netKar Pro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebbõl meg is tudnál élni...
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Most faragtam gyerekeknek bicskával , kár hogy nem volt több idõ rá :

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Igaziból elég jól vezetek, de itt már vagy 3 váltót nyírtam ki 😊)))
egyébként mennyire bírja ez a váltó , most ilyen két újjal váltok mintha üvegbõl lenne, mennyire esik ez szanaszét ha kicsit vadulok vele ? 😊))
azt szeretném megtudni,hol lehet kikapcsolni az automata kuplungot, úgy kipróbálnám már végre a G27 h váltóval, de nem jövök rá ...
Minimalis kulonbsegek lehetnek, de ha vegsebessegben csak 5%-ot szamit, akkor mar meg is van a 10-15 km/h 😉
Szeretném megkérdezni,hogy F1600-al verseny közben ugyanolyan sebesség-áttétel mellett,ugyanolyan kigyorsítással a kanyarból lehet-e 10-15 km/h-nyi különbség,ha X autó 16 liter,Y autó 8 liter üzemanyaggal indul? Érdeklõdtem a riválisnál és a benzines dolgoggal jött...
Mert nálam mindegy mennyi van a gépben 4 l,8 l,16 l ugyanannyit megy,de látva az ellenfelet folyamatosan gyorsul mögöttem szélárnyékban majd kielõz.Fordítótt helyzetben szélárnyékban állandóan ellóg.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Komoly fejtörést okoz ez a játék.Próbáltam már lfs-t,régebbi verziós iRacinget,GPL és eddig ennél érzem azt,hogy KELL a teljes verzió.Tökéletes lenne,ha a játék regisztrálná a kanyar levágásokat és lehetne szavazattal bannolni.
Csak ugye jön az Rf2 is :/
Teljes verzióban van admin a szervereken?
Vásárlás elõtt állok, és az lenne a kérdésem, hogy online versenyeken vannak bõven ellenfelek vagy csak néhány ember lézeng a szervereken?
és a sima vintage-hez képest van tapadása is
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
viszont a menü megváltozott, az autó/pálya választó képernyõ elég gáznak tûnik, baromira kivannak nagyítva a kocsik/pályák
Ki tárgyal kivel és mirõl?
Köszönöm.
Esetleg tud valaki segíteni?
Mert utánna néztem és egy VISA vagy Master Card kártyát igényleni 4500ft.
Így nekem már nem érné meg a dolog mert a kártya többe kerül mint maga a játék.
Én néztem rosszat vagy tényleg ilyen sokba kerül egy ilyen bankkártya?
Nem tud valaki valami olcsóbb megoldást? 😊
Mindenképpe kell hozzá PayPal számla?
Köszönöm elõre is. 😄