32945
Magyar Foci
-
#28401 diósgyőr meccsen az eredményjelző:
BKR - VTK -
Zenszkij #28400 tény, hogy ingyen jött, de az is tény, hogy ezt elbaszták, hogy ennyit kell perkálni vissza -
#28399 Nem tudja valaki hogy ilyesmi lehetseges e?A FIFA szabalyzatat nem ismerem,de en 50%-os 'future fee' -rol hallottam maximum,ilyen nagy mertekurol meg nem.Vagy ez csupan a ket szerzodo felen mulik?
-
karajjj #28398 a kékvérűek megtöltik -
sempronius18 #28397 Minimum 90%-ig megtelik mibe fogadjunk? -
#28396 Én se. -
Zenszkij #28395 hát én tuti nem fizetek ezért bohóckodásért -
#28394 9k-100k?
Nóóóóórmáááális????
Üres stadionban fogják nyomni vagy mit akarnak? :D -
sempronius18 #28393 Egy hónapja még arra se volt esély a szerény nyilatkozata szerint, hogy valamilyen kutya magyar csapat edzéseit látogassa. :)
Amúgy tényleg nincs esély a maradására a frissen igazolt Lauth ugyanazt hozta, mint ő csak egy osztállyal feljebb. -
karajjj #28392 "Maradására nem sok esély van." -
sempronius18 #28391 A magyar foci nagy reménysége Bajner Bálint a Fradinál edz.
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-bajner-balint-a-fradi-edzeseit-latogatja-2348849 -
karajjj #28390 közben megtaláltam, de köszi
fasza, ennyit nem hiszem, hogy adok ezért a bohóckodásért -
#28389 Kubatov face oldalán mondta ezt. Pénteken lesz szektorokra bontva gondolom, de az intervallum ez. -
karajjj #28388 hivatalos? -
sempronius18 #28387 Túl olcsó, a bérletesek kedvezménye meg túl kicsi. -
#28386 helyes -
#28385 Nyitómeccsre 9.000 - 100.000 között lesznek a jegyárak. Bérlettel 30% kedvezmény. -
#28384 "Amikor eljött Besic Hamburgból, akkor abban maradtunk, hogy majd a menedzsmenté és a Hamburgé lesz 70%, és 30 % marad a Ferencvárosnál. " -
sempronius18 #28383 Hidd el az ügynöki díj itt nem tétel a vevőt nem is érinti csak az eladót, mert a játékos vételárát nem befolyásolja nekik 1 milla a srác és kész.
Az ETO-nak nem mindegy itt mennyi folyik, de a kasszába.
Ám ha tegyük fel 2 év múlva eladják 5 millióért akkor már a Lipcsénének nem lesz mindegy, hogy 20%-ot lead-e ebből az ETO-nak vagy sem.
Illetve itt majd viszont valóban lesz dolga a Lipcsének is az ügynökökkel, de ez még nagyon feltételes....... -
karajjj #28382 szerintem nem ilyen egyszerű, itt inkább a különböző ügynöki díjakról lehet szó -
sempronius18 #28381 Szinte minden fiatal tehetséges kelet-európai és latin-amerikai játékos esetében ez van.
Valószínűleg azon megy a vita, hogyha a Lipcse továbbértékesítené jó pénzért Kalmárt akkor a vételárából hány százalékot kapna a nevelő együttese az ETO. -
karajjj #28380 Kicker: Irritáló tényezők Kalmár ügyében - sokan akarnak keresni rajta -
karajjj #28379 -
sempronius18 #28378 Én röhögnék nem szívlelem a Fradi ultráit, de pár 40 kilós Chelsea meg MU és Arsanal stb fun a facebook-on olyan kemény.
Megnézném az arcukat mikor megindul feléjük pár sporttárs. -
#28377 Szerencsére ez az én reményeimtől függetlenül fog vagy nem fog működni.
Akár azt is remélhetném, hogy inkább a tévében nézik majd a meccset, de nem, perkáljanak csak a Fradinak :)
Mindenesetre sajnálni nem fogom őket akármi is lesz. -
Takezó #28376 Szép, hogy reméled, hogy erőszakos bűncselekményt követnek majd el néhányan: ) Okos vagy nagyon: ) -
Grenzjager #28375 Ha a jövőbeli Dunaújváros elleni meccs árait nézem, illetve azt hogy mekkora biztonsági kockázat van a meccsben, őszintén remélem hogy 15-20ezer forint alatt nem lesz jegy, mégis új stadion, luxus körülmények, BL győztes csapat, Szekeres Tamás is érti a dolgát, szuper erős bajnoki címre hajtó Fradi, szóval keményen fizessenek csak akik kimennek. -
#28374 Remélem jó drága lesz és jó sok chelsea drukker. És hátha még kapnak pár pofont is ajándékba a nagyarcú fészbúkozó magyar chelsea fanok :)) -
sempronius18 #28373 Majd meg látjuk hogyha Abra papa megunja a csapatot, vagy behajt az Aranykéz utcába, hány Chelsea szurkoló lesz pár év mulva. -
#28372 nem mondom, hogy nincsenek divatok, de akadnak rendes szurkolók is... -
sempronius18 #28371 Jó a neten nekem régen volt volt egy vitám egy Pool drukkerrel még a BL győzelmük idején aki bizonygatta, hogy 1982 óta Pool drukker, aztán kiderült róla később, hogy 1989-ben született. :D:D:D -
#28370 nem vagyok chelsea drukker. és nem szoktak le divatozni. csak megkérdeztem, mert kíváncsi voltam. mellesleg szerintem attól, hogy valaki chelsea drukker, még nem jelenti, hogy divat. Biztos, hogy vannak olyanok, akik még azelőtt szerettek bele a csapatba, hogy megvették volna... -
#28369 Divat alatt azokat a fradi "drukkereket" értem, akik évente csak egy-két meccsre mennek ki, pedig többre is kitudnának, és azokat a chelsea "szurkolókat", akik pár éve még nem is tudtak róla és/vagy 1 év múlva már más csapatnak lesznek a "fanatikusai".
Azokkal nincs bajom, akik a magyar foci bohóckodása helyett inkább más bajnokságokat néznek és onnan "választanak" csapatot, amíg nem verik a mellüket vele és nem csak 1-2 évig szimpatizálnak velük. (elvégre félig én is ilyen vagyok, és sok topiklakó is). Ezek inkább menjenek Londonba meccset nézni, az az igazi, nem amikor bulimeccs néven ellötyögnek egy hangulattalan meccsen. -
sempronius18 #28368 Ha leszarod akkor az miért bánt ha ledivatoznak?? -
#28367 és akkor? ki nem szarja le? -
sempronius18 #28366 Mert mindegyik már az anyatejjel együtt szívta be magába a Stamford-Bridge porát és a kéket szeretetét, az anyjuk a Chelsea indulót énekelte nekik altatódalként, de egy biztos egyik sem azért Chelsea szurkoló, mert Abramovics megvette a klubbot és így azt a játékost akit akarnak. -
#28365 szerintem arra célzott ressy hogy aki csak azért megy majd ki az első 1-2 Fradi meccsre,mert szép csilivili a stadion,ők a divatok -
#28364 miért divat? -
#28363 én a Fradi helyében a bérleteseknek 1-2 ezerért, a divatoknak meg 20 ezerért adnám a jegyeket :D -
sempronius18 #28362 Ha 20K lenne a legolcsóbb jegy akkor is elkapkodná a sok divat Pannon-Briton.