netKar Pro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Mégsem leszek itthon ma délután, úgyhogy MA este 21-kor indítom a versenyt( feltéve ha leszünk páran ...), 25 kör egy kötelezõ kiállással .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Nekem 5 jó .

ma 4-5 körül?
lac coo
Hát..én leginkább valami korábbi idõpontra gondoltam, de felõlem akár ma is mehetnénk, holnap lehet aludni szóval akár éjjel is 😊))

Alexease
En jonnek.
pointer4
Holnap nyolcra érek haza a melóból, fél kilenckor akár gurulhatunk is. De keress nekem párt aivel bénázhatok, mert 5 körnél töbet még nem mentem ezen a mapon. 😄
lac coo
Holnap indítanék egy versenyt, normálisan 20-30 körrel, de nem tudom érdemes -e megint annyit ülnöm itt, szerintem senki nem jön 😊)))

Ha valaki mégis érez némi kedvet , akkor az írja ide, 5 emberrel már érdemes elindulni .

lac coo
Az extra dolgokat, mint a fejmozgás még értem ,azt tényleg mindenki piszkálgassa ahogy akarja,de pl a pálya-levegõ hõfok, különbözõ gumik , az alap hangok hangereje,meg amik még voltak elõzõleg az maradhatott volna benne .

Egyáltalán csak a versenyt lehet újraindítani ?

Alexease
Vegigolvasgattam a kinti bug report forumot, Kunos viszonylag sokszor volt, pedig nem szokta aktivalni magat😉
Mas is erdeklodott a beallitasi hianyossagok miatt, az elozo verziohoz kepest, de ugy nez ki, ez igy marad, mert az uj koncepcio szerint, legyen minnel egyszerubb a kezelofelulet😊 Van benne logika, de igazabol meg sem, mert az elozo sem volt bonyolult, csak elvetemult😉 Azert a hangero szabalyzo elfert volna, vagy a replay-hez az ido beallitas. Vagy pl. a szerver beallitas menu teljesne megszunt, szivtunk is vele rendesen😛 De ugyanigy hianyzik a pilota fejmozgas es nehany grafikai beallitas is.
Az irta, hogy az "advancedek" allitgassak az INI-kben😄
lac coo
A DF GT is megfogja ha a driverben kisebbre veszem, szerintem FFB-vel, maxon gyilkos erõs, szóval olyan mintha bekattanna valami, de kissebre nem akarnám venni , hisz a játéknak a 900 fok a legjobb ...

Szóval akkor nem lehet , ez ilyen 😊)))

Alexease
Nalam (G25) ha a driverben beallitom, hogy 400 fokos, akkor alapbol (Windows) erezni, hogy 400-nal akad egykicsit, valtozik az FFB, de vegig lehet tekerni. A programban allohelyzetben (amikor nincs FF😎 400-ig megy lazan (ellenallas nelkul), utana a szokasos FFB-ellentartassal (vagyis akkoris tul megy), szamolja a hatart, de tovabb lehet forgatni (persze a controller.ini-ben be kell allitani a max elfordulast, hogy linearis maradjon, LOCK=400).

Ugy emlekszem, mintha az elozo kormanynal (DFP) es talan meg ennel is az elozo driverekek egyikenel, ha kissebbre vettem az elfordulast, ott hatarozottan megakadt. Igaz, nem tudom hogy, mert ahoz valami mechanikai cuccot kellett volna allitgatnia hozza vagy bazi eros FFB-t😊 De lehet hogy a DFP-nel volt valami gomb-kombinacio (egyszerre kellett nyomni 2 gombot), es attol bekattant valami benne.
lac coo
Valahogy nem lehet meghekkelni, hogy az FFB megfogja a kormányt 400 foknál ?

