32945
Magyar Foci
-
#28561 vezetnek a diók :) -
sempronius18 #28560 Rudolf formába van. :D:D -
karajjj #28559 ez úton szeretném üzenni a Horváth Ferinek, hogy legközelebb ha tipszmikszűnek, tessék már szólni nekem is, nem ártana ha a csapaton kívül más is keresne rajta -
sempronius18 #28558 Győr out pedig több helyzetük van mint a Fradinak meg a DVTK-nak összesen. :) -
#28557 de milyen szar gól volt már ez a 2. -
#28556 na a győr gyorsan kiszállt az idei el-ből :D -
#28555 baszki 2 -
#28554 Beparkol a 16-osra a FraDibusz -
karajjj #28553 azért a DVTK se egy fos Fradi, vagy Győr... -
Zdenx #28552 nyald a barca seggét -
#28551 Győrben is vannak kemény 1000-en szerintem a szemközti lelátón...ezért megéri a szép stadiont megépíteni,fenntartani hogy egy európai kupameccsre se menjen ki a kutya se...el se kéne indulniuk,csak nyűg a magyar csapatoknak az EL. -
sempronius18 #28550 A Győr meccse mondjuk nevetségesen színvonaltalan, de legalább nem unalmas, mint sok Vb meccs. -
#28549 fu baszki nehéz átállni a VB meccsekről ezekre az EL/BL selejtezőkre -
Zenszkij #28548 eredményt nézd, mit akarsz menjenek mint a brazilok? LOOL -
#28547 labda nincs náluk -
sempronius18 #28546 DVTK-t miért szidod? Máltaiak ellen is többet mutattak, mint a zöldek meg ma sem égnek eddig. -
Zenszkij #28545 azért várjál vele a Fradi nem egy fos DVTK vagy Győr -
#28544 egyik komédia követi a másikat...az Angyalbőrben című klasszikus magyar vígjátéksorozat után jön a Rijeka-Ferencváros -
karajjj #28543 na már kezdi is a Győr! :D -
sempronius18 #28542 Hát ez a messze földön híres magyar védekezés..... -
sempronius18 #28541 Hát szerintem bravúr lenne a győzelem bármelyik csapatunknak, de az egyiknek összejön.
Az eredményeket nézve a Svéd csapatok nem remekelnek a Litex sem olyan erős, mint pár éve a Fiumét meg nem tudom hová tenni majd kiderül. -
#28540 A Győr és a Fradi meccsei neccesek lesznek de valahogy úgy érzem, hogy most benne van a győzelem. A DVTK-nál pedig kötelező. Nem tom valahogy most úgy érzem, hogy sikerülhet, lehet csak túl sok pesszimista hozzászólást olvastam és ilyenkor szokott jönni valami meglepetés. -
#28539 mit tippeltek ma?
realitás 2 vereség, és győr X szerintem -
Zenszkij #28538 nagy szégyene lesz ez ennek az országnak -
sempronius18 #28537 Á szerintem csak meg lett neki mondva hogy már elég volt a bohóckodásból és itt az ideje, hogy koronahercegként tegye a kötelességét és készüljön fel az uralkodásra. Pár hét és jön a hír, hogy kezdetnek államtitkár lesz. :) -
Zenszkij #28536 jah meg xarfaxú politikus -
#28535 pályája csucsán,egy VB döntőt magamögött hagyva én megértem,hogy visszavonul. Mostmár foglalkozhat a hobbijával,lehet "Johnny Depp imitátor" -
#28534 Orbán fia abbahagyta a focit, mert elege lett a médiaszereplésből :(
Saját stadion és vb döntő élőben a vip-ben, mégis visszavonul, fene a hálátlan fejét. -
karajjj #28533 nyugi van, ha Miskolcon azt mondják, hogy megnézték elejétől a végéig és elég nekik, akkor az úgy is van :D
(biztos dögunalmas volt és közben mobilon játszottak :D ) -
#28532 "A diósgyőriek részéről Nikházi Márk nyilatkozott a dvtk.eu-nak.
– Ismerem a bolgár labdarúgás korábbi eredményeit, de a mostani csapatokkal, játékosokkal kevésbé voltam képben. Azonban a szakmai stáb feltérképezte őket, sikerült megnézni egy teljes mérkőzést is, így most már tudjuk, mire számíthatunk. "
Egy meccset sikerült megnézni, hát, enm vittétek túlzásba baszki:D -
#28531 Ja még egy apróságot kérnék, mivel jól megy nekünk a kézi,vizilabda, lehessen kézzel is érinteni a labdát, de ha hozzáér kézzel akkor csak 3 lépést tehet meg pattintás nélkül. -
#28530 Indítvány elutasítva. Ha te "indítványoznák", akkor elutasítva....:D
AMúgy meg új szintre emeljük az egészet. Hogy ne csak fashion Ronaldókat és Neymarokat neveljünk ki, hanem igazi Dzekoink legyenek. Kezdésként lefizetjük a FIFA-t, hogy a tehetséges játékosokat 5 perc alatt honosítsuk és a válogatotthoz kössük. Utána, hogy függetlenítsük magunkat a korrupt FIFÁ-tól, leigázzuk Brazíliát, Argentínát és Spanyolországot. Utána Flawless victory!!! -
sempronius18 #28529 A Legiásoktól kinézem azok nem papírtigrisek, mint a magyar táborok. :( -
#28528 szurkolók szempontjából max. de am kb olyan mint a mienk :D
bár most elvileg meghalt egy ír drukker, ha a szurkolók ölték meg, akkor az szégyen -
sempronius18 #28527 Pedig de felszopják itt Magyarországon sokan a Lengyel bajnokságot, hogy milyen fasza... -
#28526 loki ide v oda, varsói se lennék ma este
félidőben legia-st patricks 0-1 -
karajjj #28525 az a baj, hogy a felnövekvő generáció is televan ilyen trógerekkel, mert apa tolja a lét, hogy az ifjú ronáldó kezdő legyen -
Unreal1942 #28524 Fele ennyi tróger nem lenne ott, ha a fizetések teljesítmény arányosak lennének. -
karajjj #28523 teljesen becsületes dolog lenne, hiszem most is annak számít :D -
#28522 Én indítványoznám max 2 külföldi lehet egyszerre egy csapatban, 0:0-ás féléidei eredmény -1, -1 pont mindkét csapatban, a 2. félidőben is 0:0 akkor -3, -3, kézhez venném a betyár kérdést, szal nem kell szkenner, aki rosszúl viselkedik fényképezzék le, vagy kamerával vegyék fel, majd mikor megy ki a kapún elkapni és felelősségre vonni. Az hogy a tulaj bezár egy szektort nem engedélyezett, pirotechnikai eszközökre külön engedélyt kell kérni, pl ute-ftc-re adunk, ute-kecskemétre nem.
Közvetíteni meccset csak hangulatos ember teheti, szal a multkori öreg félék nem, Horti Gábor feladata lesz engedélyezni az illetőt.
Bekiabálások mehetnek, cigányozás mehet, huhogás mehet, 10 év alatt nem mehet senki meccsre, utána meg már úgyis a netről, meg az iskolában minden csúnya szavat megtanulnak a gyerekek. Verekedés mehet, meccs előtt és után a stadion előtt elkerített helyen, saját felelőségre, mentőt nem biztosítunk, botot igen.
Minden magyar csapatnak a régi 50-es évekbeli stílust kell játszani, ha már ez nem elég külföldi szintre akkor ez van kiesünk, most is kiesünk szal nem lesz rosszabb.
Na gyorsan én csak ennyit inditványoznák.