netKar Pro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Nem tom...Nekem minden fullon , full szûrésekkel minimum 70 FPS.....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Istencsászár
összetákolt engine, nekem ilyet pl nem csinál de a box és kanyar drasztikus fps csökkenés ugyan ugy megvan....

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

K.András

Nektek nincsen néha ilyen fehér vibrálás meg nem szokott igy kifehéredni az ut?FPS-röl nem is beszélve, GTL-t 1280x1024-ben játszom átlag 60 fps-el ez meg ugy zabálja az eröforrást mint az állat föleg a pitben, aztán a pályán néha felszalad még 120-ra is bizonyos kanyarokban meg akkorát esik, nem értem!

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Tomo15
Na igy már mükszik, thx!
JuanG
pedig az RSC-n írták hogy úgy mûxik 😞(

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

atyka
a 6. fokozatot nem tudom allitani...illetve allitani tudom, de nem valtozik semmi. akkor sem, ha "kint" csinalom a car setup-ban 😞

Alexease
Lehet vagni a replay-t, nincs sok lehetoseg. Toltsd be, utana huzd az egeret a kepernyo bal felso sarkaba, es ott megjelennek a menuk😉 A kivalasztott resz kezdetet es veget lehet megadni es elmenteni. DE egy betoltessel, csak EGY vagast lehet csinalni, mert - elvileg - felulirja az elozot. Ha tobb resz kell belole, akkor mindig ki kell lepni es atnevezni az EDIT kezdetu elmenett visszajatszast.

Remelem, lesz majd kesobb legalabb egy TimeLine, hogy lehessen latni hol is tart a dolog (mint a netKar-ban)😊
Alexease
Ha Te inditasz szervert? Ha igen, akkor amikor csatlakozol sajat magadhoz, akkor NE a netKar network-hoz CONNECT-alj, hanem ADD hozza a lokalis IP-det (127.0.0.1) es ahoz csatlakozz, MAX(LAN) sebesseggel.
Tomo15
Hello! még mindig nem tudni, hogy mitöl lehet az, hogy nem látom a kocsikat?😞 Ilyenkor még a pingemet se mutatja...Csak a chat segitségével tudok kapcsoatot tartani a bentlévökkel.
atyka
Jo dolog, de finomitasra szorulna, mivel nehez megszokni, hogy a fejed mozditod, de a "latomezod" nem mozdul...szoval engem farasztott, sot egy ido utan zavart. Akkor lenne jo, ha pl VR-sisakkal hasznalnad, mert akkor nem kell a fejmozgassal ellentetes iranyba mozditani a szemed. Szoval fura, de jopofa dolog, egyszer biztos lesz belole valami, ugyanakkor szvsz monitor hasznalata eseten komoly szimezesre igy nem alkalmas.

b-type
😊))))
1:27 már meglett, bár éppenhogy, köszi.
Azért kell, mert új játéknál..fõleg ahol vannak sötét foltok a setup-ban, sokszor nem tudom hogy miért javultam..és most pl. lehet hogy buktam a váltóállítással, de szinteztem vmi mással..
szal thxa 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

atyka
1.27.147 mentem tegnap, de ossz fel orat mentem eddig azzal a kocsival, raadasul a setupolas nalam kimerult annyiban, hogy levettem a benzint 5 literre 😄

Lui76
Letörtem a korlátot...
Most talán jó lesz

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Lui76
máshonnan is lelehet tölteni ? mert megszakadt..

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Ch_Slater
minden benne van és licensz kell. most 1 autót/1pályát lehet használni licensz nélkül, de elvileg single player-ben elérhetõ lesz minden hamarosan

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Lui76
ezt az 1.0-t kezdtem most letölteni... akkorez most demo ha jól értem,
vagy minden benne van csak licenct kell venni hogy mindent használhass?

Istencsászár
Közel 300 mb, telepítve kb 610.

b-type
Alex, a replay-t nem lehet megvágni?

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Lui76
fizetõs vagy hogy van?

Lui76
Ez mekkora játék (Mb) ?
nem írja a letöltésnél...

Ez tök jó, kösz! <#eljen>
JuanG
este kapok TrackIR-t Ingytõl, remélem be tudom üzemelni, kiváncsi vagyok 😊))

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

b-type
Aviano full GP-n mit menetek az Ftarget-tel?
én karcolgatom az 1:28-at, de kiváncsi lennék hogy mi számít idõnek ezen a pályán ezzel az autóval, sokat segítene setup-ban...mert vazz van pár dolog amivel nem vagyok teljesen képben 😊))) nem gondoltam volna, de mégis <#idiota>
Egyébként királyos, és egyre inkább az, de az apró f@szságoktól néha kiborulok 😊)
elfelejtem javítani az autóm elsõ szárnyát, és ráállítok, erre az egész program meghülyül, és sehová semmi nem reagál, úgy kell kilõni. <#idiota>
ha a pályán vagyok akkor bitang jó. <#eljen>
mindenhol máshol bitang fésületlen, még megnézem a telemetriáját..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JuanG
jaja

