Lionheart

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
EH😊

V9ykn8_TZL0

www.hardwired.hu Nem akarok menõzni itt, de engem is komoly sokhatásként ért: 7MB/sec-el tudok innen bentrõl letölteni... Upsz kicsit durva nem? Eddig "csak" 500kbyte-700kbyte volt az átlag, de elõzõ héten fejlesztettek a hálózaton. Hát ez lett az eredménye. Eszméletlen. Tegnap példáúl a HL2 videót, ami 180MB 40sec alatt kaptam le. Mi lesz itt? 😊
ollie
honnan szedted le?

Mondjuk én valami ilyet várnék el tõle. Kár, hogy most dolgoznom kell, de amint lesz egy kis idõm egybõl ráhangolódok a DEMO-ra.
ollie
szvsz jobb lesz mint a DD

Gyertek a Colosseum 1.0 szobába! Higyjétek el mégéri! Köszönöm...

Lionheart-ot leszedtem, mindjárt kis is próbálom, aztán véleménynyilvánítás jön, ahogy kell😊 Most Divine Divinity-vel nyomulok, szóval nagyon kiváncsi vagyok milyen behatással bír ez a DEMO. Mert a DD nagyon magasra tette a lécet eddig. Bizony.
Az elején mindig nehezebb varázslóval szinte az összes játékban, de késõbb már a közeledbe se tudnak érni... pl. Gothic2: a játék elsõ felében mindne ellenfél elõl futok, késõbb pedig 1 varázslattal vagy élõhalott sereget idézek vagy több tucat ellenfelet ölök meg 2-3 mp alatt...

War. War never changes.

Davidus
A BG-ben tök ua volt a harcrendszer mint a planescape-ben😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Kicsit féltem hogy elkúrják ezt a gémet de nagyon nem volt igazam. A történetrõl semmi nem derül ki szal már csak azért kell szorítani hogy az jó legyen😊 A grafika nagyon hangulatos. Jó kis darkos feelingje van. A rendszer a fallouté csak kapott pár kiegészítést szal ezzel lehet a legkevesebb gond. Annyi bibi van hogy csak real time-ban megy a bunyó... Legalábbis én nem vettem észre hogy át lehet állítani. Mondjuk a demoban csak a grafikát meg a hangot lehet állítani az optionsban szal még bármi lehet. A váz adott úgyhogy már csak egy frankó sztori kell rá és meglesz az év rpg-je.

V9ykn8_TZL0

SecMan
Hát nekem ez a "harcrendszer" nagyon nem jön be, mondjuk nem vagyok BG fan, csak Planescape meg Fallout fan 😊

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Davidus
http://hardwired.hu/forum/forum.hw?t=7714&hir=6507

V9ykn8_TZL0

DarkHorSe
adj linket.. lusta vagyok rákeresni

Swedish people are albino monkeys

Davidus
Bazz nem is tudtam hogy a földön játszódik a game. Mikor megszólalt a tata hogy leave now to Barcelona! majdnem elcsöppentem😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Fallout/Planescape/BG fanok készüljetek mert büntet a game😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Ma nem alszoooookkk me kigyütt a demóóóóó!!

V9ykn8_TZL0

lwb
augusztusban kijön. szóval akkora várható warezben is.

Nem értem, már 16-án goldra ment, páncélszekrényben õrzik vagy mi?

Remélem jó lesz. Mert ha nem! 😊
Davidus
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!GOLD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

V9ykn8_TZL0

Davidus
Király grfaika(annak aki csípi a 2d-t)+ a Fallout király rendszere. Ebbõl csak jo sülhet ki😊Bár az új hírek szerint csak augusztusban jön de legalább akkor már nem kell nyitni uj topicot😊

V9ykn8_TZL0