32945
Magyar Foci
-
#28521 rajtam kívül mindenkitől becsületes munkát várok....!!!! -
karajjj #28520 szeretném vinni az edzőképzést, jó nagy pénzeket szednék be és pofára adnám a diplomát -
#28519 Összedobjuk a pénzt, Desmond Milest felbéreljük, hogy ölje meg az MLSZ-t, meg akit még kell. Aztán kinezenek engem az elnönek, én titeket, lenyúlom a nagy pénzeket, ti meg addig felvirágoztatjátok a játékot. Deal? -
#28518 vajon ha egy félprofi csapat is túljutna a Lokin,észbe kapnának páran? Vagy még az kevés lenne? -
karajjj #28517 kibeszéltük már itt egyszer, hogy a magjától rohad az egész -
Zenszkij #28516 mi magyarok minden sportban kiválóak vagyunk kivéve ezt a retek focit, oda gyűltek a léhűtők és amint az látszik a politika is :D mit vártok rohad az egész -
#28515 Nekünk is fantasztikus eredmény hogy nem kaptunk ki, mivel profi magyar labdarúgókról van szó. -
#28514 Koman, Rudolf -
#28513 "A játékosaink zöme nappal dolgozott, úgy érkezett az esti BL-selejtezőre. Miután a Debrecent profi labdarúgók alkotják, fantasztikus eredmény a döntetlen és az, hogy kapott gól nélkül megúsztuk a meccset."
Tommy Breslin, az északír Cliftonville szakvezetője a 0-0-s döntetlennel véget ért kedd esti találkozóról.
-
sempronius18 #28512 Hát most nem értek egyet. Mikor ő elment a Zenitbe akkor az a csapat friss EL győztes és stabil BL induló volt amire a Hannoverrel kevés volt az esélye.
Mikor lehetőséget kapott az Oroszoknál akkor pedig tényleg jó teljesítményt nyújtott nála tényleg nem nagyon lehetett érteni, hogy miért játszik olyan keveset.
Koeman alatt pedig ha megnézed a statisztikákat igenis a válogatott legjobbja volt a teljesítményét sokan keverik Hajnallal így utólag szerintem.
Szimpatikus embernek én se találom sőt a megmondóemberkedése és a hisztijei egy idő után már sokká váltak, de a válogatott szempontjából nekünk már úgy se számít akkor hagy keressen pénzt ha kevés neki amit kap. -
#28511 A válogatottnál én sem hiányoltam, meccseinek a 80%-ában csak alibizett, de a tehetsége alapján egész pályafutását lejátszhatta volna a bundesliga 1-ben, ha motiváltabb és önzetlenebb lenne.
Legyen sikeres ázsiában, de ha a tehetségesebb magyarok így gondolkodnak, mint ő, akkor aztán tényleg soha sem lesz nemzetközileg eredményes válogatottunk, klubcsapataink. Márpedig a kevés kivételes adottságú magyar srácok ugyanígy elkallódnak, vagy elkurvulnak (lásd. Huszti, Dzsudzsák). -
#28510 Neki mennie kellett, elintézte a renoméját a hülye megnyilvánulásaival (pihennie kell stb), és valszeg még bundeszliga 2-be se kellett ezek után senkinek se. Amúgy agyilag tuti hogy nem tiszta, és ezt ő is tudja, ezért mondta le a válogatottságot is mert nem akarta még egyszer olyan helyzetbe hozni a válogatottat mint anno a horvátok ellen..
Lehet sokan keseregtek miatta de én kurvára be voltam szarva mindig ha ő játszott mert bármikor 'kiállítattja' magát. -
#28509 Egyetértek. A németeknél biztos minimálbérért szenvedett, de a kínaiaknál végre tud majd félre rakni.
Nincs azzal baj, hogy elmegy keletre, csak eddig ne játszotta volna a kurvát a hisztis kirohanásaival, klubcsapatának szabályainak telibe szarásával. Tehetséges gyerek volt pedig, ha anno Hannoverből nem megy el a Zenitbe, többre is vihette volna. -
Unreal1942 #28508 Mintha eddig nem keresett volna annyit, hogy soha többé még csak néznie se kellejen meccset. Vagy bármit is csinálni, hogy meglegyen bármi amit csak ép ésszel ember akarhat.
Biztos onnan nézve mást jelent a sok pénz. Ezt mi sose fogjuk megtudni. -
sempronius18 #28507 kiegészítés 31 évesen nincs esélye arra, hogy egy Hannovernél nagyobb klubba kerüljön. -
sempronius18 #28506 Már 31 éves arra nincs esélye ilyen korban akkor elmegy inkább pénzt keresni én megértem.
Nem a mi adónkból fogja degeszre keresni magát. A válogatott szempontjából sem oszt vagy szoroz, hogy leépül-e Kínában mert már rég lemondta azt.
Ha egy Lippinek nem szégyen ma már ott edzősködni vagy Vagner Love-nak ott játszani neki sem.
Csak azt ne nyilatkozza majd, hogy ez szakmai előrelépés és minden rendben van..... -
#28505 lol -
#28504 sok sikert neki. Ott is villoghat majd kedvére. -
karajjj #28503 pont most akartam írni, hogy beszéljük akkor magyar játékosokról:
Huszti >> Kicitcíp Szimalizzel FC -
#28502 HIVATALOS! Huszti Szabolcs új csapata a 长春亚泰.
