Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSSAHPAUL
Sajnos a Vidi már 2x beégetette mo-t szal inkább adnák most másnak lehetõséget erre.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

passatgt
gyõr lehetne 4. mondjuk, és akkor vidi-fradi indulna kupában, annak jobban örülnék😊

LSSAHPAUL
Bakker elment a fradinak a bajnokság.. bíztam pedig benne hogy még meg lesz 😞 De még a 2. hely meg lehet.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Láma!
Dehogyis... eddig A PFLA-t, és a Vidit ajnározta, meg a Rudolf Gergõt 😄

banok
Futsal a téma?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Láma!
Szijjártót

banok
melyiket hívták be?

DaemoonHunter
Politikust a 3. félidõbe, ez hiányzott még.
Azért látszik hogy nem nagyon mernek neki visszaszólni mert a haverok megreptetik valamelyik sport1 est az állásából 😄

Kaplan
Mi egészen jót futballoztunk reggel a pajtikkal. 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ReszegKoldus
ma országszerte kiváló futballidõ van 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

DaemoonHunter
<#idiota>
Úgy látszik õ se tudja már mit kezdjen a sok szaktudásával.

Narxis
Tóth László (Mezõkövesd Zsóry FC): - Nehéz ilyenkor bármit is mondani. Mindig azt gondoltam, hogy a hajrában bekapott gól mindenkivel elõfordulhat, csak velem nem. Az utolsó öt percben volt rajtunk némi nyomás, cserélni akartunk, de a sorozatos szögletek miatt végül babonából nem tettük meg.

<#vigyor>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bakkerman
legyen igazad 😄 Megérdemelne ez a város,meg ez a stadion hosszútávra egy stabil élvonalbeli csapatot

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

dave9004
+újpest, pécs is sanszos ha pénz nem lesz, és ott az esély, hogy valakik elmixelik az évet ha megunják az edzõt
hatos az az ötös. 😊
Ha lesz annyi pénzetek mint idén nem estek ki. Pápa, Kecsó, a széthulló haladás, Paks, másik feljutó, Felcsút ötösbõl kettõt megelõztök.
A többivel egyetértek.
bakkerman
Szpari meccsen voltam ma,a mi fiaink jövõre pofozógépek lesznek az mb1ben. Ez tény,vagy új edzö kell,vagy Petike mögé 5-6 minõségi,rutinos játékos. Az utcahosszal a 3. elõtt vezetõ csapat egy büdös nulla,áthúzva. Szóval ezzel azt akarom mondani,hogy hiába élcsapat egy klub a maga szintjén,a játékban nincs tudatosság.

DaemoonHunter
Valóban! 😄

Az általános magyar jellemzõ nem a sokat futnak, nem jó fele, hanem a sokat sétálnak és még azt se jó fele...
DaemoonHunter
Nekem is ez a problémám. Van hajtás, ez valóban jó pont. Csak az a baj hogy ez ilyen általános magyar jellemzõ, "sokat futnak a fiúk, csak sose jó fele".

Ritka gyenge színvonalú meccs, de legalább van hajtás magyar páyán ez becsülendõ.
Én már megszoktam, hogy botlábúak a fiúk, ha látom, hogy kihajtják magukat elégedett leszek, csak sajnos ezt a Lokit is egy Sherif Tiraspol úgy fogja kirakni a BL-bõl, hogy rossz lesz nézni. 😞
DaemoonHunter
Sajnálom a debreceni szurkolókat hogy ilyen kuka játékot kell látniuk mint amit kondás csapata játszik. Elõrepofozgatáson kívül nem sok dolgot látni.

passatgt
szerintem nem volt szándékos, tehát mehet tovább a játék

dave9004
én 4:30nál nézem a kezezést.
passatgt

1:20-nál kell nézni Alvest ahogy elkezd sétálni, rögtön utána a következõ helyzetnél ue van, ott Eperjesi legalább próbálkozott...

Kaplan
😄D

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

banok
Huszti gól!

a.carkey
Szerintem meg nem.

Nyuszika ül az erdõ szélén és gépel a számítógépén. Arra megy a Róka és megkérdi:
- Mit csinálsz Nyuszika?
- Írom a diplomadolgozatomat.
- Na és mibõl írod?
- Hát, hogy hogyan védekezzenek a kis állatok a ragadozókkal szemben.
- Ne hülyéskedj Nyuszika! De te ehhez mit sem értesz!
- Ha nem hiszed Róka, gyere be velem a bokorba, mindjárt megmutatom.
Be is mennek a bokorba. Nagy csatazaj, a Róka kirepül a bozótból és fejvesztve elrohan. Nyuszika elõjön és folytatja az írást. Arra megy a Farkas:
- Mit csinálsz Nyuszika?
- Írom a diplomámat.
- És mibõl?
- Hogyan védekezzenek a kis állatok a ragadozókkal szemben.
- Na ne nevettess, te ehhez nem értesz!
- Ha nem hiszed, gyere velem a bokorba, majd megmutatom!
Be is mennek a bokorba. Nagy zajjal kirepül a Farkas és elrohan. Nyuszika folytatja a gépelést. Kisvártatva jön a Medve:
- Mit gépelsz Nyuszika?
- Írom a diplomámat.
- És milyen témából?
- Hát, hogy hogyan védekezzenek a kis állatok a ragadozókkal szemben.
- Jaj, ne röhögtess! Te ehhez nem érthetsz!
- Ha nem hiszed, gyere be velem a bokorba, megmutatom, milyen profi vagyok.
Be is mennek. Nagy csihi-puhi, kirepül a Medve a bozótból s elszalad. Kilép a Nyuszika a bokorból, utána elõjön az Oroszlán:
- Látod Nyuszika, nem megmondtam! Nem az a lényeg, hogy mibõl írod a diplomádat, hanem, hogy ki a konzulensed!

