32945
Magyar Foci
-
karajjj #28601 a loki elleni meccsből kiindulva a lyon is bőven verhető -
#28600 Luzern, St. Johnstone és a Sligo Rovers talán elkapható lenne, a többit el kéne kerülni, főleg az ukránokat az ottani helyzet miatt -
karajjj #28599 a következő körben ők lehetnek a miskolciak ellenfelei:
FC Csornomorec Odessza (ukrán)
FC Luzern (svájci) / Saint Johnstone FC (skót)
Rosenborg BK (norvég) / Sligo Rovers FC (ír)
JK Sillamäe Kalev (észt) / FK Krasznodar (orosz)
Olympique Lyon (francia)
1. FSV Mainz 05 (német) -
#28598 Az a baj hogy ez a szar győr jövőre megint elveszi az egyik EL helyet pl a Haladástól aki talán nem esne ki az első meccsén, vagy pl az UTE, aki ugyan kiesne szintén első körben de legalább nem 1000 néző lenne a lelátón. Tényleg jó volt amikor el volt tiltva a győr. -
Zenszkij #28597 Szivicset mondjuk nagyon kedvelem, szurkolok neki :). -
karajjj #28596 nevek nincsenek, helyette van csapat -
COOLancs #28595 Győr megint hozta a tavalyi formáját, még BL-csapat se kellett hozzá :) Fradi meg csoda hogy 1 gólal megúszta, ez jó reklám Dibusznak hátha őt is leigazolják a kínaiak xD Mondjuk félek hogy itthon a horvátok begorombulnak és jól kitömik a hálót... DVTK meg megérdemli hogy továbbjusson, ott legalább van valami elképzelés, úgy látszik Szivics tudja motiválni a csapatot, mert amúgy nagy húzónevek ott sincsenek :D -
#28594 Nem bizony. Sajnos azt a focit játszák amit "mi" is játszottunk anno válogatott szinten, meg sok nb1 es csapat. Kreatív támadó foci, nem is tudnak mást... -
#28593 Egyébként Besic nagyon hiányzik, és esélyes hogy jó ideig nem lesz hasonló kvalitás nemcsak a fradinál de még az nb1 ben sem védők közt...
-
#28592 itthon muszáj lesz kitámadnia a fradinak, én félek, hogy belefutnak egy zakóba, ez a rijeka nem fog beállni a 16-osra -
#28591 fáradtság meg ez a jó magyarfoci összege :D -
#28590 Pontosan. Nem írtam oda de erre gondoltam. -
Zenszkij #28589 összesítésben, mert ha gólt kapnak, három gólt kéne verni -
#28588 Hát kb. Sousa bácsi gondolatmenete is ez volt anno, stabil védekezés, aztán kontra, csóró foci, de legalább hatásos lehet. Vagy bejön vagy nem, de legalább van támadás. Ez a német mentalitás nekem nagyon távoli, hogy precízen kivédekezzünk egy meccset, vagy amennyire csak lehet, aztán majd itthon behúzzuk.
Viszont olyan jó látni a vízilabdásokat, ott még léteznek váratlan megoldások, kreativitás, jó taktika(hiszen legalább ilyen bonyolult játékról van szó).
Nade reméljük csoda történik és valóban itthon 2-1 el tovább megy a fradi. -
Zenszkij #28587 sajnos ez simán lehetett volna 3-0 is, szinte örülhetünk, hogy csak 1-0 lett, ez a Rijeka nagyon erős, horvát kupagyőztes és második ne felejtsük -
#28586 kis középpályás védekezéssel már kontrát lehetett volna indítani, de az se volt, csak mákoltak hátul, az meg kevés -
#28585 A taktika egyértelmű volt, szerintem nem is nagyon akart Doll itt támadni. Egy 0-0-val nagyot nyertünk volna, de ez az 1-0 sem vészes. Szoros lehet ez még, nincs veszve semmi. Nem értem, hogy miért nem lehet a realitásokat figyelembe venni, látjuk, hogy kivel játszottunk. -
#28584 Nem az a baj h nem akartak gólt kapni hanem az hogy kurvára semmi elképzelés nincs a játékban. Talán a védekezés itt ott működik, de támadás 0, középpálya 0, egymás után 3 normális passz nincsen, legtöbbször csak ívelgetés megy. Persze a fradi nem egy bayern, a fradi csak magyarország egyik legnagyobb múltú csapata. Így is lehet nézni. -
sempronius18 #28583 Ez igaz amit írsz, de az, hogy 1 db kapura lövés nélkül lehozzák a meccset valami elképesztő. Én ilyet életemben csak párat láttam pedig mocskos sok meccset néztem.
Védekezünk, de egy veszélyes kontra semmi ez nagyon durva. Somália bedobásai is valami undormányok. -
#28582 Doll mire készítette fel őket ha sem védekezni sem pedig támadni nem tudnak?
Semmi elképzelés nincs a játékukban, és a máltaiak elleni meccseken sem volt. Ennyire azért nem szarok. -
Zenszkij #28581 de őszintén mit vársz? idegenben ki kell védekezni és otthon megpróbálni dűlőre vinni, ez nem a Bayern ez a mi kis Fradink -
sempronius18 #28580 Meg is érdemelték a Horvátok ezek után és a Fradi gusztustalan időhúzásai után. -
#28579 lefocizzák a fradit -
sempronius18 #28578 Ez mióta van így? -
karajjj #28577 szigorítottak rajta? nem tudtam -
Zenszkij #28576 5-0 az a három null és eltiltás -
Unreal1942 #28575 Még jó, hogy a vizilabda is most ment és eszembe se jutott nézni ezt a Magyar szerencsétlenkedést amit máshol focinak hívnak. -
#28574 -
karajjj #28573 hoppá a "nem" kimaradt
egyébként meg el se kéne menni idegenbe meccselni, 3:0-val odaadják a göteborgnak, de megmarad az utazás ára -
#28572 annyiból jö a győr kiesése, hogy kicsit legalább leállnak a horváth ferike fényezésével egyesek... -
karajjj #28571 én egyáltalán nem csodálkozom, valami nagy szám a csapat -
karajjj #28570 én egyáltalán nem csodálkozom, valami nagy szám a csapat -
sempronius18 #28569 Győr hozza azt amit tavaly. Nem az a baj, hogy kiszoptak csak a mértéke. Eltilthatta volna tovább őket az UEFA anno, mint 2 év csak nyertünk volna vele. -
#28568 Na, hát a Győr ki is esett. Durva mód ki lettek szopatva, ezt nem vártam volna.. -
#28567 Mondtam, hogy a DVTK kötelező győzelem. :D -
karajjj #28566 a győriek reménye meg elszállt kb, mint egy fing -
#28565 szépen hozták a meccset, pedig transfermarkt-on dupla akkora érékúek a bolgárok, remélem a loki is hozza a hazait majd, és a fradi kihúzza X-szel, aztán meglátjuk mire mennek itthon -
karajjj #28564 #28553 -
sempronius18 #28563 És 2-vel mennek a Diók! -
#28562 litex - diósgyőr már 0:2 :)