netKar Pro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nektek nincsen néha ilyen fehér vibrálás meg nem szokott igy kifehéredni az ut?FPS-röl nem is beszélve, GTL-t 1280x1024-ben játszom átlag 60 fps-el ez meg ugy zabálja az eröforrást mint az állat föleg a pitben, aztán a pályán néha felszalad még 120-ra is bizonyos kanyarokban meg akkorát esik, nem értem!
http://druglord.buzz.hu/ ;)
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Remelem, lesz majd kesobb legalabb egy TimeLine, hogy lehessen latni hol is tart a dolog (mint a netKar-ban)😊
1:27 már meglett, bár éppenhogy, köszi.
Azért kell, mert új játéknál..fõleg ahol vannak sötét foltok a setup-ban, sokszor nem tudom hogy miért javultam..és most pl. lehet hogy buktam a váltóállítással, de szinteztem vmi mással..
szal thxa 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Most talán jó lesz
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
vagy minden benne van csak licenct kell venni hogy mindent használhass?
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
nem írja a letöltésnél...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
én karcolgatom az 1:28-at, de kiváncsi lennék hogy mi számít idõnek ezen a pályán ezzel az autóval, sokat segítene setup-ban...mert vazz van pár dolog amivel nem vagyok teljesen képben 😊))) nem gondoltam volna, de mégis <#idiota>#idiota>
Egyébként királyos, és egyre inkább az, de az apró f@szságoktól néha kiborulok 😊)
elfelejtem javítani az autóm elsõ szárnyát, és ráállítok, erre az egész program meghülyül, és sehová semmi nem reagál, úgy kell kilõni. <#idiota>#idiota>
ha a pályán vagyok akkor bitang jó. <#eljen>#eljen>
mindenhol máshol bitang fésületlen, még megnézem a telemetriáját..
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
netKarPro_F1800_Start (WMV, 1,2Mbyte)
Egy nagyon nagy kriteriuma van, hogy viszonylag gyorsan tudjon futni az engine. Mivel minden "motor utemre" tartozik egy hang, igy azt 8000-es fordulaton mar eleg sokszor le kell jatszani😊) Igazabol, ez csak a puritan "kipufogo hangot" adja ki, mintha kozvetlenul a blokbol jonne😉))) Ilyen hangot a kasztnira szerelt kameras felveteleknel lehet hallani😊))
A masik ami miatt nekem tetszik, hogy mivel minden utemhez, fordulathoz tartozik egy hang, igy nagyon jol hallani mindent ami a motorban tortenik. A szokasos megoldasoknal, fix fordulatokon felvett mintaknak a hangmagassagat valtoztatjak.
Az igazi az lenne, ha lehetne keverni a kettot. Lenne egy hangmintas megoldas a meghajtas es belso hangokhoz, es megmaradna ez, ami a kipufogobol kijovo motorhangot szimulalna.
Ha ezt a jelenlegi hangot hozzakepzeljuk mondjuk az rF hangjaihoz, de ugy mintha a cockpitbe kivulrol hallatszana be, akkor szerintem nagyon jo osszhatast erhetnenk el.
csak azt az egy replay-t amit Alex linkelt be. de ugy nem az igazi
szerintem jó ötlet, mivel igy tényleg ki lehet tapasztalni a játékot és ha tetszik akkor a multihoz ugyis megveszi a nép...
Lehet hogy a visszajatszas memoria csordul tul, nem tudom. Levettem nullara, talan majd jo lesz.
De meg mindig fagy ez a genyo😞 Celbaeresnel, edzes vegen tulcsordul valami, es kivag😞
Az 1800 tenyleg jo😛 Eddig csak az 1600-ossal mentem. Avion is allat!
Amugy voltunk bent 4-5-en es a pingekkel nem volt baj (60ms). Nalam mint szerver szaggatott a hang, de noveltem a Latecy-t es ugy nez ki jo lett😉