Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Azért látszik hogy nem nagyon mernek neki visszaszólni mert a haverok megreptetik valamelyik sport1 est az állásából 😄
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
<#vigyor>#vigyor>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
A többivel egyetértek.
Én már megszoktam, hogy botlábúak a fiúk, ha látom, hogy kihajtják magukat elégedett leszek, csak sajnos ezt a Lokit is egy Sherif Tiraspol úgy fogja kirakni a BL-bõl, hogy rossz lesz nézni. 😞
1:20-nál kell nézni Alvest ahogy elkezd sétálni, rögtön utána a következõ helyzetnél ue van, ott Eperjesi legalább próbálkozott...
Nyuszika ül az erdõ szélén és gépel a számítógépén. Arra megy a Róka és megkérdi:
- Mit csinálsz Nyuszika?
- Írom a diplomadolgozatomat.
- Na és mibõl írod?
- Hát, hogy hogyan védekezzenek a kis állatok a ragadozókkal szemben.
- Ne hülyéskedj Nyuszika! De te ehhez mit sem értesz!
- Ha nem hiszed Róka, gyere be velem a bokorba, mindjárt megmutatom.
Be is mennek a bokorba. Nagy csatazaj, a Róka kirepül a bozótból és fejvesztve elrohan. Nyuszika elõjön és folytatja az írást. Arra megy a Farkas:
- Mit csinálsz Nyuszika?
- Írom a diplomámat.
- És mibõl?
- Hogyan védekezzenek a kis állatok a ragadozókkal szemben.
- Na ne nevettess, te ehhez nem értesz!
- Ha nem hiszed, gyere velem a bokorba, majd megmutatom!
Be is mennek a bokorba. Nagy zajjal kirepül a Farkas és elrohan. Nyuszika folytatja a gépelést. Kisvártatva jön a Medve:
- Mit gépelsz Nyuszika?
- Írom a diplomámat.
- És milyen témából?
- Hát, hogy hogyan védekezzenek a kis állatok a ragadozókkal szemben.
- Jaj, ne röhögtess! Te ehhez nem érthetsz!
- Ha nem hiszed, gyere be velem a bokorba, megmutatom, milyen profi vagyok.
Be is mennek. Nagy csihi-puhi, kirepül a Medve a bozótból s elszalad. Kilép a Nyuszika a bokorból, utána elõjön az Oroszlán:
- Látod Nyuszika, nem megmondtam! Nem az a lényeg, hogy mibõl írod a diplomádat, hanem, hogy ki a konzulensed!
😄
A medve nem játék.
Labdatartás nem igazán az erõsségük, támadni tudnak, de a fradi annyira letámad(nagyon jól) hogy elõre se tudnak menni.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
DaemoonHunter: Nem az alapján ítélem meg a kiesõket, hogy hány szurkolójuk van de azért egy kicsit sérti az igazságérzetem, hogy van egy csapat, világszínvonalú körülményekkel és erõs támogatással csak senki nem érzi magáénak. Szerintem ez azért eléggé nagy luxus.
Angoloknál: 2,1
Spanyoloknál: 1,2
Németeknál: 1,16
Nálunk: 0,875
Igen, sok idõm van...😊
Kaplan: nekem aztán 8 kiesnek e vagy sem, de vannak tõlük rosszabbak is, legalább is a játékot tekintve, a nézõk alapján meg nem érdemes megítélni ki hova tartozik.
Hány lélekszámú Felcsút? Ebbõl hány embert érdekelhet a foci? Lófasz meg esti fény. Katasztrófa.