32945
Magyar Foci
-
sempronius18 #28681 Egyébként megmondom őszintén, hogy azt gondolom, hogyha most elküldenék az utánpótlásból a magyar edzői kart és hoznának külföldieket jó pénzért, mert normális edző Németországból nem jön ide kis pénzért, aztán pár év alatt nem lenne eredmény ugyanígy mint most az okos magyar szurkolók alkalmatlannak és túlfizetettnek tartanák őket és változást akarna mindenki.
Mert nézzük meg a mostani ideáljaink a Belgák és a Németek tíz éve tették rendbe az utánpótlásukat. Ekkor a Németek világbajnoki ezüstérmesek voltak ennek köszönhetően előléptek az első helyre.
A Belgák 16 között voltak a VB-n most 8 közé jutottak vagyis mind két nemzet egy lépcsőfokot ugrott.
Nálunk ez azt jelentené, hogy 10 év múlva elérjük a pótselejtezőt....vagyis csodát én nem várok, mint sokan ettől sem. -
karajjj #28680 dehogy kell, a belgák a hülyék és ezzel el van intézve! -
sempronius18 #28679 Nem mindenhol van probléma ha igazán elolvasod. Mondjuk egy PAFC-nál tényleg alternatíva lehet a 9. helyük után, hogy szélnek eresztik az edzőket és hoznak újakat.
Orbán nem hülye bárki bármit mond....a Videotonnál is belátta, hogy a magyar edzők semmire sem jók és a külföldieket erőlteti..ezek után lehet ez simán a PAFC-nál is.
Ez csak egy példa volt. -
#28678 Nem olvasok indexet.
Megfogadja a tanácsát vagyis szélnek eresztik az edzőket? Ha meg is teszik kiket ültetnek a helyükre? Kilátástalan. A magyar labdarúgás rákfenéje a magyar edzők. -
sempronius18 #28677 És akkor mi van ha kritizálja a szakma? Akkor ha a tizenix akadémiából pár megfogadja a tanácsát az már valami.
Egyébként az index jó szokása szerint mocskosul eltorzította az egészet, de mind1. -
#28676 Lehet csak 1 jobb külföldi van. -
#28675 Ugyan mit tennénk? Már most kritizálja a jelentést a magyar "szakma", ráadásul nem is akarta az MLSZ nyilvánosságra hozni. -
sempronius18 #28674 Na és az MLSZ pont ezért kérte fel őket, hogy rávilágítsanak ezekre a problémákra külső szemmel. Már ez is valami nem áltatjuk magunkat, hogy minden jó hanem más kompetens szervezet segítségét és véleményét is kérjük.
Most derül majd ki hogy ennek mennyi értelme volt, vagyis, hogy mit teszünk a problémák ellen. -
#28673 "Orbán Viktor a stadion márciusi átadásán azt mondta, Európa tíz legjobb akadémiája között van az övé. A DP-jelentés ezt egyáltalán nem tükrözi. "
:DDDDDDDDDDDD:D:DDD:DDDDD ha a zorbán mondja, akkor tuti úgy van!!! a belgák hazudnak!!!négy
:DD:DD:DD szakadok bazzeg :D :D DDDD:D -
#28672 milyen meglepő. Ja nem az. -
#28671 Itt most fejeknek kell hullania! -
#28670 http://sportgeza.hu/futball/2014/07/21/akademiai_audit/ -
#28669 Úúú, ma olvastam. Jön a Nyíregyháza Kalocsára. Remélem jól elverik a Nyíregyházi cigányokat :DD -
#28668 Nem, nem csinálok úgy, csak tudom magamról hogy én is szoktam ilyet rúgni, és pl ezért nem vagyok focista :) Aki profi márpedig nem északír vagy máltai focistákról beszélünk, az edzen már hogy ne legyen ilyen. -
#28667 Ne csinálj úgy, mintha más, nagy játékos nem rúgott volna ajtó ablakból bedobást. Emlékszek ilyenre, felidézni nem tudom, de tuti volt már ilyen:)
Másikkal egyetértünk, gondolom ott az volt a terv hogy kiemeli oldalra a labdát, csak laposan jött ki, úgy, mint a kapusunk összes kirúgása kb... -
#28666 A spori kurvára ellenünk fújt.
