Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek elsõ állomásai a stadionok.
A Puskás lesz egyfajta válogató, nem túl messze a fõvárostól, remek környezetben, sok-sok pályával, kollégiummal, de mégsem a fõvárosban sokadik alabárdosnak, hogy esetleg egy régi bútordarab edzõ elrontsa.
Közben épül stadion Debrecenben, lassan kész a Ferencvárosé, elkezdik a Videotonét, majdnem kész Gyõr, és végre hamarosan elindul a Népstadion (Puskás) átépítése is, meg sok vidéken. Ha megnézitek a tendenciát mind, mind önellátásra próbálnak ráállítani olyan 60 éve állami csecsen lógó gárdákat, mint pl. az Újpest. Az, hogy anno az MTKnál nem jött be, azt tudjuk be a tudjuk kiknek, akik semmit sem akartak áldozni a klubra, csak a manit kiszedni belõle, meg nyomni szponzorként magukat. Olyan banális baromságokon bukott el BL indulásuk, mint a világítás, pedig játékosokra max. fizetés szintjén költöttek, a stadionra meg, csak meg kell nézni! Utoljára ott Stallone és Pelé ottjárta alatt nézett ki valahogy a környék ...
A medve nem játék.
A csakfocin a hozzászólás értékelések alapján úgy vettem észre, hogy a többség a stadionépítéseket pártolja.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Egervárit? Megkérdõjelezhetetlen elõrelépés lenne 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Csak nehogy elfelejtsek keresztet vetni, amikor belépek...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nincs ott gyertya, nincs ott lámpafény,
Házunk elõtt egy baszott nagy stadion áll,
Engem anyám mindig haza vár..."
Természetesen nem. Az új felcsúti stadion ugyan szinte mindenben megfelel majd a legszigorúbb nemzetközi követelményeknek, ám nézõtéri kapacitása miatt legfeljebb BL-selejtezõt vagy a csoportkör elõtti play-off meccset lehet itt rendezni az EL-ben.
MTK-Újpest
Debrecen-Diósgyõr
nagyszerû,ha a Loki továbbjut,akkor valamelyik pesti kutyaütõ csapat elindul az EL-ben
ugyanaz az értelme, mint az összes ehhez hasonló eseménynek
aki odament az tudta mi történhet vele
(fõleg ha valaki nem velük szeretné tölteni az idõt a meccs alatt)