ elrontsa.

Közben épül stadion Debrecenben, lassan kész a Ferencvárosé, elkezdik a Videotonét, majdnem kész Gyõr, és végre hamarosan elindul a Népstadion (Puskás) átépítése is, meg sok vidéken. Ha megnézitek a tendenciát mind, mind önellátásra próbálnak ráállítani olyan 60 éve állami csecsen lógó gárdákat, mint pl. az Újpest. Az, hogy anno az MTKnál nem jött be, azt tudjuk be a tudjuk kiknek, akik semmit sem akartak áldozni a klubra, csak a manit kiszedni belõle, meg nyomni szponzorként magukat. Olyan banális baromságokon bukott el BL indulásuk, mint a világítás, pedig játékosokra max. fizetés szintjén költöttek, a stadionra meg, csak meg kell nézni! Utoljára ott Stallone és Pelé ottjárta alatt nézett ki valahogy a környék ...

A medve nem játék.

Narxis
Ha csak a foci minõségének a javítása a cél akkor csak a pályákat újítják fel(alácsövezés, újrafüvezés stb.). A stadion felújítása a nézõkért van illetve azért, hogy ne kelljen mindig a Puskásba menni pl. a Debrecennek majd selejtezõt játszani. Jó ránézni az új stadionra de azért nem ezen múlik a jobb minõségû foci. Több nézõ se lesz a kezdeti lelkesedés után szvsz de majd meglátjuk.

A csakfocin a hozzászólás értékelések alapján úgy vettem észre, hogy a többség a stadionépítéseket pártolja.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

LasDen
szép és jó a stadion, de a játék minõségében semmit sem javulnak a klubok. És akkor az hogy folyton bizonytalan mûkõdéssel tengõdnek sem segít a helyzeten. Maguk a stadionok és valamivel jobb edzés körülmények nem javítanak semmin. Ha ugyanazok az emberek csinálnak mindent, mint a stadionok elõtt, akkor hiába várunk változást...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

DaemoonHunter
Lehet húzni a szájakat hogy így politika meg úgy(csakfocin meg nso n sok a hõbörgõ), de pénzügyi oldalról szerintem egy soha vissza nem térõ alkalom hogy ennyire fociszeretõ a vezír. Szóval ha most nem indul el valami változás akkor késõbb sem fog.

Narxis
Reméljük még egy tucat követi. 😊

passatgt
szerintem az U meccseken meglehet a teltház, + a vidi is itt fog játszani egy darabig, akkor is valszeg meglesz😊

Kaplan
Durva. Politizálást mellõzve, csak a futballt és az azt körülvevõ világot szemlélve a véleményem a következõ: Gyönyörû, modern stadion amiben öröm lehet játszani. Más kérdés, hogy valószínûleg félház sem lesz benne az elsõ pár meccset követõen. 😞

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

passatgt

Narxis

ressy14
annyi elmélet van, hogy már követhetetlenek 😄

Dum spiro, spero.

passatgt
mondjuk pepsifocin olvasom kommenteket, ha tényleg német befektetõ jön nyáron, akkor Lothar Matthäus is benne van a pakliban akár, ami annyira nem is lenne gáz mondjuk😊

bakkerman
Szerintem is van benne valami,ilyet nem lehet kitalálnia egy edzõnek,nyílván tudja hogy pár napja van már Fehérváron,szépen lassan kipakol a médiának,lehetnek itt még érdekes fejlemények,lehet a maival elindult valami ott

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

passatgt
ilyen faszságot kitalálni nem lehet, úgyhogy valszeg igaz, gondolom a mezei-egervári duóra gondol...

Narxis

bakkerman
bekéne drótozni a faszit minden bajnokira,szerintem a 90 percbõl stabilan végigröhögnénk olyan 60-at 😄 Eredménytõl függetlenül 😄

Narxis
Orvosi eset a fickó. 😄

ReszegKoldus
"Nem sokkal késõbb José Gomestõl megjelent egy másik nyilatkozat is hivatalos honlapján, amelyben arról beszélt, hogy van egy ellene dolgozó lobbi, amely a volt magyar kapitány akarja a helyére ültetni, és ezért sújtják csapatát a bírók."

