Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Imádom az MB1-et, micsoda gól! 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

2 meccset a 3ból nem fogtok bukni.
😞

DaemoonHunter
Nagyon kétarcúan játszik a diósgyõr, ezt nem szeretem bennük csak. Az elsõ félidõben szép támadásaik voltak, bár ezt nagyon ritkán mutatják meg, igaz a debrencen okozta az igazi csalódást, kb magukat verték meg, kondás nem csoda hogy majd felrobbant, a középpálya nem is mozgott, 1 beinduló neki játszották be, de szélsõjáték 0, védelem széthúzás 0, igazából az egész csapat az volt. Összességében megérdemelték a döntõt a diósok.

ressy14
A bajnoki pozícióért a fradival megyünk, nem a diókkal. Plusz Gomes eddig mindig komolyan vette a LK-t, jól mutatna az életrajzában, hogy nem kupa nélküli bukott edzõként ment el. Ha egyáltalán elmegy, és nem marad a klubnál más pozícióban.

Dum spiro, spero.

DasIsFuck
Milyen jó kis meccs lett ebbõl a 2.félidõre😊

Örülök a Diósgyõr sikerének, 2 döntõt is játszhatnak és el indulók, habár elég esélytelenek a bejutásra, még magyar viszonylatba is.

Remélem mindét kupát behúzzák, ligakupát nem tudom elképzelni, hogy a vidi ne adja le a bajnoki pozícióért cserébe.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

ressy14
Nagy harc lesz így a dobogóért, de én szívesen lemondanék róla, ha egy nyugodt nyár kell a keret összeállítására.

Dum spiro, spero.

bakkerman
ja igen igen. Gratula azért,ez nem semmi volt amit ma toltak,megérdemlik a döntõt!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Láma!
hát nem...
és 3-1el is a diók mentek volna tovább

bakkerman
persze,ahogy közelednek az európai kupacsaták/válogatott meccsek,õ egyre lelkesebb,és motiváltabb lesz 😄DD

bakkerman
egyet bekotornak úgyis,onnantól meg még két gól kell a diónak

ReszegKoldus
egyelõre a loki nem akar kupadöntõbe jutni 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ressy14
mi jobb, ha nem latolgatunk, számolgatunk, maradjon meg ez az álomvilág passatgt-nek 😄

Dum spiro, spero.

bakkerman
És pont 1 éve is ezt latolgattuk 😊 aztán mi lett a dologból

ressy14
ja, tavaly is rohadt közel volt <#hehe>

Dum spiro, spero.

passatgt
debrecen, videoton, fradi, gyõr, ez azért nem rossz négyes az európai porondra, valakinek csak sikerülni fog a csoportkör

Na akkor ma, ha a Loki kupadöntõbe jut a bajnoki 4. helyezet is kupainduló. Az UEFA nem MLSZ, hogy megkegyelmezzen az Újpestnek.
bakkerman
ez már szerintem uficsálé lesz,a hétvégén a bajnokik után bejelentik,több olasz portál is címlapon foglalkozott ezzel a témával,nyílván van alapja

DaemoonHunter
Sajnos az edzõképzés olyan szinten vicc hogy tõlük se lehet sokat várni, bár az tény hogy némi változást hoznának, fõleg azok akik értelmesebbek, és önmaguk karakterét át tudják húzni a csapatra, persze ettõl még nem váltják meg a világot.

passatgt
nem neki csinálták a helyet pápán?😄

ressy14

Dum spiro, spero.

LSSAHPAUL
Van egy csomó kiöregedett focista, azoknak kéne nagyobb szerepet adni, nem ugyanazok az 50-es fószerek mennek körbe körbe, na jó Csank kivétel, mert õt már leírták 2 éve, de a többit is el kéne felejteni, és lássuk mire képes Sándor Tamás, vagy Szlezák, és Lipcseit is megnézném 😊 jó még nem a fradiban de mondjuk Pápán..

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Narxis
A Gyõrt is elmeszelték valami könyvelési dolog miatt én is kizártnak tartom, hogy az Újpest külön engedélyt kapjon az indulásra. Nagyon szürke zóna ez a licenszátruházósdi, tök mind1, hogy mi indokolja.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Az UEFA felé történõ lila méltányossági kérelem elutasítása után lesz 100%. A licenszátruhazás nem tréfa, örüljenek hogy megúszták a nagyobb bajt.

passatgt
az még nem 100%

Láma!
Pláne úgy hogy nem indulhatnak nemzetközi kupákban 😊

passatgt
úgylátszik az újpest a kupagyõzelemre hajt, bár el csoportkörbe úgyse fognak bejutni

bakkerman
Pápán is edzõváltás,3 fordulóval a vége elõtt. Ennek is mi az értelme?

DasIsFuck
na ugye hogy túl sok csapatos az nb1.

Egyébként nem értem miért nem lehet megreformálni az egész lebonyolítási rendszert.

amilyen szinten vannak a klubbok semmi értlme még a 2.3 és akárhanad osztály megkülönböztetésnek se.

