Lionheart

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Koszi, mukszik. Eddig nem vettem eszre😊 Igy mar ertelme is van a lenyidezesnek.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

En nekro + tribal protection + ice magic.
Ha meg harcost csinalok akkor valszeg two-handed + evasion + vmelyik protection vagy vmelyik divine.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Tudja vki valaszt #396 meg #400 -as kommenteimre?😊

lwb
one-handed + fire magic (+pici protection is)

SecMan
One-handed divine magices(heal, +segítõ magicek).
Leírást talált már hozzá valaki?

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Ti milyen karakterrel nyomultok? Én two handed fighter/necromacerrel.

War. War never changes.

SecMan
HELP!
Kihez kell vinni a tyúktestben lévõ nõt? Benne van a partymban és azt mondja hogy vigyem el valakihez aki vissza tudja varázsolni, de foggalmam sincs hogy kihez kell, help me!

Kérdés:
Próbálta már valaki multiban?

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

SPOILER

Köszi, hogy odatetted az elejére a SPOILER szót, és így senki nem tudta meg, aki nem akarta, hogy lesz angol invázió...

[Jakuza]
Valaki eljutott mar az Angol invazioig ?
Megakadtam Barcelonaban. Kitakaritottam az Angolokat a Templom es a kovacs korzeteben, de nem tudom merre kene tovabbmenni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

lwb
SPOILER

még valami: ezen a helyen kell lemenni egy csatornarácson keresztül (ugyanis a föld alatt vannak a slaverek).

lwb
SPOILER

slaverek ott vannak, ahol Relican. a dryados questes goblintábortól (ahol a Grumdunj nevû goblin adja a questet) délre a kõboltív alatt átmenve lehet eljutni oda. a neve sajna nem jut eszembe, de asszem valami El ... Rio Elbro izé. a hosszab Rio Elbros, de lehet hogy tévedek. mármint a nevét illetõen.

lwb
elõbb beszélj Leonardoval a dologról. miután õ ajánlja neked Quinnt, aztán menjél be hozzá és hozdd fel, hogy Leo említette az õ nevét a wielderekkel kapcsolatban. aztán adni fog egy medált, amivel már látod a rejtett utcát a gate district nyugati oldalán.

"A goblin Khant elintezte mar valaki?"

SPOILER

Igen 😄 ha birtokodban van a goblinok ellen +25 (plusz!!) sebzést garantáló kalapács, ami ráadásul akkor is sebzi a 25 pontot HA NEM TALÁLOD EL AZ ELLENFELET (csak goblin lehet) akkor igen nagy gyorsasággal halálozik el a kán. Egyébként a kalapácsot a goblin tábortól nyugatra találod, ott lehet megvenni/elvenni a fejvadászoktól. Picit erõsek a tagok (kb. 10 visszatöltés után megvettem). Ezek után gyerekjáték volt minden goblin ellenes akció. Késõbb nagy haszna van más területeken. Picit arat a cumó. Ráadásul ad kétkezeshez 15 pontot is.

Slaverek rejtekhelyét merre találom? Már mindenhol kerestem, de sehol sincsenek! Ráadásul 2 küldim is kapcsolódik, egy a knight templaroktól másik meg a Saladinosoktól.
Kosz, de vhogy nem megy. Dumaltam a Quinn-el, de csak megfenyegetni tom. Vagy a tepmle disctrictben kell joinolni? Oda mar van belepesem, de csak az inquisitor, es a templar guildot talaltam meg.

[Jakuza]
SPOILER

A Monkoknak.
Reszeges karates PERK.

Menjetek be a Barcelonai fogadoba (Port District)
Igyatok meg 2 serpent bile-t es beszeljatek azzal a fickoval akivel jozan allapotban nem tudtok kommunikalni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

lwb
SPOILER

gemet találhatsz a port districtben az egyik asszem bezárt házban (valahol jobbra és esetleg lefeé Vinci házától). egy fickó adja el neked 100 aranyért és zöld színe van.
vagy öld meg a dryadot a goblinoknak és vedd el a gyöngyöt tõle. az is jó.

