Lionheart

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dracoon
Thx, megvan. Bar hang az nalam sincs. 😞

lwb
megy. az elsõre. bár eléggé lassan... valszeg a hiba nálam van (rohadt antenna)... mind1, elõbb-utóbb fent lesz.

Falabu
LoL "játék megejeleni!!"!!

Megjelenik

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Falabu

4-t kell márcsak aludnunk és a játék megejeleni!!

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

lwb
az ([email protected]). de nem kaptam meg. szal freemail viccelt egyet.

viszont én most mentem aludni, holnap majd megdumáljuk. ha ftp-t csinálsz, akkor arra figyelj, hogy elõtte bontsd le a tûzfalad, mert nekem is van és én nem tudom. de mehet yahoora is, ha ez gázos. nekem 8.
na, akkor majd holnap!

dracoon
jo az az emailed amit a forumon adtal meg? kuldtem mailt...

lwb
de. de a ds2 pl. 12 mega. szóval kellene valami ftp site.
vagy holnap csinálok egy yahoo groupot és onnan letöltheted.
ha van insane accountod, akkor oda is feltehetem az users könyvtárba.

dracoon
neked megvan ds 1-2? nemtod atkuldeni? 😊

Nekem az is nagyon tetszett.

War. War never changes.

lwb
nagyságrendekkel verik az oridzsinelt. mind az nwn-t, mind a sou-t. mindenféleképp vedd fel az egyik lufnyát hencsmennek a SL 1-be. lesz majd nagy románc belõle, mint a BG-ben. 😊

ollie
aha. ahogy végzek az eredeti campaign-al, jönnek az Adam Miller félék is.

lwb
A Dark Sunok nagyon ott voltak a szeren! Sajnos a szar hangkarim miatt most nem adnak ki hangot win98 alatt... 😞
NWN-rõl meg már elmondtam a véleménye. Bár az Adam Miller féle modulok (shdowlords, dreamcatcher sorokzatok) egész pofásak. Sajnos az eredeti storyról ezt nem lehet elmondani.

ollie
YES!!!
A Krynn, a Savage Frontier és a Forgotten Realms sorozat a kedvenceim között volt! Nagyon babák voltak!

Dark Sun nagyon jó volt! Emléxem még nagyon szerettema Krynn, Frontier sorozatot. Emléxik még valaki a Pools of Darkness-re? Buck Rogers is irgalmatlan király volt. Meg a Megatraveller sorozat!!! A leg császárabb karaktergenerálás a Megatravellerben volt!

dracoon
Amugy ha emlekezik meg valaki a Dark Sun 1-2 jatekokra, azokat is imadtam, es bar azokra nem sokan emlekeznek, szerintem azok voltak a bg elodjei 😊 Meg az a parhuzam is fennall, hogy a DS1 ugyanolyan kotetlen volt, mint a BG1, ill. a DS2 viszont olyan kotott volt, mint a BG2. 😊 Az NWN-ben viszont az egesz jatekmenet olyan silany, hogy mar mar jatszhatatlan. Az egesz hangulata teljesen lehangolo. Szoval meg varat magara egy ideig a folytatas 😊

ollie
igaz, egy új BG, akár a régi - módosított -motorral is jó lenne

NWN nekem sem jott be. Tul nagy a kotottseg.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

ollie
és az NWN?

dracoon
Igazabol egy kovetkezo generacios bg jatekot szeretnek, mert az nwn nekem nem jott be.

ollie
miért mi bajod a BG ill. IWD-vel? a legjobb játékok ;D

egyetértek...

War. War never changes.

ollie
akkor tölts le hozzá modokat, vannak nagyon jók is (total conversion-ök)

BG rulez!

dracoon
izlesek es pofonok, nekem egy ujabb bg hianyzik, ez van 😛

musha
én nem értem miért hõbörög mindenki. szerintem végre vittek egy kis pörgést a rendszerbe. meg nem az unalomig ismert sémák hadát nyomják az arcunkba. emiatt érdekel(t) a dolog, mert nem egy újabb BG-t, IWD-t, stb.-t adnak ki (legalábbis remélem).

lwb
hát a real-time action nekem sem dobogtatta meg a szívem... de ez van, a sztorin majd behozzák az engine gyengeségét.

El kezdtem tolni az Icewind Dale II-t. Szerencsére jó hosszú játék. Nagyon remélem hogy a full Lionheart legalább valamivel job lesz.

dracoon
Én is játszogattam a demoval, mint Baldur's Gate és Fallout rajongó, de ez inkább egy konzol stílusú hack'n'slash arcade játék, mint crpg. Szóval nem rossz, de aki amolyan igazi Black Isle játékot vár, az felejtse el. Az igazi rpg rajongók egy újabb csapatot vesztettek el a Black Isle személyében... 😞

ollie
was ist dein name? 😉

ollie
hát a rablás már elég komoly dolog

Petyus_
Ja. 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

lwb
Szintén zenész... izé... jogász?

