Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
gondolom a fû még elég fiatal, nincs olyan állapotban, hogy egybõl szétbasszák, inkább elhalasztották, minthogy újra kéne csinálni a fél pályát

bakkerman
ennél szarabb pályán is voltak meccsek idén a bajnokságban,például Pakson,ahol dagonyáztak a játékosok,vagy a legutóbbi gyõr meccsen

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

DaemoonHunter
Víz az van bõven, ha nem is látszott teljesen, mert nagyon szépen eloszlott az a leszakadt esõmennyiség, csaképp nem szívódott fel.

bakkerman
csak én nem fogtam fel a képeket,vagy tényleg lófasz baja nincs a pályának? Sár nincs,a víz nem ér bokáig,a labda gurul,még egyet pattant is,nem villámlik,nincs vihar. Akkor mi a faszért nincs meccs? Vagy egy idõbe akarják mostmár a Gyõr meccsel nyomatni,hogy fokozzák az izgalmakat?

DaemoonHunter
5000 felbõszült felcsúti füttye zúdult alá a pancsó aréna lelátóiról. janem.

ReszegKoldus
a páncsó aréna játékra alkalmatlan <#nevetes1>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

bakkerman
mellõzzük a politikát a topikban,csak és kizárólag a Vidi/ Vidi B kapcsán jöhet fel politikai téma <#idiota><#idiota><#vigyor1>

a.carkey
Bajnai?

A medve nem játék.

dave9004
én a szlezák Zolis térdkalács-leszakadásost láttam élõben. hát nem volt egy szép dolog.
LSSAHPAUL
Én láttam tv-ben, akkoriban nem volt ennyi csatorna heti 2 meccset adott kb a tv szal mindet megnéztem, elég durva volt, mert szerencsétlen nem tehetett róla, nem úgy mint amikor Lipcsei visszatért a fradiba, és belement egy csínes helyzetbe, és úgy csúsztak bele, megint szét ment a térde, ezt is láttam :p marha volt.

Gera-t nem lehet egy lapon említeni Véberrel 😄,
Amúgy meg nem hiszem hogy lehet hozzá hasonlót találni mert olyan hogy valaki jó irányító, buzi újpesti, küzd a pályán mint az állat, jó csatár, és idegbeteg egyben nincs.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

a.carkey
Gera?

A medve nem játék.

bakkerman
nekem faterom régen pesten dolgozott elég sokáig,és akkor Újpest meccsekre járt,azt mondja hogy azóta se látott magyar labdarugót,akiben ösztönösen ennyire megvolt a zsenialitás.

dave9004
akkor ez után már nem volt a régi, vagy nemtudom, melõban mesélgetnek róla idõsebbek, hogy kis pengés játékos volt 😊
bakkerman
Aki a lábát törte (Nagy Sanyi) még megye2-ben nyomja tán,itt szabolcsba

ressy14
Biztos?
Újpest után:
Dunakeszi VSE, Csepel-AT, Budapesti VSC, Lombard FC Tatabánya, Rákospalotai EAC
Keményebb csávó õ annál, minthogy ilyen simán abbahagyja.

Dum spiro, spero.

dave9004
nem is lépett elhiheted 😄 legalábbis ez után hagyta abba.
DaemoonHunter
Durva <#ijedt>

ressy14
Rossz nézni az ilyen töréseket, és még rá is lép. <#guluszem1>
Egy ilyen sérülés után nekem semmi kedvem nem lenne még egyszer pályára lépni, az tuti.

Dum spiro, spero.

Láma!
16 éve volt...
komolyan mondom egyetlen negatívumként a studios ember szakadozott, darabos mondatait tudom felhozni... a maga nemében színvonalasabb mûsor volt ez mint a mostani 3. félidõ selypítõs ritával meg a többi humorherolddal...

ja, és akkor még nyilatkozhattak a bírók is 😄

Zenszkij

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

DaemoonHunter
Kell ilyen is, legalább kavarják az állóvizet 😄
Más kérdés hogy nagyon nem csípem amit játszat a csapataival.

ressy14
Ha minden igaz a lefújás után a zakóját pörgetve mutogatott a kispadnak, meg azt ordibálta, hogy szopjatok le.
A nyilatkozatában meg utalgatott arra, hogy azért feszültek ennyire a fehérváriak, mert ilyen háttérrel nem lehet könnyû semmit sem nyerni. Amiben teljesen igaza van, de nem illendõ ilyeneket nyilatkozni.
A Garancsi féle nyilatkozat meg hab a tortán, mert õ sem határolódott el Gomes összeesküvés elméleti és bírógyalázós kijelentései után. Túl van lihegve az egész, volt egy élvezhetõ meccs, erre ilyen faszságokkal foglalkozik mindenki.

