Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
vendég mennyi?

Narxis
Teljesen korrekt de a következõ idényre szinte biztos, hogy megemelik.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ressy14
A hátralévõ két bajnokira ilyen árakon lehet belépõt venni az új Loki stadionba:

Szerintem teljesen korrekt, remélem a következõ idényre sem emelik meg drasztikusan.

Dum spiro, spero.

DaemoonHunter
Ez az ember hûen tükrözi a mostani Újpest identitását, vagyis pontosabban a nem létezõ identitását, mert azt se tudják kb kik õk és honnan jöttek. Ez alól a szerb edzõ se kivétel, a játékosállományról nem is beszélve.

bakkerman
„Technikailag rendkívül képzett. Úgy gondolom, hogy az NB I-ben kiemelkedhet ezen a téren" – kezdte a nyártól várhatóan Újpesten futballozó Jérémy Serwy jellemzését a Nemzeti Sport Online megkeresésére a Dortmund II csatára, Bajner Bálint.

na megszólalt ez a kutyaütõ is

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
az idei szezonban a német HARMAD osztályban játszott 7 meccsen,abból 6x csereként állt,és összesen 221 percet töltött a pályán.

Narxis
- Roderick Duchatelet szerint a magyar élvonal és az Újpest a legmegfelelõbb állomás ahhoz, hogy folyamatosan tovább fejlõdjek. Liege-iként az a célom, hogy egyszer a Standard igazoltja legyek, ahol két éve voltam már próbajátékon a Zulte Waregem játékosaként – idéztek a belgától, aki német harmadosztály elõtt a Charleroiban nevelkedett, onnan került a Zultéhoz.

😄D

Ha szarul játszik marad ha jól akkor viszik azonnal.

bakkerman

LSSAHPAUL
😄 Moyest, szerintem el is vállalná, jó távol lesz angliától 😄

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

DaemoonHunter
Vébergyurit a honvédba még mielõtt megõrül kövesden.

Rossi 😞(((
bakkerman
nem is ez a legnagyobb kérdés...hanem az,hogy most akkor Prandelii állása veszélyben van?!

LSSAHPAUL
Henk Ten Káte?

LasDen
ki less az uj edzo? megint valami lecsuszott olasz vagy lecsuszott Magyar? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ReszegKoldus
Most már ideje megszakadnia hétvégén a honvéd 5 meccses nyeretlenségének is 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Narxis
Érett már.

Zenszkij
kár érte, kiváló ügynök volt 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

passatgt
Lemondott Marco Rossi, a Honvéd vezetõedzõje

Nem koncentrálnak õk elõre semmire mindig 100%-ot adnak ki magukról, de sajnos az, hogy 3 porondon állnak mára megbosszulta magát ezt egyszerûen nem lehet bírni.

Kellene egy szakszervezet a mennyei focistáknak ami védené az érdekeiket és nem hagyna, hogy a kapzsi tévétársaságok kénye-kedve szerint heti egynél több meccset játszanak ami a szervezetre már egészségtelen.
Láthatod Puskásék idejében 25-26 meccsnél nem játszottak többet a fiúk, így több idõ volt a regenerációra és a válogatott felkészülésre ami meg is hozta a VB ezüstöt.
bakkerman
szerintem a nyári edzõtáborra koncentrálnak már,vagy az õszi ligakupa meccsekre

4 meccsre 😊

A Honvéd se tûnik egy gyõzelem-pártinak a maradék 3 meccsre, így a Debrecen már is lépéselõnyben van (mivel a lilák és a kispestiek is ellenfelük még, otthon).

Narxis
Lehet a kupára koncentrálnak. 😄

LSSAHPAUL
Láttam a meccset. Biztos vagyok benne hogy az ujpest a hátralevõ összes meccsét kifogja kapni, de nem 1 góllal. Gondolom a Szélesi-vel történt bánásmód miatt beleszarnak a játékosok. Szal hajrá Kaposvár, ha nyered az összes meccsed megmenekülsz! Tuti hogy nem szerez pontot az újpest, elképzelhetetlen ezzel a játékkal.

Narxis
😄DD

dave9004
az edzõk javulnak esetleg, a játékosok meg linkesednek, plázásodnak 😄
bakkerman
aki már mostanában szerzi meg az edzõi diplomáját azok modernebb felfogású edzõk,mint a begyepesedett "nagy" öregek,ez Horváth Ferinél is látszik,hogy azért az elképzelései azok jók,csak hát ugye játékosok is kellenek akik megvalósítják

DaemoonHunter
Az Eto egyébként kifejezetten pofás játékot tol, hazai pályán gyengébb csapatok ellen(bár ebben a mezõnyben a gyenge elég becsapós kifejezés) és ez nagyrészt horváthferi érdeme.

Narxis
Na ez az Újpest... félelmetes, hogy 90 perc alatt egyetlen helyzetük se volt...<#nevetes2> Na de az ETO se fog büszkélkedni ezzel a meccsel.

A Honvéd meg rendesen hullámvölgybe került.

bakkerman
nincs valami a háttérben,hogy a játékosok fúrják Szivicset? Azért õ kemény edzõ,nem minden tipusu játékosnak jön be ez a stílus

DaemoonHunter
Ezt én is így látom, egyszerûen nem vélek felfedezni egy alapjátékot.

mooo
És elkeserítõ.De az az igazság,hogy az elõzõ három meccsen se játszottunk jobban hiába nyertük meg mind,vagy szerencsénk volt,vagy az ellenfél fogott ki még rosszabb napot.Taktikát nem vélek felfedezni,pedig biztos van,csak nem tudják véghez vinni,mert az a felállás számomra érthetetlen,amivel a mester hétrõl-hétre kiküldi a csapatot.
bakkerman
gyanús...

Narxis
Szegény Dió! 😮

nem hiszem,hanem tudom <#love12><#love12>
az eszed tokja
[HUN]FaTaL
Most kurva okosnak hiszed magad, mi? 😄

Egy papírrepülõt is szét tudsz tépni izomból? 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

ReszegKoldus
Mennyei Bajnokság, kisfiam

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Nem mb,hanem nb.Nemzeti bajnokság,okos!!
[HUN]FaTaL
"Tipszmixlav Szivics"

Felröhögtem 😄DDDD

http://goo.gl/gd6Zi5

Tipszmixlav Szivics mester elintézi a volt a csapatának a bentmaradást.....
a.carkey
Jön föl, mint a talajvíz.

A medve nem játék.

DaemoonHunter
A diósgyõr meg nem szeretne az európai porondra lépni.

ReszegKoldus
Paks szeretne jövõre is mb1-es lenni

Sanyi válogatott formában van. (Nézzétek meg a felhozatalt és rájöttök, hogy ez nem vicc.)
passatgt
sanyi megverte közben a pápát

passatgt
viszont ha debrecen kikap, diósgyõr nyer, elsõ 5 csapat 5 ponton belül lesz, elég jó kis hajrá lehet

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

a.carkey
Haraszti b+. Ez a gyerek egy "õstehetség". 😄

Puskáséknak ritka szar a sorsolásuk, na. 6 pontra a kieséstõl, és tk. még 6 pontot szerezhetnek, ha jóindulatú vagyok. Az MTK meccs fog dönteni. Ha azt megnyerik idegenben, akkor bentmaradnak. Az a szerencséjük, hogy a Paks is legfeljebb 9 pontot szerezhet.

A medve nem játék.