netKar Pro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NKproba hol vannak a nyelvi cuccok? Mert én nem találtam olyat. Az abarth demóba amit letöltöttem, abba van egy ntres, mappa abba languages, ott egy italiano.txt. Átírtam de semmit nem változott. De a dokumentumok mappába is van rakva egy nkpro mappa és abba is van egy italiano.txt, azt is átirtam, de úgy se történ változás......

atenza
Mi volt abban olyan nehéz? Nekem még akkor sikerült leszedni és kipróbálni, mikor itt valaki elõször belinkelte, semmi hiba nem volt benne, mûködött tökéletesen...

Ginger17
Erre jövök én is. <#wink>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

csige791
Gondoltam rá, de kipróbálni nem volt idõm. A bajnokság legelõbb egy hónap múlva indulhat, de lehet kicsit késõbb, mert szervert is kell intéznem, meg jelenleg mással is foglalkozom erõsen.

Ha esetleg valaki megtudja oldani az angolosítást az jó lenne. De ha nem sikerül akkor majd csinálok valami leírást, hogy mi mit jelent.

A netkar.hu-nak elfelejtettem az összes admin jelszavát így sajnos törölni fogom és csak egy átirányító cím lesz a www.precise-division.net -re mert most jelenleg újra nekiállok, már intéztem laptopot, hogy a melóhelyemen a napi 2 órás szünetemben tudjak híreket posztolni. Na ez már jó nagy OFF volt uh. abba is fejezem.

Az abarth kupa viszont szerintem királyság lesz.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

b-type
sirály <#eljen>
még 2 hét kell hogy felrakhassam a kormányt...2 év után.
valszeg nem leszek nehéz ellenfél egy ideig 😄

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Nem lehet átmásolni az angol nyelvi cuccokat rá ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

csige791
Na végre megszereztem a mûködõ Abarth demo-t. Szinte mindenhol rosszul volt fent és nem lehetett letölteni. Felrakom majd saját tárhelyre, aztán megpróbálok leszervezni egy jó kis Abarth kupát.
Az összes pálya használható egyébként benne, uh. királyság lesz. A hátrány, hogy csak olasz nyelven van.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Fokker
iRacingre nem telik, asszem addig marad az rFactor.

symbol
nem. ha teheted az iracingre ruházz be, az a jövõ. ott tényleg van társaság is, nem gond az online "játék". nkP ilyen téren majd nulla. GTR2 meg elavult.
rfactor 2 lesz az iracing után a "legjobb" modernkori szim szerintem.

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

Alexease
Sajnos egyertelmuen egyik program sem jobb a masiknal:/ Mindegyiknek vannak elonyei, hatranyai.

A GTR2-nel mindketto/harom (nKP, iR, LFS) jobb fizikaban, kezelesben, FFB-ben stb.
A GTR2-ben van eso es modolhato.
Az iRacing profi rendszer, sok-sok liszensz (auto, palya), de "draga".
A nKP tuti fizika, kezeles, de minimal tartalom.

A lenyeg, hogy ma mar mindenki megtalalhatja az igenyehez, penztarcajahoz illo programot😊 Es ha kell, lehet oket parhuzamosan egymas mellett is hasznalni😉

*Amugy nehany perces, oras LFS/nKP/iR autozas utan, sajnos a GTR2 (es egyeb ISI cucc) eleg "legangolo (mint kezeles, fizikka, ffb)...
Fokker
gtr2-nél, iRacing-nél jobb?

csige791
Én meg nem tudok csatlakozni a szerverekhez. Régen tudtam mi a megoldás erre a problémára de azóta elfelejtettem. Help plz.

csige791

Fokker
az a gond, hogy el sem indul. gondoltam hátha volt vkinek hasonló, de úgy látszik csak én szívok ezzel...

Alexease
"Program mûködése leállt..." - Ez tobb ezer fele hiba lehet...
Fokker
erre a hibára van vmi megoldás?

lac coo
Ezt nem volt nehéz megfogni, csak jól jobbra dõlt az ülésben ! 😊

csige791
Aztakurvaaaa mit fogott meg!!! <#eljen>

Alexease
csige791
De k rva jó lett ez a final ver. Rendesen rákattantam.

Roger6
OK, megvan, köszi szépen!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ginger17
A "view" fül a garázsban... ott pedig az "ff gain" étéke.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Roger6
Ebben az 1.1-ben hol lehet változtatni az ffb erõsségét? Nincs ott ahol a régiben...<#nemtudom>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Fokker
Sziasztok!

Felraktam az 1.1-es demo változatot, indításkor azonnal hibaüzenettel leáll("Program mûködése leállt..." üzenettel), hibajelentést szeretne küldeni. Van erre valamilyen megoldás? XP SP3, a .NET 2.0 fel lett telepítve.

lac coo
Valahogy a demot keltsd életre más megoldás nincs ...

imark
Üdv, leszedtem a netKar Pro-t és az lenne a kérdésem, hogy valahogy nem tudnám-e kipróbálni a Fiat 500-ast? Találtam egy Fiat 500 Abarth demot, de amikor indítanám ezt írja ki: "The setup files are corrupted. Please obtain a new copy of the program."

