netKar Pro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ha valaki mégis érez némi kedvet , akkor az írja ide, 5 emberrel már érdemes elindulni .
Egyáltalán csak a versenyt lehet újraindítani ?
Mas is erdeklodott a beallitasi hianyossagok miatt, az elozo verziohoz kepest, de ugy nez ki, ez igy marad, mert az uj koncepcio szerint, legyen minnel egyszerubb a kezelofelulet😊 Van benne logika, de igazabol meg sem, mert az elozo sem volt bonyolult, csak elvetemult😉 Azert a hangero szabalyzo elfert volna, vagy a replay-hez az ido beallitas. Vagy pl. a szerver beallitas menu teljesne megszunt, szivtunk is vele rendesen😛 De ugyanigy hianyzik a pilota fejmozgas es nehany grafikai beallitas is.
Az irta, hogy az "advancedek" allitgassak az INI-kben😄
Szóval akkor nem lehet , ez ilyen 😊)))
Ugy emlekszem, mintha az elozo kormanynal (DFP) es talan meg ennel is az elozo driverekek egyikenel, ha kissebbre vettem az elfordulast, ott hatarozottan megakadt. Igaz, nem tudom hogy, mert ahoz valami mechanikai cuccot kellett volna allitgatnia hozza vagy bazi eros FFB-t😊 De lehet hogy a DFP-nel volt valami gomb-kombinacio (egyszerre kellett nyomni 2 gombot), es attol bekattant valami benne.
ez még régi felvétel...
ami még nagyon tetszik és sztem pc-s szimek közt a legjobb az a pilótafej-kéz és az autó mozgásegyüttese Tcam-ben 😊
az újat még nem próbáltam de frissítek majd nemsokára 😛
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Egyébként az 1800-sokkal jobb , csak a demosok miatt megy az 1600-os(egy darabig ...)
A "kicsikhez" kepest a 2000-es es az F3-as valoban sinautonak tunik, de azokhoz mar palya kell es sebesseg😉
Az elozoben lehetett pakolni az 1600-ra slicket is, ebbol kiszedtek. Lehet, hogy amugy sem mennek ezzel slick-kel (igazabol csak ilyen gumin lattam eddig). Az 1800-on mar slick van (csak az), de az erosebb is es ott mar a diffit is lehet allitani.
Ma meghajtottam istenigazából az F2000-et, elsõre sínautónak tûnt ( fõleg a hajó F1600 után...) de ahogy az ember próbál egyre jobb idõket menni, határon már elég vigyorgós, és kezesbárány , bátran lehet tolni neki . Nagyon állat.
Mondjuk az F1600-asnak is jól jönne a slik gumi ...
Holnap lehet nem leszek, vidékre megyünk dolgozni, de remélem azért nem éjjelig 😛
Más ...Most vettem észre , hogy replay-ben realtime tükrözõdés van az autókon, szerintem live csak sima map ...
És végén már elfelejtettem melyik a jó setupom ! 😛
Senki nem jön ...? 😄DD
MA szereveren 1:09:3 sikerült elsõ gyakorláson kormánnyal 😊
Aki akar menjen !
Elég bosszúálló ez az F1600, én elközlekedtem (valahogy...) eddig 55 %-on, de életveszély 😊))
DE én SZEMÉLY SZERINT jobban szeretem, ha kicsit "elkúszik" az autó feneke.
Még valamikor próbáltam hátratolni, hátha úgy jobban ívre áll és 55 %-on maradt, azért akart keresztbe állni minden kanyar elõtt 😊))
Az nálam elöl nagyon puha hátul magasabb így tempós kanyarban viszonylag jól fordul nem túrja az orrát annyira .
A driver statisztikákat valami központi szerver tárolja vagy reinstalláláskor el kell menteni ?
Erdemes vasarlas es regisztralas utan elmenteni a DRIVERS es a LICENCES konyvtarokat, mert ha ujrainstallod, uj verziot teszel fel stb., akkor eleg csak ezeket bemasolni.
Fékerõ pl. mennyire van állítva nálatok ?
Mert jövõ héten átrakom másik autór-pályára és akkor nem lesz már jó a demo ....
Az 1.0.3-hoz akarnám de eddig jó volt.
1x csak kidobált mindig a játék.
Aztán letöröltem felraktam újra és már nem jó.
Addig itt a tavalyihoz az eleres, valszeg itt lesz az ezevi is: http://www.singtelrace.com/ultimate_race_download.aspx