Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
😞
Dum spiro, spero.
Örülök a Diósgyõr sikerének, 2 döntõt is játszhatnak és el indulók, habár elég esélytelenek a bejutásra, még magyar viszonylatba is.
Remélem mindét kupát behúzzák, ligakupát nem tudom elképzelni, hogy a vidi ne adja le a bajnoki pozícióért cserébe.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Dum spiro, spero.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Dum spiro, spero.
Dum spiro, spero.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Egyébként nem értem miért nem lehet megreformálni az egész lebonyolítási rendszert.
amilyen szinten vannak a klubbok semmi értlme még a 2.3 és akárhanad osztály megkülönböztetésnek se.
Kell az elsõ osztály amiket olyan csapatokkal kell feltölteni ahol a körülmények legalább egy nb1-nek megfelelnek, a többi meg mehet regionális csoportokba,rájátszásos,kupa lebonyolítási rendszerbe és csak azok juthatnának fel ahol megvannak a szükséges körülmények õk is egy ilyen final 4 féle feljutási-kiesési döntõn a 2 osztályozó helyen álló nb1-es csapat ellen.
Most vagy azt mondjuk, hogy Véber miatt jutott fel a Kövesd az elsõ osztályba és akkor mondhatjuk, hogy nem sikerült bent tartania vagy elfogadjuk azt a tényt, hogy ezek a játékosok nb2-es szintûek és Véber megtette amit lehet.
Lehet elõrelépni de Véber nem olyan habitusú akit a klubvezetõk kedvelnek.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Tegnap Suarez a meccs végén elsírta magát,zokogott a füvön,hogy elment a bajnokság a 'Poolnak.
Koman,Dzsudzsák,meg a többi magyar fenomén fapofával sétált le a pályáról a 0-3 meg az 1-8 után is.
Továbbra is az a véleményem, hogy Véber a jobb edzõk közé tartozik, a stílusát lehet szeretni, nem szeretni játékosként is ilyen volt.
bár 90% hogy bundás csapat vinné, onnan meg ha nyom 1-2 jó szezont simán kinézne neki anglia is.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Dum spiro, spero.
Simon Ádám --> Palermo (980 k) 2011-12
Kink --> Middlesbrough (1 m) 2010-11
Laczkó Zsolt --> Sampdoria (830 k) 2010-11
Rudnevs --> Lech Poznan (600 k) 2010-11
Méyé --> Ankaraspor (1 m) 2008-09
Kádár Tamás --> Newcastle (1.3 m) 2007-08
Németh K. --> Liverpool (3 m) 2007-08
Dzsudzsák --> PSV (2,5 m) 2007-08
Priskin --> Watford (1,5 m) 2006-07
Juhász --> Anderlecht (1,5 m) 2005-06
Dum spiro, spero.