Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.nemzetisport.hu/nsotv_labdarugas/video-bajner-egy-percet-sem-akar-a-bvb-ii-ben-jatszani-2338257

Mostantól már tényleg õ a kedvenc bohócom, nem amiatt amit mond az NB1-rõl hanem amiatt, hogy mekkora arca lett, mert játszott 5 percet a BVB-ben.

Közben Bundes 3-ban 29 meccsen 3 gól csatárként.....XDXD
Petike nagy arc egyszer volt szerencsém vele találkozni Debrecenbe simán ráment egy ismerõsöm csajára úgy, hogy a csajjal ott volt ismerõsöm...
Szimpatikus gyerek.
bakkerman
2007 után ismét van bajnokcsapat Nyíregyházán 😊 Kibaszott jó meccs volt,a hangulat,a szurkolás! Petike megint hátára vette a csapatot,4 gól!! Nyáron meg kell erõsíteni a keretet,és jöhet a mennyei elsõosztály 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

dave9004
ideje beletörõdniük, hogy a kövesd egyszezonos csapat volt, nem is fog visszajutni jó ideig.
passatgt
nb2-bõl jutna fel 4 csapat, a kövesd ígyis-úgyis kiesik

Hát a rossz nyelvek azt beszélik, hogy a Kövesd miatt emelnél a létszámot.
passatgt
annyiból viszont jobb a +2 csapat, hogy 1 hónappal kevesebb lesz a szünet

Nem lenne ilyen semmire kellõ Pápa, Rákóczi, Kövesd, Kecsó meg per pillanat a mai magához méltatlan UTE se. Ez jobb lenne.
LSSAHPAUL
Ha meg marad a létszám akkor meg essen ki több, pl az utsó 6, 4 meg játszon selejtezõt 😄 😄

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

bakkerman
nálam is ez lenne a legjobb megoldás,a másodosztály keleti-nyugati rendszerû lenne,10 csapat keletrõl,10 nyugatról,a két bajnok feljut,az elsõ osztályból meg az utolsó kettõ esik ki

dave9004
szerintem meg maradjon a mostani. Nem lesz itt jobb a foci több meccsel, csak a sírás nõ. az nb2 erõsödött, most valszeg minõségiek jutnak fel tényleg. Maradjon az egész ahogy van.
Egyértelmûen a 10 csapat 2 oda-vissza vágó 36 kör lenne a legjobb, de az túl logikus volna és nem magyaros.
Szerintem komplett NB2-t összekéne olvasztani az egyel, esetleg mellécsapni a megye 3-at is. A lényeg hogy minél több alibi-meccset lehessen lezavarni.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

LSSAHPAUL
Legyen tényleg kevesebb és inkább játszanak 4x

a.carkey
Mind a négyet akikkel mindig találkozunk még következõ év március-áprilisában is, mi? 😄

A medve nem játék.

Ááá, az már hátráltatná a nemzetközi kupákban menetelõ csapatainkat 😛
Legyen akkor 20 csapatos, mint az angol meg a spanyol és akkor még jobban felvehetjük a ritmust nem?
Ha jól tudom a Vasas nem igényelt NB1-es licenszet és már nem is lehet.

Amúgy én a 18 csapatos NB1-et nem tartom hülye ötletnek, talán segítene, hogy felvegyék a fejlettebb bajnokságok ritmusát. Mondjuk ez esetben is alap lenne, hogy a 15/16-os kiírásra kéne bevezetni. Ha mégis a következõ szezonra vezetik be akkor is alsó hangon osztályozó a Kaposvárnak és a Mezõkövesdnek.
Nézd meg kik a Gyirmót tulajai szerintem miattuk bõvítenek.

Carkey én úgy tudom él még ez a szabály.
a.carkey
Ezt honnan? Nem törölték el ezt a szabályt? Tudom, hogy volt ilyen, de két éve nem törölték el?

A medve nem játék.

dave9004
na gyirmót megijed a feljutástól és kikap 2x mi meg jövünk a siófokkal. benne vagyok.
Miért nem 180?
Már régen 12 csapatosnak kéne lennie. Még akkor is, ha most az UTE akkor kiesne.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Kaplan
Istenem, hogy lehet ilyen faszságokat kitalálni. Mintha minden direkt arra menne ki, hogy állandóan az ésszerû döntés ellentétjét hozzák ki gyõztesül. Botrány.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Elvileg 4-en jutnak fel a 2-bõl Kövesd, Rákóczi out.
a.carkey
Megépült a kövesd stadionja, nyáron befejezik, majd csesznek kiejteni. 😊

A medve nem játék.

Narxis
Viccnek is rossz.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Breaking news 18 csapatos lesz jövõre a mennyei.
Narxis
Még szerencse, hogy Gomes-t is eltiltották ugyanilyen nyilatkozatok miatt... oh wait

dave9004
az ATV a magyar focitól úgy teljesen távol van.
(emlékezetek dzsuzsák, bogdán árpád, meg a román meccs elõtti ámokfutásuk 😄)
LSSAHPAUL
Én nem láttam az ATV-és riportot (erre büszke is vagyok) de ha csak a fele igaz a vidis story-ból akkor már azért megérdemelte, mert az nem volt edzõhöz méltó viselkedés, kb kocsmában elmegy, bár ott bunyó lett volna belõle az tuti 😊

bakkerman
ha futócipõben,és melegitõben megy le a boltba,az már gyanús lesz...

ergo kocogni se mehet le a térre 😊

bakkerman
minden sporttevékenységtõl eltiltották,szóval maximum a lelátón ülve lehet köze a futballhoz...

Akkor edzést sem tarthat fél évig...
Nem bírja az mlsz a kritikát.

bakkerman
na erre az ítéletre merje valaki azt mondani,hogy nincs jelen a politikai a futballunkban. Ha a Pápát kritizálja ugyanilyen szavakkal,mondandóval,akkor kap 3 meccs eltiltást következõ szezonról. Ezzel az ítélettel leírták õt itthon,a DVTK szerintem kirakja,nem fog kelleni sehova,pedig jó edzõnek tartom

szerintem inkább azért kapta, csak kerestek rá most valami indokot
passatgt
és ehhez még hozzájön a vidi meccs vége is?😄

most olvastam én is 😄 ezt már el sem hiszem
bakkerman
Szivics fél év eltiltás minden sporttevékenységtõl,a Haladás meccs utáni nyilatkozata miatt.

már nem teljesen 😄

de egyébként szánalmas lesz, ha ezek után mégis feljutnak, mert a viktor azt mondta... 😄
bakkerman
jaaaa mert te barcikai vagy mi? 😊

passatgt
Románoknál: A Krónika erdélyi magyar napilap beszámolója szerint a jelenlegi 18 résztvevõs bajnokság a 2015–2016-os idényre 14 csapatosra szûkül. A 26 fordulós alapszakasz után az elsõ hét helyezett folytatja a küzdelmet a rájátszás felsõházában, ahol szintén mindenki játszik mindenkivel hazai pályán és idegenben is. Hasonló rendszer szerint zajlik majd a rájátszás az alsóházban, ahonnan az utolsó két helyezett kiesik, az ötödik pedig osztályozót játszik.

Ez kéne ide is pontosan

bakkerman
hatalmas! 😄

Kaplan
Jól megmondta az öreg! 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

DaemoonHunter
Egyhangúság megtörésére egy gyöngyszem 😄

<#banplz>

DunaTV közvetít

ressy14
Na mégis adják élõben, a Dunán. Dilettánsok dolgoznak az mtva-nál is.

Dum spiro, spero.

Narxis
Duna TV mégis közvetíti, jeeee