netKar Pro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert ha csak a kettõt rakom fel akkor nem mûxik.
Ahogy nézegettem 50fok körül volt nekem, és sztem valahol akörül is lehet a normális hõmérséklet, mert elvileg ezeket használják esõben is, azaz univerzális gumik ezek.
Semmit nem tudok a gumikrol, gondolom, 100 fok kornyeke lehet😉 De mivel gyari Avon gumik vannak rajta, majd korbenezek a gyarto oldalan😉
Mennyi az optimális kerékhõmérséklet?
De igazabol, a felsobol (Best Lap, RPM, Battery, Speed) csak a Best Lap erdekes, az maradhat ott. A fordulat, akksi es a sebesseg felesleges.
Az alsobol (Best Lap, Last Lap, Split) akkor a Best Lap kiesik, igy kettobol lehet valssztani😉
Vki segítsen pls.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A netKar palyak osszesen 1.2GByte. Se savszelesseg, se tarhely. Nem hinnem, hogy egyszerre ~60 palyan akarsz autozni😉 Szerintem, ami eppen kell, azt az egyet azert le lehet vadaszni. Ha nagyon nem talalod, szolj.
Az mind1 hányan játszák, ha mi jól elvagyunk vele 😄
(Amugy weboldalukon minden fent van😛)
Azt tudom, hogy ott fenn lehet látni a helyezéseket, de az mindig csak a kör végén frissül. Bár több mint a semmi. Meg ez a boxból lógatott tábla is jó ötlet, csak mondjuk kár, hogy az elõzõ kör adatait adja meg, nem az aktuálisat.
Ebben a verzioban most nem, de amugy programozhato a kijelzo is (egyelore INI-filelal).
Az idoket a kormanyon talalhato AIM-on:
- jobboldali kapcsoloval: Best Lap, RPM, Battery, Speed
- baloldali kapcsolo: Best Lap, Last Lap, Split
Lehet hogy csak 4 auto van benne es mind formula, de kiautozva oket, nagyon kulonboznek. (*Errol lesz meg egy post😛)
Raadasul jon az Abarth es jon majd a "hegyi auto"😊
Palyabol egyelore 13 van, ami nKP minoseg es publikus (gyari+addon). De jon meg 1 gyari (15 nyomvonallal), jon majd a ~30 kilometeres hegyi palya, es egyelore nem publikus verzioban letezik mar BradsHatch, Monza, Zandvoort, Adelaide, Donington stb.
Igaz, hogy nagyon kevesen hasznaljak, de:
- egyedul is elvezetes autozni vele😛PP
- keves szerver van, de ha van valami, akkor valszeg normalis futamokat lehet menni, nincs LFS/ISI public kaosz
- ha itt is oszze jon 5-6 ember, azert lehet tolni neha
Egyreszt van a FullMod, amiben minden garazs ido (gumi szereles, felfuggesztes allitas, tankolas stb.) ugyan annyi ideig tart, mint az igazi. Vagyis, egy laza felfuggesztes allitasra, lehet hogy 2-3 orat kell varni, amire ki tud menni az ember a garazsbol😊 Ha osszetori az autot, bukta😄DDDDD
A szerver beallitas hasonlo.
Meg lehet (elvileg) csinalni, hogy penteken delelott inditjak a szervert, es vasarnap delutanig, valos idoben fut, ilyen session beallitasokkal (ex has, nem tudom az F1 idobeosztasat😛):
- Prac wait: 0 ora, prac race: 1 ora
- Prac wait: 2 ora, prac race: 1 ora
- Prac wait: 4 ora, prac race: 1 ora
- Qual wait: 20 ora, qual race: 1 ora, minlaps: 1, maxlaps: 10
- Prac wait: 20 ora, prac race: 1 ora
- Race wait: 2 ora, race race: 2 ora, min/maxlaps: 20
Hétvégén .
És persze próbálja minél több ember megvenni-most igazán megéri 5000 Ft-ért...-mert vannak még nagyon jó autók benne, gyorsabb pályákra !
Csak mashogy kell hozza allni, mert itt konnyen serul az auto (logikus😛), le lehet daralni a gumikat, ossze lehet koszolni, nem eri meg azonnal kockaztatni, mint mas progiban. Foleg hosszabb versenyeknel (20-30 kor).
elég szívatós a pálya, lehet menni több kanyarban teljesen más nyomvonalon, attól függõen hogyan akarod megközelíteni a következõ kanyart .
De nagyon nem lehet vadulni mert könnyen megsántul a kerék 😊))
Én az elején megfogtam kicsit a betont célegyenesben, gyõztem tekerni egész versenyen 😊)))
PORT=9500
BANDWIDTH=300
MODE=2
MAXCLIENTS=8
ACCEPTVERSION=110
NAME=HUN test
TRACK=newbury
CONFIGURATION=2006 Layout
CAR=Formula1600;
PASSWORD=
ADMIN=XXXXX
REGISTER=1
MULTIPORT=0
LOOP=1
WINNERBALLAST=0
FRONTTIRE=
REARTIRE=
FULLMODE=0
SESSIONS=2
NAME=QUALIFY
TYPE=1
ESCMODE=0
MINLAPS=0
MAXLAPS=0
RACELAPS=3
VALIDPERC=100
SESTIME=10
WAITTIME=0
ACCEPTNEW=1
NAME=RACE
TYPE=2
ESCMODE=0
MINLAPS=0
MAXLAPS=0
RACELAPS=10
VALIDPERC=100
SESTIME=20
WAITTIME=60
ACCEPTNEW=1
ENTRIES=0
USEFORGRID=0
- vagy a kozponti szervernek, amit most piszkaltak, koze van hozza, es hulyen, keson jelez vissza
- vagy netKar Special logika😊
Elvileg egy iditasi fazis ugy nez ki, hogy:
- qual pre (visszaszamol)
- qual x korrel, de osszesen x ideig
- race pre (visszaszamol)
- race x korrel, de osszesen x ideig
Ha leptetem (next ses) akkor a kovetkezo pre-ig lep es visszaszamol. Ha ott nyomok start ses-t, akkor kevesebb lesz a visszaszamolas, de meg szamol, es utana indit.
A restar lehet, hogy nem az egesz futomot inditja ujra, hanem csak az eppen futo sessiont (ami lehet a visszaszamolas is)😊))
Persze, nem biztos, de az tuti, hogy ilyet epeszu ember nem talal ki😄DD Latszik, hogy Japanban elo zenesz volt a ficko😄DDD
PORT=9500
BANDWIDTH=300
MODE=2
MAXCLIENTS=8
ACCEPTVERSION=110
NAME=HUN test
TRACK=newbury
CONFIGURATION=2006 Layout
CAR=Formula1600;
PASSWORD=
ADMIN=XXXXX
REGISTER=1
MULTIPORT=0
LOOP=1
WINNERBALLAST=0
FRONTTIRE=
REARTIRE=
FULLMODE=0
SESSIONS=2
NAME=QUALIFY
TYPE=2
ESCMODE=0
MINLAPS=0
MAXLAPS=0
RACELAPS=5
VALIDPERC=100
SESTIME=15
WAITTIME=30
ACCEPTNEW=1
NAME=RACE
TYPE=1
ESCMODE=0
MINLAPS=0
MAXLAPS=0
RACELAPS=5
VALIDPERC=100
SESTIME=60
WAITTIME=120
ACCEPTNEW=1
ENTRIES=0
USEFORGRID=0
De tegnap mitol ment szépen ????