JuanG
ja az f2000-es is jó cucc 😊)

ez még régi felvétel...

ami még nagyon tetszik és sztem pc-s szimek közt a legjobb az a pilótafej-kéz és az autó mozgásegyüttese Tcam-ben 😊

az újat még nem próbáltam de frissítek majd nemsokára 😛

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Spa-ban néztem, nagy tempónál azért nem sínautó, bár remekül kontrollálható, és gondolom nem ez jelenti a sínautót... Ha rontok megy mindenfelé de remekül javítható minden, ettõl élvezetes.És a hírhedt kanyar erõbõl tényleg halálfélelem 😊)))

Egyébként az 1800-sokkal jobb , csak a demosok miatt megy az 1600-os(egy darabig ...)

Alexease
Kozben valoban felesleges😊

A "kicsikhez" kepest a 2000-es es az F3-as valoban sinautonak tunik, de azokhoz mar palya kell es sebesseg😉

Az elozoben lehetett pakolni az 1600-ra slicket is, ebbol kiszedtek. Lehet, hogy amugy sem mennek ezzel slick-kel (igazabol csak ilyen gumin lattam eddig). Az 1800-on mar slick van (csak az), de az erosebb is es ott mar a diffit is lehet allitani.
lac coo
Mondjuk verseny közben én észre nem vettem, ki az istennek van ideje ezt figyelni 😊)))

Ma meghajtottam istenigazából az F2000-et, elsõre sínautónak tûnt ( fõleg a hajó F1600 után...) de ahogy az ember próbál egyre jobb idõket menni, határon már elég vigyorgós, és kezesbárány , bátran lehet tolni neki . Nagyon állat.

Mondjuk az F1600-asnak is jól jönne a slik gumi ...

Alexease
Szerintem, az elozo verzioban versenyben is realtime map volt, de ebben a verzioban kiszedte, hogy gyorsuljon valamit - gondolom.
lac coo
Nem gond, leglább más pályát is kipróbáltam.
Holnap lehet nem leszek, vidékre megyünk dolgozni, de remélem azért nem éjjelig 😛

Más ...Most vettem észre , hogy replay-ben realtime tükrözõdés van az autókon, szerintem live csak sima map ...

Alexease
En most ertem haza, koszi, de most kihagyom😉 Majd holnap.
lac coo
Ma nem lesz funrace, nem akar senki jönni ? 😛

lac coo
Holnap én leszek hátul, tököm tele van hogy egyedül bohóckodok elöl 😊)))

Alexease
<#zavart1><#vigyor3>
lac coo
Aa ma beletekertem 449 Km-ert, mára elég 😊)))
És végén már elfelejtettem melyik a jó setupom ! 😛

cselt
Hát ez ma nem ment nekem, lefáradtam ebben a WTCC futamban. Legközelebb majd vasárnap leszek, addig is jó játékot nektek 😛
lac coo
OK, megyek én is, hátha többen is kedvet kapnak ...

Alexease
En bent vagyok...
lac coo
No, így most már értem, és marha jó, hogy ki is számolja a program .

Senki nem jön ...? 😄DD

lac coo
Magyarul..ha a hátsót növelem akkor mi fog történni ? 😊))

Alexease
A ketto viszonya egymashoz hatarozza meg az auto "tekeredeset" (roll - aul ki is irja az aktualis erteket). Ezek a tengelyenkenti "oldalso mozgast" szabalyozzak, amelyek allitasaval olyan, mint ha az auto "kozeppontjat" (ahol elfordul magakorul) tudnad allitani.
Alexease
Az ABR az a rollbar😊 Te szerintem, a diffire gondolsz😊 De az meg csak a hajtott kerekeknel van.
Az ABR azt jelenti, hogy mennyire forogjon egyszerre a 2 kerék. Minél kisebb az érték, annál alulkormányozotabb lesz, de ez függ az elülsõ ABR-tõl is. Az értékek minél távolabb vannak egymástól annál alulkormányozottabb az autó és ha közel vannak az értékek akkor túlkormányozott lesz.
MA szereveren 1:09:3 sikerült elsõ gyakorláson kormánnyal 😊
lac coo
És ha mindent hagyok úgy ahogy van csak a hátsó ABR-t változtatom akkor mi történik ? Nekem az soha nem volt egyértelmû, van ahol túl van ahol alulkormányzott lesz ...

lac coo
Megy a szerver , jelszó : solyom

Aki akar menjen !

