557
A Black Isle új RPG-je
  • Dynamic
    Szerintem nem közelít annyira a terepre.A figurák kb akkorák, mint a Diabloban.A látótér viszont valóban kicsi.Ennek oka az, hogy a Hud legalább az egyharmadát eltakarja a képernyőnek.Eleinte engem is zavart.
    DE: az F2-vel teljesen ki lehet kapcsolni.Csak egy pici mana és életkijelző marad, valamit egy varázslatkijelző.
    Így már sokkal korrektebb szerintem.
  • Davidus
    Van targeted attack csak nehéz észrevenni:) Az egyik ikon átváltja az oroszlánfejet a leonardo rajzra és azon lehet megadni hogy mire támadj:) Egy csúszkán lehet állítani hogy mennyire pontosan támadja az adott testrészt.
  • Davidus
    Nekem még tetszik:) De ha a fullban is így lesz az a pár dolog ami nem tetszik akkor inkább ujra előveszem a pkenszképet:)
  • TheZsenyka
    Elfelejtették mitől volt jó a Fallout...

Játszottam a demoval másfél órát.

Én megrögzött BlackIsle rajongó vagyok, de:

- túl kicsi a látótér, túlságosan ráközelít a terepre, nem látsz rá a környezetre
    - az ikonok viszont kicsik
    - kiforratlanok az animációk
    - tulságosan arcade stílusúak a harcok (amúgy hol van a targeted attack ahol kiválaszthatom milyen testrészt támadok??? Fallout egyik fontos eleme volt.)
    - kiábrándító irányítás a mozgáscélpont kijelölésekor (ide se kattanhatsz, oda se kattanhatsz)
    - miért nincsenek perk, trait, skill illusztrációk? Őrölt nagy hiányosság.
    - mi az az idétlen selector animáció? (Négy nyíl vagy mi félgömb formációban a célpont körül.)

Sokkal de sokkal többet vártam két Baldur's Gate, két Icewind Dale, egy Planscape Torment, két Fallout és egy Fallout Tactics után.

Ha ez a játék pre alpha akkor azt mondom, talán még menthető, de most nagyon cinkesen fest a cucc.

Egy szóban összefoglalva:

GÁZ
  • Árnyvadász
    Azt hiszem én is osztom Petyus véleményét. Most volt időm jobban nekiülni a DEMO-nak és így már egyáltalán nem jött be annyira, mint az első rópke próba. DD messze jobb... Ezért maradok is annál. A DD olyan mint a Morrowind, vagy Gothic csak izometrikus nézetben. És ez elmond mindent. De ez a Lionheart inkább a hack & slash fele húz. Ettől még nem mondom, hogy rossz, de többet játszva már ez a hack & slash része is eléggé körülményes. Ami fantasztikus benne az a fejlődésrendszer. Hát ez van:)
  • Petyus_
    3 éve azt mondtam volna rá, hogy jó. :)
  • Árnyvadász
    Nem mindenkinek izlik a főttétel. Pláne ha előtte már evett is:)
  • Braveheart
    Jah a Falloutokban igen jó képek voltak :) Nemrég vittem végig a 2-t megint :) megunhatatlan :)
  • ollie
    nem mer nem jáCCottam a fallouttal ;D
  • TheZsenyka
    Ahhh... hát elképeszt hogy nincsenek képek a perkekhez... ez kiábrándító.
  • Braveheart
    Talán azért nem kaptál, mert mikor elsőre szintet lépsz akkor választhatsz egyet,az 2. szinten van, és nem elsőn... 2+3 (vagy+4 ha gifted vagy skilled perked (vagy trait?) van, nemtom melyik változtatja meg)
  • steweee
    bocs a tudatlanságért, de mi az a PERK?
  • TheZsenyka
    A vicces Black Isle-os arcokat elképzelve van valami olyasmi alap TRAIT hogy "You are a natural born killer. Everything You touch dies a nasty death immediately. People flees in terror when You are sighted." Persze Te csak idáig olvasod, a végén meg írja: "The tradeout is that You are tough as hell but You won't get any perks in the game."