😄

A medve nem játék.

passatgt
hülyeségeket beszél állandóan... meg minden szó végét megnyomja, az rohadt idegesítõ

DaemoonHunter
Bárcsak minden magyar játékos így tudná "túlcifrázni" mint Leo...

DaemoonHunter
Ennyit tudnak...
Labdatartás nem igazán az erõsségük, támadni tudnak, de a fradi annyira letámad(nagyon jól) hogy elõre se tudnak menni.

Zenszkij
full defenzívek a diósgyõriek, meg is érdemlik

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

passatgt
az 5-ös számú diósgyõri kicsit belassult a gólnál, mintha nem is akarta volna szerelni

ressy14
faszán látszanak a vonalak a Fradi-Dió meccsen 😄

Dum spiro, spero.

bakkerman
bors bazmeg...én a hot magazinban olvastam épp ma,egy kiszel tündés és egy gyõzikés cikk közé volt berakva <#idiota>

Kaplan
Mögöttük van hagyomány és történelem. Ez szerintem igencsak egy fontos tényezõ. 😄

a.carkey
És az MTK? 😄

A medve nem játék.

ReszegKoldus
Torghelle öltözködés közben sérült meg

Amúgy a Puskás stadiont mikor bontják?

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

DaemoonHunter
Statisztika. Csak számok, a hátteret, körülményeket nem mutatják. Én ilyen amatõr hibákat még sosem láttam külföldi topligában, és most nem csak errõl a bakiról van szó, vagy errõl az egy csapatról, hanem pl arról hogy egy lipták mit keres egyáltalán a pályán.

DaemoonHunter
Engem nem fog érdekelni ha senki se érzi magáénak, ha eredményesek lesznek, letesznek valamit az asztalra, nemzetközi tornákat lehet majd rendezni náluk akadémiák közt, vagy mint most brazil ifiket utaztatnak(többek közt) oda, edzõi konzultációra is. Ha ez növeli a szakmai tudásanyagot az országban akkor csak legyenek ott ahol vannak.

Kaplan
Van ebben azért valami szépség. Akármilyen szar, sosem tudtam letenni róla, hogy ne nézzek magyar klubfocit.

DaemoonHunter: Nem az alapján ítélem meg a kiesõket, hogy hány szurkolójuk van de azért egy kicsit sérti az igazságérzetem, hogy van egy csapat, világszínvonalú körülményekkel és erõs támogatással csak senki nem érzi magáénak. Szerintem ez azért eléggé nagy luxus.

bakkerman
és az a megdöbbentõ,hogy nálunk csak egy picit nyugatabbra is jobb a foci. Nézegetek streamrõl osztrák bajnokikat,és nem mindig a Salzburgot,hanem két töltelék csapat meccsét,és még azokon is ég és föld a különbség iramban,és tudatosságban az itthoniakhoz képest. Persze eredményeik nekik sincsenek,EB-re,VB-re esélyük nincsen kijutni (kivéve ha õk rendezik ugye),BL fõtábla szintén álom,néha becsúszik egy EL fõtábla,annyi. De mégis színvonalasabb a focijuk,pedig szerintem 18 éves korukig egy osztrák srác semmivel se jobb a magyarnál.

bakkerman
1 hétig ha nem nézek MB1-et,és hétközben csak külföldi focit nézek,eljön a hétvége,leülök egy mennyei meccs elé,fizikai fájdalmat érzek,annyira lassú az egész,suták a játékosok,nincsen ötlet a játékban,botrány. Aztán még megnézek egyet,és vasárnap este jöhet a komédia,a harmadik félidõ,popcornnal,és lehet hallgatni a fizetett szakértõk AJNÁROZÁSAIT hogy micsoda meccseket láthattunk ismét,bravúros edzõi húzásokkal,hatalmas egyéni megmozdulásokkal,fantasztikus nagy iramú meccsekkel.

passatgt
öngól / csapatszám átlag:
Angoloknál: 2,1
Spanyoloknál: 1,2
Németeknál: 1,16
Nálunk: 0,875

Igen, sok idõm van...😊

DaemoonHunter
De ilyen öngólok mindenhol vannak(megye 1 szinten), talán megvan az új Devecseri.

Kaplan: nekem aztán 8 kiesnek e vagy sem, de vannak tõlük rosszabbak is, legalább is a játékot tekintve, a nézõk alapján meg nem érdemes megítélni ki hova tartozik.

Kaplan
Úgy csinálunk mintha itt ezeknek a rizikófaktora jóval magasabb lenne mint máshol. Amúgy nagyon kellemetlen, hogy ennyire lassan gondolkoznak a srácok a pályán. Kb. 20 méterre labdát veszít a Felcsút és az adott területen két MTK-s megy egy Pancho-val szemben. Ahelyett, hogy a labda nélküli beindulna a szélen rátapad a labdás játékosra. Fáj, hogy ilyen suták. De szeretem, hisze magyar foci! 😄

passatgt
úgy csináltok, mintha máshol nem lenne öngól

Kaplan
Én mondjuk örülnék ha kizuhannának. A stadion csodaszép, de az botrány, hogy tényleg ez a csapat 100 szurkolóval nem rendelkezik.

Hány lélekszámú Felcsút? Ebbõl hány embert érdekelhet a foci? Lófasz meg esti fény. Katasztrófa.

DaemoonHunter
Igazi nb1 es csodagól, ezért megéri magyar meccsre járni, az akadémia a jövõ bajnoka.