557
A Black Isle új RPG-je
-
#195 ja, ja. érdemes megnézni az nforce-on a release-eket. régebben naponta nyomtak ki 2 progit, mostanában 2 naponta egyet. pedig jelennek ám meg új game-k és nem csak a lionheart-ra gondolok (pl. tegnap jött ki a madden nfl új része is). -
TheZsenyka #194 Fairlight bepusztulása óta nehezebben és kevesebb release jelenik meg. -
#193 hát nem. pedig blackisle szerint a polcokon van már USA-ban a progi. nem tudom, mit csinálnak a crackerek... mindenki most ment nyaralni? :( -
#192 nem sietik el a dolgot túlzottan. -
#191 hja...
füttyfürütty...
nem vagyok ideges...nem vagyok ideges... -
#190 gyanítom mégsem lesz ebből ma semmi... :( -
#189 én meg azt remélem nem lesz több 2 CD-nél. :D
franc se akar annyit tölteni, meg jól oda is vágna az 5 GB-s limitemnek... -
#188 hát remélem éjjel azért már fent lesz... -
#187 mondtam már mennyire utálom az időeltolódást? :D -
TheZsenyka #186 Vagy reggel, attól függ honnan nézzük. Lesz az már ma is... csak nekünk esetleg éjjelbe nyúlik majd. -
TheZsenyka #185 "majd valamikor" :D
Még hajnal van az USA-ban... -
#184 nforce szerint még nincs kint warezban sem. szóval majd valamikor.
már én is nagyon várom. -
#183 Na ja, de ftp-kre mikor kerül fel? :( -
TheZsenyka #182 Na ma jön ki a cumó... -
#181 a link ele kell rakni, hogy "http://" :P -
TheZsenyka #180 Mi a francért rakja elé a www.supergamez.hu-t ha linket írok be? Már tilos kifelé linkelni vagy mi? -
TheZsenyka #179 Lionheart: Legacy of the Crusader - 2003-08-12, jól mondja lwb
Ezt érdemes nézegetni. -
#178 a Lionheart? asszem aug 12. -
#177 ok. régi dosos progiknál nálam is gáz a hang. ez van. -
#176 Pontosan mikor is jelenik meg?:) -
#175 Thx, megvan. Bar hang az nalam sincs. :( -
#174 megy. az elsőre. bár eléggé lassan... valszeg a hiba nálam van (rohadt antenna)... mind1, előbb-utóbb fent lesz. -
#173 LoL "játék megejeleni!!"!!
Megjelenik
-
#172 4-t kell márcsak aludnunk és a játék megejeleni!!
-
#171 az ([email protected]). de nem kaptam meg. szal freemail viccelt egyet.
viszont én most mentem aludni, holnap majd megdumáljuk. ha ftp-t csinálsz, akkor arra figyelj, hogy előtte bontsd le a tűzfalad, mert nekem is van és én nem tudom. de mehet yahoora is, ha ez gázos. nekem 8.
na, akkor majd holnap! -
#170 jo az az emailed amit a forumon adtal meg? kuldtem mailt... -
#169 de. de a ds2 pl. 12 mega. szóval kellene valami ftp site.
vagy holnap csinálok egy yahoo groupot és onnan letöltheted.
ha van insane accountod, akkor oda is feltehetem az users könyvtárba. -
#168 neked megvan ds 1-2? nemtod atkuldeni? :) -
Braveheart #167 Nekem az is nagyon tetszett. -
#166 nagyságrendekkel verik az oridzsinelt. mind az nwn-t, mind a sou-t. mindenféleképp vedd fel az egyik lufnyát hencsmennek a SL 1-be. lesz majd nagy románc belőle, mint a BG-ben. :) -
#165 aha. ahogy végzek az eredeti campaign-al, jönnek az Adam Miller félék is. -
#164 A Dark Sunok nagyon ott voltak a szeren! Sajnos a szar hangkarim miatt most nem adnak ki hangot win98 alatt... :(
NWN-ről meg már elmondtam a véleménye. Bár az Adam Miller féle modulok (shdowlords, dreamcatcher sorokzatok) egész pofásak. Sajnos az eredeti storyról ezt nem lehet elmondani. -
#163 YES!!!
A Krynn, a Savage Frontier és a Forgotten Realms sorozat a kedvenceim között volt! Nagyon babák voltak! -
TheZsenyka #162 Dark Sun nagyon jó volt! Emléxem még nagyon szerettema Krynn, Frontier sorozatot. Emléxik még valaki a Pools of Darkness-re? Buck Rogers is irgalmatlan király volt. Meg a Megatraveller sorozat!!! A leg császárabb karaktergenerálás a Megatravellerben volt! -
#161 Amugy ha emlekezik meg valaki a Dark Sun 1-2 jatekokra, azokat is imadtam, es bar azokra nem sokan emlekeznek, szerintem azok voltak a bg elodjei :) Meg az a parhuzam is fennall, hogy a DS1 ugyanolyan kotetlen volt, mint a BG1, ill. a DS2 viszont olyan kotott volt, mint a BG2. :) Az NWN-ben viszont az egesz jatekmenet olyan silany, hogy mar mar jatszhatatlan. Az egesz hangulata teljesen lehangolo. Szoval meg varat magara egy ideig a folytatas :) -
#160 igaz, egy új BG, akár a régi - módosított -motorral is jó lenne -
Sanca #159 NWN nekem sem jott be. Tul nagy a kotottseg. -
#158 és az NWN? -
#157 Igazabol egy kovetkezo generacios bg jatekot szeretnek, mert az nwn nekem nem jott be. -
#156 miért mi bajod a BG ill. IWD-vel? a legjobb játékok ;D