Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ressy14
3-4? innen 1-2 milliónál többet nem adnak senkiért, ahhoz valami istenadta tehetségnek kéne lennie valakinek, pár jó VB meccs kevés.

Dum spiro, spero.

bakkerman
úgy értettem a nyugatot,hogy elvileg õt oda akarná (???) eladni a Fradcska,de hát szerintem maximum bundes2 lehet a dologból,vagy championship

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

DasIsFuck
még jó hogy Bosznia nem nyugat😄

és azért a bosnyák csapat nem olyan bivaly kerettel rendelkezik, így szerintem nem a levegõbe beszél a szöveségi kapitányuk.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

passatgt
jó lenne ha kezdene és viszonylag jól is játszana, mert akkor elég jó összeget lehet majd kérni érte eladáskor. Transfermarkt szerint most 1 millió euró, egy jó vb-vel szerintem ezt fel lehetne tornázni 3-4-ig is akár

LSSAHPAUL
Jó játékos Besic, és még sokat fog fejlõdni de a szövikapitány tényleg eltúlozta, sõt.. szerintem ki fogják állítani az elsõ vb meccsén, és emiatt fognak kikapni, sajnos. De a magyar válogatottba kérdés nélkül beférne.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

dave9004
Devecseri is leszerelte Robbent, aztán mi lett a vége.
ressy14
Igenis megtudja állítani Messit, 10-bõl 1-szer, a másik 9-bõl meg kapnak 3 gólt 😄

Dum spiro, spero.

Valszeg hiányozni is fog Besics a keretünkbõl a bajnokság hajrájában.
Pavlocsics meg gondolom mint visszaesõ kap 3-4 meccses eltiltást.

Amúgy se jön össze a harmadik hely, mivel nem fog botlani kétszer a Vidi, mintahogy a Loki sem fog botlani kétszer az ETO-nak. Egy botlás mindkét esetben kevés a gólarány miatt.

mAx drukkolunk hogy DVSC-Újpest kupadöntõ legyen, mivel a lilák a cégeik miatt pár évre nemzetközi porondról tiltva vannak.

bakkerman
Mielõtt letámadna egy zöld,nem vitatom Besic képességeit,itthon a posztján jónak számít,de nem nyugati szintû fobbalista SZERINTEM. (Nézek Fradi meccset)

bakkerman
Safet Susic, a bosnyák labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya mai kerethirdetése után Muhamed Besicrõl is szót ejtett, akivel kapcsolatban rendkívül hízelgõ szavakat használt.

„Besic az egyetlen játékos, aki Messit megállíthatja. Nagyon jól játszik Magyarországon, fényes karrier vár rá” – nyilatkozta Safet Susic a mai sajtótájékoztatón.

gondolom nem sok magyar bajnokit látott eddig a csávó,amin játszott Besic. Nemhogy Messi hugyozná körbe,de még egy Pápa/Diósgyõr/Videoton támadó is

Tud valaki mûködõ stream-et a Sport2-re? <#worship>

Én csak visszakontráztam a trollkodásra tudod-e.

Nagyon helyes egyébként, hogy az akadémistáknak meccsre kell mennie, így példát vehetnek Cvitkovicsról meg Szélesirõl a Honvédban meg Bonazzoliról bagy ki is mondott Magnetto a zuhanyhíradóban.
dave9004
akkor fel se merült, hogy trollkodtam? 😄
nyilvánvaló h az akadémiának kötelezõ meccsre mennie<#hehe>
Te se sûrûn jártál discoba ha szerinted ott 8-kor bármi elkezdõdik.
bakkerman
mert majd ma basznak be a kiskocsmában 😊

Felcsuton biztos sok disco van 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

passatgt
góljuk óta kb sehol nincs a gyõr

dave9004
mennyi falusi kisgyerek jár meccsre szombat este nyolcra. Dícséretes, hogy nem a discoban vannak!
ReszegKoldus
engem inkább az érdekelt, hogy lehetõleg 1 pontot se szerezzen a gyõr 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

a.carkey
Puskásék talán pont megmenekülnek. Talán.

