Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
ennél nagyobb felesleges

bakkerman
igen,nekik tényleg kell egy ötezres stadion

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ressy14
Az MTK új, ötezres stadiont kap

2016-ra lesz kész, a mostanit az idény végén kezdik bontani.

Dum spiro, spero.

ressy14
Ez kizárt. Abból Hillsborough lenne megint.
A maximális nézõszámokat a rendõrség és a katasztrófavédelmisek (beleértve a tûzoltókat) határozzák meg. A max kapacitáson felül nem engedhetnek be senkit, ha meg marad jegy akkor a azokkal nem fair, akik megvették.

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
amennyire én tudom újpest elleni meccseknél ez rendszeres, hogy beengednek mindenkit

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Narxis
Azon nagyon meglepõdnék de legyen úgy.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bakkerman
nyáron elkapja a bajnoki rajtot a loki,szerintem egész õsszel meglehet egy jó 10 ezres átlag

Narxis
Jegy nélkül? Azt meg hogy? 😄 Már regisztráció is van pedig.

Narxis
Megnézni sztem sokan kimennek, ha nem a megnyitóra akkor késõbb, de tartósan ki fog kijárni? Sztem akik eddig is kijártak. Nincs ezzel semmi gond.

ReszegKoldus
Mondjuk áremelés ide vagy oda, kíváncsi leszek mennyivel lesznek kevesebben akik eddig jegy nélkül mentek be

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

bakkerman
én például el fogok utazni a Debrecen elsõ hazai meccsére az új stadionban...hiába vagyok nyíregyi,egy olyan szép létesitményt muszáj látnom,fõleg legelsõ alkalommal amikor teltház lesz. Szerintem ez nem divat dolog egyáltalán. Nem vagyok fradi szurkoló,de ha pesten laknék biztos elmennék a stadionavató meccsre ott is

ReszegKoldus
de most már ki mernek majd menni a családok, mert az új stadionban nagyobb biztonságban érezhetik magukat <#idiota>

Narxis
Hát õ meg az MLSZ biztos ezt mondja. 😄 Miért is mondana mást? De az a jó ha utánanézel. Az új stadion növeli a komfortérzetet mert tényleg új és szép és fedett, kulturált wc-vel, büfével de azért én csak a foci miatt mennék ki pl. ha "menetelnénk" a BL-ben vagy EL-ben vagy ilyesmi. Ha most ettõl divat vagyok akkor az vagyok de tv-ben úgyis látom, hogy mi vár magyar bajnokin az meg egyszerûen nem tetszik, legalábbis annyira, hogy kiautózzak és még pénzt is adjak érte.

Minden tiszteletem azoké akik a forróságban vagy a mínuszokban kint vannak és hangosan szurkolnak.

passatgt
Kubatov mondta, én csak próbáltam utánanézni😊

passatgt
zalaegerszegen csak átépítve lett, mezõkövesdnél még nem futott le egy szezon, de szerintem többen vannak, a másik kettõnek meg utána kell járni, majd ha lesz idõm😊

Narxis
Túl van ez a stadion dolog misztifikálva. Ezzel nem ellenzem de 50%-os növekedés? Nemár. 😊 Majd az idõ eldönti de komolyan meglepõdnék ha akár 20 is lenne.

Narxis
Azért nálunk már épültek új stadionok az elmúlt 10-20 évben, pl. ott a Gyõr vagy az Újpest és a Zalaegerszeg-nél is belekezdtek. Ott a Mezõkövesd is. Más a magyar szokás mint az angol. Vagy akármelyik nyugat-európai ahol foci is van és nem megy minden 2. vagy 3. passz az ellenfélhez.

passatgt
hát nálunk egyelõre nem volt mihez mérni, minden stadion régi😊

Narxis
Ja hogy egy másik országban. 😄

passatgt

Narxis
állítólag és hol?

passatgt
állítólag új stadionoknál 50%-al emelkedik az átlag nézõszám

A múltat ismervén mondjuk annak Nyíregyházán nem örülnek hogy a vendégjegy nem lehet több mint a hasonló hazai.
De mi esz az MLSZ NBIes jegy árának maximalizálásával? ..ha lesz ilyen😊))

Debrecenben mennyibe kerülnek a jegyek a Honvéd meg az Újpest ellen (bár gondolom hogy még erõsen kedvezményes ár lehet).

