32945
Magyar Foci
  • passatgt

2:08-nál
  • ReszegKoldus
    ritkán hallani, hogy a szurkolók meccsen a Bújj-bújj zöld ágat éneklik :D
  • bakkerman
    akk kihagyom
  • geo91
    megvettem, elolvastam. kb. az volt amire számítottam. néhány vicces és érdekes sztori, de nagyrészt magyarázkodás hogy itt meg ott hogy nem sikerült gólokat lőnie.
  • Narxis
    Neeeeeeee
  • bakkerman
    valaki megvette a topikból Torghelle könyvét? Erősen gondolkodom rajta
  • bakkerman
    :DDDDDDDDDD

Baloval meglennének,együtt mennének autót zúzni,páváskodni a belvárosba,instagram,facebook minden mennyiségben,és ha úgy adódik még fociznak is,álompáros lennének :D
  • Sippie
    Az U19 meccs szünetében megszólaló zene igazán családbarát volt... a 30Y, "vele kefélsz" meg egyéb szexelős szövegei pont jók voltak a 8-10 éves gyerekeknek :D
  • DaemoonHunter
    "bárcsak" ilyen gondjaink lennének...
  • a.carkey
    Azért nem csak nálunk vannak gondok a döntéshozókkal ...
  • Láma!
    Ftc elbújhatna, ha bent lettek volna az ultrák és szurkolnak:)
    így persze hogy leszurkoltak minket, minden erőlködés nélkül.
    jól nyomták a horvátok, de a tábor a lezárt szektor miatt egyel távolabb ment, emiatt elszakadt a legtöbb szurkolótól, ez sem volt az igazi, kivonulás után meg nyilván 0 hang maradt. ettől függetlenül tényleg jól szóltak a horvátok.
  • dave9004
    leszurkolhat, szlávoknak erősebb hangjuk van, legalábbis volt egy Zabrze-Újpest meccs, amin a ute hazaiként többen is voltak, mégis a lengyelek sokkal hangosabbak voltak és nem a zajmikrofonok miatt.
    Mondjuk majd a fradi meccsein ha megint odateszik a mikrofont közel és hallhatjuk a főszurkoló kurvaanyázását tv-ben az megint nem az igazi :D
  • DaemoonHunter
    "magyar csapat nem jutott az elmúlt években idáig"
    Ez igaz ez nekem is fülsértő volt.

Viszont ne várjunk már csodákat. Kicsit utána néztem a csapatnak és valóban tökmás ami ott megy meg itt, nem csak pénzügyileg. Nincs koncepciónk, nincsenek eszerint képzett /mind technikailag mind felfogásban/ labdarúgóink. Próbálkozhat itt akárki egyszerűen rendszerszintű probléma van én ezt látom. Majd ha a belga elemzőcég azt fogja mondani hogy minden rendben, tényleg egy irányba előre húzza mindenki a szekeret akkor a klubfoci is valamivel eredményesebb lesz lassan lassan.
    Emellett még szó sem esett arról hogy egy alsó/közép edző mint Doll nem tud csodát művelni, talán még akkor se ha lenne alapanyag hozzá.
  • sempronius18
    Ahogy Csányi mondaná: 2 millió XD
  • bakkerman
    Crvena-Partizan,félelmetes
  • bakkerman
    nekem mondod? :D a stadion mellett lakom,a meccs végére már fújtam az összes dió nótát,a góljuknál meg az ablak is beremegett :D
  • ressy14
    Huhh, szép amit a diók nyomnak, de nézz meg pár balkáni szurkolótábort, esetleg pár németet, lengyelt, görögöt vagy törököt (cvezda, partizan, zeljeznicar, hajduk split, frankurt, dresden, legia, wisla, lech, panathinaicos, aris, fener, besiktas), "picit" komolyabb szinten nyomják, mint itthon bárki.
    A Fradi szurkolók halkabb hangja meg inkább a zajmikrofonok szar elhelyezése miatt lehetett, nem gondolom, hogy 1000 horvát túlordítana 2-3 ezer zöldet.
    De tény, hogy tiszteletre méltóak a diósgyőriek szenvedélye, eredmény nélkül is ott vannak a csapat mögött. (nem mostanra értem, 3 éve pl a másodosztályban)
  • LSSAHPAUL
    Ami miatt nézni fogom és már nagyon várom a diósgyőri meccset az a szurkolók buzdítása, párszor beleborzongtam, kurva jó hangolatot csinálnak, le a kalappal előttük! A ftc elbújhat, sőt a fradi meccsen hazai pályán a horvátok hangja érvényesült, alig hallottam buzdítást, a loki 2. helyen van szurkolók alapján de szvsz a diósgyőr mindent visz, tán még európában is a legőrültebbek.
  • sempronius18
    Jó de a Litex bár esélyesebb volt, de a kerete nem 11-szeres értéke volt a Diósgyőrének, mint az Oroszok esetében csak másfélszerese.