Viszont ami nem tetszett:
- volt egy gólhelyzet bal oldalt betőrt a magyar gyerek, szépen rá készült, lőtt és túl oldali bedobás. Nos, az ilyen játékost nem szabad betenni, mert más ha váratlanúl szarúl lő, de úgy hogy mindent faszán előkészít, és úgy ilyet rúg... sajnos nincs annyi erkölcs hogy magától mondja le a válogatottságot akkor az edzőnek kéne kirúgnia..
A másik, védekezésnél szélen van a labda, erre a védő berúgja faszán középre. Ez most tényleg ennyire hülye, vagy nem mondta neki senki hogy ezt nem kéne.. ha utóbbi akkor megint edzői hiba.
A stilús tetszett, csak ehez nem ártana tehetséges focistákat is szerezni. -
#28665 Az F-Group menedzserirodától azt is megtudtuk, bár egy-két napot csúsztak a hivatalos ügyek intézése miatt, de Huszti Szabolcs és ügynöke, Filipovics Vladan jelenleg is Kínában tartózkodik, és hamarosan aláírják a szerződést az élvonalbeli Csangcsun Jatajjal. -
#28664 lehet csak meghackelték a profilját német fanok:) -
#28663 vicc ez az ember :DDD remélem azért talál magának egy üzbég,vagy indiai csapatot,ha már keletnek akar menni -
Unreal1942 #28662 Bohócot csinál magából..... -
#28661 Ebből is látszik hogy "szakmabeli", de fogalma sincs mi miért történik a pályán.
Vagy csak mondani kellett valamit... -
COOLancs #28660 Jellemző magyar kapitányi hozzállás: "Az első félidőben beszoptunk 2 gólt, de aztán lényegesen jobbak voltunk." Ha az ellenfél vezet kettővel akkor már jó hogy visszaáll és enged játszani, de ezt saját eredményként elkönyvelni elég nagy pofátlanság. -
Matyko92 #28659 Az egyébként jogos 11-esig (úristen, a kapus ott és akkor mit hitt?) szerintem jobbak voltak a mieink, én legalábbis úgy vettem észre. Utána és a vitatható körülmények között születő (szerintem azt simán le lehetett volna fújni) második gól után sokkal pontatlanabbul, megtörten játszottak a fiatalok.
A második félidőben felébredtek a gyerekek, csak nem úgy jött ki a lépés (az a szabadrúgásgól is nagyon "védhetetlen" volt).
Annak az egy gólnak viszont úgy örültünk (meg az utolsó 20 percnek ami tényleg jó volt), mintha megnyertük volna a meccset.
Sajnos statisztikát nem láttam, de szerintem egy kezemen össze tudnám számolni, hányszor értek föl az osztrákok a kapunkhoz.
Élőben egyébként nekem az a benyomásom támadt, hogy a spori sem volt velünk.
Még akkor is, ha az osztrákok pontosabban játszottak és kevesebbet b.f-oskodtak, nem volt akkora különbség a két csapat között, mint az eredmény.
Dehát ha öreganyám sárga lenne és csengetne, akkor ő lenne a villamos. -
#28658 A felnőtt csapatnál egyérintőzés? Mikor hol? Mert egernél ívelgetés volt, pinyő meg kontraőrült, labdakihozatal majd átszaladni a középpályán. Az hogy olyan érzésed van hogy szerencsével marad nálunk a labda azért van mert senki se tudja hol a helye, és ami még rosszabb senki se kapta meg a megfelelő technikai képzést amivel ezt a játékot ki kell szolgálni.
