32945
Magyar Foci
  • Narxis
    DVTK ellenfele az orosz FK Krasznodar lesz az EL-selejtezők harmadik körében. A kubanyi csapat hazai 5-0-val, 9-0-s összesítéssel ütötte ki az észt Sillamäe Kalevet.
  • DaemoonHunter
    A tudás, tehetség nem áll egyenes arányban a jól kereséssel...
    Az már más kérdés hogy ha valakinek tehetsége van kihasználni a lehetőségeket, Huszti ilyen, még ha emberileg utálatos is.
  • DaemoonHunter
    Teljesen korrekt ember ez a Doll. Tök jó látni ahogy mindent őszintén kimond, és nem kell belőle kihúzni a szavakat :)
  • Sippie
    honnan tudod hogy mihez van tehetsége vagy tudása?
    Jól keressen? Azért gondolkozz már kicsit, lehet hogy egyesek akiknek több tehetségük volt továbbtanulni, elmennek orvosnak és nem keresnek annyit, mint ezek akik mondjuk kibuktak az iskolából, és inkább labdát rugdostak...
  • ressy14
    ki lesz a DVTK ellenfele?
    a Lokinak szerintem megint a bate lesz a végállomás
  • passatgt
    szerencsére nem kiabáltam el
  • passatgt
    pozitívum, hogy még 2 csapatunk versenyben van
  • karajjj
  • LasDen #28753
    micsoda megtiszteltetés...o_O
  • passatgt
    A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) honlapjának csütörtöki beszámolója szerint az NB I pénteken kezdődő 2014–2015-ös kiírásában először Kassai Viktor, a Nyíregyháza–DVSC-Teva nyitó mérkőzés játékvezetője alkalmazhatja a jelölősprayt.
  • ReszegKoldus
    lehet holnap kiderül
  • sempronius18
    Jönne a NATO.
  • a.carkey
    Mi mit kapnánk ezért? :D
  • Zenszkij
    így van, nem kell irigykedni, mi is elmehettünk volna lötyi magyar focistának, maximálisan igaza van
  • LasDen #28747
    mi a fasznak menjen el melőzni, ha 2-3 év lötyögéssel előtudja teremteni azt a pénzt, amit okosan használva már nem kell csinálnia semmit? én tuti a könnyű pénzt választanám.
  • ressy14
    hogyne lenne, csak a Vidiből tudok többet is felsorolni, amit meg karajjj is említett a vízilabdásoknál lassan ciki lesz, ha nincs diplomád, nagy részük meg még dr. is.
  • karajjj
    A vízilabdásoknak meg persze van, többen is doktoráltak közülük... :D
  • Narxis
    Arra már nekik nincs idejük.
  • ressy14
    A 80-as években még focizni is tudó játékosok is elmentek 40 évesen melózni, ezeknek meg már büdös a munka. Tessék lerakni egy-két diplomát és akkor eltudnak helyezkedni a pályafutásuk után is.
  • karajjj
    csak hogy szemléltessem, hogy ahhoz a pénzhez képest mennyit ér a mi fizunk:

• karajjj
    Milan Perics Dunaújvárosban folytatja kölcsönben - a Vidi szerb támadója egy évig szerepel az NB I újoncánál.

őt is csak azért vették meg, hogy nehogy valamelyik ellenfelet erősítse :D
  • sempronius18
    Most meg fogsz haragudni nagyon, de most azért mert neked se tehetséged se tudásod nincs hogy jól keress, neki legyen lelki ismeret furdalása mert már így is sokat keres és mondjon le a nagyobb pénzről?

A Kínaiak fogják fizetni nem mi az adónkból, a válogatott szempontjából irreveláns, hogy vissza fejlődik-e mert már lemondta, így téged vagy engem aztán semennyire sem érint mit csinál az ő dolga.
  • LasDen #28739
    egyrészt engem soha nem zavart az ilyesmi, én is simán elfogadnám a több pénzt. másrészt azért tegyük hozzá, hogy lehet most éppen rengeteget keres Huszti, de kb 37-8 évesen befejezi a játékot, akkor a következő 40 évben még valamiből meg kell élni, és magyarként esélytelen, hogy ennyi pénzt keressen visszavonulása után.....
  • bakkerman
    nyílván én itthonról épphogy a 6 számjegyet megkeresve fel se tudom fogni milyen lehet akkora pénzeket megkeresni,amit csak egy Hannoverben is megkap az ember,de mégis felkúrja az embert amikor ilyen nyilatkozatokat olvas
  • karajjj
    dehogynem lehet :D
  • Narxis
    De most még többet kap.
  • bakkerman
    rohadjon meg,talán Hannoverben vizen meg kenyeren élt? Vagy Szentpéterváron??? Amit a németeknél megkeresett egy hónapban még azt is lehetetlen felélni az utolsó eurocentig...mégha az ember minden nap étteremben kajázik,meg a legdrágább ruhákat veszi,tankolja a luxus autóját,meg fizeti a rezsit akkor se lehet elkúrni annyi pénzt,hogy ne tudjon elrakni
  • sempronius18
    Én ezért bírtam mindig is. Nem tolja a kamu szöveget, hogy a szakmai előrelépés miatt megy oda meg bla bla bla hanem elismeri, hogy a pénz miatt.
  • passatgt
    A Nemzeti Sport úgy értesült, hogy Gera Zoltán a HNK Rijeka elleni ma esti Európa-liga-mérkőzésen – Puskás Ferenc Stadion, 20.30 – pályára lép a Ferencvárosban.
  • LasDen #28732
    "a pályafutásom végéhez közeledve olyan együttesben szeretnék futballozni, amelynél tisztességesen megfizetnek. " Huszti

