Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Gera-t nem lehet egy lapon említeni Véberrel 😄,
Amúgy meg nem hiszem hogy lehet hozzá hasonlót találni mert olyan hogy valaki jó irányító, buzi újpesti, küzd a pályán mint az állat, jó csatár, és idegbeteg egyben nincs.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Újpest után:
Dunakeszi VSE, Csepel-AT, Budapesti VSC, Lombard FC Tatabánya, Rákospalotai EAC
Keményebb csávó õ annál, minthogy ilyen simán abbahagyja.
Dum spiro, spero.
Egy ilyen sérülés után nekem semmi kedvem nem lenne még egyszer pályára lépni, az tuti.
Dum spiro, spero.
komolyan mondom egyetlen negatívumként a studios ember szakadozott, darabos mondatait tudom felhozni... a maga nemében színvonalasabb mûsor volt ez mint a mostani 3. félidõ selypítõs ritával meg a többi humorherolddal...
ja, és akkor még nyilatkozhattak a bírók is 😄
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Más kérdés hogy nagyon nem csípem amit játszat a csapataival.
A nyilatkozatában meg utalgatott arra, hogy azért feszültek ennyire a fehérváriak, mert ilyen háttérrel nem lehet könnyû semmit sem nyerni. Amiben teljesen igaza van, de nem illendõ ilyeneket nyilatkozni.
A Garancsi féle nyilatkozat meg hab a tortán, mert õ sem határolódott el Gomes összeesküvés elméleti és bírógyalázós kijelentései után. Túl van lihegve az egész, volt egy élvezhetõ meccs, erre ilyen faszságokkal foglalkozik mindenki.
Dum spiro, spero.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A medve nem játék.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
José Gomes (Videoton FC): - Nem azért feszültek a játékosok, mert kikaptunk, hanem azért, mert a Diósgyõr húzta az idõt, a játékvezetõ pedig partner volt ebben, így sok idõt vettek el a csapatunktól. Ugyanígy az ellenfél edzõje, Szivics sem viselkedett túlzottan sportszerûen a végén. Ami a meccset illeti: egyéni hibák miatt két gólt is szerzett a Diósgyõr, nekünk aztán rengeteg lehetõségünk volt, amikbõl sajnos csak egyet sikerült értékesítenünk. De ilyen a foci, sajnos ma így jött össze.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A medve nem játék.
Ez ilyen általános magyar felfogás lett manapság, ami sajnos jellemzõ a focinkra is, mármint a fegyelmezetlenség.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Nagyjából hasonló szereplés volt az, mint tavaly a Gyõré. Egy komolyabb (késõbb nemzetközileg hozzánk képest sikeres) csapat ellen egy rossz meccsen kiestek.
Szóval az erõs, hogy az elmúlt 20 év legnagyobb pofára esése lenne. Akkor inkább már a Podgorica vagy a Vaduz. De még a Loki tavalyi kiesése is mellbevágóbb volt szerintem.
Mezey szerzõdését meg a költekezései miatt nem hosszabbították meg, de eleve nem is volt tervben, hogy tovább marad. A 3 éves periódusát kitöltötte, a bajnoki cím elvárását teljesítette. Már õ is csak vésztartalékként ugrott be, Matthäus-t akarták helyette.
De ha idén mi is indulunk, szerintem mi hozzuk majd a legnagyobb csalódást ismét.
Dum spiro, spero.
Mindegy, ha valamelyik magyar csapat playoff-ot játszik akár a BL-ben akár az EL-ben az csoda lesz, de már hálát adhatunk az égnek akkor is, ha nem esnek ki az elsõ szembejövõ podgorica ifi vagy örmény kecskebaszók ellen. Pedig jó lenne egy Lokit vagy Fradit megnézni, ahogy az új stadionban teltház elõtt játszanak a nemzetköziben õsszel.
Dum spiro, spero.
Én nem felejtem el, még a Bary Town-BVSC-re is emléxem 😄
De ilyen alapon ne induljon senki, mert minden jelenlegi induló már szégyent vallott legalább egyszer a közelmúltban. (kivéve a diókat, de csórikáim el sem jutottak odáig)
És azért maradjunk a földön, nincs esélye csoportkörre egyik csapatunknak sem, az utóbbi évek leggyengébb bajnoksága ment le, semmi jel nem mutat arra, hogy legalább playoff körig eljusson valamelyik.
Dum spiro, spero.