Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
megy a szarkavarás vargajózsi-nál is,egész szezonban alapember volt,600k eurot kéne kifizetnie a Boronak a Lokinak,és nem kell nekik...azt mondják nehéz helyzetben van a klub,nincs ennyi pénzük...azért Championshipes csapatoknál még nem akkora kiadás a 600k euro. Szerintem az ügynöke kavarja a szart,hogy nyáron visszatér a Lokiba,és abban bíznak hogy misi környékén eladják majd

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Narxis
csodálatos

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ressy14
MK: nem lesz élõ tv-közvetítés az Újpest-DVTK döntõrõl

LOL. 7 csatorna közvetíthet magyar meccset, de egyik sem képes helyet szorítani egy 2 órás meccsnek, csak a lefújás után.

Dum spiro, spero.

Zenszkij

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

a.carkey
... és a Puskás is megúszta.

A medve nem játék.

banok
<#eljen>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ressy14
Na úgy néz ki a Fradi nemzetközi meccset játszhat az új stadionban.

Dum spiro, spero.

DaemoonHunter
Nemhogy válogatott kerettagok, az edzõjük szerint az ország legjobb védõi/védõpalántái!

Narxis
Ne okozzanak.

Zenszkij
okozhatnának még ma megbotránkozást

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

bakkerman
botrány ez a haladás védelem,és ezek válogatott kerettagok

ressy14
én úgy tudom, hogy játékosoknál csak az kap aranyérmet, aki legalább egyszer pályára lépett a gyõztes csapatban.

Dum spiro, spero.

Láma!
hogyne kapna, hozzájárult õ is a bajnoki címhez, és a csapat tagja volt.
ha edzõt vált egy klub szezon közben és a csapat bajnok lesz az új edzõvel, akkor is jár a elõzõ edzõnek is érem. (vagy csak illik neki adni?)

üdv, tudom h rossz topik, de nem tudom hol kérdezzem meg
tegyük fel h van egy játékos , mondjuk Matic a Chelseabõl
õsszel a Benficban játszott, tvasszal Chelsea
a Benfica bajnok lett, akk kap aranyérmet?
egyik haverommal veszekedtünk rajta szerinte nem, sztem igen

bakkerman
erre Kálmánbá vajon mit reagált a bdsrstnt? 😄

Narxis
😄

meg még ilyenek 😊

passatgt
újpest-kecskemét jó meccs lehetett, 3 tizenegyes, kiállítás, 2 öngól, 6-1

bakkerman
ütõs komment az nso-ról a kispest-mtk meccsrõl 😄D
"Úgy tûnik tényleg sikeresen kiszûrik a rendbontó szurkolókat a kispesti stadionból, viszont mindenki mást is. Éjfélkor a Tescoban többen vannak mint most ezen a meccsen."

LSSAHPAUL
Bocs az offér, de aki eddig nem nézte a spanyol bajnokságot akkor ezzel az egy meccsel letudhatja 😊 ez dönt a bajnoki címrõl:
18:00 Spanyol bajnokság, 38. forduló, Barcelona - Atlético Madrid ÉLÕ!

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

+1

Narxis
Nekem nem a halasztással van bajom hanem a módjával. Lassú és körülményes mint Lipták a válogatottban.

DaemoonHunter
+1
Nálunk is hasonló volt tegnap...nincs vízelvezetõ ami ezt a HIRTELEN mennyiséget hatásosan elvezeti, legalább is az országban.

banok
Én Budaörsön éltem át a tegnapi zuhit. Hirhtelen brutális mennyiség zúdult le szóval én most óvatosan fikáznék.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

DaemoonHunter
Megvárják a jóidõt, az a tuti nézõszám bevétel szempontjából.

Narxis
Hát jah, meg kell várni a hétfõt, hogy döntsenek max. fél óra alatt. 😄 Szánalmas.

