32945
Magyar Foci
  • karajjj
    a loki elleni meccsből kiindulva a lyon is bőven verhető
  • ressy14
    Luzern, St. Johnstone és a Sligo Rovers talán elkapható lenne, a többit el kéne kerülni, főleg az ukránokat az ottani helyzet miatt
  • karajjj
    a következő körben ők lehetnek a miskolciak ellenfelei:

FC Csornomorec Odessza (ukrán)
    FC Luzern (svájci) / Saint Johnstone FC (skót)
    Rosenborg BK (norvég) / Sligo Rovers FC (ír)
    JK Sillamäe Kalev (észt) / FK Krasznodar (orosz)
    Olympique Lyon (francia)
    1. FSV Mainz 05 (német)
  • LSSAHPAUL
    Az a baj hogy ez a szar győr jövőre megint elveszi az egyik EL helyet pl a Haladástól aki talán nem esne ki az első meccsén, vagy pl az UTE, aki ugyan kiesne szintén első körben de legalább nem 1000 néző lenne a lelátón. Tényleg jó volt amikor el volt tiltva a győr.
  • Zenszkij
    Szivicset mondjuk nagyon kedvelem, szurkolok neki :).
  • karajjj
    nevek nincsenek, helyette van csapat
  • COOLancs
    Győr megint hozta a tavalyi formáját, még BL-csapat se kellett hozzá :) Fradi meg csoda hogy 1 gólal megúszta, ez jó reklám Dibusznak hátha őt is leigazolják a kínaiak xD Mondjuk félek hogy itthon a horvátok begorombulnak és jól kitömik a hálót... DVTK meg megérdemli hogy továbbjusson, ott legalább van valami elképzelés, úgy látszik Szivics tudja motiválni a csapatot, mert amúgy nagy húzónevek ott sincsenek :D
  • DaemoonHunter
    Nem bizony. Sajnos azt a focit játszák amit "mi" is játszottunk anno válogatott szinten, meg sok nb1 es csapat. Kreatív támadó foci, nem is tudnak mást...
  • DaemoonHunter
    Egyébként Besic nagyon hiányzik, és esélyes hogy jó ideig nem lesz hasonló kvalitás nemcsak a fradinál de még az nb1 ben sem védők közt...

• ressy14
    itthon muszáj lesz kitámadnia a fradinak, én félek, hogy belefutnak egy zakóba, ez a rijeka nem fog beállni a 16-osra
  • DaemoonHunter
    fáradtság meg ez a jó magyarfoci összege :D
  • DaemoonHunter
    Pontosan. Nem írtam oda de erre gondoltam.
  • Zenszkij
    összesítésben, mert ha gólt kapnak, három gólt kéne verni
  • DaemoonHunter
    Hát kb. Sousa bácsi gondolatmenete is ez volt anno, stabil védekezés, aztán kontra, csóró foci, de legalább hatásos lehet. Vagy bejön vagy nem, de legalább van támadás. Ez a német mentalitás nekem nagyon távoli, hogy precízen kivédekezzünk egy meccset, vagy amennyire csak lehet, aztán majd itthon behúzzuk.

Viszont olyan jó látni a vízilabdásokat, ott még léteznek váratlan megoldások, kreativitás, jó taktika(hiszen legalább ilyen bonyolult játékról van szó).

Nade reméljük csoda történik és valóban itthon 2-1 el tovább megy a fradi.
  • Zenszkij
    sajnos ez simán lehetett volna 3-0 is, szinte örülhetünk, hogy csak 1-0 lett, ez a Rijeka nagyon erős, horvát kupagyőztes és második ne felejtsük
  • dave9004
    kis középpályás védekezéssel már kontrát lehetett volna indítani, de az se volt, csak mákoltak hátul, az meg kevés
  • Kaplan
    A taktika egyértelmű volt, szerintem nem is nagyon akart Doll itt támadni. Egy 0-0-val nagyot nyertünk volna, de ez az 1-0 sem vészes. Szoros lehet ez még, nincs veszve semmi. Nem értem, hogy miért nem lehet a realitásokat figyelembe venni, látjuk, hogy kivel játszottunk.
  • DaemoonHunter
    Nem az a baj h nem akartak gólt kapni hanem az hogy kurvára semmi elképzelés nincs a játékban. Talán a védekezés itt ott működik, de támadás 0, középpálya 0, egymás után 3 normális passz nincsen, legtöbbször csak ívelgetés megy. Persze a fradi nem egy bayern, a fradi csak magyarország egyik legnagyobb múltú csapata. Így is lehet nézni.
  • sempronius18
    Ez igaz amit írsz, de az, hogy 1 db kapura lövés nélkül lehozzák a meccset valami elképesztő. Én ilyet életemben csak párat láttam pedig mocskos sok meccset néztem.

Védekezünk, de egy veszélyes kontra semmi ez nagyon durva. Somália bedobásai is valami undormányok.
  • ressy14
    Doll mire készítette fel őket ha sem védekezni sem pedig támadni nem tudnak?
    Semmi elképzelés nincs a játékukban, és a máltaiak elleni meccseken sem volt. Ennyire azért nem szarok.
  • Zenszkij
    de őszintén mit vársz? idegenben ki kell védekezni és otthon megpróbálni dűlőre vinni, ez nem a Bayern ez a mi kis Fradink
  • sempronius18
    Meg is érdemelték a Horvátok ezek után és a Fradi gusztustalan időhúzásai után.
  • ressy14
    lefocizzák a fradit
  • sempronius18
    Ez mióta van így?
  • karajjj
    szigorítottak rajta? nem tudtam
  • Zenszkij
    5-0 az a három null és eltiltás
  • Unreal1942
    Még jó, hogy a vizilabda is most ment és eszembe se jutott nézni ezt a Magyar szerencsétlenkedést amit máshol focinak hívnak.
  • DaemoonHunter
  • karajjj
    hoppá a "nem" kimaradt

egyébként meg el se kéne menni idegenbe meccselni, 3:0-val odaadják a göteborgnak, de megmarad az utazás ára
  • passatgt
    annyiból jö a győr kiesése, hogy kicsit legalább leállnak a horváth ferike fényezésével egyesek...
  • karajjj
    én egyáltalán nem csodálkozom, valami nagy szám a csapat
  • karajjj
    én egyáltalán nem csodálkozom, valami nagy szám a csapat
  • sempronius18
    Győr hozza azt amit tavaly. Nem az a baj, hogy kiszoptak csak a mértéke. Eltilthatta volna tovább őket az UEFA anno, mint 2 év csak nyertünk volna vele.
  • Kaplan
    Na, hát a Győr ki is esett. Durva mód ki lettek szopatva, ezt nem vártam volna..
  • Narxis
    Mondtam, hogy a DVTK kötelező győzelem. :D
  • karajjj
    a győriek reménye meg elszállt kb, mint egy fing
  • ressy14
    szépen hozták a meccset, pedig transfermarkt-on dupla akkora érékúek a bolgárok, remélem a loki is hozza a hazait majd, és a fradi kihúzza X-szel, aztán meglátjuk mire mennek itthon
  • karajjj
  • sempronius18
    És 2-vel mennek a Diók!
  • ressy14
    litex - diósgyőr már 0:2 :)