32945
Magyar Foci
-
ez azért nem lesz fos -
#28843 csákvári pontszerzés a Hannover ellen -
#28842 szerintem meg honosítsuk. -
#28841 áh. még 34 évesen is lehetetlen lenne :D Majd 37-8 évesen esetleg... -
#28840 éjjel azt álmodtam, hogy a vidi fél évre leigazolta ronaldinhot... -
#28839 muszáj gólt lőni kinnt,lehetőleg az elsőt a Loki lőjje,a BATE biztos fog rugni egyet,még talán kettőt is,de egy 2-1-es vereséggel még a Loki továbbjut. 3 gólt nem nézek ki a fehéroroszokból,ezért egyet be kell kotorni,és akkor már az EL csoportkör megvan -
karajjj #28838 azért akkora hatalmas gond nincs vele, Miskolcon is eléldegélt az MB1-ben jódarabig ezzel a tudással, csak a BL-hez kevés -
#28837 A visszavágóra egyszerű a recept, Seydit nem szabad betenni, nem is értem Kondást, ennyire bolondnak nem hittem hogy egy futót, egy atlétát BL-meccsre nevez. Látszik az emberen hogy életében nem csinált még egy cselet se, nincs ritmus érzéke, esze, labdaérzéke, gyakorlatilag egy teljesen béna atlétát sikerült igazolniuk.. legalábbis remélem hogy futni tud, mert ha csak azért igazolták le mert néger és biztos jobb mint egy magyar akkor tévedtek :D
Korhutot is kockázatos játszatni, inkább szedjék elő Dombit, vagy Bernáthot.. -
#28836 Igen, mar csak 1 kor van hatr. Ha innen tovabbjutnak, akkor a kovetkezo korben ha kikapnak, akkor is mar automatikusan az EL-ban vannak, ha nyernek, akkor irany a BL. -
karajjj #28835 Ha innen továbbjutnak, már csak 1 kör van hátra? Tehát ha ez megvan, akkor már az EL csoportkör biztos? -
Zenszkij #28834 így van, nőjön csak a coefficiens pont -
#28833 Annyira tipikus hozzászólás... Megvertünk egy jóval magasabban jegyzett csapatot, tök mindegy hogyan, de nyertünk. Én tudok ennek örülni, tovább kell jutni és akkor legalább az EL csoportkör megvan. Azért ez a magyar futball mai helyzetét tekintve nagy siker lenne. De már ez a győzelem is az szerintem. Gratula a srácoknak, jövőhéten be kell fejezni a dolgokat! :) -
#28832 Nem kapnak 2-t, és azért most is volt még pár helyzete a lokinak, akár 3:0 is lehetne, szar ez a bate, innen már hozni kell a továbbjutást -
#28831 Tetszett a Debrecen játéka, főleg ezek a visszahúzogatós kiszámíthatatlan dolgok egyéniben, meg a kényszerítőzés, lapos passzos játék amolyan régiszépidők focija. Egyszerűen nem tudtak mit kezdeni ezekkel a fehéroroszok. Sajnos Seydi nagyon kevéske, sok dolog múlhat még ezen a kimaradt helyzeten... -
Ferrari23 #28830 Micsoda győzelem... :D:D Egy szerencsétlen 11-es... Grat fiúk, idegenbe kaptok majd vagy 2-t, azt pakolhattok :D:D -
#28829 Seydi micsoda egy fogalmatlan fasz. Korhut szerintem nagyon gyenge, én csak azóta nézem a játékát amióta debütált a válogatottban, de még nem láttam jól játszani. Jovanovics viszont tanári. Jó lenne továbbjutni! :) -
#28828 egy csak bemegy még
érdekes amúgy, hogy a fradinak nem kellett jovanovic... :D -
#28827 Ez a Seydi nem üti meg az nb2 szintjét sem. mennyi kontra helyzet lehetne ha nem ő van ott -
Grenzjager #28826 :) Bede -
Grenzjager #28825 Majd magyaráz Wágner, ha éppen nem MLSZ alkalmazott ő is. De van még egy pár alkesz ex-sasszemű :) -
#28824 Feczesin Robi jön Fehérvárra, remélem Regina barátnője is elkíséri a meccsekre, adna egy plusz okot, hogy kimenjek a meccsekre :D -
#28823 előbbire tippelek mert a Sport TV külföldi tulajdonú :D -
sempronius18 #28822 Felmondhat Puhl az MLSZ-nél és akkor mehet a 3. félidőbe elemezni meg válaszolgatni Rituska értelmes kérdéseire. Kérdés csak az ki fizet jobban az MLSZ vagy a Sport tv? -
Zenszkij #28821 Jól megszivatták Puhlt, szerintem nem kis pénzt kapott ezért a Harmadik Félidős bohóckodásért, mondjuk az egoista feje nem fog hiányozni. Vicc, hogy egy még demokratikus országban ilyen megtörténhet. -
#28820 Lefogadom, hogy ez nem úgy történt, ahogy írják! -
karajjj #28819 az MLSZ-nek dolgozik, jugok van azt mondani, hogy márpedig te oda többet nem mész, ha maradni akarsz a tisztségedben -
#28818 Mi az, hogy nem engedte? Köze van a bírókhoz, de ez egy sportműsor ahová évekig járt. Attól még, hogy a bíráskodásra az MLSZ azt mondja, hogy jó, attól még a VBn sem volt az, pedig az világesemény, nem pedig tyúkszaros bohócliga, ott is bírálták őket pont a bírói vezetők. :D -
#28817 az MLSZ. a sport tv-sek nem örültek láthatólag, be is szólogattak úgymond.
Nyilasi is megjegyezte, hogy reméli novemberig kihúzhatja és nem kell neki is elsétálni innen :D -
#28816 ki nem engedte? a Sport Tv vagy az MLSZ? :D -
Zenszkij #28815 Puhlt nem engedték szerepelni a harmadik félidőben. Mekkora szégyen, előre félnek, hogy mennyi debil bírónk van :D. Ez a duma, ne a bíráskodásról szóljon a műsor. Szégyen ez az MLSZ. -
#28814 Megoldás a Fradinak? ;)
-
#28813 Én is csak azért tudok róla mert tegnap végignéztem a Kispest meccsét, úgy hiányzott már az MB1, tényleg van valami varázsa! :D -
#28812 Bp. Honvéd-Galatasaray
erről csak én nem tudtam? Digisporton megy... -
#28811 idén is jól fizet -
#28810 piroslapokkal idén is jól állunk -
#28809 mi lett volna,ha nem is foglalkoznak a védekezéssel? nyócegyezés? -
#28808 máris kirúgnám az ilyet
mi az hogy csak védekezni tanultak és kikapnak emberelőnyben? -
sempronius18 #28807 Ezekért a nyilatkozatokért hiányzik az embernek az MB1. -
#28806 Mátyus:
"„Igyekeztem a szünetben változtatni, és arra biztattam játékosaimat, hogy próbáljanak meg támadni, helyzeteket kialakítani. A gond csak az, hogy ezt nem gyakoroltuk még, eddig kizárólag a védekezéssel tudtunk foglalkozni."
De azért kaptatok 3 gólt:D -
#28805 Valószínűleg még mindig röpül a lába.