Kedvenc perk-em a fallout-ból:

Slayer
    The Slayer walks the earth! In hand-to-hand combat all of your hits are upgraded to critical hits, causing destruction and mayhem.
  • Sanca
    Jah, van perk. De azt irja minden 3 lvl-en-kent van. En meg leptem 4. lvl-re es ott nem kaptam. Szal ezt nem vagom, de buztos nalam volt a gubanc.(ja es nem volt olyan a 'skilled' nevu fejspecifitas belove).
  • Davidus
    jaja és itt is így van:)
  • TheZsenyka
    Gyerekek, most nyesem a demo-t, de most megmondom hogy ha PERK rendszerű a cumó ahogy ígérték akkor az évezred büntetése lesz a gamma... Imádtam FALLOUT-ban gyűjteni a PERK-eket, gondolom Ti is.
  • Falabu #55
    Rákell húzni! Drag-and-Drop!
  • Sanca
    Aha, kosz:) Amugy eppen balkezes vagyok:G De milyen szamokrol beszlsz? Tudtommal nem lehet rajuktenni a spelleket.
  • Falabu #53
    Sanca első 2-re nemnagyon tom! De pl ha úgy játszol, hogy balkezdbe egér! JObb kezeddel pedig a számokon! Gyorsabban fogsz váltani!:)))
  • Sanca
    Nah vegigvittem a demot. Igy van par dolog megin amit nem vagok. Rajottem hogy a dmg-t a fegyvernel irja ki es minel nagyobb az adott harci skill, annal tobb lesz a + dmg. De a chance to hitet azt hol irja??
    Az attributes menupontnal van az a tablazat a kulonbozo dmg-khez rezistekhez, meg meg vmihez. A dmg tablazatot(fokent 100 minden) hogy kell ertelmezni, es a kozepso oszlop az mi?
    Sikerult-e belonotok quick slotokat? Mert eleg gaz varazsloval hogy mig varazslatot valtok az 3-4mp...
    Jo sok kerdes:) Remelem 1-2-re azert rajott vki:)
  • Davidus
    A bestial spirit hangja ua mint Sarevok-é a BG-ben:) Meg az öreg tata hangja is ismerős valahonnan.
  • Falabu #50
    Bazze! Akkor nemleszek itthon!
  • Sanca
    Meg le sem lehetet tesztelni rendesen mire erdemes gyurni:(
  • Sanca
    Huhh, az eleg gaz.
  • Sanca
    Ja, jatekmegjelenes: Lionheart: Legacy of the Crusader: Augusztus 12
  • Davidus
    Megtalálom Barcelonát erre vége a demonak:)
  • Falabu #45
    A manával kapcsolatben azt mondanán, hogy sok mana spitit hever a földön ami elég sok manát ad!
    BraveHeart: Csak arra lehet menni mert demo:(!

• ollie
    köszi!
  • Sanca
    LionheartDemo.zip
  • Sanca
    Azt tom, de nagyon lassan regeneralodik az. Es ellentetben az elet-regeneralassal a mana-regeneralast nem lehet novelni. En siman nekroval probaltam(str 1, ag 2, endu 3) es igy szinte lehetetlen volt, mer 200mana ugy eltunk hogy csak neztem(mp-nkent 3mana megy el 1 szar idezett lenyre)
  • ollie
    aha, köszi, bár rosszul írtam, mert nem a cím kell, hanem a file-név (pl: linheart_demo_install.exe vagy ilyemsi).
  • Sanca
    http://www.hardwired.hu/dl.hw?id=1585&dl=1
  • Sanca
    En azt ugy vettem ki hogy ha a hp-d 20%-aig megy le(keves lett az eleted) kapsz +resisteket es +ac-t. Bar lehet hogy az en angoltudasom a hianyosabb.
  • Sanca
    Aha kosz. Mondjuk erre rajottem:) De lvlup-ponkent hogy megy ez. Akkor is az endu szamit? Es ha igen milyen aranyban?
    :)
  • Braveheart
    A mana töltődik magától. Én egy harcos-nekromantával nyomtam végig a demot... ja és ahol van az a katona, aki ad pár felaatot, ott ugye nem lehet elmenni balra meg jobbra a következő mapra csak lefelé az élőholtakhoz?
  • ollie
    Bruce Willis bonusképesség nincs? ;D
  • Davidus
    Ja és (asszem)3 szintenként lehet választani bónusz képességeket. Ezek közül a die hard 20%-al megnöveli a hp mennyiséget.
  • Sanca
    Hat igy konkretan nem volt barbar. Csak ugy fejlesztettem:) Az a lenyeg hogy rohadtkonnyu harcossal menni elejen.
  • Davidus
    A hp az endurance-töl függ. A manás kérdésre nem tudom a választ:)
  • Sanca
    2 kerdes. A hp mi alapjan novekszik? Meg lehet vhogy novelni a manat a kek spiritbogyokon kivul?