lac coo
Hát itt ennél az autónál nem igen lesz jó az 57 % 😊)))
Elég bosszúálló ez az F1600, én elközlekedtem (valahogy...) eddig 55 %-on, de életveszély 😊))

Ja és még érdemes a hátsó rugókat puhítani és a hátsó kerekekben lévõ guminyomást csökkenteni, így tuti stabil lesz.
DE én SZEMÉLY SZERINT jobban szeretem, ha kicsit "elkúszik" az autó feneke.
Minél hátrébb van a fékerõ, annál nagyobb a valószínûsége, hogy féktávnál kifog törni az autó feneke, mivel a hátsó kerekekre így nagyobb fékerõ jut és blokkol a kerék. Így viszont ha fékezel közben jobban tudsz kanyarodni, ha pedig túlságosan elöl van a fékerõ, akkor féktávon nagyon alul kormányzott lesz az autó és nem tudsz közbe kanyarodni. Én általában elõre 57-58 és lentebb veszem a fékerõt szimulátortól függetlenül,mert ez kb. mindenhol jó.
lac coo
A fék volt a gondom 😊)))
Még valamikor próbáltam hátratolni, hátha úgy jobban ívre áll és 55 %-on maradt, azért akart keresztbe állni minden kanyar elõtt 😊))

lac coo
Gondolom az ABR-re gondolsz .
Az nálam elöl nagyon puha hátul magasabb így tempós kanyarban viszonylag jól fordul nem túrja az orrát annyira .

A driver statisztikákat valami központi szerver tárolja vagy reinstalláláskor el kell menteni ?

Alexease
Nalam 65% a fek. De hirtelen fekezesnel es kanyarodasnal a merevitesek aranya is szamit - erosen😊
Alexease
Liszensz kodot vasarolsz, vagyis azt a verziot hasznalhatod, ami a hivatalos oldalral letoltheto. Jelenleg a vegleges 1.0.3 vagy a BETA 1.1.0. Vagyis a lisznesz koddal barmelyiket hasznalhatod, ha talasz regi 1.0.0-t vagy 1.0.2-ot vagy akarmit.

Erdemes vasarlas es regisztralas utan elmenteni a DRIVERS es a LICENCES konyvtarokat, mert ha ujrainstallod, uj verziot teszel fel stb., akkor eleg csak ezeket bemasolni.
lac coo
Ami a honlapon van, a legújabbat, vagyis az 1.1 betat ! 😊

Horseface
Hali! Lehet,hogy értetlen vagyok,de ha én most megveszem a progit akkor melyik verziót kapom? Köszi.

lac coo
Mit csinálhatok még a setuppal, hogy féktávon ne legyen olyan ideges a segge ?
Fékerõ pl. mennyire van állítva nálatok ?

pointer4
egy jelen
lac coo
Ki az aki megvette ?
Mert jövõ héten átrakom másik autór-pályára és akkor nem lesz már jó a demo ....

KÖSZIIII!!!! Most már jóó! 😄
Alexease
Amit jelenleg hasznalunk, es amihez az update-ek vannak, az az 1.1-es BETA verzio. Az 1.0.3-hoz nem lesz jo az update, mert mar mas az alapja.
Köszi.😊
Az 1.0.3-hoz akarnám de eddig jó volt.
1x csak kidobált mindig a játék.
Aztán letöröltem felraktam újra és már nem jó.
Alexease
Ha jol lattam, ebben az evben is a netKarPro lesz az F1-es Singapore SingTel verseny hivatalos szimulatora, ugy mint tavaly, de allitolag frissiti Kunos es a BRD is a cuccost (auto/palya/fizika).
Addig itt a tavalyihoz az eleres, valszeg itt lesz az ezevi is: http://www.singtelrace.com/ultimate_race_download.aspx
Alexease
Amugy szivesen...
Az Update2-ben ugyanaz a 2 file van, mint az Update1-ben. Vagyis mas gond lesz...
Melyik verziohoz akardod hasznalni (1.0.3 vegleges vagy az 1.1.0 BETA1)?