557
A Black Isle új RPG-je
-
TheZsenyka #442 SPOILER - AKINEK MOND VALAMIT AZ HOGY "SKORPIÓK", AZ OLVASSA MÁR EL
Tökömbe...
Eljutottam az "Old Man of the Mountains of Tökömtudja Hol" főhadiszállására. Kész. Képtelen vagyok megcsinálni. 72x megpróbáltam. Három millió assasin támad rám és képtelenség lenyomni őket. Most mi van??? Lehet, hogy ez valami védelem a gammában? -
#441 Kipróbáltam állítani a célzáson, és a head-quick kombónál maradtam, így már nem tudnak annyit belémütni :) Kösz a tippet! -
#440 Force Attack-kal lehet olyan valakit megtámadni akivel automatikusan beszélne amikor ráklikkelsz.
Zsenyka: kösz, megpróbálom. -
TheZsenyka #437 Ez mindkettőtökre vonatkozott :D SecMan és tsilli -
TheZsenyka #436 Nem árt, ha néha állítasz a célzáson (milyen testrészre ütsz és milyen pontossággal). Nagyon kemény ellenfelek arcát úgy szoktam elfenekelni, hogy "Calculated - Legs" stílusban ütöm őket. Folyton elesnek és ritkán tudnak megcsapni. -
#434 Jó neked, én most komolyan fontolóra vettem hogy törlöm a francba az egészet. Ott tartok hogy választhatok hogy vagy a Nostradamus barlangjába megyek vagy a relic-es dungeon-be, és hogy őszintén megvalljam ebből kezd elegem lenni, főleg az után hogy a barlangban nem sok esélyem van, mert egyszerűen mindig többen jönnek mint amennyivel el tudok bánni. Valami tipp? -
TheZsenyka #433 SPOILER
Sajnos már nincs rá lehetőségem, már a közel keleten vagyok... -
TheZsenyka #432 Ismert hiba, zeng tőle az interplay fóruma... Nothing can be done. -
#430 Addig nem zabálják fel amíg nincs a csapatban, nekem legalábbis a közelében nem volt farkas amíg nem beszéltem vele. A térkép keleti felén keresd az erdőben. (a temetőtől keletre, át egy kis hídon és onnan még tovább keletre és egy kicsit délre.) -
#429 Van csapattagod? Mert az okozhat ilyet, próbáld ki hogy companion nélkül mész le. -
#428 nekem az volna a kérdésem , hogy tudtok-e vmi megoldást arra , hogy miért dob ki windowsba a játék ? most a csatornában vagyok és egy ajtón akarok átmenni már az also szinten a lift után és bemegyek, töltésképernyő bejön aztán fekete kép és kidob windowsba. ha vki tud rá megoldást pls. irj ide. -
TheZsenyka #427 Köszi, valszeg már felzabálták. -
#425 Köszi, már tovább is jutottam!
Spoiler:A tyúk az a temetőtől keletre van, át kell menni egy kis hídon és ott lesz kis fás részen jobbra. Remélem megtalálod. Amúgy a farkasokkal vigyázz, nehogy megegyék :) -
TheZsenyka #424 SPOILER
Ha megvan a tyúk, akkor a jobb alsó részen levő varázslóbigéhez kell vinni aki egy házikóban lakik. By the way, hol találtad meg a tyúkot, mert én meg azt nem találom... -
Sanca #423 Kicsit bonyolult lett, en se nagyon ertem:)) -
Sanca #422 Asszem ez nem a necromancy-tol fugg(csak kozvetetten fugg tole) hanem a raise corpse-tol. Ha jol emlexem 40-es raise corps-nal mar great skeleton-t idez, ami 60%-os. 100%-oshoz 70-es skill kell kb. Ezutan a soul reaver jon, sztem 100-as skill kell hozza. Csak meg nem tudtam megnezni mivel vmi hohetetlenul lelassul a skill-fejlodes. Kb. 80-as nekromancy utan 1 skillpont er 1 skillt(ellentetbe az elozo 2:1 arannyal), es 130-as nekromancy felett pedig 2 skillpontert kapsz 1-et nekromancy-ra. Szal gaz... Ameddig meg biztosan megeri elmenni, az a 100%-os greater skeleton(mer rohadt eros, kb 100hp, es 12 atlag dmg)(kb 100-as nekro skillnel). Innentol ugy 3 lvl-nyire jon a soul reaver. Majd ha ott tartok leirom milyen. -
Braveheart #421 hányas necrmonacy skillen lehet zombinál erősebb undeadet idézni? -
#420 Nem tudja valaki a választ? -
Sanca #419 Aha, koszi. Amugy Beggaroknal kezdtem el vmit, de ehez sztem semmi koze. -
Sanca #417 Soul reaver mikor jon? 100-as raise undeadnal vagy mi? -
Sanca #416 Koszi, mukszik. Eddig nem vettem eszre:) Igy mar ertelme is van a lenyidezesnek. -
Sanca #414 En nekro + tribal protection + ice magic.
