Lionheart

Oldal 1 / 12Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terensz
Up

Valaki tolja még a játékot? Én 2x játszottam végig (sok éve). Jó játék, de valami hiányzik belõle, blackisle eléggé összecsapta, fõleg a végét.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Multiba kéne nyomni.Valaki?Nem vagyok amatör, a játékot addig vittem amedig barcelonát meg nem támadták de onnan nehéz lett és abbahagytam 😞.Lényeg multiba kellene😊
nah. rég voltam itt. Rajtam kívül volt már olyan aki kicsomagolta a data.dat fájlt? egész érdekes dolgokat találtam ott 😊 állítólg vannak cheatek is csak nemtudom hogy lehet használni õket. meg a zenéket is ki lehet másolni ^^
Én Lan-ban szoktam játszani,mert ott feltámad a kari és nem kell a mentéstõl kezdeni.Ugyanaz mint a single ha (más nem játszik) csak annyi különbségel, hogy föltámad a kari a purgatoriumban és onnan ki lehet teleportalni.
Skatey26
Régen találtam egy 'the choosen one' nevû traitet a neten. most az istenért se találom ^^ plíz help ha valaki tudja hol van, vagy valakinek megvan akkor az segítsen!!!

Padu

Csá all! vki pls dobjon egy végigjátszás(magyart)linket ide az oldalra vagy az e-mail címemre:[email protected] bagyon megköszönném<#circling>
Skatey26
Hahó! Végigtoltam a gamét, már neten is csomót játszottam.
Nem tud valaki normális mûködõ trainert hozzá? ugyanis már vagy 40szer végigtoltam, és vmi változatossság kéne...

Padu

Szevasztok!Tudnatok nekem segiteni mert nem nagyon tudok a Lionheart-al jatszani mivel nem nagyon tudok angolul ezert kene nekem 1 magyarositas szoval ha tudnatok segiteni legyszi gzorsan mert rohadt jo a jatek 😄.Szoval 1 magyarositas kene 😄
Itt a cimem: [email protected]
De amugy a forumra is mehet a link vagy valami :S
Skatey26
ki játszik vele?

Padu

EmThor
minimálfelbontás, de dio clónnak yo

igen? Megjelenésekor egész jól eljátszogattam vele...király!

EmThor
no ez pedig teljes játék az új GS mellé

ne haragudj, de hülye vagy

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

bezár a black isle!
mondja valaki hogy nem isteni igazságszolgáltatás...

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

hi!lenne egy furcsa kérdésem, de ezért nem akartam új topicot nyitni.szeretném vhonnak megszerezni a spiderweb software-tõl az exile sorozatot, annak is a legutolsó darabját a blades of exilét.az olyan topikokba írok ahol kalandjátékosok vannak, hátha tud vki segíteni.az oldalukról csak demót lehet leszedni.

Valaki tudja,hogy hogyn kell Toulouse lerombolt városában az alakváltó Shapeshifting Daeva-t megölni?Mindig újraéled más szörny alakjában.

Én nemsok változást vettem észre az 1.1 után!
via_mala
Mindenhol azt írják róla, hogy elég sok technikai hibája van (magyarul szar 😉, de lehet, hogy a patch után már jobb lenne!
Van valaki, aki az 1.1-es patch elõtt és utána is játszott ezzel? Van valami lényeges változás, kezelhetõségbeli javulás?

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Na akkor elmondom néked amit a kistársak már elmondtak párszor!

QUEST!!! : Kiskölök elveszet tesója a csatornában!!!

Ha nemhazudok és remélem hogy nem akkor lent a csatiban a lavatrolloknál az észak nyugati részen kell keresgélned egy titkos falat, és mögötte lapul a kiscsákó akit keresel!
Titan
HAAAAHÓÓÓÓÓ!
Nem tudtok valami magyarosításról?
Van egy kis hülyegyerek, aki az elveszett tesóját keresi és azt szipogja, hogy valahol lent van a csatornában, de végigtúrtam a csatornát és nem találom a kis majmot...kérdés: Hol van az a kis kretén?

