Lionheart
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki tolja még a játékot? Én 2x játszottam végig (sok éve). Jó játék, de valami hiányzik belõle, blackisle eléggé összecsapta, fõleg a végét.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Padu
Nem tud valaki normális mûködõ trainert hozzá? ugyanis már vagy 40szer végigtoltam, és vmi változatossság kéne...
Padu
Itt a cimem: [email protected]
De amugy a forumra is mehet a link vagy valami :S
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
mondja valaki hogy nem isteni igazságszolgáltatás...
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Van valaki, aki az 1.1-es patch elõtt és utána is játszott ezzel? Van valami lényeges változás, kezelhetõségbeli javulás?
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
QUEST!!! : Kiskölök elveszet tesója a csatornában!!!
Ha nemhazudok és remélem hogy nem akkor lent a csatiban a lavatrolloknál az észak nyugati részen kell keresgélned egy titkos falat, és mögötte lapul a kiscsákó akit keresel!
Nem tudtok valami magyarosításról?
Van egy kis hülyegyerek, aki az elveszett tesóját keresi és azt szipogja, hogy valahol lent van a csatornában, de végigtúrtam a csatornát és nem találom a kis majmot...kérdés: Hol van az a kis kretén?
LANon nyomjuk ketten, én hostolok. lent vagyunk az "unholy oubliette"-ben, ez a csatornarendszer egy pályája.
velünk van a lovag, akit meg kellett keresni. az a probláma, hogy ha ki akarunk menni a másik pályára, nálam kidob a játék. de csak akkor, ha a lovag is jön. ha mondjuk neki, hogy maradjon, akkor nincs gond.
ez így elég gáz, mert nem tudjuk megcsinálni a küldetést.
van vmi tippetek, hogyan tudnánk megoldani a problémát?
Nem a skill ikon feletti kis pluszjelet kell nyomogatni, hanem az ikon alatt a skill szintjét jelzõ szám melletti kis + jelet. Jó ha elõtte quicksave-elsz mert visszavonni nem lehet, jól meg kell gondolni mikor mit növelsz!
JonnY
\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"
Egyfolytában regenerál, egy iszonyu nagyokat utBirkus Maximus
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Minnyá lentvan a gém!! 😄
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Hogy érted, hogy le se csukták? Hiszen Leonardo elmondja mit kell Cervantes-szel tenni.
A börtönbe egyszerüen a fõ ajtón bemész és átdumálod magad a fickón. Még Torquemada is ad egy küldit, anélkül, hogy belépnél az inkvizítorok közé.
A játék élvezetes, de zavar, hogy angliában lényegében csak hent van, ami azért zavaró, mert a karim elég gyenge harcban.
Elõre is köszi!!
- Az örült, la Bestia-t keresõ fazont kihúznom a csávából, le se csukták.
- Miután a fõinkvizítor melleti börtönblokkba sikerült zárnyitással bejutnom, bedumáltam az ottani inkvizítornak, hogy templomos lovag vagyok, ellenörizni jöttem a foglyokat, mire hozzám vágta a börtön kulcsait.
- Az uzsorást megdumáltam, hogy adjon haladékot Shakespear-nek. Nõi karakternek (talán kell a magas karizma, de a faj talán nem számít, demokin-ra is gerjed 😄) Shakespeare eljegyzési gyûrût ad (+1 karizma, +10 duma ).
Érdemes néha állítani a harcmodort ('T' betû).
Öt fajta van, heretic?, quick, normal, planned és tudjaafene. :-)
Gyenge ellenfeleket, akiket szinte mindíg eltalálsz, de sokan vannak érdemes quickkal ütni, míg az erõs elleneket akiket nehéz eltalálni érdemes planned-del aprítani. Valaki írta, hogy érdemes lábon csapkodi az ellent, hogy megfeküdjön.
A lionheart.blackisle.com-on asszem le van írva részletesen, hozzácsapva a testtájra való támadás kritikusainak infójával.
Dervis
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...