Lionheart
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jól beszóltam neki, és akkor csak az ezüstért kell elmenni😛
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Abbol a cellabol kell tovabb menni, aminek bejaratat egy varazs vedi.
A sceptert hasznald a szetporladt kereszten , ami ha ep elszivja a manat.
Igy tovabb tudsz menni a cellaba, aminek a deli reszen van egy ajto. Ez egy masik borton blokkba vezet.
Enrique kardjat a kocvacsnak kell odaadni, mert csak ugy keszitti el az oroszlanos pajzsot. (Knight Quest)
Aztan le egy lepcson ami a keleten van.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
Ha Ali-ra gondolsz (akit meg kell keresni), akkor a port district-beli kocsmában keresd. Õ a felszoláglólány 😊.
A lovagot a csatorna 2. szintjéén leled meg, ahova az elsõ szint bal felsõ negyedében található lánc meghúzására mûködõ lifttel lehet lejutni. A 2. szint bal felsõ negyedében van egy földnyelv ott fekszik.
Renaldo-val még nem igazán foglalkoztam.
Lavatroll pit-ben még nem voltam (azt hiszem, utánajárok). A többit pedig nagyon köszi!! Nem szeretek "leírással" játszani, de egy napon át kerestem ezeket a dolgokat és hát belefáradtam.
-Renaldo-t nem találom a börtönben, melyik cellában van? A Scepterrel az egyik keresztet szét tudtam törni, de a többit nem, ez mire volt jó?
-a lovagot a csatornában hol találom? olvastam itt korábban errõl valamit, de azt nem egészen értettem...
-a gate district mellett álló törökök adtak egy küldetést hogy valakit meg kell találnom a változatosság kedvéért, õ hol van?
-hol találhatok Wind scrollt?
-az npc-k felszerélébe egyátalán nem lehet beleszólni? (ez a Fallout2 után elég szomorú lenne...)
kb. ennyi, remélem akad rá válaszoló...
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
AZ ALÁBBI NÉGY ÜZENET SPOILER!!!!
Menj le a csatornába, de a TEMPLE DISCTRICT-bõl (bal szélsõ városrész). Ahogy belépsz, görgesd fel a térképet és látsz egy olyan rácsos kaput (nehezen látszanak a rácsai, én elõször dísznek néztem, na jó, másodjár is 😄) a kapu jobb oldali keretén van egy kar... 😄
tehát középen van egy "sziget", ahová minden híd vezet. Menj oda és állj meg a közepén. Most gyere picit lefele (nem mést ki a szigetrõl) és látsz egy pici földnyelvet ami lelóg, azon a platón áll a tolvaj. Szemét módon õ is patkány, szóval nem ember külseje van. Ez a cumi.
Kard a kovácsnak:
Elég szennyes ügy. Szóval bemész a HALL of BEGGARS "csatornaszekcióba", gondolom ez nagyobb gondot nem okoz. (Ha igen, akkor magát a csatornát sem találtad meg
És ráadásul azt sem értem, hogy miért kellett feltétlenül a Földön játszódnia. A spanyolországi városok csatornáiban kóborló zombik, csontvázak és vérpatkányok nagyon nem illenek a képbe sztem.
Ja és épp most lettem 7. szintû, és eddig egyszer sem haltam meg! Úgy látszik hiba volt harcos karival kezdeni, mindenkit úgy bedarálok mint a pinty...
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
azzal egyetértek, hogy grafikailag nem egy POTC, de a jó sztori ezt ellensúlyozhatja.
A kaputol eszakra a tobbi bolt mellett van.
Az a baloldali legszelso bolt.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Multkor mintha olvastam volna az interplay hivatalos foruman, de most nem mukodik.
Valaki ki tudta nyitni a cellat ? Gondolom a manat elszivo keresztekkel lehet osszefuggesben.
Mondjuk a Saladinokkal a var mellett.
Bar a vege annak se konnyu.
Viszont ad egy turheto kardot es + statokat, ha vegez az ember veluk.
De a kikotonel van egy csomo konnyu kuldetes is.
PL Shakespeare elveszett muzsaja stb.
Eh kezdem elveszíteni a lelkesedésemet😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A lovag meg abban a kazamataban van, amibe a felvonoval kell lejutni.
Ez az elso rendszer nyugati oldalanal talalhato, es a falon levo lanc meghuzasaval lehet uzembe helyezni.
V9ykn8_TZL0
HEEEELP!!!!!!
Megtaláltam valami átkozott elrabolt gyereket a csatornákban, de nem találom a LOVAGOT, akit Auric keres. HOL VAAAAAN???? HELP!!!!
Már nem is akarok jáccani, az egész, ép és egészséges ISO file látványa épp elég öröm számomra... 😄
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
van nálad .049-es file is? mert nálam nincs az .sfv file szerint sem. van egy olyan gyanúm, hogy ez is hiányzik...
War. War never changes.
Megkérek mindenkit ne röhögjön, de én még a legelején meghalok mindig, amikor a Spirt mondja, gogy kövessm. Legyilkolom a két õrt aztán sanyi, seki sebe senyõ. Jönnek a samuráj faszik és lekaszabolnak.
Segíííítstek.
Elõre is thx
\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...
udv!😊
elkezdem tölteni, ahogy szólsz. már csak az kell, hogy ugyanaz a fajta tömörítés legyen, ami nekem van (mondjuk a filenév egyezik, szóval valószínû...).
nekem nem megy a HLC. azt írja ki, hogy állítólag valaki már van bent az ip címemen, ami érdekes. pedig az egész procedúrát végigjátszottam, proxyval szarakodni meg most valahogy nincs kedvem 😞
War. War never changes.
War. War never changes.
(ha valakee nem ismerné)
host: hlcompany.etowns.org
port: 9000
user: ftp
password: néha változik
kb. fél perc alatt megvan a jelszó, ha ráveted magad:
HLC WAREZ
"FTP Server" menüpont
és kövesd az utasításokat (mondom, fél perc alatt lezavarod és kb. 1 hétig van elérésed a cucchoz)
Amúgy meg korábban is írhattam volna, de hülye vagyok.