Ejnye srácok ne vesszen már el ez a topic!
Srácok tudok valami másik forumot a gamerol, mert ahogy látom ez nemnagyin pörög! Egyébként ha van kedve valakinek multiban végignyomni akkor dobjon meg egy emilel, a haverral most kezdtük el! igaz még nagyon kezdök vagyunk! emil: [email protected]
Titan
Szerintem jó játék csak MINDIG MEGHALOOOOK!!!haha

na már mindegy is,uninstalláltam.nem lett volna rossz a sztori, a grafika is elmegy, de az irányítás csapnivaló, évekkel ezelõtti színvonal.akkor inkább divine divinity ha van rá idõm

most telepítettem.ajánljon már vki egy jó konfigot harcos típusú karakterre,kétkezes harc,beast spirit, regeneration,tribal magic amik jónak tûnnek , de ezen kívül mit érdemes fejleszteni.nem szeretném kétszer újrakezdeni a játékot.például mennyire fotnos a charisma és a intelligence értéke,mert ennél a karinál alapban csak 3

help!

LANon nyomjuk ketten, én hostolok. lent vagyunk az "unholy oubliette"-ben, ez a csatornarendszer egy pályája.

velünk van a lovag, akit meg kellett keresni. az a probláma, hogy ha ki akarunk menni a másik pályára, nálam kidob a játék. de csak akkor, ha a lovag is jön. ha mondjuk neki, hogy maradjon, akkor nincs gond.

ez így elég gáz, mert nem tudjuk megcsinálni a küldetést.

van vmi tippetek, hogyan tudnánk megoldani a problémát?
Köszi szépen a segitséget! 😊 Igy már mindjárt másabb! 😊 jobban fekszenek a Lava Trollok is! 😊
Üdv RSmart!
Nem a skill ikon feletti kis pluszjelet kell nyomogatni, hanem az ikon alatt a skill szintjét jelzõ szám melletti kis + jelet. Jó ha elõtte quicksave-elsz mert visszavonni nem lehet, jól meg kell gondolni mikor mit növelsz!
a franc essen bele 8-as szintü vagyok, 126 skill ponttal és nemtudom elosztani öket bárhogy nyomogatok a kis plusszokra a skillek felet! segitsetek, mit csinálok szarul? 😞
Jonny87
Hi all! Valakinek nem lenne kedve végigtolni neten a gamet ? Sztem csak nagyobb feeling, mint a solo game. Ha valakit érdekel, és tud kreálni / én nem tok - megosztott net / , az dobjon meg 1 mail-lel.

JonnY

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

Nyugatra, nem keletre...

Én úgy vágtam haza az arcát, hogy óvatosan lépkedtem elõre, hogy csak õ lásson meg és amint észrevett visszarohantam. Namármost kellett még a mutatványhoz a Goblinölõ fejsze is, amit ugynaettõl a területtõl egyel keletre árul egy Bounty Hunter csapat. Megveszed/elveszed tõlük a cumót. A szeletelõeszköz csúnya módon elbánik a goblinokkal...

Birk@
Na már meg is van, köfi 😄

Birkus Maximus

Birk@
Hát valaki elmondhatná, hogy a Goblin Khan-t hogy a rákba kell kinyírni... Egyfolytában regenerál, egy iszonyu nagyokat ut

Birkus Maximus

Falabu
aj küldj egy mailt! a [email protected] és megbeszéljük...

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

raziel.
végigjátszást tud valaki hozzá?😊)

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Falabu
Juhuuuuuu!
Minnyá lentvan a gém!! 😄

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

mad mind
Ja aki akar egy PE-t az nézzen bele Galileo távcsövébe

mad mind
SPOILER
Hogy érted, hogy le se csukták? Hiszen Leonardo elmondja mit kell Cervantes-szel tenni.
A börtönbe egyszerüen a fõ ajtón bemész és átdumálod magad a fickón. Még Torquemada is ad egy küldit, anélkül, hogy belépnél az inkvizítorok közé.
A játék élvezetes, de zavar, hogy angliában lényegében csak hent van, ami azért zavaró, mert a karim elég gyenge harcban.

Falabu
KÉrlek valaki egy linket a játékhoz hogy letudjam szedni!!
Elõre is köszi!!

Szerintem nagyon fontos a játékot Fallout stílust követve szövegeléshez jól értõ karakterrel játszani. Ílyen karakterrel sikerült pl.:
- Az örült, la Bestia-t keresõ fazont kihúznom a csávából, le se csukták.
- Miután a fõinkvizítor melleti börtönblokkba sikerült zárnyitással bejutnom, bedumáltam az ottani inkvizítornak, hogy templomos lovag vagyok, ellenörizni jöttem a foglyokat, mire hozzám vágta a börtön kulcsait.
- Az uzsorást megdumáltam, hogy adjon haladékot Shakespear-nek. Nõi karakternek (talán kell a magas karizma, de a faj talán nem számít, demokin-ra is gerjed 😄) Shakespeare eljegyzési gyûrût ad (+1 karizma, +10 duma ).

