32945
Magyar Foci
  • ressy14
    vezetnek a diók :)
  • sempronius18
    Rudolf formába van. :D:D
  • karajjj
    ez úton szeretném üzenni a Horváth Ferinek, hogy legközelebb ha tipszmikszűnek, tessék már szólni nekem is, nem ártana ha a csapaton kívül más is keresne rajta
  • sempronius18
    Győr out pedig több helyzetük van mint a Fradinak meg a DVTK-nak összesen. :)
  • bakkerman
    de milyen szar gól volt már ez a 2.
  • ressy14
    na a győr gyorsan kiszállt az idei el-ből :D
  • bakkerman
    baszki 2
  • ReszegKoldus
    Beparkol a 16-osra a FraDibusz
  • karajjj
    azért a DVTK se egy fos Fradi, vagy Győr...
  • Zdenx
    nyald a barca seggét
  • bakkerman
    Győrben is vannak kemény 1000-en szerintem a szemközti lelátón...ezért megéri a szép stadiont megépíteni,fenntartani hogy egy európai kupameccsre se menjen ki a kutya se...el se kéne indulniuk,csak nyűg a magyar csapatoknak az EL.
  • sempronius18
    A Győr meccse mondjuk nevetségesen színvonaltalan, de legalább nem unalmas, mint sok Vb meccs.
  • bakkerman
    fu baszki nehéz átállni a VB meccsekről ezekre az EL/BL selejtezőkre
  • Zenszkij
    eredményt nézd, mit akarsz menjenek mint a brazilok? LOOL
  • dave9004
    labda nincs náluk
  • sempronius18
    DVTK-t miért szidod? Máltaiak ellen is többet mutattak, mint a zöldek meg ma sem égnek eddig.
  • Zenszkij
    azért várjál vele a Fradi nem egy fos DVTK vagy Győr
  • bakkerman
    egyik komédia követi a másikat...az Angyalbőrben című klasszikus magyar vígjátéksorozat után jön a Rijeka-Ferencváros
  • karajjj
    na már kezdi is a Győr! :D
  • sempronius18
    Hát ez a messze földön híres magyar védekezés.....
  • sempronius18
    Hát szerintem bravúr lenne a győzelem bármelyik csapatunknak, de az egyiknek összejön.

Az eredményeket nézve a Svéd csapatok nem remekelnek a Litex sem olyan erős, mint pár éve a Fiumét meg nem tudom hová tenni majd kiderül.
  • Narxis
    A Győr és a Fradi meccsei neccesek lesznek de valahogy úgy érzem, hogy most benne van a győzelem. A DVTK-nál pedig kötelező. Nem tom valahogy most úgy érzem, hogy sikerülhet, lehet csak túl sok pesszimista hozzászólást olvastam és ilyenkor szokott jönni valami meglepetés.
  • dave9004
    mit tippeltek ma?
    realitás 2 vereség, és győr X szerintem
  • Zenszkij
    nagy szégyene lesz ez ennek az országnak
  • sempronius18
    Á szerintem csak meg lett neki mondva hogy már elég volt a bohóckodásból és itt az ideje, hogy koronahercegként tegye a kötelességét és készüljön fel az uralkodásra. Pár hét és jön a hír, hogy kezdetnek államtitkár lesz. :)
  • Zenszkij
    jah meg xarfaxú politikus
  • bakkerman
    pályája csucsán,egy VB döntőt magamögött hagyva én megértem,hogy visszavonul. Mostmár foglalkozhat a hobbijával,lehet "Johnny Depp imitátor"
  • ressy14
    Orbán fia abbahagyta a focit, mert elege lett a médiaszereplésből :(
    Saját stadion és vb döntő élőben a vip-ben, mégis visszavonul, fene a hálátlan fejét.
  • karajjj
    nyugi van, ha Miskolcon azt mondják, hogy megnézték elejétől a végéig és elég nekik, akkor az úgy is van :D
    (biztos dögunalmas volt és közben mobilon játszottak :D )
  • passatgt
    "A diósgyőriek részéről Nikházi Márk nyilatkozott a dvtk.eu-nak.
    – Ismerem a bolgár labdarúgás korábbi eredményeit, de a mostani csapatokkal, játékosokkal kevésbé voltam képben. Azonban a szakmai stáb feltérképezte őket, sikerült megnézni egy teljes mérkőzést is, így most már tudjuk, mire számíthatunk. "

