4108
| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
#1226 Demo van:) -
#1225 Ó én biztos lelőhetetlen lennék!:D
De most egyenlőre kerékpárra meg hasonlóra gyűjtök de egyszer tuti lesz egy kormányom:) -
gyepesjoint #1224 akkor asszem vissza a jó öreg GTR2-höz...mert hogy én perkálni nem fogok,az tuti -
#1223 Ha szerzel, akkor viszont nem szabad az első sikertelen fél óra után feladni. Az elején viszonylag sok időt és energiát kell beleölni, hogy ráérezz az egészre. -
#1222 A váltót azt be tudtam állítani, viszont nem minden gombot enegedi beállítani. Ami nagy kár, mert nekem mondjuk az oldalranézés a D-padon volt mindig és most meg nem lehet arra semmit se állítani. -
#1221 Kölcsönbe, havertól, hogy megpróbáld a játékot ? Mert így tényleg olyan, mintha slusszkulcs nélkül kéne kipróbálnod egy autót.
Legalább rájönnél, hogy érdekel-e egyáltalán ez a szimulátoros autókázás.
Bár én is csak fél év után jöttem rá hogy milyen jó is az, addig a kormány csak porosodott a polcon. -
#1220 Nincs sajnos:( -
#1219 Nincs kormányod ? A nélkül szinte semmi értelme a dolognak. -
#1218 Nincs valami,hogy át lehessen állítani az irányítást?:( -
#1217 Akkor valszeg ez miatt volt nekem a másikhoz volt rendelve...
Csak azért használom a profilert, mert a df gt-n rengeteg gomb van, és nem mindent lehet beállítani a kormányra csak ennek a segítségével...
Jut eszembe akinek df gt-je van az be tudja profilerben állítani a jobboldali kis kézi váltót? Meg a select start gombokat? Mert nekem azt nem lehet csak a többit.
Most toltam egy versenyt online 11-en voltunk köztük 3-4 magyar, egész jó volt főleg a rajtom :) -
#1216 Csak online, AI nincs, demo van, a full nem ingyenes. -
#1215 Mint a dinnye, meglékelik megkóstolod, és ha tetszik kifizeted az egészet :D -
gyepesjoint #1214 halihó,megtaláltam a gémet,már kapom is lefele a honlapról! ez ilyen online game,vagyis más emberek ellen versenyzik az ember? mert amúgy rohadt jónak néz ki!! gondolom full ingyenes,nem? -
#1213 Ezért kár volt :) -
#1212 Most már megvan csak hát elég nehéz iránytani A és Z-vel:D -
#1211 Ja, erdemes ranezni neha a gumira, de tankolni is erdemes, mert ezeket nem csinalja automatan:) Hiaba lepsz ki es be a programba, akkor sem:) -
#1210 Hát ha ki van kapcsolva, akkor hogy kéne neki működni?
Nálam az nks.exe-re hivatkozik a profiler és így be lehet lőni neki a 900 fokot. -
#1209 Valszeg nalam sem mukodik teljesen jol, mert alapbol ki van love (mint minden egyeb rezidens cucc:P), igy lehet hogy ezis a gond. -
#1208 Kipróbáltam, hogy kockásra fékezem a gumeszt, 2x-3x jó álló kerekekkel "lassítottam", de minden okés volt utána. Majd jól összetőrtem magam, vissza box, javítás és indul. Na akkor már balra jobbra rezgett a kormány, gumit is cserélni kell ? :D -
#1207 Érdekes, mert én meg használok hozzá egy külön profilt és megy is szépen a 900 fok netkarban, különben meg 360. -
#1206 En nem hasznalok alapbol profilt, de kiprobaltam, es egyik EXE-vel sem mukodott;) Valszeg a netKar valami mas ID-t, azonositot, modszert hasznal (jo netKar szokas szerint:DDDD), igy a profilller nem tud vele mit kezdeni:)
De megoldotta, vagyis, szerintem mar OK-s:) -
#1205 Melyik exe-re hivatkozik a profiler? Mert amikor elindítod a játékot, akkor asszem már másik exe fut, mint a "menüben". -
#1204 Elvileg mindegyik netKarPro-s formula autonak ugyanaz a kormanyszoge, igy beallithatod fixre, es akkor ugyanannyit, ugyanugy es ugyanaddig fog forogni a kormanyod mint a programban:) -
#1203 Azert, sajnos, a netKar is lightosodik, mivel keves az erdeklodo, nyitni kellett masfele is:/ Regebben csak cockpit-nezetben lehetett menni es csak kormanyt lehetett hasznalni. Most mar lehet vezetni egyeb onboard- es TV-nezetben is (bar sok ertelme nincs:D), es lehet hasznalni bill.-t, egeret, kesobb majd egyeb kontrollert is.