A Loki szerintem tartalékolni fog a Bate miatt, de azért így is behúzhatja.
  • ressy14
    Elvileg a litex-et is esélyesebbnek tartották, nincs lefutva a ruszkik ellen sem, fegyelmezetten kell játszani, aztán meglátjuk mire elég. Több reményt látok egy diósgyőri továbbjutásban, mint egy Lokiban sajnos. Persze lehet, hogy Debrecenben ez még csak éveleji forma, ma lehet hogy már összeszedettebben lesznek a nyíregy ellen.
  • sempronius18
    Hát én ebben a Diósgyőrben nem látom, hogy képes lenne olyan fegyelmezett bunkerra, mint anno a Vidi, amivel eltüntetné a két csap közti tudáskülönbséget, de reménykedjünk.
  • passatgt
    vidi is ejtett ki jóval erősebb csapatokat EL-ben, bármi lehet, csak szerencse kell hozzá:)
  • sempronius18
    Van 3 olyan játékosa az Oroszoknak akik egyenként többet érnek, mint a teljes Diósgyőr, más szint ez nem a harcosságon fog eldőlni.
    Abba se lehet reménykedni, hogy az Orosz csapat nem veszi majd komolyan az EL-t mivel ez az első indulásuk.
  • bakkerman
    sajnos ez lesz a vesztük az oroszok ellen,csak a harciassággal már felőrlik a Diókat
  • Narxis
    Gyarlók vagyunk...
  • LasDen #28776
    mert emberek vagyunk...
  • sempronius18
    Ez korrekt teljesen amit írsz. Nem is neked szólt a durvább kirohanásom.

Szerintem nem beszélt ő úgy mintha kurvára rá lenne szorulva Kínára csak tudja hogyha a visszavonulása után 10 évvel is tartani akarja a mai nem szerény életszínvonalát akkor van Kínára szüksége.