Sanca

Wielderekhez csatlakozáshoz Quinnel a herbalistával kell beszélni, aki a gate districtben van a kínai csávó melletti boltban. a rejtett utca pedig ugyanitt nyílik a temple districtbe vezetõ átjáró mellett a nyugati oldalon.

Varazslat alatt srollt ertesz?

Tudja vki hogy az idezett lenyek miert nem mennek utanam?

Falabu
hi all!
Valaki dobjon egy HUB-címet ahol biztos fentvan a játéék!! Elõre is köszi!

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

A keresett konyv a harbou districtben levo sinor leo?(aki barcelonaba teleportal) gephazaban van az ajtoval szembelevo polcon.

A Wielderek melyik districtbe vannak?

Davidus
Na mivan gyerekek csak nem jó a játék? Hol a fikázás?😊

V9ykn8_TZL0

lwb
szerintem a Wielderek. ott ráadásul Relican levadászásakor lehetõséged nyílik Dark Wielderré válni, de ezt csak akkor érdemes megcsinálni, ha nagyon necromancyra akarsz rámenni. én pl. ezért lettem sima Wielder csak.

Tribal es Thought magic keverekes kariknak melyik guild a celszeru?

lwb
akkor akaratlanul is powerplayeltem. 😊
azt tudom, hogy nem a 100 a végsõ, csak nekem most ennyi van per pillanat. az immunitást meg én is beszoptam már (láva trollok ugyebár), ezért nyomtam meg 9x-re az egykezes harcot.
mana shield meg még picit messze van. kell hozzá még 30 skill pont. különben én is annak a reményében kezdtem el növelni a protection-t. 😊

SecMan

nem jó kereszttel próbálkozol. azzal kell, ami szét van törve már és ott van közvetlenül az erõtér fölött.
ha azt összerakod, akkor kinyílik az erõtér (meg lekezdi szívni a manád). az inkvizíciónál sok ilyen kereszt-erõtér kombó lesz még.

SecMan
Ja, az elõzõ elsõ fele spoiler-gyanús!

SecMan
Cervantes-t A Coast-ra kell vinni a szélmalomhoz. A coast amúgy a Crossroads-tól délre van. Ennyi a küldi vele, és nem több 😊. Ott megjelenik a képzelt lény, akit beszéddel vagy karddal is el lehet intézni.

Gem a törököknek kell, ha meg akarod nekik csinálni a questeket. Érdemes! Én megcsináltam nekik és utána csatlakoztam a knightokhoz, tehát így elég jól jártam 😊

Renaldot a börtönbõl ki tudta már szabadítani valaki? Én akármit csinálok a keresztel(széttöröm, újra összerakom) nem szûnik meg az az "erõtér".

Dynamic
Ha jól emlékszem követni kell Cervantest, miközben õ el kezd viaskodni képzeletbeli lényekkel, vagy mi.Ekkor az õrség leüti és bebörtözni, ezután ki kell szabadítani.Ha jól emlékszem, lehet hogy hülyeséget írtam.Bár kiszabadítást részt nem tudtam még nmegcsinálni.
Nekem epp a forditottja a problemam,van gemem de nem tudom mire jo.😊
Ráadásul minden faction ad ability meg skill pontokat. Nem csodálkoznék, ha az inkvizíció varázslattal kapcsolatos cumókat adna.

Ha nem csatlakozol sehová, nem kapod meg a fõküldetést.

ollie
tugya valaki, hogy mennyi a játékideje?

nagyon bugos? érdemes vele várni a patch-ig?

lwb
Elég sok mana van. Pl. én gázos helyzetekben gyorsabban mehgalok, minthogy elfogyna a manám. A mágia nem túl erõs, 100-as thought magic/fire skillel és pár jó sebzésnövelõ perkkel és varázstárggyal sebzek az elsõ kettõ varázslattal úgy kb. 20-20 hp-t. A védõmágia önmagában nem sokat ér, tehát muszáj mellé nehézvértet is felhúzni (nem befolyásolja a varázslást).

