netKar Pro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igen demoval is lehet menni online.
a demoban nem lehet addon pályákat használni.
az esõt nem tudom.
Online lehet demóval játszani?
Érdemes megvenni a játékot?Vannak online magyarok?Sokkal többet nyújt,mint a demó?Most az Abart-ot próbálgatom.(forma nem az én világom)
Ezt meg az iRacing-et nézegettem,de azt kicsit sokallom.Bár kipróbáltam még egy régebbi tölthetõ verziót,hát igen bejön,gondolom az új már jobb is,csak sajna a pénz is számít.
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
most a legújabb a beta b ?
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Én magamnak úgy magyarázom hogy egyenlõre az akkori felfüggesztéssel, fékkel és diagonál gumikkal futtatom az autót...így nagyjából oké.
De az ziher hogy egy akkori autót képtelenség a mai stílusban vezetni..mármint gyorsan, másként volt a fékmelegítés, fékelosztás, a karburálás, a diffi...és leginkább a felfüggesztés, egy hajó a mostani versenyautókhoz képest...és persze az akkori gumik is tizedét bírták mind tapadásban, mind hõtartásban...stb.
Az anyagok rengeteget változtak...üzemanyag, fékbetétek, gumiabroncsok, csapágyak...szimeringek...rengeteg minden.
..és mi hiába akarunk 'hagyományos/régi' stílusban gyorsan vezetni, sztem nem igazán megy.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ezzel együtt - továbbra is hangsúlyozom - nem rossz szórakozás, de amikor egy szim verseny úgy van meghirdetve, hogy "drifteljünk már egy jót ezekkel az izomszörnyekkel" akkor kicsit érdemes elgondolkodni. Pointer javaslata a nyerõ - támogatom. <#taps>#taps>
" basszátok meg, nekem van egy Daytona Shelby-m, gyertek hétvégén és próbáljátok ki, ha nem hiszitek" 😄
Bocs, az offért.
Nem állítom, hogy nem élvezem a dolgot és simán rá lehet érezni a határokra (pláne ha még picit bütyköl is ezt-azt az ember az autón), de biztos vagyok benne, hogy ez a takonyautó effektussal átestünk a ló másik oldalára. Abban teljesen igazad van, hogy nem hajtja túl a srác az autót, de próbálj csak meg (még ilyen relatív alacsony) sebességnél is ilyen stabilan kanyarodni ezzel az autóval... kizárt dolog, hogy az ilyen simán menne a szimulátorban. A GT Legends ugyan ez a szitu (persze más kategória). A közelmúltban volt szerencsém végignézni egy-két Vintage autóversenyt - a belsõ kamerákra kihegyezve a dolgot - de fele annyit nem küzdenek az autókkal (ellenkormánnyal, sodródással, csúszással) mint ami a szimekben "szokás". Ezért írtam a kérdést.
Szóval, (még mindig) nem hiszem, hogy az az igazi ami alapból takony - vagy, hogy az "A" szim ott kezdõdik... azzal együtt, hogy tényleg le a kalappal a progi elõtt és minden percét élvezem.
Lehet rossz a sebességérzet amit kapsz, illetve hozzászoktál valami gyors formula géphez, és ahhoz hasonlítod.
A videón se volt valami nagy kapkodás a géppel, tojáshéjon nyomta a srác a gázt a kanyarkijáraton.
Próbáld meg holnap újra nyugodtabban 😊
http://www.youtube.com/watch?v=od-bwNQlIBA&feature=related
A válszt megköszönném.
Valaki segítsen, miért van az, hogy rendszeresen kidob a játék, és utána percekig nem enged újra csatlakozni.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Nem tervezitek egy FTarget kupa elindítását/szervezését? És amit még észrevettem, hogy a nkworld-ön nincs ott Nurburgring (szerintem az egyik legjobb pálya).Tervezitek késõbb több pálya futtatását a szervereiteken?
500servers meg gaming solution foglalkozik netkarral, a clan.hu meg elvileg bármit indít kérésre.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Ti tudtok magyar netkarpro hostingról?
Illetve, ha lenne, bérelnétek szervert? Akit érdekel dobjon rám egy pm-et!!
url-t és satöbbit nem írok ide, mert nem reklámozni, csak igényt felmérni szeretnék 😊
Új vagyok a fórumon és új a nKPro világában. Eddig csak a demoval játszottam. Egy nagy kérésem lenne felétek, remélem valaki tud nekem segíteni. Nekem sajnos nincs meg a GTR2 és GT Legends játék így Monza, Brno és Magny Cours nem elérhetõ. Van Race07-em és GTR Evom eredetibe de azzal sz*rt se érek. Szóval ha valaki megszánna engem és elküldené vagy feltöltené a kicsomagolt verziót azt nagyon megköszönném. Tudom hogy ez illegális, de nem tudná meg senki 😊
Köszönöm szépen.
Hogy álltok a saját game-el?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ez az egyik dolog amiért a netkarral nem játszik a kutya sem...
Lenne egy olyan problémám, hogy megvettem még 2009.09.-ben a játékot ment is meg minden.
Kicsit hanyagoltam, aztán gondoltam ujra rakom, sikerült, beirom a nevem és (ami volt license) nem fogadja el (nklic nevü fájlban ami volt paycode, lincese szám)
Mostani verzio nkpro beta 3.
Tudja esetleg valaki hogy mit kurtam el?
Elöre is köszönöm a válaszokat.
lenne egy kérésem
valakinek meg van még ez? maragoni driving simulator ? ha igen lenne olyan szíves és fel töltené valahova?? mivel a régi link (alexes írta még ha jól emlékszem, a dátum pedig: 2009.nov 25) mert nagyon kéne, hogy ki poráblhassam a pályát illetve az autót és ha tetszik akkor meg is venném
Valaki újracsomagolná nekem Oschersleben-t és Brno-t?
Köszönöm...