4108
| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
santibi #3827 Pálya kidolgozást illetően ez az etalon.
http://www.youtube.com/watch?v=3gKchUUiDs0 -
santibi #3826 Jo jo de azért a tökéletestől messze van. -
kingx #3825 Egy pelda mennyire elethu a netkar es milyen jol sikerult az imolai palya. A videobol tokeletesen latszik!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_HQiKYOHM60
-
#3824 Osella, és a hegyi szakasz valami zseniális. Még csak kétszer értem a végére, de nagyon élvezem. -
#3823 Valahogy meg lehet csinálni, hogy különböző autóknál különböző kormánybeállítást használok? Vagyishogy a váltó lenne a lényeg. -
kingx #3822 Szerintem az abarth tok jo. Nincs baj az iranyitasaval. Sajnos kell a set ahoz is kulonben tenyleg porges a vege. -
balazsgigi #3821 Van,vagy volt Abarth demo is.Na annak az irányítása finomítva van a teljes játékban?Én azzal is megpördültem nem egyszer. -
kingx #3820 Emberek a kovetkezo futam interlaogs/Ftarget combo. A palya kimondottan jo. Nagyszeru csatak vannak kilatasban. Gyertek minel tobben!!!
http://nkprohun.atw.hu/
-
#3819 Ma este tesztfutam a GTR Masters NK szerverén, demo autó és pálya kombóval hogy minél többen legyünk.
9 kor indul a móka.
Infó :ITT -
kingx #3818 Most jelenleg 80db palya van hozza. A vilagon nincs annyi ido hogy valaki vegig jatsza az osszes palyat. -
#3817 Amugy is, ar-ertek aranyban az egyik legjobb, tuti fizika, jo vezetesielmeny, ritkan jon update, de legalabb folyamatos fejlesztes es a frissites, modolhato, rendszeresen erkezo uj palyakkal. -
kingx #3816 Szia!
Nyugodtan vedd meg a fullost. Nem fogsz csalodni. Raadasul ket magyar bajnoksag is indul rovidesen. Lesz hol tolni nonstop:D. Amugy mar most is toljuk minden este. Sajat szerveren. -
#3815 Köszönöm a választ. Az jó, ha rendes versenyek vannak, ezt hiányolom a Ferrari Virtual Academy-ből. -
#3814 Jah, ezt nem tudtam :) -
#3813 A demoban eső nincsen, de anélkül is csúszkál eléggé az F1600-as. -
#3812 Csak online lehet ellenfelekkel, vagy offline otthon, AI nélkül magadban gyakorolsz .
Rendes versenyek vannak, nem csak hotlapozás .
Demo elvileg teljes, csak egy autó és pálya használható, de egyébként semmi sincs butitva benne .... -
#3811 Sziasztok!
Nemrég megvettem a Ferrari szimulátor programját a Ferrari Virtual Academy-t. Nagyon bejön a program, mint tudjuk az alapjait a netKar Pro adja. Utána néztem a játéknak és elgondolkodtam rajta, hogy ezt is megveszem. Lenne vele kapcsolatban egy-két kérdésem.
A netKar-al csak online lehet játszani, vagy lehet futni versenyeket gépi ellenfelek ellen is?
Online játék esetén rendes versenyek vannak, tehát mindenki a pályán van, vagy a köridők döntenek, hogy ki a legjobb az aktuális pályán (mint a Ferrari Virtual Academy esetén)?
A demo letöltését követően van esély a program teljes egészében való kipróbálásához? Ezalatt azt értem, hogy ugyanazokat a lehetőségeket megkapom mint a teljes verzió esetén, beállítás lehetőségek stb... csak pl. 1 pályára és 1 autóra van lekorlátozva az elérhető tartalmak száma? -
kingx #3810 Meg annyit hozza tennek, hogy az alap setupok nagyon szarok. Mindenkepp megeri csinalni egyet a sajat vezetesi stilushoz. Vagy letolteni a menok setjeibol es azzal probalkozni. A kulonbseg oriasi kezelhetosegben es persze koridoben is. -
kingx #3809 A helyzet az hogy a legnehezebben vezetheto auto az f1600, f1800-as erosebb es 5 sebbeseges. Viszont tobb minden allithato a set-ben. Az f1600-nal nem lehet diffit allitani es igy nagyon nehez megzabolazni. F2000 mar egy mas vilag, van szarny, es 6sebbeseges. Az elozoekhez kepest egy kezes barany. Viszont gyorsan menni vele csak ugy lehet ha a szemet kitolod. A relativ gyenge, alacsony fordulatu motor miatt. Ftarget a legkonnyebben kezelheto mind kozul, es nagyon gyors. Ha en csinaltam volna a progit biztos ezt vagy a F2000-est raktam volna a demoba. Sokkal tobben vennek meg. F1600 miatt sokan az elso proba utan feladjak. -
#3808 --igazi kis szemétláda autó ! :DDD -
#3807 Van demo, F1600-at lehet benne kipróbálni. Igazi kis driftautó. -
#3806 engem lehet érdeklne ez a sim.