Dum spiro, spero.

bakkerman
hát így már érthetõ,elég gyökér megnyilvánulás,és sportszerûtlen

ReszegKoldus
"a mérkõzés lefújása elõtt pörgette a zakóját, illetve mutogatott a kispad felé"

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

bakkerman
nem láttam a meccs végét,mit csinált Szivacs hogy így kikezdték a Vidinél?

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

a.carkey

A medve nem játék.

AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Narxis
Szivics Tomiszláv (DVTK): - Megértem az ellenfél játékosait, mert négybõl egyszer sem nyertek ellenünk, és érthetõ, hogy emiatt idegesek. Ilyen kerettel, ilyen háttérrel nem nyerni semmit, az nem olyan szép dolog…gratulálok a saját csapatomnak, bebizonyítottuk, hogy jó munka folyik, és egy trófeát hoztunk Miskolcra, amire nagyon büszke vagyok. Köszönöm a fantasztikus közönségnek! (Sport TV)

José Gomes (Videoton FC): - Nem azért feszültek a játékosok, mert kikaptunk, hanem azért, mert a Diósgyõr húzta az idõt, a játékvezetõ pedig partner volt ebben, így sok idõt vettek el a csapatunktól. Ugyanígy az ellenfél edzõje, Szivics sem viselkedett túlzottan sportszerûen a végén. Ami a meccset illeti: egyéni hibák miatt két gólt is szerzett a Diósgyõr, nekünk aztán rengeteg lehetõségünk volt, amikbõl sajnos csak egyet sikerült értékesítenünk. De ilyen a foci, sajnos ma így jött össze.

LSSAHPAUL
Nyugi már, fura a srác, pl elment az a szövi kapitány akit utált, erre az újat is kikosarazta, holott legyen az számitógépes játék vagy ilyen sportizé, a legnagyobb cél hazánk képviselete lehet, én már részese voltam ennek, és ha valaki kérdezi te mi a faszt csináltál az életben akkor itt van ez 😊

a.carkey
Kiminek bejött tavaly. 😊

A medve nem játék.

DaemoonHunter
Ha az õszinteség meg a gerincesség híve, akkor ez a csuda jó ember miért nem tudott maradni még arra a "pár" napra, ahogy a szerzõdése köti...

a.carkey
DaemoonHunter
Igazából nekem most az volt az érdekes, hogy lassan Németország szerte általános felháborodást okoz ez, itthon meg a szurkolók naés mivan akkor, meg miért ne ha egyszer el akar menni...
Ez ilyen általános magyar felfogás lett manapság, ami sajnos jellemzõ a focinkra is, mármint a fegyelmezetlenség.

banok
Kiderült, hogy nem. Nagyon nem elegáns ez a viselkedés a részérõl...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

DaemoonHunter
Ha megvan az új csapata akkor is disznóság volt tõle így lelépni.

passatgt
azért ennyire ne szaladjunk elõre, lehet csak egy sima félreértésbõl adódott az egész

bakkerman
na Husztinak meg annyi volt Hannoverben,vagy elszállt a hülye feje,vagy már megvan az új csapata,ezért merte azt meglépni amit csinált. Az biztos hogy a Hannoverben már nem látjuk

banok
Egyszer meg eléggé jól szerepeltek.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ressy14
Hiába toltak bele sok pénzt, nem volt esélye annak a csapatnak a nemzetközi kupákban egy kiemelt ellenféllel szemben. A Mezey alatt igazolt magyar díszhuszárokat meg lehet nézni ma hol játszanak, irreális elvárás volt ott a továbbjutás. Abszolút tapasztalatlan volt a keret Európában.
Nagyjából hasonló szereplés volt az, mint tavaly a Gyõré. Egy komolyabb (késõbb nemzetközileg hozzánk képest sikeres) csapat ellen egy rossz meccsen kiestek.
Szóval az erõs, hogy az elmúlt 20 év legnagyobb pofára esése lenne. Akkor inkább már a Podgorica vagy a Vaduz. De még a Loki tavalyi kiesése is mellbevágóbb volt szerintem.
Mezey szerzõdését meg a költekezései miatt nem hosszabbították meg, de eleve nem is volt tervben, hogy tovább marad. A 3 éves periódusát kitöltötte, a bajnoki cím elvárását teljesítette. Már õ is csak vésztartalékként ugrott be, Matthäus-t akarták helyette.