Egy meccset sikerült megnézni, hát, enm vittétek túlzásba baszki:D
  • LSSAHPAUL
    Ja még egy apróságot kérnék, mivel jól megy nekünk a kézi,vizilabda, lehessen kézzel is érinteni a labdát, de ha hozzáér kézzel akkor csak 3 lépést tehet meg pattintás nélkül.
  • LasDen #28530
    Indítvány elutasítva. Ha te "indítványoznák", akkor elutasítva....:D

AMúgy meg új szintre emeljük az egészet. Hogy ne csak fashion Ronaldókat és Neymarokat neveljünk ki, hanem igazi Dzekoink legyenek. Kezdésként lefizetjük a FIFA-t, hogy a tehetséges játékosokat 5 perc alatt honosítsuk és a válogatotthoz kössük. Utána, hogy függetlenítsük magunkat a korrupt FIFÁ-tól, leigázzuk Brazíliát, Argentínát és Spanyolországot. Utána Flawless victory!!!
  • sempronius18
    A Legiásoktól kinézem azok nem papírtigrisek, mint a magyar táborok. :(
  • dave9004
    szurkolók szempontjából max. de am kb olyan mint a mienk :D
    bár most elvileg meghalt egy ír drukker, ha a szurkolók ölték meg, akkor az szégyen
  • sempronius18
    Pedig de felszopják itt Magyarországon sokan a Lengyel bajnokságot, hogy milyen fasza...
  • dave9004
    loki ide v oda, varsói se lennék ma este
    félidőben legia-st patricks 0-1
  • karajjj
    az a baj, hogy a felnövekvő generáció is televan ilyen trógerekkel, mert apa tolja a lét, hogy az ifjú ronáldó kezdő legyen
  • Unreal1942
    Fele ennyi tróger nem lenne ott, ha a fizetések teljesítmény arányosak lennének.
  • karajjj
    teljesen becsületes dolog lenne, hiszem most is annak számít :D
  • LSSAHPAUL
    Én indítványoznám max 2 külföldi lehet egyszerre egy csapatban, 0:0-ás féléidei eredmény -1, -1 pont mindkét csapatban, a 2. félidőben is 0:0 akkor -3, -3, kézhez venném a betyár kérdést, szal nem kell szkenner, aki rosszúl viselkedik fényképezzék le, vagy kamerával vegyék fel, majd mikor megy ki a kapún elkapni és felelősségre vonni. Az hogy a tulaj bezár egy szektort nem engedélyezett, pirotechnikai eszközökre külön engedélyt kell kérni, pl ute-ftc-re adunk, ute-kecskemétre nem.
    Közvetíteni meccset csak hangulatos ember teheti, szal a multkori öreg félék nem, Horti Gábor feladata lesz engedélyezni az illetőt.
    Bekiabálások mehetnek, cigányozás mehet, huhogás mehet, 10 év alatt nem mehet senki meccsre, utána meg már úgyis a netről, meg az iskolában minden csúnya szavat megtanulnak a gyerekek. Verekedés mehet, meccs előtt és után a stadion előtt elkerített helyen, saját felelőségre, mentőt nem biztosítunk, botot igen.
    Minden magyar csapatnak a régi 50-es évekbeli stílust kell játszani, ha már ez nem elég külföldi szintre akkor ez van kiesünk, most is kiesünk szal nem lesz rosszabb.
    Na gyorsan én csak ennyit inditványoznák.