Narxis
Sztem le se szarják. 😄 A megnyitón telt ház lesz, utána talán pár meccsen még ha szerencsénk van átlag feletti nézõszám aztán visszaáll arra amire volt. Akit eddig nem érdekelt annyira a magyar foci, hogy kimozduljon a tévé elõl azt az új stadion önmagában nem viszi ki tartósan.

Bezzeg ha jönne a Barca vagy a Bayern akkor olyanok is kint lennének akik focit se néznek... 😄 Vagy emlékezzünk arra amikor a brazilok jöttek barátságos meccsre...

Rövid távon sztárokkal lehet megmozgatni az embereket hosszú távon meg élvezetes, jó focival.

ressy14
De akkor ne akarjanak 5 ezres átlagnézõszámokat, mert a mostanit is nehéz lesz megtartaniuk.

Dum spiro, spero.

Narxis
...és jogosan. A nézõknek is be kell szállniuk valamivel a szép új stadion árába. Én egy percig se gondoltam, hogy nem emelik az árakat, mondjuk errõl az MLSZ korlátozásról se tudtam...

Amúgy szerintem mindenhol változni fognak az árak a következõ szezonra.

Narxis
Érezheted az új mûanyag szék szagot. Megérintheted a "friss" betont és természetesen ha unalmas a a meccs akkor gyönyörködhetsz az új eredményjelzõben.

Bocs a hangnemért az Alberben sohasem voltam, úgyhogy ahhoz képest nincs összehasonlítási alapom, de a WC-k mellet nagy elõnye lesz az újnak így látatlanba is a fedett lelátó.

(Na nem mintha nem lennék abban biztos, hogy fél éven belül a WC-ben nem teremtik elõ a Fradisták a retro feelinget.)
dave9004
én inkább az Albertre gondoltam , mégiscsak az az õ pályájuk volt.
(wc-t tudom h szar volt de am normális volt)
Most komolyan menj el a Puskásba aztán utána rögtön menj el egy egy évnél nem idõsebb modern stadionba és majd nem kérdezel ilyen hülyeségeket.
bakkerman
+1

dave9004
milyen élményt fog nyújtani +400-ért?
Normális szurkoló már a meccs elõtt besörözik a sarki csehóba, vagy a diszkont mögött a parkban és nem költ a stadionba. 😊
passatgt
gondolom a sör/üdítõ is drágább lesz, összességében azért már érezhetõ lesz szerintem

Láma!
nem kiemelt meccsre, mint most a Kaposvár ellen:
A mérkõzés jegyárai
„A” kat.: 2.700 Ft, „B” kat.: 1.400 Ft, Ny/D: 1.200 Ft
„C”(családi) kat.: 1.400 Ft, „Kiemelt” kat.: 3.500 Ft

Szóval nem hiszem, hogy bárkit megviselne a +400ft cserébe azért az élményért amit egy ilyen stadion fog nyújtani.

Eddig is 1500 körül voltak a legolcsóbb jegyek a lepusztult puskásba, de a fradisták majd kijavítanak.
ressy14
szuper, sajnálom a zöldeket, 2 év múlva talán még ennyien sem lesznek, hacsaknem a bérletek maradnak a mostani árakon.

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
1800 Ft lesz a legolcsóbb jegy

bakkerman
mibe verjük mi a törököket?? sakkban?

DaemoonHunter
Lassan már 5-5 is lehetne amilyen ügyesek a nyalthajúak.

passatgt
5-1

passatgt
magyar-török 4-1

Van Olasz útlevele? Ha nem akkor a Honvéd ignorálja.
passatgt
honvéd már a telefonokon lóg

a.carkey
Off:

A medve nem játék.

a.carkey
A 444 és az index két újságírója. Mi ebben az érdekes? <#idiota>

A medve nem játék.

Már hiányzott 😊

dave9004
passatgt
DVSC-Teva–Videoton 1–5