netKar Pro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Srácok!

Feltettem a játékot, erre azt írja ki, hogy már csak 1 aktiválásom van hátra... mi van, ha elfogy?

www.smart-bus.hu

Alexease
Elvileg be kell hogy logoljon, vagyis elofordulhat, hogy nem indul el net nelkul😉
bardocz
Komolyan nem mûködik a játék net nélkül? Próbáltam ma elindítani, amikor elment a net, hogy körözgessek,de semmit sem reagált.
csige791
nyitottam, max töröltetjük 😄 De elrontottam a hosszabb címet. Lehet azt valahogy javítani?

AC fórum

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Alexease
Teny hogy Kunos kicsit szetszort, de az is igaz, hogy ez csak penteken lesz publikus😊 Legalabbis akkor tervezte bejelenteni😊

Vannak nagyfelbontasu kepek, csak nem tudom, be merjem tenni a topicba?!😊
Esetleg kellene nyitni egy Assetto Corsa topic-ot😊
csige791
mondjuk kunos "minõséget" igazolja, hogy wordpress oldal és még kint van az alap default hír, de az oldal már elérhetõ.

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!

<#nevetes1>

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

csige791
Ha ez így igaz akkor nem is kérdés melyik next gen szim lesz a legjobb...

Alexease
Bejelntes meg nem volt, ez "csak ugy" talaltam😊))

AssettoCorsa

multkor még 7 sebességes volt
Alexease
Modkent jon, nem hivatalos. De meg erosen WIP, meg a cockpit sincs kesz teljesen😊
Leo67
Ez egy update-ben érkezik, vagy "csak" egy addon/mod?

Groundhog GPL WEEKLY – League Racing News Page F1 1955 / 1965 / 1966 / 1967 / 1968 / 1969 · F2 1967 · GT 1967 · CanAm 1966 / 1971 http://freeleo.hu/weekly/

Alexease
Alexease
Ja, ott meg eleg nagy a kaosz😄D Igazabol, sok a lehetoseg, csak nem tudtak kitalalni, hogyan kene ezeket ertelmesen elhelyezni😄
jó, én az online felületre értettem ami borzalmas. 😄
Alexease
Nincs is benne menu, csak valami fapados, egyszeru😊
Alexease
Majd kiderul, mi lesz a "kunos" projectbol. Meg jo is kisulhet belole, ha osszejottek a promo dolgai. Azert a Ferrari VA nem rossz (tudom, se AI, se online), de volt lehetosege lezeres palyakra, ami mar eleg biztato. Es most mar, elvileg/allitolag, nem kizarolag egyszemelyes a "csapat"...

De mivel tokeleteset, mindenben megfelelot ugy sem kapunk, igy ez is kell majd a tobb koze😄
nekem a lassú, csili és szaggató menü elvette a kedvem. úgy hogy azt jegeltem. 😄
Alexease
Most tesztelgetem az AutoClubRevolution-t (BETA)<#zavart1>
Grafikaban eleg toppos, megy rendesen, konzol-style, vagyis ezen reszevel nincs gond. belsonezet meg nincs, de mivel a korabbi programjaikan van, igy valszeg ebben is lesz. A rendszer a most divatos sok auto, sok palya, versenyek, karrier, liszensz szintek, auto/palya nyeremeny/vasarlas (kreditert), full-os online felulet stb.

Fizikaval nincs nagy gond, csak a szokasos kormanyzas konzolos😄DD De visszaveve 450-fokra, felhuzva az FFB-t, talan meg hasznalhato is😄 Kis szodaval😛
jah rohadjon meg. meg ott van még a kartsim. fizikája kérdéses, de a grafika meg effektek, meg promo képek alapján odabaszós lehet...