De szerencsere a fizikat nem pisszkaljak el konnyitett iranyba:) -
#1202 Igen, most megfordítottam, azaz a global lett 900, és lfs-be külön 320, így tökéletesen működik netkarba is meg lfs-be is :)
Ha lejebb veszem 400-ra akkor elvileg még jónak kell lennie ugye? Mert kicsit fúrcsa h nem akad meg a kormány a kezemben csak a műszerfalon :) -
#1201 De mint LFS is, pl attól még felülírhatja ezeket a beállításokat. Mivel ez egy szimulátor, itt vannak radikálisabb nézetek. Pl nem vezetheted kivülről mondjuk, mint egy arcade játékot. Itt most ebben az esetben, a kormányelfordulás esett áldozatul. Lassan jöhetne olyan is, hogy kuplung használat nélkül nem is tudsz elindulni pl. -
#1200 Én nem tom hogy hol akadtál el, elmondom én micsináltam.
Beta1 progi feltelepít, patch leszed, abban van 2 exe, amit felül kell írni. Játék indít, kér regisztrációs adatok, azokat megadom. Mentem configolni, végigkérdezett van 10 gombot, volt közte egy ignition is, beállítottam kedvemre. Megyek tesztfutamra, autó a boxban áll, én benne ülök. Nyomom a beállított ignition gombot, de nem indul be, csak forgatta. Akkor mint télen kicsit nyomvatart, fordulat megy fel, eléri ~1200 at már beindul, és 1500 körül be is áll alapjáratra. Persze ha nyomogatod közbe a gázpedállt, hamarabb felpörög a moci. -
#1199 Igy eleg nehez, mert nalad eleg sok problema lehet:(
Mar igy is egyszerusodott a program, az elejen meg tobb kapcsolot is hasznalni kellett (AIM, gyujtas, onindito stb.), most mar alapbol gyujtason van, csak BACKSPACE vagy a muszerfalon START (vagy gomb amire allitod).
Igaz, ebbol regebben gond is volt, mert az egyeb light-simhez szokott meberek fele, egyaltalan nem tudta beinditani az autokat (foleg F3-as, ahol a kormany mogott vannak a kapcsolok:DDDD). -
#1198 Így van beállítva, netkar profil alatt
-
#1197 Lehet, nálam nincs szögmérő :D
Lehet lefogja az FFB, de attól még túl lehet tekerni.
A fizika viszont nagyon bejövős!!! És a hangok is rendkívűl élőnek, és újdonságnak hatnak. Igaz még 1 kört se tudtam sehol menni :D LFS-t, iRacingot magasról alázza :S -
#1196 Valaki segítsen:S -
#1195 Érdekes, amikor még a játék menüjében vagyok, beléptem a kormány beállításaihoz, és ott 900 fokot tudtam tekerni, de amint indítom a játékot 320-nál lefogja az ffb :S -
#1194 Az F1600-os 400 fok kornyeken van, tegnap neztem;) -
#1193 Lehet az auto valóságban csak 320°-ot fordul (van nálad szögmérő? :).
Tegnap én is mentem az 1600-os al. Tekertem balra, és egy idő után már nem forgott a képernyőn a kormány tobább. Pedig a G25-öt még ment volna. Ez a gond ? -
#1192 Onnan is indítom fut is a háttérben és be van pipálva h 900on menjen a netkar alatt, a global meg 320on van és még sem engedi tovább tekerni a játékban 320-nál :S Lehet h kipróbálom fordítva h a global lesz 900 és lfs alatt 320 hátha az jó... -
#1191 De a globál options az a mindenkori állandó érték olyan játéknál, ahova nem határoztál meg külön semmit, vagy el sem indítod a profilert.
Van ott egy másik fülben game specifi options is, ami szürke, amíg be nem pipálod, hogy külön beállítási értékeket használjon. Csa olyankor futnia kell a háttérben a profilernek, de lehet még a profilerből is kell indítani a játékot.
-
#1190 Már korábban próbáltam úgy ahogy mondtad, de hiába állítom be az egyik játéknál a speciálisan abban a menüben, nem akarja azokkal a beállításokkal indítani, hanem a főbeállításokkal teszi mindezt (global options) -
#1189 Ezt tettem fel, mivel patch könyvtárba akarja telepíteni magát, azt hittem korábbira kell felrakni. De így hogy önállónak tettem fel, már jó lett :D -
#1188 Képeslapból vannak fák?
Szerintem hangulatos... mintha terepasztalon mennél -
#1187 En meg nem talalkoztam ezzel a patch-csel, honnan szedted?!:)
Inkabb torold az egesz Laguna konyvtarat, es tedd fel ezt: LPR - Laguna Seca 1.2