4108
| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
#3867 Annak kockább az orra, magasabb a közepe, és négy sebességes váltó van benne, ez meg hetet ír. -
#3866 Ránézésre ez olyan nascaros platós verda. -
#3865 http://radiators-champ.com/
-
#3864 Hánykor lesz? -
kingx #3863 A kovetkezo sprint kupa futam Zolder / osellaval. Rovid de techinikas palya. -
#3862 Vintage replicát próbálnám, a menüben beállítom, hogy h-váltó legyen, illetve a setupnál, hogy a simple gear meg auto kuplung ki legyen kapcsolva. Mégis hagy kupulng nélkül váltani, és látom bal oldalt alul, hogy egy picit kinyomja. Mit rontok el? Ne váltson már ez is kuplung nélkül, legalább ne vegye be a sebességet. -
#3861 Regisztráltam, várom az aktiválást :) -
kingx #3860 Holnap kezdodik a spirnt kupa! Nagyszeru versenyek varhatoak. Oriasi otlet a szisztema ami szerint zajlik. A forumunkon minden reszlet fent van. http://nkprohun.atw.hu/
-
#3859 Az az érdekes, hogy itt meg listázódnak a futó szerverek: http://www.wagenvoort.net/rank/servers.php
Sőt, az online versenyzők is. (IP címmel együtt! aminek mondjuk nem nagyon örülök..) -
kingx #3858 Nem megy. Valami gaz van. Vagy jon frissites. Ferrari 458 jeah!
-
#3857 Nem látom a szerverlistát. Nálatok mi a helyzet? -
Nyilas Lehel #3856 az ftargetet nem szabad leszabályzásig forgatni
6700-800 környékén már el kell váltani vagy még előbb
250 fölött lehet vele menni jó áttétellel -
#3855 Csak leszabályoz a végén, és úgy nem megy gyorsabban. De egyik sebességi fokozatban se megy annyit, amennyit kéne az áttétel alapján. Furcsa. -
kingx #3854 Az elemeleti sebbeseg mindig tobb. Valoszinuleg a mechanikai surlodasokat nem szamolja. A palyan viszont igen. De ez csak tipp:D. -
#3853 Hm, formula target 234-et megy nekem egyenesben, a boxban számolt érték az áttételekből meg valami 264 alapból, és 25x az aeroból. Ez valami bug lehet? -
santibi #3852 De a köridőre valszeg van. -
Solt #3851 Akkor próbáld meg CCC-ben beállítani. A vsync nincs hatással a teljesítményre. -
#3850 Ott semmire, a játékban állítottam be, és inkább a dirverben mindent visszaraktam defaultra, mert úgyse bírja a gépem. -
Solt #3849 Mire állítod a CCC-ben? -
#3848 Próbáltam, nem csinál semmit. 30-80fps között ugrál ugyan úgy. -
Solt #3847 vsync -
#3846 Valahogy be lehet állítani, hogy 60fps legyen a max? Egyik config fájlban sem találtam ilyet, de ez valószínű jót tenne, többet meg úgyse tud a monitorom. -
#3845 Beállítottam a fékerőelosztást úgy, ahogy logikusnak tűnne, de ahogy nézem a program pont fordítva kezeli. Ez mgé nem is lenne baj, de a beállításoknál sehogy sem tudom megcserélni a két gombot, leokézom, és úgymarad, mint volt előtte. Ezzel mit tudnék kezdeni? -
Solt #3844 CCC - Gaming - 3D Application settings
Ezen belül,
Anti-Aliasing fül, mode: Override application settings és oda húzod a csúszkát amit bír a kártyád.
Alatta: Anisotropic Filtering, Use application settings elől pipa kiszed, és mehet a csúszka 16x-re.
