Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Szerintem iszonyat szép lett a felcsúti stadion. Világszínvonal, pont.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

LasDen
majd viktor elintézi hogy úgy legyen 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Kaplan
Kösz, hogy szóltál. El is felejtettem, kíváncsi vagyok. Puskás Akadémia - Real Madrid, pár év és BL döntõnek is elmegy majd ez a párosítás! 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

passatgt
Sport 1-en lesz a Puskás Suzuki Kupa döntõ 6-kor, pokoli hangulat várható az új stadionban😊 De viccen kívül, biztos szép és jó meccs lesz😊

DasIsFuck
és lám-lám a szerencsétlen magyar foci meg haldoklik(Paks)<#bee1>

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

dave9004
és a válaogatotton is látszik az elõrelépés (Gyõr 😄)
DasIsFuck
de a német is(fradi)<#kuss>

bakkerman
de a portugál futball most feljövõben (újpest-vidi)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Az Olasz foci válságban van.
Narxis
Kipukkadt a Honvéd lufi. Sajnos.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

DaemoonHunter
Gondolom nem fért bele a büdzsébe annyi karakter.

Effe88
<#szomoru1><#wow1>

passatgt
pálya közepével mi történt?

passatgt
+ 2x40 perc, a 3 perc hosszabbítás 88-ig tartott, szóval lett volna idejük egyenlíteni, ez alapján nem hiszem, hogy a Puskásnak fûjtak volna😊

passatgt
itt nézegettem a videókat de nem látom semmi extrát: http://instatfootball.tv/Puskas-Suzuki-Kupa/ (felül 2, utána alatta lehet választani a meccset, a Mérkõzés Eseményei fülön lehet végignézni videókat)

Puskás-Suzuki-kupáról - valahogy nem lepne meg, ha igaz lenne.

A Dinamo Zagreb vezetõedzõje, Jozo Bandic nyilatkozata meglehetõsen keserûre sikeredett, bízunk benne, hogy csak a meccs után felindultság mondatta vele ezeket a szavakat:
"Úgy éreztük, mindenki azt szeretné, hogy a házigazdák és a Real Madrid játssza a döntõt az új stadionban. Ha ez így van, akkor felesleges volt minket meghívni, nem azért jöttünk ide, hogy csak feltöltsük a létszámot. Világszínvonalú szervezésû a torna, ám a játékvezetés nem üti meg az elvárt szintet." (forrás)
passatgt
A július végi hazai rendezésû Európa-bajnoki döntõre készülõ U19-es magyar labdarúgó válogatott idei ötödik felkészülési mérkõzését vívja szerdán, a helyszín az Eb egyik stadionja, a hétvégén átadott felcsúti Pancho Aréna lesz.

dave9004
😄 röhej.
passatgt
csinálhatják újra, mert utólag az S nem fér ki rendesen...😄

a disabled elevator se rossz mondjuk....

ReszegKoldus
románok megértik 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

passatgt

ressy14
loki stadion:

acces <#falbav>

Dum spiro, spero.

Az igazi szurkoló úgyse ülve nézi a meccset nem?
passatgt
mégse, székezve csak egyik oldalon van

passatgt
Ez faszán néz ki

Az tényleg nem szép, de nem az a lényeg csak, hogy lehessen benne EL elõ-elõ selejtezõt rendezni legalább, meg hogy legyenek normális kiszolgáló helységek és olcsó legyen.

A megtakarításból meg Sipiee-nek lehet venni lélegeztetõgépet, hogy õ se sírjon.
ressy14
ráadásul egy pláza tetejére épült, habár az építészt kiheréltem volna az oszlopok miatt.

Dum spiro, spero.

Ez a Vozdovaci tök jó ránézésre nem is drága. Elég lenne egy ilyen 3-4 csapatot kivéve a mennyei csapatoknak.
a.carkey
Woudestein brit típusú stadion, ez ilyen. A lelátók fedettek.

Helmond Sport De Braak
Heesen Yachts Stadion
szintén, csak a google maps fentrõl nem friss, oldalról már jobban látni.

