Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Szerintem teljesen korrekt, remélem a következõ idényre sem emelik meg drasztikusan.
Dum spiro, spero.
na megszólalt ez a kutyaütõ is
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
😄D
Ha szarul játszik marad ha jól akkor viszik azonnal.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Kellene egy szakszervezet a mennyei focistáknak ami védené az érdekeiket és nem hagyna, hogy a kapzsi tévétársaságok kénye-kedve szerint heti egynél több meccset játszanak ami a szervezetre már egészségtelen.
Láthatod Puskásék idejében 25-26 meccsnél nem játszottak többet a fiúk, így több idõ volt a regenerációra és a válogatott felkészülésre ami meg is hozta a VB ezüstöt.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
A Honvéd meg rendesen hullámvölgybe került.
Egy papírrepülõt is szét tudsz tépni izomból? 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Puskáséknak ritka szar a sorsolásuk, na. 6 pontra a kieséstõl, és tk. még 6 pontot szerezhetnek, ha jóindulatú vagyok. Az MTK meccs fog dönteni. Ha azt megnyerik idegenben, akkor bentmaradnak. Az a szerencséjük, hogy a Paks is legfeljebb 9 pontot szerezhet.
A medve nem játék.