Lionheart
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War. War never changes.
Nincsen valakinek meg az a verziójú tömörítés, ahol 001-051-ig van beszámozva a tömörített elsõ CD file-jai? Ebbõl a verzióvól kellene nekem a .036-os file (15 mega).
Ha valaki tudna segíteni, megköszönném! Akár emailben is válaszolhattok.
UOLyan lagos, hogy jatszhatatlan.
Es a legnagyobb problema, hogy a netcodeja van megirva rosszul, mert a forumban a T3as es LANosok is panaszkodnak, hogy lagos a szerever.
A masik fele, hogy csak GameSpy-n keresztul tudtunk kapcsolodni szerverre.
Amugy nem lenne rossz a cooperative jatekmod, viszont adig mig nem lesz valami patch ami javitja a rossz halozati kapcsolatot, addig jatszhatatlan.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
amúgy ami tetszett, az pont a setting - mondjuk engem mindig jobban vonzottak az alternatív történelmek és a milettvolnahák, mint a fantasy világok...
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
(bocsi, csak us win2k alatt roffenek es epp service pack update megy, nincs ekezetem)
"vessetek a mókusok közé" :)
mind1, baldurs gate-k annak idején kimaradtak, majd kárpótolom magam...
Nem törõdtem az olvasottakkal, csak kipróbáltam. Legelsõ benyomás: 2003-ban elég gáz, hogy csak ekkora felbontásban lehet egy játékot játszani, ráadásul ehhez képest meglehetõsen magas a gépigénye, no comment.
A bevezetõsztori, + világkép elég harmatos, nem tudom miért kell földi dolgokat erõltetni, miért nem egy fantasy-világban játszódik? Valahogy nem tudom átérezni a hangulatot úgy, hogy a középkori Barcelona falai alatt goblinokkal matekolok...
A mozgások tényleg érdekesek, bár ez valóban nem mérvadó egy ilyen játéknál.
Ami már jobban zavar: nem lehet eltüntetni a kezelõfelületet, végig ott terpeszkedik a fél képernyõn. Ráadásul elég zavarosan néz ki, bár lehet ehhez is hozzászokom pár nap alatt. A karaktergenerálás is elég egyszerû, nem igazán lehet egyéni, árnyalt karaktert készíteni, nincsenek karakterképek, csak a frizurát, és a felsõruházatot lehet megváltoztatni.
Van egy olyan érzésem nem lehet egy hosszú játék, a kezdõ jelenet után már szintet is léptem😊) Szal aki BG-szerû, keservesen megkûzdött xp-kre vágyik azt ki kell ábrándítsam. A szintlépés mibenléte egyelõre homályos a számomra, egyszerûen nem jöttem rá hol lehet szétosztani a kapott pontokat, ha valaki rájött kérem közölje velem is😊)
Egy szó, mint száz: én a fejlesztõk helyében ücsörögtem volna még egy kicsit a játékon. Vagy mondjuk kiadtam volna a Baldur's Gate elõtt, merthogy az a játék magasan lekörözi ezt a 2003-as remekmûvet.
Asszem megyek és elõveszem az IWD2-t...
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
CSAK SZÉTESIK A KÉP
😄
tényleg csak real-time csata van? fallout tactics-ben és arcanumban legalább lehetett tb-t is állítani. igaz, még csak demot néztem. a fullban lehet körökre osztott csatát állítani?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Egy RPGben pont az a szep, hogy kutatod ezeket a helyeket.
Vegigjatszassal szart se er az egesz.
War. War never changes.
Bár lehet, õ töri ;D
Amugy is van egy sanda gyanum, hogy mar nem sokaig fogunk CDs vedelmekkel talalkozni, mert nem adok egy evet es nem jon ki mas csak DVDs jatek.
Szoval ideje atfogalmaznod. 😊
En ezert mondtam, hogy NA = Nincs, vagy nem ismert.
Ezert jelenti azt, hogy nincs, vagy nem ismert. 😊
War. War never changes.
Amúgy meg szó szerint azt jelenti hogy "nem elérhetõ", de többnyire azért mert vagy nincs ilyen irányú adat, vagy nem ismert.
De tök mindegy, nem? Nem akarok veszekedni.
War. War never changes.
Ha csak azt jelentene , hogy nem ismert akkor nem is mukodne a CD, mivel a jelenlegi CD emulatorok csak az ismert vedelmeket vagjak at.
Most szedi haverom is majd cooperativ modban kiprobaljuk.
War. War never changes.
Not Avalaible = NA = Nincs, vagy nem ismert
- hiányzik az elsõ cd 36. file-ja
- kb. kétóránként tudok bemenni, hogy töltsek (addig cannot connect to...)
- akkor is gyökkettõvel megy 20-30 perc letöltés után
asszem jövõ hónaptól már nem veszem igénybe balkáni szintet is alulmúló szolgáltatásaikat...

War. War never changes.
War. War never changes.
A WCO-ról 47-48k-val jött a cucc, úgyhogy már lent is van. Nem volt idegem dc++-al szenvedni.
Ami pedig a grafikát illeti, ennél még nem láttam, de nem is hiszem hogy efféle tipusú játékonál ez a fontos. Hiszen már sok hasonlót végignyomtam és nem a grafikáért szerettem õket,hanem a hangulat miatt. És bizony ez a fõ szempont akárki akármit is mond. Az Arcanum,IWD,BG és egyéb monumentális sorozatok után is az a véleményem, hogy azér csak a FALLOUT a király, pedig arról aztán sok negatív dolog elmondható(grafika,bug-hegyek,stb.).
Ha csak egy csöppet át tudtak menteni a srácok a Fallout hangulatból, ebbe játékba az már nekem elég az orgazmushoz
. Ez már nem ide tartozik, de úgyvélem SOHA nem fog megszületni az a játék, amiben minden(zene,hang,grafika,történet,hangulat,stb.)összejön egy tökéletes egységben.És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
meg. úgyhogy ne mondd el. 😊
nálam meg úgy láccik a tegnap esti vihar hazavágta az insane szerverét. csak connectelek a végtelenségig, de semmi eredmény. pedig az elsõ cd már 2 file híjjûn lent volt. 😞
és Shakespeare-nek is kurva drága múzsája van 😊
TheZsenyka: komolyan az animáció a legfontosabb neked egy játékban? mondjuk engem itt meg fognak kövezni, ha elmondom, hogy a BG-tõl heveny hányhatnékom támadt / támad / támadni fog, dehát nem is az animáció miatt dobtam el (pedig többször is nekifutottam gondolván, hogy biztos hülye vagyok, hogy nem láttam meg benne a szépséget).