netKar Pro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Véget ért az elsõ futam, 25 fõ feletti indulószámmal!

A következõ futam az Osella-val lesz, részletek itt

Versenynaptár:

Hungarian nKPro Masters

Tud valaki linket kuldeni a Monza trackhez, amihez nem kell Gtr2 lemez?
Jelentkezési határidõ a futamra ma este 21:00 óra!!

Aki lecsúszik, annak is van még esélye, de csak a B, vagy C szerverekre.
Illetve kikerül a versenynaptár is az oldalra.

További részletek: nK Pro Masters Bajnokság

Egyelõre így állunk, alakul a létszám:
Masters nK Pro Bajnokság Prekvalifikáció

Ne felejtsetek el nevezni, az itt leírtak szerint, annyi szervert indítunk, amennyit csak szükséges, viszont nem árt jó idõt futni a rangsorolás miatt!

1. futam: Február 1. Szerda

Sziasztok!!

Új vagyok...kérdésem lenne!!A kormány kijelzõm mért nem müködik???

köszi
pedobear
<#eljen>

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

[/brutálnagy]Indul a GTR-Masters netKar Pro Bajnokság:[/brutálnagy]

1. futam: február 1. (szerda)

Eddig 28 érdeklõdõnk van, él a szerver mûködik a prekvalifikáció, a legjobb köridõk szerinti rangsorban 2 szervert biztosan indítunk

További részletek itt: GTR-Masters netKar Pro Bajnokság

nyuny01
Valakinek nincs kedve körözgetni egy kicsit?
Bár nekem csak alap pályák vannak fent!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

bardocz
Következõ az, hogy Vintage replikával végigmenjek. Észrevettem, hogy van kézifék, szóval a visszafordítók már nem jelentenek gondot, ellenben az, hogy a motor 5000-es fordulat alatt úgy húz, mintha én hajtanám lábbal az autót, nem kedvez a kigyorsításoknak😄
lac coo
<#eljen><#eljen><#eljen>

Isten ez a fizika ! :_DDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bardocz

Van ennél rosszabb minõségû videó a youtube-on, úgyhogy úgy döntöttem felrakom😄
bardocz
Sajnos borzasztó gagyi a minõsége, zajos az egész, és emellé még olyan is, mintha egy kis felbontású videó lenne felnagyítva. Színek is csúnyák.
lac coo
Videónak tökéletes , szebb lesz mint az eredeti játék ! 😊

bardocz
Elvileg 720p, de a képeit eléggé leszólják😄 "Az elkészült fotók nem mondhatóak túl jónak. Igazság szerint eléggé ergya a minõség, zajos, de elmosódott, néhol mintha pixeles lenne. Kromatikus aberráció is van bõségesen, hajlamosak a képek világosabb részei a beégésre, egyáltalán nem voltam elégedett az eredménnyel."
Nem is értem, hugom fényképezõjével nem tudok egy A4-es oldalt lefotózni úgy, hogy olvasható legyen, pedig arcomhoz tartom, hogy ne remegjen a gép, mindent megteszek, ezt meg kézben tartva ilyet csinál, célnak tökéletesen megfelel, ráadásul saját vakujával. fényképezõvel eddig csak egy világos foltot tudtam csinálni, ha vakut is használtam.
Alexease
Mekkora felbontasban?!😊 De jo az, ha mar a 640 pixel szelesseget tudja, az mar boven DVD minoseg, es meg motionblur is lesz rajta😉 Regen en is ugy csinaltam, csak fenykepezovel, igy nem csak azonnal motionblur, hanem azonnal HDR es Bloom is kerult a videora😄DDDDDD
bardocz
Arra gondoltam, hogy telefonnal veszem fel, mert az kapásból kis fájlt csinál.
Alexease
Mas pedig nem nagyon van, mert ha jatek/felvetel kozben szeretned osszecsomagolni, kodolni, akkor meg attol szarja ossze magat gep (es/vagy 3fps lesz a vege)😊))

De ha van valami digitalis HD kamerad, foleg ha van HDMI bemenete, akkor az a legjobb valasztas😉))
bardocz
Videót mivel lenne érdemes felvenni a játékból? Fraps-on kívül, mert az amellett, hogy most nincs is a gépemen, csinálna egy 30gigás fájlt a 13 perces szakaszról, és a gépem összeszarná magát, mire átkonvertálná, egyszer már sikerült ezt megtapasztalnom.
elvileg jövõhéten osella
NIBI
Vintage-okkal mikor mentek? 😊
Azzal még vállalok egy egy indulást, de OW-el csak legyaláznátok. 😄
Talán az 1600-assal még indulnék. 😊
nincs ötlete senkinek?
Alexease
újratelepítettem egy ideig jó volt de megint ilyen
valami a dokumentumok/netkar pro-ban nins rendben szerintem
Alexease
Az utobbi 5-6 evben meg senkinel nem lattam ilyet.
ahogy belépek egybõl ilyen
és nézd meg a g mérõt és azz ff is maxon van és a kormányt eltekeri balra
és a gumikban 1 pillanat alatt 100ezer kilóméter belemegy és egyre csak nõl
lac coo
A koszolódásra gondolsz? Ha igen, akkor az "L" gomb.

kellene egy kis segítség
ezt hogy lehet orvosolni?
http://kephost.hu/share-4918_4F1340D9.html
Nem csak versenyek vannak. Minden este csinalunk szervert es csak ugy gyakorolgatunk. Rovid versenyek vannak ezekre nyugodtan johetsz.
nyuny01
Az a baj hogy bajnoksághoz nagyon nincs idõm,az nagyon kevés hogy hetente egyszer leülök veletek versenyezni!Annyi szabadidõm meg nincsen sajnos hogy felkészüljek a versenyekre!Ahhoz sokat kéne gyakorolni,tesztelni hogy érjen számomra valamit a bajnokság! 😊

Igen,várós nagyon nKP-ból kiindulva tuti vétel! 😊

Amúgy online mindig ilyen kevesen vannak?

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

cifcuk
Az Assetto Corsa pedig még durvább lesz. Ezt szerintem nyugodtan nevezhetjük netKar 2-nek mert ugyanaz csinálja aki az nkp-t.

Ha mar negvetted gyere a bajnoksagba jatszani. http://netkar.flexbit.hu/
Biztos jol dontottel! En a rf2-ot is megvettem es nagyon tetszik igy elsore, de ha tolom utanna a nkp-t erzem komolyabb szimulaciot. Ezt leirni igazabol nem lehet, erezni kell.
lac coo
Szerintem bármit megadna nem csak a gumi fizikájáért ! 😉

nyuny01
Sokat gondolkoztam egy "jó" szimulátor megvételén!Két játék jött szóba rFactor 2 (még ha béta is) és a nKPro!Fórumok olvasása után nKP mellett döntöttem!Kellemesen csalódtam benne,vagyis nem gondoltam hogy ennyire jó! 😊
A fizika az valami félelmetes,az esõ is nagyon tetszik és hát így bõ 1 óra próbálgatás után a Vintage Replica GT már most nagy kedvenc! 😊
Csak hogy megnyugodjak jól döntöttem e.. Az ISI bármit megadna ezért a gumifizikáért még rF2 esetében is?(Ezt is úgy olvastam)

Szóval úgy érzem szép kis órák várnak rám itt a monitor elõtt! 😊

Indul a GTR-Masters.hu szervezésében a netKar Pro Bajnokság!

A futamok lebonyolítása a megszokott magas színvonalon fog zajlani, a pályán mindenkitõl elvárjuk a sportszerû viselkedést, lesz prekvalifikáció és 24H-ban elérhetõ szerver, a versenyekre elõzetes nevezés lesz szükséges, viszont a részvétel teljesen nyílt lesz, szívesen látunk minden érdeklõdõt!

Elsõ körben a futamok napját szeretnénk eldönteni, ezért aki szeretne indulni a versenyeken, az látogasson el
ide és szavazzon, hogy mely napok legyenek az nK futamok!

