Lionheart
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megjelenik
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
4-t kell márcsak aludnunk és a játék megejeleni!!
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
viszont én most mentem aludni, holnap majd megdumáljuk. ha ftp-t csinálsz, akkor arra figyelj, hogy elõtte bontsd le a tûzfalad, mert nekem is van és én nem tudom. de mehet yahoora is, ha ez gázos. nekem 8.
na, akkor majd holnap!
vagy holnap csinálok egy yahoo groupot és onnan letöltheted.
ha van insane accountod, akkor oda is feltehetem az users könyvtárba.
War. War never changes.
NWN-rõl meg már elmondtam a véleménye. Bár az Adam Miller féle modulok (shdowlords, dreamcatcher sorokzatok) egész pofásak. Sajnos az eredeti storyról ezt nem lehet elmondani.
A Krynn, a Savage Frontier és a Forgotten Realms sorozat a kedvenceim között volt! Nagyon babák voltak!
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
War. War never changes.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
A második bekezdés: a Black Isle ebben biztos profi, de attól még, hogy egy játékcég bejáratott szinkronosaival mondatják rá a szöveget a cég nem lesz fejlesztõ..
De akkor legyen közös fejlesztés, nekem nyolc, akkor is szinte nulla köze van ennek a játéknak a Fallout-os Black Isle csapathoz.
Egyébként szintén jogász? 😄
Ha betörsz egy boltba, akkor tutira kijön a yard, ha letöltöd gipszjakab.warez.com-ról, akkor 99%, hogy mindenki szarik rá.
Zene, szinkron -> részletkérdés. 😊
KOTOR: majd meglátjuk.
Ha igazi jó BI 2D RPG-t akartok, akkor ne a Lionheart-ban keressétek, hanem várjátok meg a Temple of Elemental Evilt.. mert ez a BI már nem az a BI. AZ a BI az a Troika. 😊 (csak rá kell nézni az Arcanumra meg a most készülõ két játékukra...)
Ezt majd akkor mondd ha játszottál a K.O.T.O.R.-al. 😊
"Oda (és ennyi pénzért!!!) szemétség lett volna 2D-vel szórakozni"
Miért, a Lionheart budget árban lesz? Akkor nem szóltam.. ha viszont szintén normális (50$) áron adják, akkor ezzel miért nem szemétség szórakozni? 😊
én is ezt gondolom és ezért féltem az NWN-tõl. de bevallom kellemesen csalódtam. persze elsõsorban nem a grafikára gondolok (az azért lehetne szebb is), hanem az interface-re. biztos, hogy a jövõben egyre jobb megoldások születnek majd és grafikailag is egyre szebbek lesznek a 3d-s játékok. pl az Emberor Battle for Dune szerinmtem, még ma is csodálatos. Ha legalább 1024x768-ban nézed max felbontással és Aniso+AA-val (ja és nem csontig bezúmolva), akkor szebb mint bármelyik rajzolt rts.
SW Galaxies meg annak, aminek írták így jó. Oda (és ennyi pénzért!!!) szemétség lett volna 2D-vel szórakozni. Ide, példának viszont rossz. MMORPG-t nem lehet összevetni single RPG-kkel szvsz.
V9ykn8_TZL0
Egyébként még egyet is értek veled, én pont errõl beszélek: a Lionheart egyrészt nem szép, másrészt meg sem próbálja elõrébb vinni a 4-5 éves technikát, sõt...