JuanG
nekem ha kiszállok a kocsiból (F11) akkor nem tudok fraps-al felvenni ?!!!

atyka
Gyalog...<#nevetes1> ...azert eleg hulyen nez ki, amikor a replay-ben kiszallsz es uresen elszaguld a kocsi 😊

lac coo
Itt is lehet kamerát mozgatni ? Azt hogyan ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Nem igy kell kijonni a pitbol! <#ejnye1><#zavart1>

netKarPro_F1800_Start (WMV, 1,2Mbyte)

atyka
Igen, ez a bajom...hianyoznak az "egyeb" hangok. Olyan, mintha a kipufogo dobban ulnek. Jo a hang, csak keves...

Kaszi46
valaki onlány most?

*Posse*T.W.D*

Alexease
Mondtam, hogy jo az a hang <#idiota><#zavart1>
Egy nagyon nagy kriteriuma van, hogy viszonylag gyorsan tudjon futni az engine. Mivel minden "motor utemre" tartozik egy hang, igy azt 8000-es fordulaton mar eleg sokszor le kell jatszani😊) Igazabol, ez csak a puritan "kipufogo hangot" adja ki, mintha kozvetlenul a blokbol jonne😉))) Ilyen hangot a kasztnira szerelt kameras felveteleknel lehet hallani😊))

A masik ami miatt nekem tetszik, hogy mivel minden utemhez, fordulathoz tartozik egy hang, igy nagyon jol hallani mindent ami a motorban tortenik. A szokasos megoldasoknal, fix fordulatokon felvett mintaknak a hangmagassagat valtoztatjak.

Az igazi az lenne, ha lehetne keverni a kettot. Lenne egy hangmintas megoldas a meghajtas es belso hangokhoz, es megmaradna ez, ami a kipufogobol kijovo motorhangot szimulalna.

Ha ezt a jelenlegi hangot hozzakepzeljuk mondjuk az rF hangjaihoz, de ugy mintha a cockpitbe kivulrol hallatszana be, akkor szerintem nagyon jo osszhatast erhetnenk el.
atyka
csak nem birtam ki, kiprobaltam en is az 1.8-ast Avion-ban...es tudjatok mit? Nekem az a szortyogos, repedtfazek hang is kezd tetszeni...ha eleg hangos, meg jo is <#idiota>

Alexease
Gondolom, majd valtozik annyit a helyzet, hogy a szerver ellenorizni fogja a nevet es a PayCode-ot, amibol csak egy lehet😊
JuanG
<#eljen>...korrekt 😊

Ch_Slater
én még nem értem el 😄
csak azt az egy replay-t amit Alex linkelt be. de ugy nem az igazi

Istencsászár
Mind1 már elérhetõ<#vigyor3>

Ch_Slater
hoppá. szingliben elérhetõ lesz minden azoknak is akik nem vették meg. csak multiban nem.
szerintem jó ötlet, mivel igy tényleg ki lehet tapasztalni a játékot és ha tetszik akkor a multihoz ugyis megveszi a nép...

Alexease
<#idiota>
Tomo15
Ja jó volt😊 Csak kár, hogy 8 alkalomból 3x siekrült belépnem, és 1 alkalommal láttam a kocsikat😄
Alexease
Ja, sorry😞
Lehet hogy a visszajatszas memoria csordul tul, nem tudom. Levettem nullara, talan majd jo lesz.
atyka
akkor ezert volt megint lost? 😄 ...na mindegy, koszi Alex, jo volt!

Alexease
Szivesen😊
De meg mindig fagy ez a genyo😞 Celbaeresnel, edzes vegen tulcsordul valami, es kivag😞

Az 1800 tenyleg jo😛 Eddig csak az 1600-ossal mentem. Avion is allat!
JuanG
nálam is jó volt 😊...amúgy kössze, avionban az 1800-at nagyon élveztem 😊))

Alexease
Nalam azonnal betolti😊 De most meg nem tudtam belepni sajat magamhoz😉
atyka
ja, vegre meglattalak, bar agyverzest kapok attol, hogy harom perc, mire betolt egy szerver-listat...beleptem, orvendeztem, connection lost ...<#violent>

Alexease
Megy folyamatosan, csak neha lefagyok😊)

Amugy voltunk bent 4-5-en es a pingekkel nem volt baj (60ms). Nalam mint szerver szaggatott a hang, de noveltem a Latecy-t es ugy nez ki jo lett😉
atyka
nem latom a szervert...

Szeretném megkérdezni hány kByte a tekerhetõ replay mondjuk 35 körre?