...vagy van vízelvezetés. Innen látszik hogy Gyõr jobban teljesít 😊

Szánalmas ratyi banda az MLSZ, röhej hogy a PAFC-DVSC meccset nem tudják 1-2 nappal elhalasztani, csak hetekkel a bürokrácia miatt mert tárgyalni kell.

a.carkey
Mert ott nem esett akkora esõ?

A medve nem játék.

bakkerman
úgy értettem a költekezést,hogy ezek az ingyen igazolható nyugatról hozott légiósok nyílván sokkal többért írtak alá mint egy átlag magyar játékos

ressy14
Mezey igazolhatott utóljára kénye-kedve szerint, Sousa és Gomes már javarészt csak ingyen igazolható játékosokat hozott. Ketten összesen csak 4 játékost hoztak pénzért (Mitrovic, Pistike, Haraszti, Paraiba), a többit kukázták. Szóval már elmúlt a jóvilág a Vidi edzõjének. Gondolom Gattuso meg hozta volna az olasz klikket.

Dum spiro, spero.

LasDen
meert mellébeszélés...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
igen,nincs mese,mostmár el kell kezdeni gyártani a teljesen fedett,vagy behúzható tetejû arénákat

Gyõrben miért tudnak kurva nagy felhõszakadás után meccset rendezni?
A Kancsó Aréna pályáról miért nem folyik el a víz? Pedig az a rohadt víz az mindig szétfolyik mert ilyen. De ha még se folyik, akkor van szivattyú is.

Kell egy fedett stadion is Felcsútra. Ez a minimum.

bakkerman
"csináljon bajnokcsapatot Székesfehérváron, de szerinte ez új igazolások nélkül nem reális célkitûzés."

ezt nem értem,aki a magyar focit kicsit ismeri,tudja hogy a Videoton már pár éve minden nyáron durván igazol,és a legtöbbet költi,nyílván ezt Gattusonak is elmondták,akkor miért nem vállalta be? 4-5 új játékos a kezdõbe akiket õ szemel ki,és ebben a szar fos magyar bajnokságban utcahosszal nyer,ha a szart is kidolgoztatja a játékosaiból. KIváló ugródeszka lett volna ez neki

Narxis

Narxis
Fedett stadiont kellett volna építeni, nyitható tetõvel. Ennyire egyszerû. Ezt elbaszták.

a.carkey
Jaja. Felette nincs felhõ, és mindig kék az ég, még éjjel is nappal van, meg ilyenek? 😄

A medve nem játék.

Amúgy igazad van nem tudtam, hogy Felcsúton annyi esõ esett.
Azok biszem-baszom stadionok de a felcsuti a nemzet stadionja attól többet várnák.
a.carkey
Nekik soha semmi sem jó. 😊

A medve nem játék.

Kaplan
Elképesztõ az a fajta tajparaszt gyûlölködés ami az NSO-n megy a kommenteknél. Három napja zuhog az esõ majdnem egész nap, szerintem nem találtak még ki olyan esõvíz elvezetõ rendszert ami ezt ne érezné meg... A lényeg, hogy lehessen politizálni meg gyûlölködni.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ressy14
akkor a Sporting és a Shaktar stadionjában is szar az elvezetõ? nem egy tó vízmennyiségére tervezik õket

Dum spiro, spero.

passatgt
azt néztem én is, csak olyan magasra dobta fel a labdát valaki, hogy azt hittem sosem esik le, na ezután pattant egyet😄

passatgt
csak egy picit csepergett

a.carkey
De persze lehet, hogy elbaszták.

A medve nem játék.

a.carkey
Azért amennyi csapadék Fejér megyében és a Balaton környékén esett, bármelyik pálya megszopja.

A medve nem játék.

Jó az ultra modern pálya csapadék elvezetése az a lényeg uraim!
DaemoonHunter
Akkor a duce intésére lefújták a dolgot, hisz még rontaná az imázst.