Egervárit? Megkérdõjelezhetetlen elõrelépés lenne 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

passatgt
ze luis fikázók most gondolkodhatnak😊

passatgt
vidi most azért nyom rendesen, így kéne mindig játszani...😊

ReszegKoldus
Ilyenkor hallgatnám Vébert, amikor percek alatt 2:0-ról 2:2-re egyenlít az ellenfél 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

daver88
Hát én meg is vettem a jegyem május 3-ra, hamár egyszer ott játszunk Viktorfalva ellen, már csak kíváncsiságból is...

Csak nehogy elfelejtsek keresztet vetni, amikor belépek...

LasDen
nagyon...szar.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

"Kicsiny falum ott születtem én,
Nincs ott gyertya, nincs ott lámpafény,
Házunk elõtt egy baszott nagy stadion áll,
Engem anyám mindig haza vár..."

Narxis
De akkor csõdbe mennének a klubok és rárohadna a stadion. 😄 Bár arra egy darabig megoldás lehet a Lex Újpest féle sporttörvény. Új céget létrehozni és átruházni az indulási jogot, az elõzõt meg becsõdöltetni, az adósok meg fussanak a pénzük után. 😄

ressy14
egyikre sem kéne állami pénzt költeni, akár bújtatva akár közvetlenül

Dum spiro, spero.

a.carkey
Legalább nem kormányzati negyedre ment! 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Meg pár edzõpályája.

A medve nem játék.

a.carkey
Meg ifjúsági EBt.

A medve nem játék.

Effe88
dbgni=dobniXD

Effe88
hát így is ki lehet dbgni 4 milliárd ft-t az ablakon😊

passatgt
szerintem nem az határozza meg a minõségét, hogy lehet e benne játszani bl meccset, de az biztos, hogy jelenleg ez a legjobb stadion Magyarországon😊

bakkerman
Ez nem stadion egy faluban,hanem a stadionnak van egy falva.

Narxis
Tényleg BL-meccset is lehet itt rendezni?
Természetesen nem. Az új felcsúti stadion ugyan szinte mindenben megfelel majd a legszigorúbb nemzetközi követelményeknek, ám nézõtéri kapacitása miatt legfeljebb BL-selejtezõt vagy a csoportkör elõtti play-off meccset lehet itt rendezni az EL-ben.

ressy14
hát ritka az ilyen falu a világon, az tény 😄

Dum spiro, spero.

passatgt
legalább van egy normális, európai szintû stadionunk😊

ressy14
Legalább illeszkedik a környezetéhez:

Dum spiro, spero.

passatgt
már kb kész van, 2 hét múlva lesz az átadó

a.carkey
Tegnap után tuti be is fejezik. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A medve nem játék.

bakkerman
mondjuk ezek már a geciség határát súroló (vagy átlépõ) megnyilvánulások,ezek nem építõ kritikák

Narxis
"Négy hónap után beakadt egy csavarásod, ez is valami" – Véber György a nemrég keményen kritizált Harsányi Zoltánt ugratta a Mezõkövesd edzésén, miután az a kapuba talált, majd egy másik játékosának is odaszól, aki elveszített egy párharcot: "Használd a tested! Ja, az neked még nincs, nem baj, majd lesz valamikor..." – írja az helyszíni beszámolójában.

ReszegKoldus
az újpest elvileg 3 évig nem indulhat nemzetközi kupákban

dave9004
mind a 4 kutyaütõ 😄
bakkerman
magyar kupa elõdöntõ

MTK-Újpest
Debrecen-Diósgyõr

nagyszerû,ha a Loki továbbjut,akkor valamelyik pesti kutyaütõ csapat elindul az EL-ben

Narxis
Mi lesz ezzel a Gomez Józseffel?

ReszegKoldus
mármint a verekedésnek?
ugyanaz az értelme, mint az összes ehhez hasonló eseménynek
aki odament az tudta mi történhet vele

Narxis
kisfiam 😄D

a vergõdésnek mi értelme?
ReszegKoldus
mondjuk rendõrök elõl te is futnál valószínûleg 😊
(fõleg ha valaki nem velük szeretné tölteni az idõt a meccs alatt)

és mi értelme volt az egésznek kisfiam