Lionheart

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én sem találtam meg még, pedig pár a trollos részen vagyok.

War. War never changes.

csoportra
Találtam egy jó kis buzogányt: Ivory Mace of Divinity, egykezes
Sebzés: 7-13 +4
Élõholtak ellen + 3-9 ütõsebzés ÉS 3% élõhalott pusztítás! (Egész gyakran bejön!)
Ad még a Divine Spell csoportja +1 skillt is.
Így azért kicsit jobb a Kriptában kolbászolni.
helyesbítés: aki nem tud várni 1 percet sem

sorry

na, ha ennyire gebasz a játék, fel sem nyomom a gépre. Megvan vagy 2 hete, de én patch nélkül nem játszom mostanában egy gammát sem ami új, mert az a tizenéves hülyegyerekeknek van kitalálva, aki ben tud várni 1 perce sem.

lwb
eh... az egész francia rész egy nagy rakás sz*r. diablózok itt össze-vissza, millió szöry között... nagyon unalmas. mintha barcelona után elfogyott volna a készítõk lelkesedése.

lwb
szerintem a végigjátszás (pláne magyarul) még picit korai. túl új a játék.

angolul lehet, hogy találtok, de én ebben sem vagyok biztos.

raziel.
végigjátszás pls ha valaki tud😄

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

A Templomos Lovagokhoz csatlakoztam. Nem rosszak a küldijeik jutalmai. Bár azért a törököktõl is megszereztem a szent kardot a Trial küldiben.
Végigjátszás van vhol?

War. War never changes.

Én diplomáciával kerültem meg az arcát. Olyan 100 körüli diplomáciai érzékkel simán ráveszed, hogy forduljon a saját fõnöke ellen...

lwb
kell az installhoz a 2. cd is.

lwb
megvan, kösz! ott ácsorgott a jobb felsõ részen és megadta a nostradamusos questet (is).

"Hol találhato a kovács fegyvere?
Valami Felgnash-nál állitolag Barcelona alatt a csatornákban, de nem találom sehol.
Melyik részen keressem?
Elöre is kössz!"

Lerombolsz a patkányok szintjére (Chamber of the Beggars) és elmész a szint közepére, oda, ahová minden híd vezet. Ott, a "szigeten" alul, egy pici kiugró földnyelven álldogáll egy patkány, vele kell dumálni.

lwb
ok. megcsekkolom. köszi!

Ha lejó nincs a kocsmában, akkor a jobb felsõ sarokban álldogáll a lezhant gépezete mellett. Jobb felsõ sarokban fel lehet osonni egy ösvényen és ott kell lennie.

lwb
ott a perfecti lakik (az a ribi a furcsa akcentussal), de az szarik bejelölni nekem akármit is.
állítólag elõbb beszélni kellene Leoval a kocsmában, csak épp nincs ott.

vagy esetleg szó szerint értetted a kutakodást (detect/search)?

A terület jobb alsó részén található kunyhóban kutakodj.

lwb
Nostradamus. elképzelhetõ, hogy ha már megcsináltam a titános questet (Toulouse tök üres), akkor nincs senki aki bejelölhetné a barlangját a térképen? hivatalo fórumokon azt mondják, hogy beszéljek elsõnek Leoval a kocsmában, majd a perfectivel, aki megadja a helyet. na de nálam még nincs Leo a kocsmában. elõbb meg kellene tán csinálni a kriptás küldit?
vagy kezdjem elõrõl a titános résztõl?

Nem raktam ki a pontot. Spoiler után pont.

Hyder
sztem a fostos nem világos, nem az RPG

Steam: [HUN]Feriggno

AGRESSZÍV SPOILER AZOKNAK AKIK BEFEJEZTÉK A GAMMÁT

Hát ennyi. Az Old Man lelép a genyóba miután szétütöttem az arcát. Da Vinci meg a másik muksó böfög valamit aztán vége. Ennyi. 2 perc a jutalmam a gamma végigtolásáért.

SEGÍTSÉG AZOKNAK AKIK SZÍVNAK A CHAOS SÁRKÁNNYAL

Detect traps-et aktiváld (tolj arcodba master thievery italokat) és meglátod hogy az elzárt területen (ahol vagy) a bal alsó sarokban van valami kõtömb gömböccel a fején. Azt kell csapdaként észlelned. Ha deaktiválod, nem idézõdnek szennyes assassinok. 😄

Role playing game-szerepjáték

War. War never changes.

muszáj mindig a Diablo-t utánpzni?
igaz, jó, de...
miért nem lehet végre egy jó fostos RPG?

SecMan
Hát igen, még1 diablo-s elem...