A medve nem játék.

ReszegKoldus
na jó ezek se fognak, a gyõr térfelére se jutnak át 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
akkor már csak a Puskásban lehet reménykedni 😄

Láma!
hát nem lõtt 😄

ReszegKoldus
ma még gólt se lõtt hazai csapat az mb1-ben...na majd most a mezõkövesd fog 😄

Narxis
Ha a tulajnak van egy kis esze akkor elterjeszt egy olyan pletykát, hogy mégis kizárják õket és nem nyilatkozik a bajnokság végéig. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

banok
Huszti gól

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ReszegKoldus
újpesten csak addig tudtak focizni amíg kiderült hogy nem zárják ki õket

Effe88
szép<#eljen>

passatgt
még a végén marad gomes

Narxis
Engem is a következõ szezon érdekel ebbõl a szempontból de attól függetlenül a Debrecennek már kijárt egy új stadion mert stabilan hozza a remek bajnoki szereplést.

Na nesze mondtá vala a sok okos, hogy sohasem lesz benne telt ház aztán már meg is van.

Faterom debreceni és azt mondja a maradék két bajnokira is alig van már jegy, de persze jövõre lesz érdekes hányan maradnak.
passatgt

passatgt
én a paks-kaposvár kiesésnek örültem volna legjobban

dave9004
szerintem is
bakkerman
kizárt dolog hogy kiesik a Puskás,a Kövesd meg a Kaposvár fog kiesni szerintem

ReszegKoldus
de ma nyerni fog a Puskás az új stadionban 😄

Narxis
A liláknak nem ártana egy kis nb2, a Fradival jót tett, eltûntek a keselyûk.

a.carkey
Ha a sorsolást nézem, és ahogy a Paks és az MTK hogyhogynem hozta azt a meccset, amit nem feltétlenül nekik kellett volna, majd a Paks megint hozta, tippem szerint a Kaposvár és a Puskás fog kiesni, még akkor is, ha a Mezõkövesd most éppen szarabbul is áll.

A medve nem játék.

LSSAHPAUL
Amúgy már most a héten eldõlhet ki esik ki, ugyanis a Kaposvár nem kaphat ki, és ahogy mondtam az újpest nem nyerhet 😄
(az egyik kiesõ tuti az újpest a másik a Kaposvár vagy a Mezõkövesd lesz)

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Narxis
Ennyi.

Jó, de klubszinten hiába érnek a nemzetközi szakma csúcsát jelentõ Diósgyõrbe vagy Paksra, ha címeres mezben nem jön ki a lépés. 😞
ressy14
miért? nagy többségük már a legerõsebb bajnokságban nyomja.

Dum spiro, spero.

Az egy meccs volt csak, Svájc is xopott, ki tétmeccsen Luxemburgtól nem rég aztán most VB 16-ot vár tõlük mindenki.

Amúgy se sokat számít az U válogatottaknál az eredményesség lásd Komanék.
bakkerman
így van,éljenek a gibraltári hõsök

ressy14
javítva:

Dum spiro, spero.

LasDen
NB Star Trek 1: The next generation

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Õk kell alkossák a jövõ nemzedékét,nem a külföldi zsoldosok!
DaemoonHunter
Pelikán elvtársnak egy dologban igaza volt, méghozzá ez a közeg minden erejével azon lesz hogy kiölje a fiatalokból ezt a lelkesedést ami most kivételesen megvolt(meg anno a vb bronzosoknál is).

passatgt
U20: Magyarország 6 -0 Moldova

ressy14
Az mlsz szabály szerint a legmagasabb összeg vendégjegy esetében az azonos kategóriájú hazai szektoros jegy árával egyezik meg, azaz 1000 HUF, gondolom én.

Dum spiro, spero.