Ha meg harcost csinalok akkor valszeg two-handed + evasion + vmelyik protection vagy vmelyik divine. -
Sanca #413 Tudja vki valaszt #396 meg #400 -as kommenteimre?:) -
#412 one-handed + fire magic (+pici protection is) -
#411 One-handed divine magices(heal, +segítő magicek).
Leírást talált már hozzá valaki? -
Braveheart #410 Ti milyen karakterrel nyomultok? Én two handed fighter/necromacerrel. -
#409 HELP!
Kihez kell vinni a tyúktestben lévő nőt? Benne van a partymban és azt mondja hogy vigyem el valakihez aki vissza tudja varázsolni, de foggalmam sincs hogy kihez kell, help me!
Kérdés:
Próbálta már valaki multiban? -
Sanca #408 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
TheZsenyka #407 SPOILER
Köszi, hogy odatetted az elejére a SPOILER szót, és így senki nem tudta meg, aki nem akarta, hogy lesz angol invázió... -
#406 Valaki eljutott mar az Angol invazioig ?
Megakadtam Barcelonaban. Kitakaritottam az Angolokat a Templom es a kovacs korzeteben, de nem tudom merre kene tovabbmenni. -
#405 SPOILER
még valami: ezen a helyen kell lemenni egy csatornarácson keresztül (ugyanis a föld alatt vannak a slaverek). -
#404 SPOILER
slaverek ott vannak, ahol Relican. a dryados questes goblintábortól (ahol a Grumdunj nevű goblin adja a questet) délre a kőboltív alatt átmenve lehet eljutni oda. a neve sajna nem jut eszembe, de asszem valami El ... Rio Elbro izé. a hosszab Rio Elbros, de lehet hogy tévedek. mármint a nevét illetően. -
#403 előbb beszélj Leonardoval a dologról. miután ő ajánlja neked Quinnt, aztán menjél be hozzá és hozdd fel, hogy Leo említette az ő nevét a wielderekkel kapcsolatban. aztán adni fog egy medált, amivel már látod a rejtett utcát a gate district nyugati oldalán. -
TheZsenyka #402 "A goblin Khant elintezte mar valaki?"
SPOILER
Igen :D ha birtokodban van a goblinok ellen +25 (plusz!!) sebzést garantáló kalapács, ami ráadásul akkor is sebzi a 25 pontot HA NEM TALÁLOD EL AZ ELLENFELET (csak goblin lehet) akkor igen nagy gyorsasággal halálozik el a kán. Egyébként a kalapácsot a goblin tábortól nyugatra találod, ott lehet megvenni/elvenni a fejvadászoktól. Picit erősek a tagok (kb. 10 visszatöltés után megvettem). Ezek után gyerekjáték volt minden goblin ellenes akció. Később nagy haszna van más területeken. Picit arat a cumó. Ráadásul ad kétkezeshez 15 pontot is.
-
Jacky #401 Slaverek rejtekhelyét merre találom? Már mindenhol kerestem, de sehol sincsenek! Ráadásul 2 küldim is kapcsolódik, egy a knight templaroktól másik meg a Saladinosoktól. -
Sanca #400 Kosz, de vhogy nem megy. Dumaltam a Quinn-el, de csak megfenyegetni tom. Vagy a tepmle disctrictben kell joinolni? Oda mar van belepesem, de csak az inquisitor, es a templar guildot talaltam meg. -
#399 SPOILER
A Monkoknak.
Reszeges karates PERK.
Menjetek be a Barcelonai fogadoba (Port District)
Igyatok meg 2 serpent bile-t es beszeljatek azzal a fickoval akivel jozan allapotban nem tudtok kommunikalni.
-
#398 SPOILER
gemet találhatsz a port districtben az egyik asszem bezárt házban (valahol jobbra és esetleg lefeé Vinci házától). egy fickó adja el neked 100 aranyért és zöld színe van.
vagy öld meg a dryadot a goblinoknak és vedd el a gyöngyöt tőle. az is jó.
Sanca
Wielderekhez csatlakozáshoz Quinnel a herbalistával kell beszélni, aki a gate districtben van a kínai csávó melletti boltban. a rejtett utca pedig ugyanitt nyílik a temple districtbe vezető átjáró mellett a nyugati oldalon. -
Sanca #397 Varazslat alatt srollt ertesz? -
Sanca #396 Tudja vki hogy az idezett lenyek miert nem mennek utanam?