Akinek HD58xx, HD68xx, vagy HD69xx vga-ja van, annak,
Anti-Alising mode ( alulról második fül ) mehet quality-re. Ez az SSAA, ami javít az élsimításon még pluszban, de ez nagyon eszi a vga-t. HD48xx és ennél régebbi kártyákon NE keressétek! ;)
Ha megvagytok a Apply, és lehet gyönyörködni! Más játékokhoz állítsátok vissza defaultra, és ezeket csak akkor használjátok, ha ezen opciókat a játékon belül nem lehet állítani. -
santibi #3843 ok. este leírom. -
neilszab #3842 Tibi, ezt írd le kérlek pontosan! Köszi! -
#3841 Lehúztam mindent amit tudtam, sajnos ezen a gépen ez nem fog futni esőben rendesen. Max az alap pályákon. -
santibi #3840 ami az anti analisinget szabalyozza. A superre kell tenni azt hiszem. nem vagyok most gepkozelbe csak emlekezetbol irom. sokkal szebb lett minden. foleg a kerekvetok. -
#3839 Catalyston belül hol? Találtam pár csúszkát, de nem tudom melyikre gondolsz. -
kingx #3838 Na azt meg nem probaltam. De mindjart megnezem. -
santibi #3837 valamelyik nap jottem ra. akinek ati vga van a catalystbe a legalso csuszkat huzza jobbta meg a pipakat a ket elsobol kikell venni es feltenni maxra. megszunik a farkasfogas simitas es eleg szep lesz.
-
#3836 Áh, mindent lehúztam, de Imola esőben szaggat. -
kingx #3835 Amugy a netkodjaval mar semmi gond nincs. Nem tudom mikor probaltad utoljara multiban. Az utkozes is normalis szinten van mar, kb. Lfs v. Rfactor szint. -
kingx #3834 Santibi!
Itt a topikban is bent volt mar tobbszor a link.
http://nkprohun.atw.hu/
A honalpon minden info megtalalhato. A chatben minden este ott a pass. Gyere jatszani! Nem fogsz csalodni. -
santibi #3833 en sajnalom a legjobban, h van egy ilyen jo fizikaju progi es sok egyeb mas hibabol kifolyolag verzik. -
#3832 Aki gondolom én lennék, sztem nem kell terelni az egy elég idős videó...még én is linkeltem valahova, tényleg jó...ennyi.
Nem kell a belső agyi kívánságaimat ismerned, alapból bejössz és minősítesz egy videót hogy messzire van a tökéletestől majd mint etalont linkeled az iRacers Spa-ját...sztem nem nekem kell összeadnom.
..és még mindig meg bírom állni hogy ne kezdjem zúzni az iRacers 'tökéletességét', :))))
..ez elismeréseként légyszi ne is torkoljunk vitába.
Maradjunk a NetKar témában, az tök jó...és tényleg király Imola. -
santibi #3831 persze probaltam sőt beis akartam mar többször is lépni hozzatok estenkent csak passos volt a szero.
Palyak kidolgozasara irtam nem arra, h okoskodjak stb. annak az ugro macskanak meg üzenem, h nem tudtam a belső agyi kívànsàgait ezért elnézését kérem ha bele gàzoltam a lelki vilàgàba. Vissza terve amugy jo cucc a progi es fogok is vele jatszani. nekem mint fan cucc teljesen jo. de komolyabb bajnoksagra en alkalmatlan latom egyenlőre. sokat meg nem jatszottam vele. nem tudom a közel jövőben javitottak e a netkodjàn. -
kingx #3830 Amugy probaltad mar a palyat netkarpro-val? Szinte tokeletes jatek elmenyt nyujt, es ez a lenyeg. -
kingx #3829 Szoval ez tenyleg tokeletes. Csak van egy kis bibi az egyiket lelkes amatorok csinaltak, a masikat kurva sok penzbol egy profi csapat. Az egyiket meg kapod ha tejelsz erte rendesen, a masikat letoltod es elvezed. Azert ez nem elhanyagolhato kulonbseg! -
#3828 Én a magam részéről inkább hanyagolnám az iRacers-t témát, és szívesebben nézem/olvasom a NetKar-t.