De ha idén mi is indulunk, szerintem mi hozzuk majd a legnagyobb csalódást ismét.

Dum spiro, spero.

LSSAHPAUL
Vazze, amennyi állami pénzt beletoltak, annak tükrében ez volt a legnagyobb pofára esés az elmúlt 20 évben. Asszem ez volt Mezei veszte amúgy.. de javíts ki ha tévednék.

ressy14
Utólag visszagondolva azt nem tartom akkora szégyennek, az után a szezon után a serie a felvásárolta a keretük felét. Itthon paliban voltunk, az idegenbeli volt csak elkeserítõ.

Mindegy, ha valamelyik magyar csapat playoff-ot játszik akár a BL-ben akár az EL-ben az csoda lesz, de már hálát adhatunk az égnek akkor is, ha nem esnek ki az elsõ szembejövõ podgorica ifi vagy örmény kecskebaszók ellen. Pedig jó lenne egy Lokit vagy Fradit megnézni, ahogy az új stadionban teltház elõtt játszanak a nemzetköziben õsszel.

Dum spiro, spero.

DaemoonHunter
Pont ezt írtam én is, annyi különbséggel hogy én több nemzetközi tapasztalatot látok gomesnél, mint Horváth Ferinél pl, bár az durva összehasonlítás volt részedrõl hogy Horváth Feri vs Kondás, meglátásom szerint ég és föld a különbség, és nem a disznóhajcsár javára.

bakkerman
az is mekkora vicc volt,hogy az elmúlt hetekben dõlt meg a Paks nyeretlenségi sorozata SZEPTEMBER óta bajnokin,és még ígyis benntmaradtak,elég volt nyerniük most 1-2 meccset,és még hátra van 3 forduló.

bakkerman
Gomesnek kijött tavaly nyáron az a fene nagy nemzetközi tapasztalata...semmivel se jobb edzõ mint egy Kondás vagy Horváth,csak õ portugál,meg jól cseng a neve,és ezért már felkell szopni,meg odalökni neki a köteg pénzeket. Ha nem lett volna ennyire gyenge a bajnokság tavasszal,és nem verték volna körbe egymást a csapatok,a Vidi most kb 5. lehetne.

LSSAHPAUL
A maribort már elfelejtetted. 😄
Én nem felejtem el, még a Bary Town-BVSC-re is emléxem 😄

ressy14
Én sem szeretném, ha indulnánk, de a 2 leégetést nem értem. A tavalyi oké, de ha a sturm ellenire gondolsz ott azért nem vallottunk szégyent, egy erõsebb csapattól összesítésben 1 góllal kaptunk ki.

De ilyen alapon ne induljon senki, mert minden jelenlegi induló már szégyent vallott legalább egyszer a közelmúltban. (kivéve a diókat, de csórikáim el sem jutottak odáig)

És azért maradjunk a földön, nincs esélye csoportkörre egyik csapatunknak sem, az utóbbi évek leggyengébb bajnoksága ment le, semmi jel nem mutat arra, hogy legalább playoff körig eljusson valamelyik.

Dum spiro, spero.

Narxis
+1

DaemoonHunter
A Gyõr sokkal szebb, felépítettebb focit játszik mint a Vidi, Horváth tehetségesebb mint a Gomes, bár a következõtõl nem biztos, õt nem ismerem edzõként(Gattuso, ha a pletyka igaz). Viszont ami elõny lehet Gomesnél az a nemzetközi tapasztalat, ami egy ilyen sorozatnál döntõ lehet, de én akkor is szívesebben látnék egy szépen passzolgató széleket is gyakran megjátszó kreatív gyõrt mint a vidit.