Egyébként idézek valami érdekeset a meccs utáni interjúból:
"Az ausztriai szövetség filozófiájának egyik legfontosabb része a letámadás, a presszing. Ehhez nincs szükség kiemelkedő játékosokra, sokkal inkább harcos, tudatos futballistákra van szükség. Játékban sokat tanultunk a Red Bull Salzburgtól, amelyre nagyon jellemző ez a fajta letámadás. Öt játékos is a Salzburgból jött, ami megkönnyíti a dolgunkat.”
Költői kérdés lenne, főleg az emelesz felé: Nekünk mi a filozófiánk? :D -
#28657 Tehát akkor nem veszett fejsze nyele a dolog. Az is valami :D -
#28656 az a gond a rövidpasszos, egyérintős játékunkkal, ami egyébként a felnőtt csapatra is jellemző, hogy olyan érzése van az embernek, hogy szerencsével marad csak nálunk a labda, ugyanez mondjuk németeknél vagy spanyoloknál teljesen simán működik -
#28655 Voltak momentumaink, de csak a 2. félidőben. Nem sok, néhány. Összességében minimális játékelemet sikerült megvalósítani, de azt jó időben, gyakorlatilag ebből lett a gól is, ami a végeredmény, össz mutatott játék szempontjából semmit sem jelent. Látszik hogy az egyérintőzés, kreatív játék előtérbe került, de mintha hiányoznának hozzá a megfelelő, főleg technikai alapok, ami meccsekkel szimplán nem tanulható.
Persze lehet mondani hogy ennyivel jobbak az osztrákok, de ha analizálni kéne a meccset...hát akkor inkább maradjunk tényleg abban hogy ennyivel jobbak az osztrákok...
-
#28654 első félidőben szarok voltunk, első gól 11-es(jogos), de a kapus szarul jött ki, akinek amúgy közelébe nem kéne lennie labdának annyira béna volt, gyakorlatilag egy értelmes kirúgása nem volt, hazagurított labdánál nem mertem odanézni, mindig azt hittem, hogy gól lesz belőle...
rögtön utána bobál dávid balfaszkodott és abból kaptunk mégegy gólt, ez mondjuk véleményes, szerintem le lehetett volna fújni szabálytalanságnak
2. félidőben lőttek egyet szabadrúgásból az elején(kapusunk szerintem itt sem állt a helyzet magaslatán), utána viszont teljesen beszorultak az osztrákok, volt egy csomó szép helyzetünk de csak 1 gól jött össze
ha úgy tudunk játszani mint a 2. félidőben és lenne egy normális kapusunk, van keresnivaló portugálok ellen, izraelt meg kötelező verni -
#28653 nem láttam a meccset. valaki foglalja össze lécci. Szarok voltunk és úgy kaptunk ki? vagy jók voltunk és úgy? vagy so-so? -
#28652 második félidős játék tetszett, volt szép egyérintős játék, sajna csak egy gól jött össze(az is szép akció volt amúgy)
a csoportból szerintem továbbjutunk -
#28651 :) Ez így igaz.
-
#28650 tehát máris olyan jók mint a felnőtt csapat -
#28649 Ennyire nem lehet feladni egy meccset. Vannak jó mozzanatok akkor is(most épp volt egy pár). -
#28648 amúgy a kapus meg bobál dávid egyelőre 0, bárki jobb lenne helyettük -
sempronius18 #28647 Lehet valójában Géza is úgy gondolja, hogy adjuk fel ezt a meccset a szavaival ellentétben?
Inkább az mint hogy ilyen szarok legyünk már itt is. -
#28646 -
#28645 nyugi, még sok van hátra -
#28644 Jó látni ahogy VÁLOGATOTT fiaink nem tudnak labdát átvenni, 3 at egymás után pontosan passzolni, vagy háromszöget kialakítani(ez legalább alapszint lenne). -
karajjj #28643 következő meccsen már nem lesznek ennyien -
#28642 szép teljesítmény eddig 0-2 az osztrákoknak