Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ressy14
el is vesztette a felcsút a hazai veretlenségét

Dum spiro, spero.

passatgt
most kivételesen jól játszik a vidi, van elképzelés, jók a passzok is

ReszegKoldus
nem akarja valami "felsõbb erõ", hogy az akadémia megszerezze elsõ pontját/pontjait szép új stadionjában? 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

passatgt
kíváncsi leszek mi volt az oka, mert csak most kezdtek bejönni az emberek

passatgt
hát, ez a teltház elég gyér

annak csak örülök 😄 most költözünk pár megállóval odébb 😄
a.carkey
Látod. Most már tuti, hogy kõkemény milliókért lesz a világítás a PÁLYA alatt-mellett! 😄

Rosenborg No Pasaran!<#bohoc>

A medve nem játék.

bakkerman
az már nem is árnyék,hanem nap-éj egyenlõség 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

a.carkey
Héló! Árnyék is kell az aranylábúaknak! <#nyes>

A medve nem játék.

Narxis
😄DDDDDD de szemét

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Akkor inkább az lett volna a logikus, hogy a lelátót messzebbre helyezik a küzdõtértõl, mert így most túl közel lesz és a nézõk orra belóg majd a pályára nem?
LasDen
hogy beferjenek a nagy orrukkal...

oops

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

passatgt
arra gondoltam, hogy késõbb bõvíteni, de nem látok helyet hozzá

ReszegKoldus
hogy továbbra is lehessen meccset nézni a 37-es villamos megállójából

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

passatgt

Nem teljesen értem, miért van ilyen magasan a tetõ

LasDen
fuh, milyen borzalmasan nez ki a puskas palya...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
amugy a wikin az van hogy a Puskas akademianal jatszik 😄

bakkerman
az korrekt

dave9004
ja õ az. hát 1év 9 hónapja csapat nélküli volt, jövõre talán formába lendül

dave9004
csak névrokona a volt elefánt válogatottnak v tényleg õ?
a.carkey
Nem visszalépés ez neki? Persze ha ua személy ezzel a névvel.

A medve nem játék.

LasDen
az ki?

passatgt
A labdarúgó NB I-ben szereplõ Budapest Honvéd hivatalos honlapján jelentette be, hogy 2015 nyaráig szóló szerzõdést kötött Abdul Kader Keitával.

bakkerman
Pisont István:
"A gibraltáriak mögött komoly szurkolótábor állt"

Narxis
Ez nekem így nagyon furcsa. Mondjuk az ízlés kérdése, hogy mi szép, de épületre én nehezen tudok büszke lenni. Talán ha jóval nagyobb lenne vagy fene tudja. Mert így hirtelen a parlament jut eszembe ami csodaszép, a felcsúti stadionra azt tudom mondani, hogy szép mert új és tiszta de kb. ennyi. Majd talán a Fradi vagy a debreceni stadion. Vagy a Puskás ha felújítják. Egy akkora stadion új, modern kinézettel már lehet az én szívem is megdobogtatná. 😊

Kaplan
Más kérdés büszkének lenni a stadionokra. Hogy ezek az építmények, megszülettek és léteznek nálunk. És más arra büszkének lenni, hogy milyen a focink. Nyilván akkor lennék a legboldogabb ha mindkettõ feltétel egyszerre teljesülne, de ettõl még nem lesz kevésbé szép a három stadion.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

a.carkey
Debrecenben mivel Kósa nem indul újra, érdekes lesz majd a jövõje a csapatnak. Ki tudja ki nyer majd októberben.

Az Üllõi út pedig ismét szépen be lesz lakva, mint ahogy a régi stadiont is elfogadták a még régebbi után. Nem lesz gond a nézõszámmal is. Jók az alapok.

Az is biztos, hogy ha a Puskás ha hozza évi egy játékos külföldi tényleg topcsapathoz igazolását, már megérte. 😊 Olvasva az akadémia történetét, hogy 2010 elõtt már saját bezárt! MÁV vasútvonalat vettek, és hogy a stadion kivételével már minden állt, nos, le a kalappal.

A medve nem játék.

Zenszkij
cirkuszt a népnek

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Narxis
Én majd akkor leszek büszke ha lesz benne foci és és nem ez a jelenlegi lötyögés-szenvedés!

a.carkey
Azt tudjátok, hogy pályázunk a 2020as EB helyszínei közül legalább egyre?