Petyus_
De, az egész hozzászólásról süt a jogászi mivoltod. De a büntetõjogi dogmatika olyan finom fogalmainak alkalmazása, mint a dolog elleni ill. a személy elleni erõszak teljesen egyértelmûvé tette. 😊)

lwb
jah. mér' nem láccik? 😊

Petyus_
Az elsõ bekezdés: duma, a SPECIAL "licenszelésérõl" van szó, ez a "sok segítség" kifejezés elárulja, hogy nincs sok a dolog mögött. 😊

A második bekezdés: a Black Isle ebben biztos profi, de attól még, hogy egy játékcég bejáratott szinkronosaival mondatják rá a szöveget a cég nem lesz fejlesztõ..

De akkor legyen közös fejlesztés, nekem nyolc, akkor is szinte nulla köze van ennek a játéknak a Fallout-os Black Isle csapathoz.

Petyus_
Azért érzed, hogy ez az érv a warez-zõl nem igazán érv? 😊

Egyébként szintén jogász? 😄

lwb
Azért azt nehezebb, nem? Meg az már Lopás (vagy Rablás, ha erõszakot is alkalmazol, mármint személy ellenit, nem csak dolog ellenit) nem csupán Szerzõi illetve szerzõihez kapcsolódó jogok megsértése (Btk. 329/A §).
Ha betörsz egy boltba, akkor tutira kijön a yard, ha letöltöd gipszjakab.warez.com-ról, akkor 99%, hogy mindenki szarik rá.

Petyus_
Ennyi erõvel SWG-t is tudsz csórni a boltból, ez nem érv.

Petyus_
Ötlet, történet -> ez elég tág kategória. 😊

Zene, szinkron -> részletkérdés. 😊

lwb
Az ötletgazdák biztos nem ugyanazok BG-ben, mint NWN-ben.

lwb
De a Lionheart mehet warezba is, az SWG pedig aligha. Nem is beszélve a havi pénzrõl, amit csengetni kell.

KOTOR: majd meglátjuk.

ollie
Ja, az IWD csak Bioware motort használt, de nem õk csinálták (Planescape detto, de az nagyszerû lett!)

Petyus_
A BG színtiszta Bioware játék, tévedés ne essék. Az Icewind Dale a Black Isle, a Bioware szerintem egyértelmûen jobb, bár IWD hangulatban és zenében nagyon erõs.

Ha igazi jó BI 2D RPG-t akartok, akkor ne a Lionheart-ban keressétek, hanem várjátok meg a Temple of Elemental Evilt.. mert ez a BI már nem az a BI. AZ a BI az a Troika. 😊 (csak rá kell nézni az Arcanumra meg a most készülõ két játékukra...)

Petyus_
"az a Bioware már rég nem egyenlõ a mai Bioware-rel"

Ezt majd akkor mondd ha játszottál a K.O.T.O.R.-al. 😊

"Oda (és ennyi pénzért!!!) szemétség lett volna 2D-vel szórakozni"

Miért, a Lionheart budget árban lesz? Akkor nem szóltam.. ha viszont szintén normális (50$) áron adják, akkor ezzel miért nem szemétség szórakozni? 😊

ollie
"2D grafika abszolult elég az izometrikus RPG-khez"

én is ezt gondolom és ezért féltem az NWN-tõl. de bevallom kellemesen csalódtam. persze elsõsorban nem a grafikára gondolok (az azért lehetne szebb is), hanem az interface-re. biztos, hogy a jövõben egyre jobb megoldások születnek majd és grafikailag is egyre szebbek lesznek a 3d-s játékok. pl az Emberor Battle for Dune szerinmtem, még ma is csodálatos. Ha legalább 1024x768-ban nézed max felbontással és Aniso+AA-val (ja és nem csontig bezúmolva), akkor szebb mint bármelyik rajzolt rts.

lwb
Szerintem az a Bioware már rég nem egyenlõ a mai Bioware-rel. Meg nem is csak a grafika a gáz, hanem fõleg a sztori (illetve annak hiánya). Ahhoz pedig lehet, hogy semmi közük nem volt a Bioware-eseknek (hanem a Black Isle-osok írták).

SW Galaxies meg annak, aminek írták így jó. Oda (és ennyi pénzért!!!) szemétség lett volna 2D-vel szórakozni. Ide, példának viszont rossz. MMORPG-t nem lehet összevetni single RPG-kkel szvsz.

lwb
Nagyon egyetértek veled. Szinte 100%-ban így gondolkodok én is. Gothic II meg nagyon élvezetes, tehát nem fogsz csalódni benne.

Davidus
Az már most borítékolható hogy a Diablo3 grafikája elavult lesz mikor megjelenik😊 Viszont tuti hogy ömleni fog belõle a hangulat. Szal a szokásos Blizzard grafikája lesz😊

V9ykn8_TZL0

Petyus_
Izometrikus nézet nem egyenlõ 2D-vel.

Egyébként még egyet is értek veled, én pont errõl beszélek: a Lionheart egyrészt nem szép, másrészt meg sem próbálja elõrébb vinni a 4-5 éves technikát, sõt...

Petyus_
Azért gáz mert extrém magas poligonszámú modelleket kell hozzá csinálni.