További részletekért figyeljétek ezt a topikot:
GTR-Masters: netKar Pro Bajnokság

LaszloLedzenyi

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Alexease
Sokszor mar csak a hangok kikapcsolasaval is jo eredmenyt lehet elerni: mert ahol pl. a csuszas/sodrodas hangokat szarul szamolja, kamu vagy tulzasba vitt, es raadasul meg az FFB sem tokeletes, ott csunya/furcsa dolgok vannak suketen is😉
lac coo
Hehe...beteg agyammal csináltam egy próbát nkp-val bekötött szemmel meg lehet mondani mi történik: erre csúszik ,arra forog, füvön vagyok, fal mellett csúszok ...Nem semmi dolog ám ez !

Alexease
Szerintem meg erosen alpha/beta😊 Raadasul nem is Kunos hegeszti a fizikat, gumit. Plusz „SuperGTSportMitudomenmi” kategoria, eredetileg is tele „segitseggel”, tapad mint az allat, raadasul osszkerekes😉
lac coo
Ebbõl sok nem derül ki, se egy vadabb kanyarodás, fékezés, semmi .... 😊

Alexease
Van demo, toltsd le, probald ki.
De ez sem megy egerrel, hasonloan az rFactor-hoz. Sot, itt ertelme se lenne, mert nem lehet segitsegeket bekapcsolni, nincs AI, es eleve meg kormannyal sem egyszeru.

A SimBin programokat ajanlom (RACE07 es kiegeszitesei), azok mennek egerrel, rengeteg cucc van hozza, viszonylag friss, latvanyos, sok segitseget lehet bekapcsolni, van AI, eso meg ami kell.
Helló!
Leírná valaki ennek a játéknak a gépigényét amin már rendesen szaggatás nélkül megy,köszi😊
bardocz
Videó a lambóról.
Szia!

Igazabol ebben a jatekban is nagyban fugg a vezetesi stilusodtol. Vannak setupok szinte minden palyara a menoktol, de nem biztos, hogy azzal te is tudod vezetni az autotot. Gyere fel a honlapunkra ott rengeteg info van fent. http://netkar.flexbit.hu Eloben is tudunk segiteni, ha feljossz a ts3 szerverunkre. Tedd fel a teamspeak3-at ha meg nincs fent. A szerver nevenel ird be www.kaposwar.hu es csatlakozz fel. Gyere be a nkpro szobaba. A jelszo: nkp ott tudunk minden kerdesben segiteni ami a jatekban esetleg elsore nem egyertelmu. A honalpon van linkek menupont azokat is erdemes megnezni.

Udv.

Boldog Uj Evet Mindenkinek!
Valami olyasmire gondoltam,hogy pl. ahhoz nem érdemes nyúlni,vagy ezt ennyi fölé ne vedd,vagy hasonló,mert nem sok mindent találok errõl a játékról,fõleg magyarul.De azért köszönöm,majd állítgatok valamiket,bár igaz,azt se tudom mikor mihez nyúljak!<#vigyor2>

Amúgy Boldog Új Évet Mindenkinek!
Szia!

Ez nagyon egyen fuggo ki mennyire szereti. Palyankent is mas.
Na én is megvettem,de nem is bánom!😊
Trento-Bondone pálya volt az elsõ Abarth-al.
Nagyon szép,és jó élményt adott.
A device lock-ot ti mennyire állítjátok?Vagy az autóknál az ffb értékeket?
G27-em van,900fok-al használom!
A játékban az ffb-t picit visszább vettem,máshoz érdemes hozzányúlni?
Köszönöm! 😊

www.smart-bus.hu

Boldog Karácsonyt !
Alexease
Semmi, kersz ujat (email cim, fizetesi kod, reg kod vagy ami meg meg van).

Ezt a konyvtarat erdemes lementeni, aztan meg van oldva a kesobbi regisztracio: c:\Documents and Settings\TE_NEVED\My Documents\netKar PRO\licences\