MLSZ: Magyarország pályázik a 2020-as Eb egyik helyszínére

A medve nem játék.

bakkerman
én ellene voltam/vagyok ennek a nagy stadion felhúzási projektnek,de hát ezeket a képeket elnézve nekem is ez a szó jutott eszembe,hogy büszke! A debreceni nekem a "kedvencem" így elsõre,aztán majd kiderül élõben milyen benyomást kelt 😊

DaemoonHunter
Igazi ékszerdobozok 😊 Nagyon jól sikerültek a fotók. Kizártnak tartom hogy nem válna hasznára az országnak, a focinak mindez.

Kaplan
Nehéz dönteni, hogy melyik a szebb. Õszintén remélem, hogy jó foci is lesz benne! Jó látni ezeket a képeket, én személy szerint most igencsak büszke vagyok!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

a.carkey

A medve nem játék.

passatgt
csak érdekesség képp:

"Csapatunk lesz tehát a házigazda Puskás Akadémia elsõ vendége az új felcsúti stadionban, melynek a befogadóképessége hivatalosan 3816 nézõ."

[HUN]FaTaL
Akkor a 150 millió felét tippmixelik el a másik feléért, mindegy az összeg 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

ressy14
Ja utólag átolvasva esett csak le nekem is.
Nagyjából 200 millióból gazdálkodik egy kiesés ellen küzdõ klub, szóval a 150 is nagy segítség lehet, feltéve ha mellé az önkormányzati támogatást is folyósítják és nem szerencsejátékba fektetik. Ha mégis, akkor szerzõdtessék le edzõnek a kaszinós gyurit, õ ért ehhez 😄

Dum spiro, spero.

Láma!
750-et 5 évre kapják, évente 150 milliót kapnak.
mondjuk tippszmikszre abból is jut...

passatgt
"A mérkõzés 76. percében a Zalaegerszeg 21-es számú cserejátékosa, Nagy Zoltán Dániel egy korábbi játékvezetõi ítéletet reklamált, ami miatt az 1. sz. asszisztens sportszerû viselkedésre figyelmeztette. Ezt követõen a cserejátékos elindult a bemelegítés helyérõl a kispad felé, ekkor az asszisztens felhívta a figyelmét a felszerelése rendbehozatalára, amennyiben õt cserélnék be. Ekkor azt válaszolta: "Már hármat cseréltünk, te vakegér!" Asszisztensem tájékoztatása alapján a cserejátékosnak a játékvezetõ megsértéséért felmutattam a piros lapot. Egy perccel ezt követõen használta ki a Zalaegerszeg a harmadik cserelehetõségét..."

bakkerman
Akkor meg a kormany kibasz a várossal,az meg a klubbal.

[HUN]FaTaL
Én inkább attól félek, hogy a 750 millió felét majd minden évben tippmixre fordíják, hogy bennmaradjanak, a maradékot meg zsebre rakják.

a.carkey
Kíváncsi lennék, hogy ha nem segítette volna ki az önkormányzatokat az adósságcsapdából a kormány, akkor mibõl osztogatnának? 😄

A medve nem játék.

bakkerman
igen,most feljut a csapat,kap XY összeget,ha teljesülnek az elvárások,akkor nem kell visszafizetni,és következõ nyáron ismét kapja a klub,de ha az évben nem sikerül megfelelni az elvártaknak,akkor vissza kell fizetni az azévi összeget

ressy14
Jó kezdeményezés, de nem tudom, hogy ez a sikertelenség esetén való visszafizetõsdi mennyire fog megvalósulni, reméljük nem kell perkálni a a klubnak.
Egyébként jól értelmezem? Ha feljutnak, akkor minden évben megkapják a lóvét, és év végén kell elszámolni az eredménnyel, ugye?

Dum spiro, spero.

bakkerman
na ez igen,ilyeneket kéne minden csapatnál létrehozni,ilyen együttmûködéseket az önkormányzatokkal. Ha már ilyen focibuzi kormányunk van,legyenek valami eredmények is

Narxis
Hétszázötven milliót kap a Szpari, ha feljut

Na ilyen feltételek kellenének mindenhol.

[HUN]FaTaL
Itt is másfélszerezõdik majd a nézõszám, ha átadják az új stadiont. Tíz helyett már tizenöten is lesznek. <#idiota>

Az a legkevesebb, ahogy lehet látni itt is beleölik a pénzt az utánpótlásba és a Sándor Akadémiával közösen fogják használni a stadiont. Ergo nem kell egy Pancho Aréna a fiókcsapatnak -.-

Plusz lehet látni, hogy mennyi másra is figyelnek és költenek. Akár polgári-zsidó csapat akár nem.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

a.carkey
El nem tudom képzelni, hogy milyen motívumot fognak majd választani a "kevésbé mélymagyar" oldaliak, de ha saját ember tervezi, a Lehel téri piac vagy a vaskefe jut eszembe elõször, mint kiindulási pont. 😄

A medve nem játék.