Legalább kimondja őszintén.
  • Kaplan
    Az első vélhetően külföldi újságíró kérésére flegmázik, egyszerűen nem tud viselkedni ez az ember. Meg a végén, mikor már látja, hogy ez a kamu felelősségvállalás/hárítás nem jött be ahogy gondolta, elkezdi az önsajnálatot. Jajj mikor a törököket megvertük, amikor a németeket... Istenem, a legdurvább az egészben, hogy akármennyire imádjuk ezt a sportot, tényleg a világ végén kullogunk. Annyiszor leírjuk, hogy nálunk kis túlzással nincs szarabb ország aki ez a sportot űzi, de belegondolva azért szívszorító.
  • DaemoonHunter
    Aktuális
  • karajjj
    "ha behugyozunk, akkor se verjük meg"
    behugyoztatok? nem... akkor meg honnan tetszik tudni, hogy úgy esetleg nem sikerült volna?
  • DaemoonHunter
    Na ennek örülök Főleg Kovács Feri bácsinak, hiszen kb csak neki van elképzelése mi az a futball filozófia, vagy stílus(ami ugye teljes mértékben hiányzik a felmérés szerint is). Amikor a digi reggeli start ban volt vendég nagyon tetszett a gondolkodása a fociról, pedig már 80.
    Anno Sousáról mondta miért döntött mellette: "A futballról alkotott felfogása, a szemlélete, a filozófiája. A német edző, akivel szintén tárgyaltam, gyakran átadta a szót segédjének. Paulo egyszer sem. Meg nyilván arra is gondoltam, hogy a portugál habitus közelebb áll a magyarhoz, mint a német. Ha egy német csapatot látunk, az első perctől az utolsóig nagy intenzitással játszanak, mert úgy nevelték őket. Ehhez mi nem vagyunk elég jók, ehhez németnek kell lenni."

Persze Garami is jó hogy ott lesz az utánpótlásban, hiszen ő is rendelkezik ezzel a féle felfogással. Talán most végre megint mindenki egy irányba húzza a szekeret majd, de tartok tőle hogy egy(azaz kettő) fecske nem csinál nyarat.
  • bakkerman
    "a 85. percben figyeltem hogy a gólarányunk még nekünk kedvez,és egy döntetlennel...."

azért aztakurvaeget hogy ő a meccs végefele már arra gondolt,hogy JOBB gólkülönbséggel egy ikszel Izrael ellen meglehet a 3. hely...
  • DaemoonHunter
    Igen most leírtad amit én is :)
  • bakkerman
    ha az edző tanácstalan,és halvány lila fingja nincs arról,hogy most mivan,akkor a játékosok se fogják kihozni magukból amit tudnának
  • DaemoonHunter
    Na ez aztán nagy asztalra csapás volt. Igazi Mészöly féle basszamega.
    Persze biztos nem tudott hirtelen a meccs után valódi edzői véleményt formálni a csapatjáték hiányosságairól. Gyakorlatilag az egyéni hibák döntöttek szöveggel a csapat nyakába varrta az egészet, kár is magyarázkodni. Még mindig azt látom h sokkal több van az U19 ben csak egyszerűen fogalmuk sincs hogy lehetne kihozni a maximumot...
  • LasDen #28723
  • Narxis
    NB I: négymilliárd veszteséget termeltek tavaly a csapatok

"Ami a klubokat egyenként illeti, a 2013-as mérlegek alapján csak az MTK (+73 millió), a Mezőkövesd (+51 millió), a Haladás (+2 millió), a Lombard Pápa (+11 millió) és a Ferencváros (+139 millió) volt nyereséges, a zöld-fehér klub azonban ezt úgy tudta elérni, hogy olyan, 1.9 milliárd forintos egyéb bevételt is elkönyvelt, amelynek forrását a mérleg kiegészítő melléklete nem részletezi. Ugyanakkor öt csapat, a Videoton (-811 millió), a Debrecen (-382 millió), a Győr (-520 millió), az Újpest (-1642 millió) és a Diósgyőr (-543 millió) veszteséggel zárta a tavalyi esztendőt."