Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dum spiro, spero.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
és azért a bosnyák csapat nem olyan bivaly kerettel rendelkezik, így szerintem nem a levegõbe beszél a szöveségi kapitányuk.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Dum spiro, spero.
Pavlocsics meg gondolom mint visszaesõ kap 3-4 meccses eltiltást.
Amúgy se jön össze a harmadik hely, mivel nem fog botlani kétszer a Vidi, mintahogy a Loki sem fog botlani kétszer az ETO-nak. Egy botlás mindkét esetben kevés a gólarány miatt.
mAx drukkolunk hogy DVSC-Újpest kupadöntõ legyen, mivel a lilák a cégeik miatt pár évre nemzetközi porondról tiltva vannak.
„Besic az egyetlen játékos, aki Messit megállíthatja. Nagyon jól játszik Magyarországon, fényes karrier vár rá” – nyilatkozta Safet Susic a mai sajtótájékoztatón.
gondolom nem sok magyar bajnokit látott eddig a csávó,amin játszott Besic. Nemhogy Messi hugyozná körbe,de még egy Pápa/Diósgyõr/Videoton támadó is
Nagyon helyes egyébként, hogy az akadémistáknak meccsre kell mennie, így példát vehetnek Cvitkovicsról meg Szélesirõl a Honvédban meg Bonazzoliról bagy ki is mondott Magnetto a zuhanyhíradóban.
nyilvánvaló h az akadémiának kötelezõ meccsre mennie<#hehe>#hehe>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Faterom debreceni és azt mondja a maradék két bajnokira is alig van már jegy, de persze jövõre lesz érdekes hányan maradnak.
A medve nem játék.
(az egyik kiesõ tuti az újpest a másik a Kaposvár vagy a Mezõkövesd lesz)
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Amúgy se sokat számít az U válogatottaknál az eredményesség lásd Komanék.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár