netKar Pro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Leo67
Nem látom a szerverlistát. Nálatok mi a helyzet?

Groundhog GPL WEEKLY – League Racing News Page F1 1955 / 1965 / 1966 / 1967 / 1968 / 1969 · F2 1967 · GT 1967 · CanAm 1966 / 1971 http://freeleo.hu/weekly/

az ftargetet nem szabad leszabályzásig forgatni
6700-800 környékén már el kell váltani vagy még elõbb
250 fölött lehet vele menni jó áttétellel
bardocz
Csak leszabályoz a végén, és úgy nem megy gyorsabban. De egyik sebességi fokozatban se megy annyit, amennyit kéne az áttétel alapján. Furcsa.
Az elemeleti sebbeseg mindig tobb. Valoszinuleg a mechanikai surlodasokat nem szamolja. A palyan viszont igen. De ez csak tipp😄.
bardocz
Hm, formula target 234-et megy nekem egyenesben, a boxban számolt érték az áttételekbõl meg valami 264 alapból, és 25x az aeroból. Ez valami bug lehet?
De a köridõre valszeg van.<#guluszem1>

Akkor próbáld meg CCC-ben beállítani. A vsync nincs hatással a teljesítményre.

www.smart-bus.hu

bardocz
Ott semmire, a játékban állítottam be, és inkább a dirverben mindent visszaraktam defaultra, mert úgyse bírja a gépem.
Mire állítod a CCC-ben?

www.smart-bus.hu

bardocz
Próbáltam, nem csinál semmit. 30-80fps között ugrál ugyan úgy.
vsync

www.smart-bus.hu

bardocz
Valahogy be lehet állítani, hogy 60fps legyen a max? Egyik config fájlban sem találtam ilyet, de ez valószínû jót tenne, többet meg úgyse tud a monitorom.
bardocz
Beállítottam a fékerõelosztást úgy, ahogy logikusnak tûnne, de ahogy nézem a program pont fordítva kezeli. Ez mgé nem is lenne baj, de a beállításoknál sehogy sem tudom megcserélni a két gombot, leokézom, és úgymarad, mint volt elõtte. Ezzel mit tudnék kezdeni?
CCC - Gaming - 3D Application settings

Ezen belül,

Anti-Aliasing fül, mode: Override application settings és oda húzod a csúszkát amit bír a kártyád.

Alatta: Anisotropic Filtering, Use application settings elõl pipa kiszed, és mehet a csúszka 16x-re.

Akinek HD58xx, HD68xx, vagy HD69xx vga-ja van, annak,

Anti-Alising mode ( alulról második fül ) mehet quality-re. Ez az SSAA, ami javít az élsimításon még pluszban, de ez nagyon eszi a vga-t. HD48xx és ennél régebbi kártyákon NE keressétek! 😉

Ha megvagytok a Apply, és lehet gyönyörködni! Más játékokhoz állítsátok vissza defaultra, és ezeket csak akkor használjátok, ha ezen opciókat a játékon belül nem lehet állítani.

www.smart-bus.hu

ok. este leírom.

Tibi, ezt írd le kérlek pontosan! Köszi!

bardocz
Lehúztam mindent amit tudtam, sajnos ezen a gépen ez nem fog futni esõben rendesen. Max az alap pályákon.
ami az anti analisinget szabalyozza. A superre kell tenni azt hiszem. nem vagyok most gepkozelbe csak emlekezetbol irom. sokkal szebb lett minden. foleg a kerekvetok.

bardocz
Catalyston belül hol? Találtam pár csúszkát, de nem tudom melyikre gondolsz.
Na azt meg nem probaltam. De mindjart megnezem.
valamelyik nap jottem ra. akinek ati vga van a catalystbe a legalso csuszkat huzza jobbta meg a pipakat a ket elsobol kikell venni es feltenni maxra. megszunik a farkasfogas simitas es eleg szep lesz.

bardocz
Áh, mindent lehúztam, de Imola esõben szaggat.
Amugy a netkodjaval mar semmi gond nincs. Nem tudom mikor probaltad utoljara multiban. Az utkozes is normalis szinten van mar, kb. Lfs v. Rfactor szint.
Santibi!

Itt a topikban is bent volt mar tobbszor a link.
http://nkprohun.atw.hu/
A honalpon minden info megtalalhato. A chatben minden este ott a pass. Gyere jatszani! Nem fogsz csalodni.
en sajnalom a legjobban, h van egy ilyen jo fizikaju progi es sok egyeb mas hibabol kifolyolag verzik.

b-type
Aki gondolom én lennék, sztem nem kell terelni az egy elég idõs videó...még én is linkeltem valahova, tényleg jó...ennyi.
Nem kell a belsõ agyi kívánságaimat ismerned, alapból bejössz és minõsítesz egy videót hogy messzire van a tökéletestõl majd mint etalont linkeled az iRacers Spa-ját...sztem nem nekem kell összeadnom.
..és még mindig meg bírom állni hogy ne kezdjem zúzni az iRacers 'tökéletességét', 😊)))
..ez elismeréseként légyszi ne is torkoljunk vitába.
Maradjunk a NetKar témában, az tök jó...és tényleg király Imola. <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

persze probaltam sõt beis akartam mar többször is lépni hozzatok estenkent csak passos volt a szero.
Palyak kidolgozasara irtam nem arra, h okoskodjak stb. annak az ugro macskanak meg üzenem, h nem tudtam a belsõ agyi kívànsàgait ezért elnézését kérem ha bele gàzoltam a lelki vilàgàba. Vissza terve amugy jo cucc a progi es fogok is vele jatszani. nekem mint fan cucc teljesen jo. de komolyabb bajnoksagra en alkalmatlan latom egyenlõre. sokat meg nem jatszottam vele. nem tudom a közel jövõben javitottak e a netkodjàn.

Amugy probaltad mar a palyat netkarpro-val? Szinte tokeletes jatek elmenyt nyujt, es ez a lenyeg.
Szoval ez tenyleg tokeletes. Csak van egy kis bibi az egyiket lelkes amatorok csinaltak, a masikat kurva sok penzbol egy profi csapat. Az egyiket meg kapod ha tejelsz erte rendesen, a masikat letoltod es elvezed. Azert ez nem elhanyagolhato kulonbseg!
b-type
Én a magam részérõl inkább hanyagolnám az iRacers-t témát, és szívesebben nézem/olvasom a NetKar-t.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Pálya kidolgozást illetõen ez az etalon.

http://www.youtube.com/watch?v=3gKchUUiDs0

Jo jo de azért a tökéletestõl messze van.

Egy pelda mennyire elethu a netkar es milyen jol sikerult az imolai palya. A videobol tokeletesen latszik!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_HQiKYOHM60
bardocz
Osella, és a hegyi szakasz valami zseniális. Még csak kétszer értem a végére, de nagyon élvezem.
bardocz
Valahogy meg lehet csinálni, hogy különbözõ autóknál különbözõ kormánybeállítást használok? Vagyishogy a váltó lenne a lényeg.
Szerintem az abarth tok jo. Nincs baj az iranyitasaval. Sajnos kell a set ahoz is kulonben tenyleg porges a vege.
Van,vagy volt Abarth demo is.Na annak az irányítása finomítva van a teljes játékban?Én azzal is megpördültem nem egyszer.
Emberek a kovetkezo futam interlaogs/Ftarget combo. A palya kimondottan jo. Nagyszeru csatak vannak kilatasban. Gyertek minel tobben!!!
http://nkprohun.atw.hu/
LaszloLedzenyi
Ma este tesztfutam a GTR Masters NK szerverén, demo autó és pálya kombóval hogy minél többen legyünk.
9 kor indul a móka.

Infó :ITT

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Most jelenleg 80db palya van hozza. A vilagon nincs annyi ido hogy valaki vegig jatsza az osszes palyat.
Alexease
Amugy is, ar-ertek aranyban az egyik legjobb, tuti fizika, jo vezetesielmeny, ritkan jon update, de legalabb folyamatos fejlesztes es a frissites, modolhato, rendszeresen erkezo uj palyakkal.
Szia!

Nyugodtan vedd meg a fullost. Nem fogsz csalodni. Raadasul ket magyar bajnoksag is indul rovidesen. Lesz hol tolni nonstop😄. Amugy mar most is toljuk minden este. Sajat szerveren.
GX25
Köszönöm a választ. Az jó, ha rendes versenyek vannak, ezt hiányolom a Ferrari Virtual Academy-bõl.

lac coo
Jah, ezt nem tudtam 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bardocz
A demoban esõ nincsen, de anélkül is csúszkál eléggé az F1600-as.
lac coo
Csak online lehet ellenfelekkel, vagy offline otthon, AI nélkül magadban gyakorolsz .
Rendes versenyek vannak, nem csak hotlapozás .
Demo elvileg teljes, csak egy autó és pálya használható, de egyébként semmi sincs butitva benne ....

GX25
Sziasztok!

Nemrég megvettem a Ferrari szimulátor programját a Ferrari Virtual Academy-t. Nagyon bejön a program, mint tudjuk az alapjait a netKar Pro adja. Utána néztem a játéknak és elgondolkodtam rajta, hogy ezt is megveszem. Lenne vele kapcsolatban egy-két kérdésem.

A netKar-al csak online lehet játszani, vagy lehet futni versenyeket gépi ellenfelek ellen is?
Online játék esetén rendes versenyek vannak, tehát mindenki a pályán van, vagy a köridõk döntenek, hogy ki a legjobb az aktuális pályán (mint a Ferrari Virtual Academy esetén)?
A demo letöltését követõen van esély a program teljes egészében való kipróbálásához? Ezalatt azt értem, hogy ugyanazokat a lehetõségeket megkapom mint a teljes verzió esetén, beállítás lehetõségek stb... csak pl. 1 pályára és 1 autóra van lekorlátozva az elérhetõ tartalmak száma?

Meg annyit hozza tennek, hogy az alap setupok nagyon szarok. Mindenkepp megeri csinalni egyet a sajat vezetesi stilushoz. Vagy letolteni a menok setjeibol es azzal probalkozni. A kulonbseg oriasi kezelhetosegben es persze koridoben is.
A helyzet az hogy a legnehezebben vezetheto auto az f1600, f1800-as erosebb es 5 sebbeseges. Viszont tobb minden allithato a set-ben. Az f1600-nal nem lehet diffit allitani es igy nagyon nehez megzabolazni. F2000 mar egy mas vilag, van szarny, es 6sebbeseges. Az elozoekhez kepest egy kezes barany. Viszont gyorsan menni vele csak ugy lehet ha a szemet kitolod. A relativ gyenge, alacsony fordulatu motor miatt. Ftarget a legkonnyebben kezelheto mind kozul, es nagyon gyors. Ha en csinaltam volna a progit biztos ezt vagy a F2000-est raktam volna a demoba. Sokkal tobben vennek meg. F1600 miatt sokan az elso proba utan feladjak.
lac coo
--igazi kis szemétláda autó ! 😄DD