4108
| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
#1946 Ez a 3/3-as Beta;) Az 1.1-es verziot, 3 beta lepesben adta ki, az elsoben ujdonsagok, a masodikban az azok javitasai plusz auto/palya, ebben a harmadikban a vegleges javitasok szerepelnek. Elvileg, ha az ebbol erkezo hibakat is kijavitotta, akkor lesz vegleges. -
#1945 Egyébként ez most akkor a végleges 1.1 ? Vagy ez most 1.1 beta ? -
#1944 Ha 5 ember összejön abból már egy egész jó kis FUN DAY sülhet ki. Csak előtte válasszuk ki a pályát/autót, hogy kicsit lehessen gyakni. Nem volna jó ha túl nagyok lennének a különbségek az emberek között.
Pályának mindenképpen Aosta-t javaslom, mert az már hasonlít az iRacing minőségre. Autó nekem kb mind1. -
#1943 Egyik link alatt tényleg hibás, először én is azt szedtem le ! :)))
Próbáld a másikakról . -
#1942 honlapró - honlapról -
#1941 letöltöttem a legújabb hivatalost a gyári honlapró
flashgettel
CRC hibás lett 340MB - hibásan van fennt -
#1940 ezzen én rajta vagyok :D -
#1939 Mit szólnátok, ha rendeznénk valami fun day-t. Összejönnénk valami szerveren, aztán valami rövid futamokat tolnánk néhány órán keresztül. -
Solt #1938 Szóltam asszonynak... nem dohányzom, de most egy cigi jól jönne! :D :D -
#1937 Én még mindig sokszor forgok meg a kanyarbejáratban F1600-800 -al, pedig az új diffi elég sokat javított a kezelhetőségen.
Lehet túl későn akarok fékezni mindenáron :DDDD -
#1936 Basszus észre se' vettem... -
#1935 Ha már Alex videói közül mazsolázol, akkor miért nem kérded őtet ? :D
Amúgy nem elírás, az síma Netkar, nem a Pro :S
Solt:
Neked meg már kéne jétszanod egy kicsit, repkednek, kőröznöd, hogy lenyugodjál :D
Vagy legalább az asszonynak szólj, hogy nyugtasson meg :D -
#1934 Ez mifene? Elírás?
http://www.youtube.com/watch?v=1lk6Myw0rQU -
Solt #1933 Lehet, hogy az én jelenlegi érzékeny lelkiállapotom kivetülése volt az, hogy a smile nélküli határozott felszólító módot morcosnak véltem... ez már olyan Freudi... :D :D -
#1932 Írás rosszul közvetít érzelmeket, szóval ha nincs vigyorgó smile, akkor már morcos ? :DDD -
Solt #1931 Ok, csak olyan morcosnak tűnt... :)) -
#1930 Nem feszülök, csak mondom :) -
Solt #1929 Ne feszülj... ;) -
#1928 Letöltöd telepíted és játszol ! -
Solt #1927 Hogy itt is nézhess hátulról... :D :D
Na segíteni!!! ( nincs ideje visszaolvasni :S ) -
#1926 Cöhh. Tee? Minek ? :D -
#1925 Azert mar ez is 7-8 eves program, es meg nem halt meg;) -
Solt #1924 No akkor én is tennék egy próbát... hogyan is tudom a demot életre kelteni? :) -
#1923 No... még a végén kiderül, hogy azért többeket érdekel ez a dolog, mint egy kihaló félben lévő fórumból az elsőre látszana. Életben tud(na) ez maradni (a hó alatt megvannak az emberek) sztem ez "csak" szervezés és infrastruktúra kérdése. -
#1922 Pályakészítést miért nem engedi azt nem értem .....
Van valami track edit forum a honlapon, de semmi értelmes nincs még benne ...
Néhány tutorial, aztán ennyi, még nem néztem őket .... -
#1921 nekem is nagyon tetszik a játék
sokszor órákig játszok vele
kár, hogy az ilyesféle jó dolgok alig maradnak életben :(
-
#1920 Én pár hét alatt 5000 Km-ert tettem bele, az nálam nagyon soknak számít, IR is nagyon bejött ott két hónap alatt jött össze a kb 1000 (már nem emlékszem ..)
Nagyon jó az biztos, csak setupolni kéne megtanulni :DDDD -
#1919 Ilyenkor sajnálom igazán hogy megint elutazom. Mert ezzel a programmal lennék hajlandó ligázni újra.
..én uezt éreztem..mármint a vigyorgást meg az 5perc=5óra. :) -
#1918 Akkor most majd egyel többen használják.
Réteg(szim)játék mi? [#vigyor3 Csinálunk egy kis hírverést a dolognak és indulhat is a "bajnokság"! Egyelőre ugyan csak 2-3 emberrel, de valahol el kell kezdeni... -
#1917 En is igy vagyok vele;) Csak azert irtam, nehogy meglepetes legyen, hogy nem hasznalja "senki":) -
#1916 Nézd... kb. 5 órát köröztem egymagamban az 1600-sal a tesztpályán. Az az 5 óra nekem 5 percnek sem tűnt és az utolsó másodpercében is fülig ért a szám... gondolod, hogy ezek után kihagyom a teljes verziót?
Köszönöm a válaszokat. -
#1915 De mielott megveszed.
Gondolom tudod, hogy ez nem egy nepszeru szimulator, csak nehany szaz felhasznaloja lehet, publikus szerverek ritkan vannak, sokszor azis ures, bajnoksagrol megy csak egyrol tudok.
Auto es palya modolas nincs es valszeg nem is lesz.
De 3thParty palyak azert keszulnek, jelenleg kb. 10 addon palya lehet hozza. -
#1914 Minden verzioval mukodik, orokos liszensz;) Szerintem az 1.0.0 ota nem valtozott, legalabbis ugy emlekszem, en azota csak masolgatom a liszensz-fileokat A-bol B-be;) -
#1913 Ezt találtam a vásárlós oldalon:
"CURRENT PRICE INCLUDES 1.03 AND 1.1 (all versions)"
Ezért gondolom, hogy akkor valószínű, mindkét verzóval műxik a licensz. -
#1912 Azt nem tudom, hogy jó-e az 1.03-hoz is ...De lehet. A véglegeshez meg tuti jó . -
#1911 Értem.
Tehát az "1.1 Public Beta" megvásárlásával kapott licensz egy teljesértékű vásárlás. Jó az 1.0.3 verzióhoz és majd jó lesz a végleges 1.1-hez is?
Gondolom nem sokan vannak így mint én, hogy épp' verzióváltás közben liceszelnek, dehát ez van. -
#1910 Ez azt jelenti, hogy ha más var licenszed, akkor át kell másolgatnod, hogy ne kelljen újból aktíválnod ... -
#1909 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Letöltöttem az oldalról ezt a "Public Beta" verziót (F1600+2pálya. Nos, ha megvásárolom a licenszet, azzal nyilván feloldom a további lehetőségelet (+online versenyzés), de akkor mi a nyavaját jelent ez a modat, hogy...
To use your existing licence in netKar PRO v1.1 RC you need to copy your "drivers" and "licences" folders to
"My Documents\netKar PRO" and NOT to the new installation folder
???
Jelentjeti mindez azt, hogyaAktiválás után kapok egy v1.0.3 verziót is
(a két progi külön mappába telepedik)?
Üdv, és köszi a választ! -
#1908 Hát sok új dolog nincs benne :)))
Az új diffi viszont király lett, lehet gázzal balettozni kanyar közepén :)))) -
#1907 Húúúha, tényleg ! :DDDDD