Kell az elsõ osztály amiket olyan csapatokkal kell feltölteni ahol a körülmények legalább egy nb1-nek megfelelnek, a többi meg mehet regionális csoportokba,rájátszásos,kupa lebonyolítási rendszerbe és csak azok juthatnának fel ahol megvannak a szükséges körülmények õk is egy ilyen final 4 féle feljutási-kiesési döntõn a 2 osztályozó helyen álló nb1-es csapat ellen.

Narxis
Horváthnak most megy a szekér a Gyõrnél de neki is vannak korábbi rossz eredményei. Prukner meg hol is van? Én nem mentegetem az edzõt de mindig könnyebb 1 embert félreállítani mint 11-et lecserélni, de már 4 igazolás is anyagilag megterhelõ a legtöbb magyar klubnak.

Most vagy azt mondjuk, hogy Véber miatt jutott fel a Kövesd az elsõ osztályba és akkor mondhatjuk, hogy nem sikerült bent tartania vagy elfogadjuk azt a tényt, hogy ezek a játékosok nb2-es szintûek és Véber megtette amit lehet.

Lehet elõrelépni de Véber nem olyan habitusú akit a klubvezetõk kedvelnek.

LasDen
ha valakit magyar mércével is jó edzõnek tartanak, akkor az tud elõre lépni. lásd Horváth Ferenc a Gyõrnél vagy anno Prukner a kaposvárból a Fradiba.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
azért nem hívják nagy klubhoz,mert szájal,hülyén kezeli a médiát,túl õszinte. pl.: egy Fradinál Orosz Pált 2 hónap alatt kikészítené szerintem

Narxis
Olcsó játékosokhoz olcsó edzõ az pedig többnyire magyar. Mármint külföldiekhez képest olcsó...

LasDen
azért az se véletlen, hogy Vébert csak ilyen klubokhoz hívják....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Narxis

Narxis
Onnan tudom, hogy nem az edzõnek kell berúgni a gólokat. Amikor közvetített a TV Mezõkövesd meccset én megnéztem mindet és bizony szánalmasan gyenge játékosok vannak abban a csapatban. Eger 2.0 csak ott pénz se volt a kövesdnél meg elvileg van.

passatgt
Liverpoolban se sírt a többség

bakkerman
kicsit off:
Tegnap Suarez a meccs végén elsírta magát,zokogott a füvön,hogy elment a bajnokság a 'Poolnak.
Koman,Dzsudzsák,meg a többi magyar fenomén fapofával sétált le a pályáról a 0-3 meg az 1-8 után is.

bakkerman
felnõtt keretben már nem lehet megtanítani a játékosokat focizni,mindketten ugyanúgy kiestek volna ezzel a kövesdi játékosállománnyal

passatgt
honann tudod, hogy Gomes vagy Doll mit ért volna el velük?😊

Narxis
Kíváncsi vagyok melyik edzõ tudta volna ezt a szedett-vedett gárdát bent tartani. Sõt melyik külföldi? Mit csinálna Gomes vagy Doll egy ilyen játékosállománnyal? Na ugye. Ennyit errõl.

Továbbra is az a véleményem, hogy Véber a jobb edzõk közé tartozik, a stílusát lehet szeretni, nem szeretni játékosként is ilyen volt.

dave9004
én is így vélem. De csak akkor, ha németben kiverik belõle azt az önfejûséget v butaságot ami elõjön belõle még.
DasIsFuck
szerintem bundes 1-be simán befér ilyen stuttgard,augsburg..stb csapatokba, de megkockáztatom pl alsó-közép csapatokba is simán elmenne.

bár 90% hogy bundás csapat vinné, onnan meg ha nyom 1-2 jó szezont simán kinézne neki anglia is.

DaemoonHunter
Legalább megszabadult a további idegbajtól.

dave9004
ezzel ki is estek. Nincs az az edzõ aki egy ilyen semmi csapatot bent tart.
(szerencsére)
LasDen
elengedték, mert nyártól úgyis átveszi a Barcát. Egy ilyen jó edzõ nem maradhat ilyen szar fociban...

ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ressy14
(zárójelben jegyzem meg, nagy öröm látni, hogy az itt felsorolt magyarok többsége milyen fényes karriert futott be...)

Dum spiro, spero.

ressy14
Ezek alapján már egy ideje nem adtak ki 1 misinél nagyobb összeget itteni játékosért, most még a focink megítélése is nyomja lefelé az árakat.

Simon Ádám --> Palermo (980 k) 2011-12
Kink --> Middlesbrough (1 m) 2010-11
Laczkó Zsolt --> Sampdoria (830 k) 2010-11
Rudnevs --> Lech Poznan (600 k) 2010-11
Méyé --> Ankaraspor (1 m) 2008-09
Kádár Tamás --> Newcastle (1.3 m) 2007-08
Németh K. --> Liverpool (3 m) 2007-08
Dzsudzsák --> PSV (2,5 m) 2007-08
Priskin --> Watford (1,5 m) 2006-07
Juhász --> Anderlecht (1,5 m) 2005-06

Dum spiro, spero.

passatgt
magyar játékost valóban nem, viszont õ külföldi, erõs német gyökerekkel, szóval érte simán fizethetnek ennyit

dave9004
bundes egybe mehet, mondjuk egy stuttgartba.