Tudod nem értem hogyha nem a mi hátunkon és mást eltaposva éri el valaki azt, hogy mocskos sokan keressen akkor miért fáj sokaknak és minek foglalkoznak vele annyit. Mind1 túltárgyalva.
  • karajjj
    direkt megvártam még meccs után, hogy Szivics mit fog nyilatkozni és pont ezt mondta ő is, hogy hihetetlen, hogy nem bírja kinevelni ezt a beszariságot belőlük
  • a.carkey
    Utazhatnak át a donyecki régión. :)
  • bakkerman
    Senki nem kérdőjelezte meg a tehetségét,sőt,még MOST 31 évesen is megvan a tudása,és a fizikai képessége ahhoz,hogy továbbra is a bundesben nyomja. Persze,el lehet menni focistának...én is fociztam,16 éves koromig,aztán jött a szakközépben a kötelező szakma választás,és úgy döntöttem,hogy annyi tehetség nincs bennem,hogy csak és kizárólag a fociból tudjak majd megélni egyszer,és inkább abbahagytam,és van egy szakmám,amiben dolgozok a mai napig. És amivel természetesen külföldön 5x annyit keresnék,de ami késik nem múlik. A lényeg az,hogy az szúrt szemet nekem,meg sztem a többieknek is,hogy ő úgy beszélt,mintha hú de kurvára rá lett volna szorulva arra,hogy elmenjen Kínába
  • LSSAHPAUL
    Tegnap akkorát röhögtem a dvtk meccs utsó 5 percén. Annyira tipikus magyar befosás volt :D engem nem lehetne beszaratni egy szaros játékkal, koncentrálni kell, pláne ilyenkor amikor észnélkül támad az ellenfél, és kontrázni, erre ezek az félőrültek arra rúgják a labdát amerre állnak, passz.. eszükbe se jutott.. annyira szánalmas volt hogy ma is ezt a pár percet kérdeztem a munkatársaimtól hogy LÁTTÁTOK? :)
  • sempronius18
    Te szerencsétlen a focihoz ha tetszik ha nem volt tehetsége, mert Németországban, Franciaországban, Oroszországban és Kínában is úgy gondolták, hogy megfizetik.
    Ha ezt annyira mocskosul egyszerű elérni azzal, hogy rugdossa a bőrt akkor miért nem mentél el focistának a helyett, hogy a sikertelen életből kifolyólag itt vered a nyálad mindenre meg arra rejszolsz hogy majd de jó lesz ha kiírtjátok a Rotchildokat meg mit tudom én még milyen gyerekes faszságokra gondolsz esténként mikor a takaró alatt magadhoz nyúlsz.

Az orvosokat meg mocskosul nem fogom sajnálni mikor nekik is ott a lehetőség, hogy külföldre menjenek nagy pénzért, vagy ha itthon maradnak akkor egy sima sebész egy rutin műtétért amiből naponta vagy 3-4-et elvégez sok tízezer Ft hálapénzt kér zsebbe.
  • Grenzjager
    Rijekából Kubatov segítségével nem engedték be a tábort....

most meg a lélektelen játék után inkább sörözni mentek, ennyi.
  • karajjj
    még szerencse, hogy 2 is van, jövőhéten meg már augusztus...
  • COOLancs
    A kivonuló fradi szurkolókat nem értem: mire számítottak? A horvát foci fényévekkel előrébb van (pedig még Pancho Akadémiájuk sincsen!). Nem kéne állandóan bedőlni a szezon eleji felspanolásnak hogy sztárigazolások így! Doll nagymester majd úgy! Gera majd amúgy! Hát már most megmondom hogy bajnokok ebben a szezonban sem lesznek.
  • Casillas
    de hát a Debrecen még BL-t, a Diósgyőr meg EL-t is nyerhet, mit augusztusozol
  • Jakuza1
    Szoval augusztusra megint nem lesz egy kupacsapatunk sem a nemzetkozi porondon.
    De legalabb a beltenyeszet jol elvan a rajuk koltott milliardokbol.
  • LasDen #28764
    kozmetikázza a szart...
  • Casillas
    tényleg fasza, hogy őszintén kimondja amit gondol, csak kár, hogy hülyeségeket gondol.

"magyar csapat nem jutott az elmúlt években idáig" - de, BL csoportkörbe is
    "legalább nem kaptunk ki 4-1-re" - baszki ez nem úgy működik mint az U19, hogy jobb gólaránnyal továbbjuthatnak még, kurvamindegy lett volna hogy 2-1-re vagy 10-1-re kapnak ki....
  • LasDen #28762
    azt azért ne varrjuk már a játékosok nyakába, hogy mennyit keresnek. Messze nem ők a hibásak azért, mert egy klub hajlandó olyan pénzeket fizetni valaki szolgálataiért, ami halandó szemmel nézve óriási mértékű. Régebben kezdődött, mint hogy ők megszülettek volna. Az, hogy ezt a lehetőséget kihasználják és a végletekig kiaknázzák, csak a kapitalista világ része, eredménye. A termékei, használói, nem létrehozói...