Érdemes néha állítani a harcmodort ('T' betû).
Öt fajta van, heretic?, quick, normal, planned és tudjaafene. :-)
Gyenge ellenfeleket, akiket szinte mindíg eltalálsz, de sokan vannak érdemes quickkal ütni, míg az erõs elleneket akiket nehéz eltalálni érdemes planned-del aprítani. Valaki írta, hogy érdemes lábon csapkodi az ellent, hogy megfeküdjön.
A lionheart.blackisle.com-on asszem le van írva részletesen, hozzácsapva a testtájra való támadás kritikusainak infójával.

Dervis

Furcsa, mert NEM SZABADNA életben találnod. Fel kell éleszteni! Kicsi körülményes quest, de meg lehet csinálni és Long Sword +32-es ACID DAMAGE kardot ad. Elõször el kell menni a Temple District-be és beszélni Paolo-val, aki elmondja, hogy furcsa dolgok történnek a Port District-ben. Bemész a kovácshoz, akit a parti eseményekrõl faggatsz. Elmondja, hogy van egy varázsital, ami megvéd a gonsztól. Most jön a csavar. Ki kell menned a Cross Roads-ra és beszélsz a lovaggal. Kérdezd a varázsitalról. Elmeséli, hogy Õ maga nem látta még, de tudja hol lehet megvenni. A Port District-i fogadóba irányít, ahol (nem emléxem a nevére) beszélned kell a fazonnal, aki a jobb hátsó részben van a félhomályba elbújva. Menj el a fogadóba. Vegyél egy sört. Menj oda a fickóhoz (az árnyékban levõhöz) és beszélj vele. Ha van nálad sör, akkor felajánlja hogy ha megosztod vele, beszél a varázsitalról (ha nem lett volna nálad sör, nem csinál semmi különöset). Oké. Meg tudod gyõzni hogy adja oda a varázsitalt, de ha alacsony a diplomáciád, 500 aranyért megválik tõle. Szóval nálad van a varázsital. Menj el oda Fernand Desoto-hoz és beszélj neki a varázsitalról, ami feléleszti a tesóját. Elkéri tõled és elmegy a tesójához. Feléleszti és már ketten jönnek vissza (addig nem is tudsz semmit csinálni, pár másodperc). Kapsz Fernando-tól egy kardot (fent magyaráztam). Ha nem támasztod fel a tesóját, akkor nem tudod megszerezni, hiába ölöd meg a fazont, egyszerûen nincs rajta. De sajnos ez az egész egy kamu volt, fogalmam sincs hogyan találd életben. Bocsi, csak mesélõs kedvemben voltam. Azért jópofa volt nem?

Árulja már el valaki, hogy hogyan lehet Fernand Desoto tesójához idõben eljutni a Port Districtben. Amikor elõször - csak próbaképp - jártam arra, akkor minden különösebb sietség nélkül életben találtam, azóta meg egyszer sem sikerült.

52x-er mondtam el a fórumban... van a 'Hall of Beggars' annak a közepén pedig van egy "sziget" amihet minden híd vezet. Odarombolsz, és a sziget déli részén egy pici nyúlványon álldogáll a Felgnash. Az átverés az, hogy õ nem ember, hanem patkány mint a többi közelben tébláboló arc.

Hyder_work
heyyy ember, te az vagy akire gondolok?

tibor16
Köszi, -bár ez nem segített, mert a meglévõ linkek nem mûködnek. A visszaolvasást pedig már elõtte megejtettem, mielõtt beírtam volna. Mindenesetre, ha ellátogatsz a Battlefield oldalra, vszínûleg nagyobb segítséget fogsz kapni ha tudni akarsz vmit... (-nem flame! akar lenni)

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
Sziasztok, -tudnátok egy linket feltenni, megnézném milyen a játék. A segítséget elõre is köszi

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

LWB jól mondja, esetleg még annyi infó, hogy a jobb felsõ teremnek a jobb felsõ részén kell kereskedni.

lwb
csatornában a fire trollok fõnökénél a szobában van egy titkos ajtó. azt kell észrevenni. amögött van a kölök.

Oldal 1 / 12Következő →