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Hehe. Akkor ne hasznald😊 Amugy mennyit sebez?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

lwb
én még csak a franciáknál dzsesszelek, de nem túl nehéz a játék. lehet jó kombót raktam össze: magas egykezes + nagyon magas fire + mérsékelt protection.

nehéz harcoknál meg jó dolog, ha az ember elõtte sok healing potionnel felszerelkezik, azokat ugyanis lepause-olva is lehet inni, akár egyszerre többet is. egy-egy déva ellen bejött már párszor... 😊

Talaltam egy olyan kardot ad +8 acid sebzest es sikeres tamadasnal 50%-ban fagyaszt 10 masodpercre.Na igy mar kezd unalmassa valni a harc.
Persze okosan kell a karaktert is generalni, szal 1 harcosnak ne legyen 10-es a charizmaja.
Amugymeg csak a game eleje a nehezebb, nekem lvl 4 utan mar nem sok gondol volt. Bar lehet kesobb ernek majd meglepik😄

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Harcossal elvileg nem nehez a dolog ha jol fejleszti az ember. 1 v 2 kezes + evasion + 1 protective magic, vagy nacromancy, mivel az 5. varazslata a 'vampire', ami 10% life leechet ad, ami eleg jo... Meg ezen belul (necromancy) van a raise undead is, ami 100%os greater skeletonnal eleg tapos.
Vagy 1 pure varazslo kari. Pl nekro + 1 though skill, talan ice a legmegfelelobb tamogatas a companionoknek.
Az ijasoknal meg a kozepefele alakul ki a durvasag, mivel csomo rohadtjo ijas perk van.

SPOILER - AKINEK MOND VALAMIT AZ HOGY "SKORPIÓK", AZ OLVASSA MÁR EL

Tökömbe...

Eljutottam az "Old Man of the Mountains of Tökömtudja Hol" fõhadiszállására. Kész. Képtelen vagyok megcsinálni. 72x megpróbáltam. Három millió assasin támad rám és képtelenség lenyomni õket. Most mi van??? Lehet, hogy ez valami védelem a gammában?

SecMan
Kipróbáltam állítani a célzáson, és a head-quick kombónál maradtam, így már nem tudnak annyit belémütni 😊 Kösz a tippet!

SecMan
Force Attack-kal lehet olyan valakit megtámadni akivel automatikusan beszélne amikor ráklikkelsz.

Zsenyka: kösz, megpróbálom.

Ez mindkettõtökre vonatkozott 😄 SecMan és tsilli

Nem árt, ha néha állítasz a célzáson (milyen testrészre ütsz és milyen pontossággal). Nagyon kemény ellenfelek arcát úgy szoktam elfenekelni, hogy "Calculated - Legs" stílusban ütöm õket. Folyton elesnek és ritkán tudnak megcsapni.

SecMan
Jó neked, én most komolyan fontolóra vettem hogy törlöm a francba az egészet. Ott tartok hogy választhatok hogy vagy a Nostradamus barlangjába megyek vagy a relic-es dungeon-be, és hogy õszintén megvalljam ebbõl kezd elegem lenni, fõleg az után hogy a barlangban nem sok esélyem van, mert egyszerûen mindig többen jönnek mint amennyivel el tudok bánni. Valami tipp?

SPOILER

Sajnos már nincs rá lehetõségem, már a közel keleten vagyok...

Ismert hiba, zeng tõle az interplay fóruma... Nothing can be done.

SecMan
Addig nem zabálják fel amíg nincs a csapatban, nekem legalábbis a közelében nem volt farkas amíg nem beszéltem vele. A térkép keleti felén keresd az erdõben. (a temetõtõl keletre, át egy kis hídon és onnan még tovább keletre és egy kicsit délre.)

SecMan
Van csapattagod? Mert az okozhat ilyet, próbáld ki hogy companion nélkül mész le.

Uberlama
nekem az volna a kérdésem , hogy tudtok-e vmi megoldást arra , hogy miért dob ki windowsba a játék ? most a csatornában vagyok és egy ajtón akarok átmenni már az also szinten a lift után és bemegyek, töltésképernyõ bejön aztán fekete kép és kidob windowsba. ha vki tud rá megoldást pls. irj ide.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Köszi, valszeg már felzabálták.

SecMan
Köszi, már tovább is jutottam!
Spoiler:A tyúk az a temetõtõl keletre van, át kell menni egy kis hídon és ott lesz kis fás részen jobbra. Remélem megtalálod. Amúgy a farkasokkal vigyázz, nehogy megegyék 😊

SPOILER

Ha megvan a tyúk, akkor a jobb alsó részen levõ varázslóbigéhez kell vinni aki egy házikóban lakik. By the way, hol találtad meg a tyúkot, mert én meg azt nem találom...

Kicsit bonyolult lett, en se nagyon ertem😊)

Asszem ez nem a necromancy-tol fugg(csak kozvetetten fugg tole) hanem a raise corpse-tol. Ha jol emlexem 40-es raise corps-nal mar great skeleton-t idez, ami 60%-os. 100%-oshoz 70-es skill kell kb. Ezutan a soul reaver jon, sztem 100-as skill kell hozza. Csak meg nem tudtam megnezni mivel vmi hohetetlenul lelassul a skill-fejlodes. Kb. 80-as nekromancy utan 1 skillpont er 1 skillt(ellentetbe az elozo 2:1 arannyal), es 130-as nekromancy felett pedig 2 skillpontert kapsz 1-et nekromancy-ra. Szal gaz... Ameddig meg biztosan megeri elmenni, az a 100%-os greater skeleton(mer rohadt eros, kb 100hp, es 12 atlag dmg)(kb 100-as nekro skillnel). Innentol ugy 3 lvl-nyire jon a soul reaver. Majd ha ott tartok leirom milyen.

hányas necrmonacy skillen lehet zombinál erõsebb undeadet idézni?

War. War never changes.

SecMan
Nem tudja valaki a választ?

Aha, koszi. Amugy Beggaroknal kezdtem el vmit, de ehez sztem semmi koze.

Soul reaver mikor jon? 100-as raise undeadnal vagy mi?