Lionheart
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War. War never changes.
Sebzés: 7-13 +4
Élõholtak ellen + 3-9 ütõsebzés ÉS 3% élõhalott pusztítás! (Egész gyakran bejön!)
Ad még a Divine Spell csoportja +1 skillt is.
Így azért kicsit jobb a Kriptában kolbászolni.
sorry
angolul lehet, hogy találtok, de én ebben sem vagyok biztos.
War. War never changes.
Valami Felgnash-nál állitolag Barcelona alatt a csatornákban, de nem találom sehol.
Melyik részen keressem?
Elöre is kössz!"
Lerombolsz a patkányok szintjére (Chamber of the Beggars) és elmész a szint közepére, oda, ahová minden híd vezet. Ott, a "szigeten" alul, egy pici kiugró földnyelven álldogáll egy patkány, vele kell dumálni.
állítólag elõbb beszélni kellene Leoval a kocsmában, csak épp nincs ott.
vagy esetleg szó szerint értetted a kutakodást (detect/search)?
vagy kezdjem elõrõl a titános résztõl?
Hát ennyi. Az Old Man lelép a genyóba miután szétütöttem az arcát. Da Vinci meg a másik muksó böfög valamit aztán vége. Ennyi. 2 perc a jutalmam a gamma végigtolásáért.
SEGÍTSÉG AZOKNAK AKIK SZÍVNAK A CHAOS SÁRKÁNNYAL
Detect traps-et aktiváld (tolj arcodba master thievery italokat) és meglátod hogy az elzárt területen (ahol vagy) a bal alsó sarokban van valami kõtömb gömböccel a fején. Azt kell csapdaként észlelned. Ha deaktiválod, nem idézõdnek szennyes assassinok. 😄
War. War never changes.
igaz, jó, de...
miért nem lehet végre egy jó fostos RPG?
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
nehéz harcoknál meg jó dolog, ha az ember elõtte sok healing potionnel felszerelkezik, azokat ugyanis lepause-olva is lehet inni, akár egyszerre többet is. egy-egy déva ellen bejött már párszor... 😊
Amugymeg csak a game eleje a nehezebb, nekem lvl 4 utan mar nem sok gondol volt. Bar lehet kesobb ernek majd meglepik😄
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Vagy 1 pure varazslo kari. Pl nekro + 1 though skill, talan ice a legmegfelelobb tamogatas a companionoknek.
Az ijasoknal meg a kozepefele alakul ki a durvasag, mivel csomo rohadtjo ijas perk van.
Tökömbe...
Eljutottam az "Old Man of the Mountains of Tökömtudja Hol" fõhadiszállására. Kész. Képtelen vagyok megcsinálni. 72x megpróbáltam. Három millió assasin támad rám és képtelenség lenyomni õket. Most mi van??? Lehet, hogy ez valami védelem a gammában?
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
Zsenyka: kösz, megpróbálom.
Sajnos már nincs rá lehetõségem, már a közel keleten vagyok...
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Spoiler:A tyúk az a temetõtõl keletre van, át kell menni egy kis hídon és ott lesz kis fás részen jobbra. Remélem megtalálod. Amúgy a farkasokkal vigyázz, nehogy megegyék 😊
Ha megvan a tyúk, akkor a jobb alsó részen levõ varázslóbigéhez kell vinni aki egy házikóban lakik. By the way, hol találtad meg a tyúkot, mert én meg azt nem találom...
War. War never changes.