32945
Magyar Foci
-
#28884 :DDDD
amúgy jobbulást, remélem nem túl nagy a gond:) -
#28883 Mert annyi jó edző van helyébe, hogy egyből beragyogná Miskolc egét a siker diadalmas fénysugara. -
#28882 gosztonyi nem normális, ép eszű edző nem rakja be, szal takarodhat szivics, remélem a bajnokságban is így fognak játszani, és akkor kirúgják. -
#28881 ugyan, még tovább lehet menni -
#28880 Bognár játékát meg jó nézni, igazi tehetség a srác. -
#28879 Bacsa a végén a kapunk egy gólt ettől a csapat megzavarodott arany mondatot sikeresen ellőtte :) Ebből a zavarból lett a további 5 is :D
Nade én azt mondom hogy itt most tényleg ennyi volt a különbség. Szivics nem rossz edző, jobb alapanyagból talán X re kihozta volna...
-
#28878 Ja akinek nem tetszik az csak károgó lehet és a büdöskurvaanyját. Nehogy már a kedvenc sportom ne épüljön-szépüljön. Aki ez ellen van az szélsőballiberálisnemzetrombolókárogó.
Mondjuk egy nemzeti stadiont én nem ellenzek, ezzel kellett volna kezdeni. Az megint más kérdés, hogy az első kapavágásig én senkinek se hiszek. -
#28877 hát népet irtani megtanultak az biztos. szép új világban meg tapsolni kell az ilyennek
on:
azért csodálom, hogy ebben a Krasznodarban tudott perceket játszani Koman. -
sempronius18 #28876 Én nem tudom, de ez már tényleg több a soknál pedig Izrael tényleg nem is volt szidva csak Palesztinát éltették, mint mondtam, egy másik országot éltetni csak szabad?
Mondom ezt úgy, hogy én a Pesti csapatok közül MTK-nak drukkolok bevallottan. A zsidóknak fel kéne fogni, hogy ilyen szarságok után kutya sem fogja megszeretni őket... -
#28875 arra vagyok kiváncsi hogy csak a magyarokat büntetik, vagy máshova is szurkálnak? kétlem h palesztináért csak mi tüntetnénk.
vagy ez amolyan a bmlsz felszopása az uefának? -
sempronius18 #28874 Egyszer elhangzott a viva Palesztina ennyi volt....ott voltam a B-ben el is hallgatott hamar, mert kevesen vették át.
Szégyen az UEFA. -
#28873 a zsidók nem rasszisták, nem kiabálnak, nem csinálnak ilyesmit, tehát nem olvashatsz ilyen büntetésről. míg rajtuk kívül mindenki más egy undorító alávaló rodhadó féreg. ilyen egyszerű :) -
#28872 A románok csak pénzbüntetést kaptak, izraeliről nem tudok, pedig tavaly még az eto ellen görögtüzeztek is a lelátón.
Egyébként a lokisták mit kiabáltak, ami nekik nem tetszett? Mert nekem nem tűnt fel semmi. -
#28871 Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) szektorbezárással sújtotta a DVSC-Tevát a csapat szurkolói miatt – adta hírül a klub honlapja.
Az Európai Labdarúgó-szövetség eljárást indított a Cliftonville elleni Bajnokok Ligája-selejtezőn elhangzott szurkolói megnyilvánulások miatt – olvasható a dvsc.hu-n. Az UEFA a nem futballmérkőzésekre való rigmusok és nem pályára való drapériák kifeszítése miatt tett feljelentést a klub ellen.
Az UEFA csütörtökön meghozta döntését, és részleges pályabezárással sújtotta a DVSC-t, ami azt jelenti, hogy a következő nemzetközi kupamérkőzésen a Nagyerdei Stadion teljes B-szektorában nem lehetnek jelen szurkolók.
undoritó amit csinál az UEFA/FIFA. Valaki hallott már olyanról,hogy izraeli klubot büntettek volna meg? Csak úgy érdekességképpen. Vagy amikor a románok a lelátón égettek magyar zászlót,arról se volt hír,hogy ők mit kaptak. -
#28870 Bezzeg a sok károgó...atya úristen
Ahelyett, hogy örülnének, hogy vmi olyan épül amiből az ország is lát hasznot és az emberek is láthatják és közvetlen módon hasznot is tudnak hűzni belőle.