De mondjuk én a fire és protection skillek mellett az egykezes harcot s betaggeltem. Szóval nekem így 11. szinten nagyon ellenfelem nincs Barcelona környékén, pedig amit lehetett megcsináltam. Mondjuk a nagyobb factionökhöz nem csatlakoztam (Templars, K. of Saladin, Inq.) - szándékosan. Jó vagyok én szimpla Wieldernek.

Megy vki magussal vagy nekroval(skillekben)? Ha igen milyen? - sokat kell varni manara, vagy ki lehet birni?

Minden társaságodhoz csatlakozó arc gyilokja a Te XP-d.. Ezért volt pl. az, hogy az öreg Cortez-t meg az elveszett Lovagot (egyszerre a kettõt!) szépen magammal hurcolásztam minden egyes csatorna helyszínre. Fent a lovag sajnos lelépett, de addig nagy szolgálatot tett 😄

Johanne d'Arc sem kutya itt az Crypt-ben...

Dynamic
Azért az elég érdekes amikor az egyik inkvizítort kell visszakísérni Barcelonába.Van egy elég kemény támadóvarázslata és akkor is te kapod az xp-t, ha õ öli meg az ellenfelet.Mondanom sem kell, hogy nem vittem vissza egybõl Barcelonába, hanem hurcoltam magammal az egyéb külsõ küldetésekre😊
lwb
ok. kösz.

SOILER

A teleportkõvel el kell rombolni Rio Ebroba. Ott kutakodj a bal alsó szegmensben. A teleportkõ a keresztút bal alsó részén van.

lwb
hmm... nekem semmit nem jelölt be Cortes a térképemen. meg tudja valaki mondani, hogy merre kellene lennie annak a kincses barlangnak?

SecMan
A Slaver Pit Exterior helyen egy barlangban ráakadtam valami dívára(Aesema asszem a neve), szóval sikerült valakinek kinyírnia(végleg)? Mert én kinyirtam de megint ott volt(feltámadt vagy micsinált), tehát hányszor kell kinyírni, vagy hogyan lehet végleg eltenni láb alól?

lwb
a Child Killernek és a Slavernek volt, de a Grave Diggernek nem. legalábbis én nem tapasztaltam semmit.

blackisle fórumain is azt írják emberek, hogy csak így lehet megcsinálni (vagy extrém nagy lockpick-kel, de ezt pontosan nem ismerem).

[Jakuza]
Ketlem hogy ne lenne jelentosege.
Gondolom, most unszimpik lesztek az arusoknal es joval dragabban adjak a cuccosokat.

A kidobós probléma sokaknak megvan, várják a javítást.
Nekem is volt kidobós idõszakom, aztán visszatöltöttem egy régebbi állást és onnan folytattam. Problem megoldódott.
Bug miatt szól a zene ugyanazon része is. Tele van hibával a progi, de nekem teccccik. Grafika szép, anim lehetne jobb, de nem rossz.

Koszonom!
Meg valami, a Shakespeare-es kuldi- Hogy dumaljam ra Shylockot az uzsora elengedesere- ugy oldottam meg ,hogy agyonutottem amikor nekemtamadt.Kaptam egy perket, miszerint merchant killer 😊 vagyok.Ez jelent valamit, vagy csak kiirja?
[Jakuza]
A voros erc a Cortez fele kuldeteshez kell.
Abbol csinal a kovacs mukart neki.
Cortezt a Port districtben a fogadoban talalod.

Franciaorszagba meg a plainsen keresztul kell menned.
Elmesz egy kek teleport kristalyhoz es onnan a plainhez.
A Spanyol terkep keleti reszen.

Talatam valami voros ercet a csatornaban, az mire jo?
templomoskent elkuldtek megmenteni a monstaktol egy relikviat, az erodben a haldoklo lovag elkuld franciafoldre, at a Pireneusokon, de nem talalom az utat, osveny nem vezet, a kristalyok pedig csak bejelolt helyre tereportalnak.
Eye-scream
Ja és enrique nem a kovács, hanem a koldusok céhének a mestere.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!