netKar Pro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A következõ futam az Osella-val lesz, részletek itt
Versenynaptár:
Hungarian nKPro Masters
Aki lecsúszik, annak is van még esélye, de csak a B, vagy C szerverekre.
Illetve kikerül a versenynaptár is az oldalra.
További részletek: nK Pro Masters Bajnokság
Masters nK Pro Bajnokság Prekvalifikáció
Ne felejtsetek el nevezni, az itt leírtak szerint, annyi szervert indítunk, amennyit csak szükséges, viszont nem árt jó idõt futni a rangsorolás miatt!
1. futam: Február 1. Szerda
Új vagyok...kérdésem lenne!!A kormány kijelzõm mért nem müködik???
köszi
1. futam: február 1. (szerda)
Eddig 28 érdeklõdõnk van, él a szerver mûködik a prekvalifikáció, a legjobb köridõk szerinti rangsorban 2 szervert biztosan indítunk
További részletek itt: GTR-Masters netKar Pro Bajnokság
Bár nekem csak alap pályák vannak fent!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Isten ez a fizika ! :_DDD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nem is értem, hugom fényképezõjével nem tudok egy A4-es oldalt lefotózni úgy, hogy olvasható legyen, pedig arcomhoz tartom, hogy ne remegjen a gép, mindent megteszek, ezt meg kézben tartva ilyet csinál, célnak tökéletesen megfelel, ráadásul saját vakujával. fényképezõvel eddig csak egy világos foltot tudtam csinálni, ha vakut is használtam.
De ha van valami digitalis HD kamerad, foleg ha van HDMI bemenete, akkor az a legjobb valasztas😉))
Azzal még vállalok egy egy indulást, de OW-el csak legyaláznátok. 😄
Talán az 1600-assal még indulnék. 😊
valami a dokumentumok/netkar pro-ban nins rendben szerintem
és nézd meg a g mérõt és azz ff is maxon van és a kormányt eltekeri balra
és a gumikban 1 pillanat alatt 100ezer kilóméter belemegy és egyre csak nõl
ezt hogy lehet orvosolni?
http://kephost.hu/share-4918_4F1340D9.html
Igen,várós nagyon nKP-ból kiindulva tuti vétel! 😊
Amúgy online mindig ilyen kevesen vannak?
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
A fizika az valami félelmetes,az esõ is nagyon tetszik és hát így bõ 1 óra próbálgatás után a Vintage Replica GT már most nagy kedvenc! 😊
Csak hogy megnyugodjak jól döntöttem e.. Az ISI bármit megadna ezért a gumifizikáért még rF2 esetében is?(Ezt is úgy olvastam)
Szóval úgy érzem szép kis órák várnak rám itt a monitor elõtt! 😊
A futamok lebonyolítása a megszokott magas színvonalon fog zajlani, a pályán mindenkitõl elvárjuk a sportszerû viselkedést, lesz prekvalifikáció és 24H-ban elérhetõ szerver, a versenyekre elõzetes nevezés lesz szükséges, viszont a részvétel teljesen nyílt lesz, szívesen látunk minden érdeklõdõt!
Elsõ körben a futamok napját szeretnénk eldönteni, ezért aki szeretne indulni a versenyeken, az látogasson el
ide és szavazzon, hogy mely napok legyenek az nK futamok!
További részletekért figyeljétek ezt a topikot:
GTR-Masters: netKar Pro Bajnokság
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
De ez sem megy egerrel, hasonloan az rFactor-hoz. Sot, itt ertelme se lenne, mert nem lehet segitsegeket bekapcsolni, nincs AI, es eleve meg kormannyal sem egyszeru.
A SimBin programokat ajanlom (RACE07 es kiegeszitesei), azok mennek egerrel, rengeteg cucc van hozza, viszonylag friss, latvanyos, sok segitseget lehet bekapcsolni, van AI, eso meg ami kell.
Leírná valaki ennek a játéknak a gépigényét amin már rendesen szaggatás nélkül megy,köszi😊
Igazabol ebben a jatekban is nagyban fugg a vezetesi stilusodtol. Vannak setupok szinte minden palyara a menoktol, de nem biztos, hogy azzal te is tudod vezetni az autotot. Gyere fel a honlapunkra ott rengeteg info van fent. http://netkar.flexbit.hu Eloben is tudunk segiteni, ha feljossz a ts3 szerverunkre. Tedd fel a teamspeak3-at ha meg nincs fent. A szerver nevenel ird be www.kaposwar.hu es csatlakozz fel. Gyere be a nkpro szobaba. A jelszo: nkp ott tudunk minden kerdesben segiteni ami a jatekban esetleg elsore nem egyertelmu. A honalpon van linkek menupont azokat is erdemes megnezni.
Udv.
Boldog Uj Evet Mindenkinek!
Amúgy Boldog Új Évet Mindenkinek!
Ez nagyon egyen fuggo ki mennyire szereti. Palyankent is mas.
Trento-Bondone pálya volt az elsõ Abarth-al.
Nagyon szép,és jó élményt adott.
A device lock-ot ti mennyire állítjátok?Vagy az autóknál az ffb értékeket?
G27-em van,900fok-al használom!
A játékban az ffb-t picit visszább vettem,máshoz érdemes hozzányúlni?
www.smart-bus.hu