-
geo91 #28869 nem érdekel -
#28868 Bajner ---> Ipswich -
karajjj #28867 Egy borsodi faluban nőttem fel, ott az első uniós pályázatok egyikét megnyerték és építettek egy kicsi műfüves pályát. A focicsapat mehetett rá edzeni, meg valami horribilis áron lehetett bérelni, ez kb 9 vagy 10 évvel ezelőtt volt, már akkor így működtek a dolgok... :D -
#28866 A videon ott a BL logo. :) -
#28865 aranyos hogy azt feltételezed hogy lesz valaha nálunk VB :D -
sempronius18 #28864 Amúgy tényleg az a vicces, hogy falusi haver mondja, hogy a falujukba meg sok más faluba az MLSZ felépített egy csomó műfüves pályát, csak éppen használni nem engedik senkinek, mert félnek, hogy tönkre megy......
Van benne kb hetente valami öregfiúk meccs egy órán át azt annyi. -
#28863 ez nem igaz. itt kalocsán most kezdik majd a felújítást. a Megye 1. top 3 legjobb pályája lesz itt :D -
sempronius18 #28862 De most miért vidéken is épül stadion most Debrecenben voltam és kimentem a BATE ellen igencsak fasza a Nagyerdei Stadion is mind kívül mind belül, de lassan épül a többi csapatnak is.
Szóval nem érzem jogosnak, hogy el lenne hanyagolva vidék, ekkora stadion meg minek vidékre? Pestre is nagy, de legalább ha kész lesz nem kell szégyenkezni az Azeriek, Románok, Kazahok előtt stb. -
Zenszkij #28861 éljenek a pestiek, mi vidékiek megint le vagyink xarva, Magyarország én így szeretlek.... -
sempronius18 #28860 Nem tudom eldönteni, hogy elég magas-e a beltér a futópályán, hogy elférjen ott a lelátó.
Amúgy tök fölösleges erről beszélni, de azért a BL döntőt oda adhatnák, hogy legyen valami változatosság, mert mindig pár stadion között kering. -
#28859 futópályára mobillelátó?:D -
sempronius18 #28858 Ahhoz 80 ezresnek kellene lennie, max 1-2 ezerrel lehet kisebb annál, mint az új Maracana. Az EB és BL döntőhöz elég a 60 ezer. -
#28857 vb döntő miért nem? -
sempronius18 #28856 Maga a stadion a VB döntő kivételével minden rendezvény lebonyolítására alkalmas lesz így EB és BL döntőre is. -
#28855 amúgy szerintem egy ilyen stadionnal simán van esély bl/el döntőre, EB csoportmeccs tuti, de akár még középdöntő/negyeddöntő is. Elődöntő meg döntőhöz gondolom nem eléggé nyugati a környezet, de ki tudja... -
#28854 ilyesmi van a debreceni stadion körül is:) -
#28853 így már értem, de azt hittem, hogy egy komplett atlétikai futópálya lesz... -
#28852 -
#28851 És az pozitívum, hogy egyéb sportágak is helyet kapnak az épületben, nem csak 10-20 meccs lesz évenként, aztán a többi napon üresen kong majd.
(Zárójelben megjegyezném, hogy a 2018-as átadást valószínűleg még véletlenül sem a választásokra időzítik :D) -
#28850 "A válogatottat ki építi fel hozzá? Vagy azt csomagban kapjuk a kivitelezőtől? Akkor remélem, német kivitelező lesz!" :D -
#28849 Szálloda? Mellette egy hotel. Fognak örülni! :D
A pályát jól arrébb tolták. :)
A világító/váltós reklámtáblák remélem hangyafasznál nagyobbak lesznek, nem úgy, mint Debrecenben!
Hol marad az atlétikai pálya? Nem arról volt szó, hogy megtartják?
Az alakja nekem nem jön be, kicsit gömbölyűbb tetőszerkezet jobban mutatna, de gondolom ez még változhat. -
#28848 semmit. :D csak furcsa, ennyi az egész... -
#28847 civil emberek majd odajárnak futni, ezen mit nem értesz? :D
egyébként tényleg szép lesz, bár azért egy elhúzhatós tető és az atlétikai pályához is kialakítható lelátó (hasonlóan a párizsi nemzeti stadionhoz) megérte volna azt a pár plusz milliárdot.
ja és remélem parkolóhely lesz dögivel -
#28846 mi az a panoráma futópálya? ott fognak futni vagy mi a hóhér? :D -
karajjj #28845 aztakurvafaszba
még képek