:DDD -
#28501 Videoton azért elég korrekt lesz:
Kovács, Kleinheisler, Haraszti, Gyurcsó, Szolnoki, Tar, Radó(?), Simon, Németh(?), Zsótér, Szekeres
jó kis fiatal csapatot össze lehetne rakni 2-3 rutinos játékossal -
#28500 ha csak magyarok játszanának bennük, már a fradi meg a diósgyőr is kiesett volna.
a mai magyar futballista nem képes arra, hogy úgy játszon mint egynéhány külföldi itthon. És ezért beszél mindenki itt a külföldiekről, mert sajnos a hazai focisták ebből a posványból sem tudnak de nem is akarnak kiemelkedni, tisztelet a kivételnek, de ők kevesen vannak -
#28499 Észrevettétek amúgy hogy beszélünk a magyar fociról, magyar csapatokról, de végig csak külföldi focisták nevei jönnek elő, kivétel Gera :) mi lenne ha csak magyarok játszanának magyar csapatban.. tényleg akkor már ezen a héten csak a debrecen lenne versenyben meg a győr. -
COOLancs #28498 Igazából az lehetett a baj hogy ilyen fél amatőr pék-lakatos csapat ellen nem nagy dicsőség nyerni, de majd ha itt lesz a MU, PSG, Chelsea akkor majd megmutatja az ungarische focbalspíler hogy milyen fából faragták!
-
#28497 Seydi-nek kellett volna berúgnia a helyzeteit, és eldőlt volna a továbbjutás.
Ezek a döntetlenek a koeff pontok miatt nem jók, hozni kéne az ilyen meccseket, habár már a továbbjutás is csodaszerű tavalyhoz képest. -
#28496 Pontosan én is így éreztem hogy ennyit tudnak. Nincs kulibali, Jovanovics a csatár????!!! én azt hittem hogy amikor a fradiban játszott tavaly, hogy ez az utsó szezonja és visszavonul vagy legalábbis 1 osztállyal visszalép, erre a loki leigazolja :D, sőt úgy néz ki ő a legaktívabb..
Amúgy tök rendesek a magyar csapatok, ugye az előző körben az X-ekkel megajándékozták a lúzer máltaiakat, de most ez még nagyobb lúzer csapat :D 150-éves, de összvissz 1 döntetlene van és vagy 18 veresége (győzelem nincs) nemzetközi porondon, szal megy az ünneplés gondolom, csak mikor kapjuk ezt mi vissza, remélem ha árvíz lesz gondolnak ránk. -
sempronius18 #28495 Van benne igazság voltak helyzetek be kell rúgni..... -
#28494 megvoltak a helyzeteink, nehét volt játszani ezen a talajon, még a felkészülés elején vagyunk, kapu előtt az utolsó passzokba hiba csúszott, ezen javítanunk kell, hosszú volt az út, voltak jó teljesítmények, de akadtak rosszabbak is, van néhány sérültünk akik nem játszhattak, végig irányítottuk a mérközést, első félidővel nem voltam elégedett, a másodikban már jól játszottunk, a helyzeteket be kell rúgni, ez nem sikerült stb... -
sempronius18 #28493 Hopp már nem kár. :( -
sempronius18 #28492 Rejkjavik-Celtic is 0-0 közel van már egymáshoz a mezőny. -
#28491 szánalom -
Takezó #28490 Előbb-utóbb csak hozzászokunk ezekhez az eredményekhez... -
sempronius18 #28489 Szerintem is ennyit tudnak perpillanat, de arról is meg vagyok győződve, hogy egy percet nem készültek ebből a csapatból. Mind1 itthon majd már ismerik őket.. -
#28488 Én is imádok, sztem semmi baj nincs a műfűvel. -
#28487 Az a baj, hogy a játék képe nem azt mutatja, hogy félgőzzel focizik a Loki hanem, hogy ennyit tud. Ez az ami jobban zavar, nem is az eredmény mert abban én is biztos vagyok, hogy a Loki továbbjut. -
sempronius18 #28486 Hát az ok, hogy műfű, de abból is elég rossz minőségűnek tűnik így TV-n keresztül, de nem ez számít.
Hülye lenne aki az esetleges x-et erre fogná. -
karajjj #28485 Szerintem meg kurvajó dolog, én szeretk műfüvön is játszani -
#28484 plusz ezen a műfüvön se az igazi a foci szerintem, legalábbis én játszottam már rajta és sztem rossz dolog. egyet azért lehet verni a végén a lokinak -
sempronius18 #28483 Hajtás az attól lehet bőven, hogy kevés a gól. Nincsenek nagy különbségek a Cseh meccsen kívül ennyi.
A Loki meccsen is azért ha nem is nagy de nagyobb az iram, mint egy átlag NB1-es meccsen. -
#28482 többi bl meccsen sincs nagy hajtás eddig, csak Prágában.
Végére talán lesz egy loki gól, de itthon majd max továbbjutnak elég az.
annyit kell focizni amennyi elég, lásd vb