Jan Louwers Stadionnál a végén van az edzõpálya, azért nincs beépítve. Ilyen alapon Mezõkövesd sem állja meg a helyét! 😄

A medve nem játék.

ressy14
FC Vozdovac, 5200 férõhely:

Dum spiro, spero.

ressy14
Princes Park, Dartford FC, Anglia, 4100 férõhely

Dum spiro, spero.

passatgt
Stadion Woudestein - nem körbefedett, csak szar találatokat mutat google képkeresõ
Helmond Sport De Braak és Heesen Yachts Stadion és Jan Louwers Stadion - csak 3 oldala van és sarkok üresek

Szóval én nem találok olyan maximum 5000-es stadiont, ami körbe van székezve és körben, kimaradás nélkül fedve van. Nem tudom elképzelni, hogy ez lenne a világon az elsõ, de csak nem találok ilyet sehol...😊

A Custoias meg inkább egy remekmû😊

a.carkey
Amit linkeltél, valamit:
Stadion Woudestein
Helmond Sport De Braak
Heesen Yachts Stadion
Jan Louwers Stadion
stb.

Ez ugyan nem teljesen körbefedett, de pofás és 5000 körüli, 90%ban fedett.
Estádio da Madeira

+1 Custoias Football Club, pillanatok alatt 800-ról 5000-re bõvíthetõ 😊

A medve nem játék.

dave9004
ez nekem is tetszik, meccsen mintha pályán lennének a nézõk oly közel vannak.
Narxis
Na ez jól néz ki!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bakkerman
ha már holland stadionok,nálam ez a favorit,egyik kedvenc stadionom!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

passatgt
meg kell emelni körbe egy fallal😊

passatgt
hollandoknál ezt találtam csak

passatgt
wikipedia(1, 2) alapján végignéztem és nem találok még csak hasonlót sem

a.carkey
Egy biztos, a kicsik közül a Puskás a legszebb.

A medve nem játék.

a.carkey
Spanyoloknál, portugáloknál vannak 4-5 ezresek, fullfedetten, meg a hollandoknál, egy-kettõ a balti államokban. Egyik sem elsõ osztály ugyan, de van pár.

A medve nem játék.

ressy14
Mezõkövesd 😄

egyébként angliában tuti van egypár, de nem túl ésszerû egy 5 ezres stadiont 5-6 soros lelátókkal a pálya mind a 4 oldalán körbe építeni, mert a 10. sortól feljebb lehet csak normálisan látni szvsz.

Dum spiro, spero.

DasIsFuck
mikor kész lesz majd láthatatlanok lesznek az emberek a stadionba😄

passatgt
Valaki tud mondani körbe fedett 3-5e férõhelyes stadiont a felcsútin kívül, bárhol a világban?

ressy14
A 100+ meccset 20 évre értettem.
Egyébként a régebbi verzió szerint megmaradna a Puskás és mellé építenének egy teljesen új 60 ezres focistadiont, ebben az esetben megmaradna az atlétikai verseny rendezési lehetõség, kérdés mennyire lenne esztétikus egy bomladozó és egy vadiúj stadion egymástól 50 méterre.

Dum spiro, spero.

bakkerman
és még mindig csak 22,de már elzavarták azóta a Halitól is 😄

a.carkey
Meglepõdnék, ha száznál több focimeccs lenne benne, különösen ha elkészül Debrecen, az Üllõi út vagy amelyek most épültek vagy kerülnek átadásra.

Atlétika pedig szerintem nem volt, hogy ne legyen minden évben. Ráadásul ez a központi versenypálya is, hisz alig van igazi atlétikai pálya. Meglepõdnék, ha elhagynák.

A medve nem játék.

passatgt
az lesz az, akkora arca van, ökölbe szorul a kezem ha közelrõl muatják

bakkerman
nem az ex-kaposvári hülyegyerek? Aki ivott meg kurvázott meg ilyenek,már 20 évesen?

passatgt
ez a Kulcsár a Pápában kicsoda amúgy? Mit keres az NB1-ben egyáltalán?😄