van kipróbálható verzió belőle? -
kingx #3805 Most hogy sikerult a szervert belonni rank szervernek, igy ha megyek egy jo kort es kilepek rogton latom a rankon. Van ott tobb adat is de csak a legjobb korrol. Sajnos. Az realtime lehet. A keszitot emailban meg kell keresni hatha hajlando segiteni. De talan sikerul Gergot felhajtani es o ha hajlando ra, akkor minden ilyen jelelgu problema egy csapasra megoldodik. -
neilszab #3804 Igen, ez egy sima text fájl. Viszont az kiolvasása, értelmezése, átkonvertálása emészthető formátumba, és a honlapon való tárolása, megjelenítése é folyamatos frissítése már nem egy két perces feladat, és amennyiben van rá egy kész, vagy félkész megoldás megoldás, az nagyon sokat segítene a feladat megvalósításában.
És köszi szépen a közbenjárást!
-
kingx #3803 Szabi ez txt fájl tulajdonkeppen ha jol tudom. De mindjart meg is nezem. Amugy a Csige igerte, hogy eleri a Gergo-t o csinalta a netkarworld programozasi reszet. Neki volt programja, hogy menetkozben kiirt mindent es a neten meg is jelent rogton. -
neilszab #3802 Jobb híján olyan is jó, ami az esemény után olvassa ki. Ilyet tudsz mondani? Ma délután végigtúrtam a netet, de nem jártam sikerrel... -
kingx #3801 Szia Dzsoni!
Gyere csatlakozz hozzank! A honlapunkon minden info megtalahato. Ts3-at izzitssal, igy eloben dumalhatsz velunk. -
#3800 Nagyon meghoztad a kedvem, rendes versenyzésre semmi időm sincsen, de ilyen rövid 5-10 perces futamokat tudnék menni néha. -
kingx #3799 Mai elmenyek hihetetlenek voltak. Ez a palya tenyleg bevaltotta a hozza fuzott remenyeimet. Eloszor a sajat szerverunkon toltunk f2000-el. Nagyon jo kis versenyket mentunk 6fo magyar volt a tobbiek kulfoldiek voltak. Nem hoztunk szegyent a magyarokra. Aztan valtottunk osella-ra. A szerver pillanatok alatt tele lett megint. Es hihetetlen futamokat toltunk. Aztan (most mar rendszeresen ez van!) megjott az egyik olasz fejleszto es invitalt mindenkit a radiator springs szerverre. Mondvan az rank szerver. Hat legyen atmentunk. Hihetelen versenyek kezdodtek. Az elso haromba itt mar nehezen fertunk bele mert itt mar olyan arcok mennek akik kenik vagjak a nkpro-t. Az egyik versenyen a szaby masodik helyen volt en harmadik es mogottem jott a rank vezeto Simon Battina. Korokon keresztul tartani tudtam. Nagyszeru elmeny volt. -
kingx #3798 Elmeletileg sajnos menet kozben nem lehet. A szerver konyvtarban jon letre egy ini fajl a verseny vegen abban benne van minden adat. -
neilszab #3797 Valaki esetleg tud olyan alkalmazásról, mellyel a netKar-ból practice, qual, vagy futam alatt kinyerhetők információk a verseny állásáról, köridőkről, körszámról, miegymásról?
Köszönöm! -
kingx #3796 Egy kis kedv csinalo!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UTm_yAwV-Fk -
kingx #3795 Tegnap este nem meglepo modon mindenki a nkpro tarsadalomban az imola 2011-es palyan csungott. Ebbol persze mi sem maradhatunk ki :mrgreen: . Eloszor kiprobaltuk vintage replica-val. A palya hihetetlen jol sikerult. Nem csak szep de nagyon jol jaszthato lett. A replica ujra bizonyitotta hogy ultra brutal. Par 5koros verseny utan mar senki nem erezte a valat. Aztan miutan 3an maradtunk Csige unszolasara atmentunk rsr szerverere. Osellaval toltuk tovabb. Hihetetlen elmeny volt. A szerver vegig szinte fullon volt. Lajos talalt egy jo set-et (amivel en az alap set-hez kepest minjart 3sec-et javitottam az idomon!) amivel vegre labdaba rughatunk a kulfoldiek ellen. Sajnos a kulfoldi nyilt szerverek minden negativ jellensege megtalahato volt a szerveren ami az ember kedvet kicsit elveszi. De meg igy is azt mondom hihetetlen jo volt.