no mindegy, ez egyeseknek már fél fizetés összesen XD

szerencse, hogy azért nem minden évben jönnek ki új részekkel, de valóban, 2012 lehet az eddigi legerõsebb év szerintem a szimulátorok megjelenését illetõen.
mondjuk egyedül semmire nem megy. nem lesz meg a körítés a csomo minõségi pálya... szóval bár kíváncsi vagyok, de hiába lesz fizikában még ütõsebb, meg esetleg dinamikus idõjárásban, sajnos ez kevés már nekem. kell a tartalom. és tudom netkarhoz is van ez meg az, de nincs háttér, nem ugyanaz a szint, nem official, nincsenek online ranglisták meg ilyenek... persze lehet ebbe is belekóstol majd...
Alexease
Ja, jovore lesz minden: rF2, CARS, GTR3, "Kunos"😊
Most mar akkor 4-et kell venni, nem harmat (tegnap beszeltunk rola)😄DDD
csige791
Hát ha KUNOS tényleg csinál valamit akkor brutal évünk lesz jövõre. Bár ha az eddigieket veszük alapul akkor fizikában minimum kunos lesz az alap. Bár ha a c.a.r.s. fizikáját tényleg az az rbr-es ember csinálja akkor akár még szoros is lehet a történet.

Bár az olyan cégek akik pénzt is akarnak keresni a cumójukkal nem igen csinálnak hc szimet.

csige791
"sometime ago Marco Massarutto posted on facebook this picture writing "at work" ...maybe...maybe...maybe...the two things are related "

ez a kép hogy jön ide? 😄
Alexease
Talan..., de leht hogy kamu kep.

Alexease
23-an valami uj bejelentes lesz 2012-re😛

http://www.kunos-simulazioni.com/main/
Alexease
Meg nem probaltam, de ugy tudom, ahhoz hogy mukodjon, le kell szedni a rank programot, az alatt inditani, es az tolt fel idoket.
A nKP-nek nincs hivatalos rank szervere.
csak azokon a szervereken melyeken mûködik a rank
bardocz
Ez úgy mûködik, hogy valamelyik szerveren megyek egy idõt, és automatikusan berakja ide? Mert akkor azért nincsenek normális idõk trenton.
http://www.wagenvoort.net/rank/
bardocz
Ez milyen idõ?
bardocz
Valahol tudok találni wr idõket a pályákhoz? Amit találtam, ott trento-n 3 percet verek az elsõ idõre. Az nem hinném, hogy wr 😄
várom már nagyon!
Alexease
Nem lattam megjelenesi idot, de szerintem Karacsonyra (vagy elotte valamikor).
mikor jön ki?
Alexease
lac coo
Az , az ...!<#eljen>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bardocz
Én egy jó SuperGT-s autót várok már, eddig nincsen semmilyen játékban se sajna.
csige791
Ha már csinálnak valamit lehetne valami wtcc vagy dtm-es verda.

csige791
barkasz? 😄

bardocz
Annak kockább az orra, magasabb a közepe, és négy sebességes váltó van benne, ez meg hetet ír.
csige791
Ránézésre ez olyan nascaros platós verda.

Alexease
bardocz
Hánykor lesz?
A kovetkezo sprint kupa futam Zolder / osellaval. Rovid de techinikas palya.
bardocz
Vintage replicát próbálnám, a menüben beállítom, hogy h-váltó legyen, illetve a setupnál, hogy a simple gear meg auto kuplung ki legyen kapcsolva. Mégis hagy kupulng nélkül váltani, és látom bal oldalt alul, hogy egy picit kinyomja. Mit rontok el? Ne váltson már ez is kuplung nélkül, legalább ne vegye be a sebességet.
Leo67
Regisztráltam, várom az aktiválást 😊

Groundhog GPL WEEKLY – League Racing News Page F1 1955 / 1965 / 1966 / 1967 / 1968 / 1969 · F2 1967 · GT 1967 · CanAm 1966 / 1971 http://freeleo.hu/weekly/

Holnap kezdodik a spirnt kupa! Nagyszeru versenyek varhatoak. Oriasi otlet a szisztema ami szerint zajlik. A forumunkon minden reszlet fent van. http://nkprohun.atw.hu/
Leo67
Az az érdekes, hogy itt meg listázódnak a futó szerverek: http://www.wagenvoort.net/rank/servers.php

Sõt, az online versenyzõk is. (IP címmel együtt! aminek mondjuk nem nagyon örülök..)

Nem megy. Valami gaz van. Vagy jon frissites. Ferrari 458 jeah!