Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Rosenborg No Pasaran!<#bohoc>#bohoc>
A medve nem játék.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
oops
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

"A gibraltáriak mögött komoly szurkolótábor állt"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Az Üllõi út pedig ismét szépen be lesz lakva, mint ahogy a régi stadiont is elfogadták a még régebbi után. Nem lesz gond a nézõszámmal is. Jók az alapok.
Az is biztos, hogy ha a Puskás ha hozza évi egy játékos külföldi tényleg topcsapathoz igazolását, már megérte. 😊 Olvasva az akadémia történetét, hogy 2010 elõtt már saját bezárt! MÁV vasútvonalat vettek, és hogy a stadion kivételével már minden állt, nos, le a kalappal.
A medve nem játék.
MLSZ: Magyarország pályázik a 2020-as Eb egyik helyszínére
A medve nem játék.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
A medve nem játék.
"Csapatunk lesz tehát a házigazda Puskás Akadémia elsõ vendége az új felcsúti stadionban, melynek a befogadóképessége hivatalosan 3816 nézõ."
http://goo.gl/gd6Zi5
Nagyjából 200 millióból gazdálkodik egy kiesés ellen küzdõ klub, szóval a 150 is nagy segítség lehet, feltéve ha mellé az önkormányzati támogatást is folyósítják és nem szerencsejátékba fektetik. Ha mégis, akkor szerzõdtessék le edzõnek a kaszinós gyurit, õ ért ehhez 😄
Dum spiro, spero.
A medve nem játék.
Egyébként jól értelmezem? Ha feljutnak, akkor minden évben megkapják a lóvét, és év végén kell elszámolni az eredménnyel, ugye?
Dum spiro, spero.
Plusz lehet látni, hogy mennyi másra is figyelnek és költenek. Akár polgári-zsidó csapat akár nem.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"