Ma este a mi szerverunkon is ez a palya fog menni! Mindenkinek kotelelzo aki jol akar szorakozni egy remek tarsasagban!!! -
kingx #3794 Szimulátor fan barátaim!
Végre van egy kis magyar netkar közösség. 12-15 fő akik rendszeresen játszanak ezzel nagyszerű de méltatlanul elhanyagolt szimulátorral. A versenyeken általában 8 fő indul. Nagyon jó, és tiszta versenyeket megyünk. Ez egy alakuló most formálódó társaság. A célunk összehozni, összefogni a nkpro előfizetéssel rendelkező magyarokat. Olyan versenyeket szeretnénk rendezni ahol a rajtrács tele van. Mindenki kulturáltan a másikat tisztelve játszik. A nagyobb létszám azért lenne fontos mert biztosítaná a hátsórégiókban is jó csaták legyenek. Aki csatlakozik biztos lehet benne minden segítséget (program beállítások, autók setupolásához) megkap a felhőtlen szórakozáshoz. Az összes autóval típussal szeretnénk versenyeket rendezni. Egyenlőre a Ftarget autóval csinálunk versenyeket. Oka egyszerű ez gyors de könnyen kezelhető autó. Kezdésnek a legmegfelelőbb típus. A cél a játék fokozatos megismerése profi szintelérése. Később nemzetközi szinten is megálljuk a helyünket. A rendszeres komoly versenyek mellet minden este 5-10 körös fun versenyeket csinálunk a szerverünkön. Ami jelenleg nyílt, de ha elegen leszünk akkor jelszavas lesz csak magyaroknak. Akinek arra van igénye, hogy külföldi hülye gyerekek állandóan kilökjék az erre talál most is szevereket a neten. Van fórumunk ahol minden felmerülő problémát meg lehet beszélni. Van ts3 szerverünk ahol élőben tudunk kommunikálni. Igyekszünk minden játékkal kapcsolatos ötletet, és felmerülő igényt megvalósítani.
Még van egy kérésem a netkarpro tulajdonosokhoz. Szeretnénk felmérni mekkora magyar tábora van a játéknak. Valami hasonló már a netkar.hu esetében már volt. Szóval szeretném megkérni a full játékkal és a demoval aktívan játszó magyarokat írjanak a fórumunkba. http://nkprohun.atw.hu annyi elég: név, becenév, full vagy demo, kb. mióta játszol a játékkal, mióta van licenced. Ez talán segít a közőség létszámának és leendő igényeinek felméréséhez, majdani kiszolgálásához. Jó lenne ha ez a kezdeményezés nem fulladna kudarcba! Érdeklődés hiánya miatt. -
kingx #3793 A mai szabad edzes igazan jo volt! Holnap futam Ftarget/Barcelona 2010. Akinek meg van a full jatek csatlakozhat. Egyre nagyobb es jobb a tarsasag. Ma 5-en voltak 1sec-en belul. -
kingx #3792 Sziasztok! Csutortokon jelenik meg Imola 2010-es palya. A kepek es videok alapjan a legszebb palya lesz amit nkpro-ra csinaltak. A hetvegen csinalok szervert rovid tavu fun versenyekkel. Mindekit varunk akinek van kedve egy kis csapatasra! -
kingx #3791 Vasarnap este fun futam volt ftarget blacwood comboval. Annyian voltunk hogy nem tudtam a sajat szerveremre beferni. Simon Battina es hasonlo olasz arcok is toltak velunk. Ma csak magyarok Ftarget snetterton combon is jo kis edzes es par fun futam volt! -
kingx #3790 Emberek akinek meg van a full verzio jojjon jatszani! Elvezetes, taktikai csata zajlott a futamon. Aki erez kihivast a netes fun futamoknal tobbre az csatlakozon. -
kingx #3789 Ma este 22.00-kor futam monzaban Ftaget-el. Akinek meg van a full jatek jojjon jatszani!!! Nkpro.hun szervert keresetek. -
#3788 Sziasztok! NetKar a GTR-Masters.hu szerveren is! Részletek itt: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?3830