netKar Pro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos most volt elõszõr alkalmunk tesztelni azt, ha több ember van mint 15. Nem mûködött.
Könyörögtünk a magyaroknak is, hogy segítsenek, tesztelni jöjjünk össze 16+ ember csak egyszer, egy teszt erejéig, könyörögtünk a külföldieknek is, beleszartak, azután már mi is. Meg is lett az eredménye. Mondjuk minket nem zavart, mert nekünk jó volt a Kudosunk.
Mostani héttõl új Idõmérõ lesz, bárki bármikor mehet és menti az idõt, a futam elõtt meg nem lesz qual. (a bármikor azt jelenti, hogy félóránként indul egy 20 perces qual session)
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Nem elég hogy utolsó elõtti helyre lettem valahogy berakva, de még a boxkiállás is felhúzott...
Ezt a szar táblát nem lehet látni, fekete is meg kicsi is... Nem lehet a textúrát kicserélni?
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
nks.exe kompatibilitás mód vista sp 2re asszem.
De az új 1.3 Beta "B"-ben már ez megvan oldva.
letöltés
Nks.exe hibával elszáll a progi. Hiába lépek vissza, fél kör vagy két kör, és megiont kint vagyok.
Más is tapasztalt ilyet?
A bétát leszedtem egyben és fent van az 1.2 mellet... Nem frisítettem.
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Vagyis le a kalappal, nem csak hozzáfoltozott egy plusz maszkot a texturákra !
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De Kunosnal inkabb az a durva, hogy ezt mind "ingyen" csinalja. Sot, meg arat is csokkentett😄
Az iR is meg tudna csinalni, ha nagyon akarna, de nalunk nagyon komolyan oda kell figyelni a minosegre, nem lehetnek hasznalhatatlansagba fordulo bug-ok, hibak, nem patch-elhetnek naponta, hetente, tartaniuk kell a meghatarozott mennyisegu korrekt uzemorat a folyamatos elofizetesek es a bajnoksagok miatt.
Az nKP-nel a ~6 evvel ezelott kifizetett ~8000 forintomert kapok rendszeresen ezt-azt, ilyen-olyan minosegben. Nem szolhatok semmit, ha nehany napig/hetig nem ugy mukodik ahogy azt elvarnam, a "szerzodesem" a megvasarlas idejeben kapott minosegre ertendo😉 Ami azutan van, csak bonusz, es minnel tovabb hasznalom, annal olcsobb😊
Csak ismételni tudom magam: Kunos az isten.
Pedig én ezt a pocslyásdit iR-tõl vártam volna elsõként, de hát azokat úgy látszik csak a zseton érdekli.
De az Osella az bitang esõben.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Rohadt idegesítõ hogy 4 kört lehet rajta menni, utána újraindul...
Valakinek feltört Bob's track builder evo, nagyon kéne 😞
Lehet hogy valami más verziót találtam?
A többihez meg majd adunk olyan letöltõ linket amihez nem kell dvd.
A GTL cd-m nincs nálam, valakinek kölcsön adtam, és nem tudom kinek, a GTR-t meg meg sem vettem...
Valszeg csak ugy, bemondasra nem fogjak elhinni a dolgot😉
Más:
A Nürburgring short GP-t honnan lehet elõvarázsolni? Mert nekem van egy, de az csak a nomál verziót kínálja fel.
És Oschersleben meg Brno?
Nem lehetne kihagyni azokat a pályákat, amik nem publikusak?
Osella Sunday Cup: nkworld.net

Azért szerintem a netkarPRO-t is elég sokan megvették. oké, nem ebbõl gazdagodik meg, de azért ahhoz képest, hogy hobbi, még lehet keresett is vele egy kevéskét. (a sok ráfordított idõvel, energiával, utánanézéssel már más kérdés, hogy mennyire arányos...)
egy 2.0-ás nKPro-t szerintem mindenki megvenne (ha majd mindenben javulna), aki az elsõt megvette. itt elég hûséges és fanatikus vevõ és felhasználókörrõl van szó. még én is perkáltam érte, pedig nem mentem vele 5 körnél többet. XD
akkor egy biztos. nem tudni mi a jövõ, a pofozgatás nagyon sok idõ, lehet jobban megérné egy új engine-t elkezdeni. kár, hogy egyedül nyomja, és nincs senki aki segítene rajta.
az új honlap is elég pofás lett. nagyon jó. 😊
A 2.0-rol semmi hir, de arrol is volt valami aprosag, hogy egyelore lehetetlen, mert penz nelkul nem megy...
De az Osella ( vagy mi ...) elég ütõs kis dög lett.
Debilon: töltsd le, telepítsd fel, de mentsd le a documentumokból a személyes beállításaidat, majd másold vissza .
Persze, mindenbe bele lehetne kotni, foleg hog nem dinamikus, de szerintem, mar ez is magasan tulmutatott a lehetosegeken😛
@Alexease: tehát 1.2 unistall és tiszta 1.3 telepítés?
utsó update-t a frissítõ szedte le pl.
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Ezt az 1.3-at (es az osszes ilyen nagyobb update-et), szerintem erdemes letolteni, es ujrarakni. Az updater-t nem probaltam, valszeg nem is mukodik, mert ez meg csak beta (bar van lehetoseg bekapcsolnia bete letolteseket is).
bár én még nem töltöttem le. 😊
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type