Mindenképp ki szeretném próbálni, mielõtt megveszem és fõleg a Fiat érdekelne. Elõre is köszönöm a segítségeteket. 😊

Headshot -> Megáll az eszed ha leszed!

lac coo
Hát én nem tom.... Keresztben mentem minden kanyarban , nekem cseppet sem tûnt tapadósnak... Ez is könnyen megcsúszik csak az ellenkormányzást már nem bírja, olyan mint a 2/3 volt .Csúszik gáz kell hogy megtartsd meg ellenkormányzás de átvágódik másik oldalra...Sõt talán az elõzõ könnyebben megindult mint ez ...

Nekem marad a 3/3 😊))

Az editor meg nem mükszik nálam 😊)))

Alexease
Irtak a log-ban, hogy az elozonel tul nagy volt a tapadas, most visszavettek. Meg nem probaltam... Hogy melyik valtozat valosabb es/vagy melyik az elvezetesebb, az mar mas kerdes😉
lac coo
Úgy szar ahogy van ,maradok a 3/3 betánál 😊)))

b-type
uhh ne mond, mert akkor külön install lesz a két verziónak.
Nekem nagyon bejött az 1.6-s

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Hát ezért kár volt belenyúlni ...
Eddig teljesen jó volt az F1600, most megint visszakerültünk az ellenkormányoz majd másik oldalra átvágódik stílusba ....<#falbav><#gun>

lac coo
Na ez jó hír, kíváncsi vagyok este megnézem !

Alexease
Es ugy nez ki, megjelent hozza, az egyszerusitett TrackEditor is😊
csige791
Megvan valakinek letöltve az Abarth Demó ?

csige791
Szerintem már min.10 Magyar megvette nkpro-t. Azért néha összejöhetnénk ha másra nem is kis fun-ra.

Alexease
Igen, en sem ertem miert kellett kivenni😉 Ahelyett, hogy fejlodne, bovulne, kovetne az LFS-szintu szolgaltatasokat (mindent mindennel lehet allitani), kicsit visszafejlodik (bar ezt Ok a nagyobb kozonseg fele nyitas erdekeben, "egyszerusitesnek" hivjak). Persze jobb lett, szebb lett..., erzodik Kunos-nak a iRacing idoszaka (meg versenyeztem is vele😛), pl. bekerult jobboldalra-alulra, hogy "netKarPro"😊

Sajnos, kicsi a szimes tabor, hogy ennyi szimet kiszolgaljon, igy kicsit karbavesz sokminden (vagy forditva😛)😞

Ott a WRS, szerintem teljesen jo lehetne. Az update utan raadasul jo iranyba indultak el. Fizikas, mar az elso kanyarban erezni, hogy van benne "anyag". Es ha jol emlekszem, szabadon modolhato.

Vagy ott az XMR. Abban is van anyag boven, hardcore-modon megpakoltak mindennel. Kicsit az is "docog" (a jol megszokott ISI-s, Papy-s, LFS-es kezelofeluletekhez, rendszerhez kepest), de azert hasznalhato. Es modolhato, nem is akarhogy.

De emlithetnem meg a VGP3-at (ismet kiforrott fizika, modolasi lehetoseg, egyedi, profi palyaepites) vagy a RACER-t is...

Sajnos kicsi a szimestabor, es anelkul (es persze bevetel hianyaban) keves a motivacio, a lehetoseg a komolyabb fejlesztesre, folytatasra, bovitesre.
Alexease
Neeem, az nem megy ilyen gyorsan, meg csak ~7 honapja van beta-fazisban, a kovetkezo update-ig van meg ido😉
gviski
THX! akkor jó emlékeztem mint ha korábban ezt lehetett volna valahol állítani gondolom még a 1.0.3-ban

Virtual SimRacing

lac coo
Jah hogy ehhez van ! 😊)))
azt hittem NK-hoz ... 😄DDD

lac coo
Én nem találok frissítést 😊

Alexease
THX!😊
Alexease
Es ha mar szobekerult, meg is neztem az oldalt, eppen 4 napja frissitettek a programot😊 Download, update, test😉
Máté94
Megkésve de HBD!<#zavart1>
Alexease
Amugy eppen ma autoztam egy kicsit😉 Hetek ota nem mentem mar szinte semmivel. Es ma vettem eszre, hogy vegre mar a visszajatszasban is vannak aszfalt hangok, es mar nem csak elore-hatra lehet tekergetni, hanem egerrel leptetni is barhova! <#eljen><#worship>
Alexease
Az elozo verzioknal, a programba integralva lehetett allitani a kijelzoket, autonkent (AIM), ebben a verzioban valamiert nincs benne?!:/
Minden autonal a SETUP konyvtarban talalhato aim.ini file-t kell piszkalni😉

Ha meg nem nezted, lattad stb.: az nKP-ben hivatalosan az AIM tipusu kijelzok, erzekelok, dashboard-ok vannak benne, az ingyenesen elerheto AIM Telemetria programmal.

Info, letoltes itt: http://www.aim-sportline.com/index_eng.htm
gviski
egy kérdésem lenne :-) a Kormányon lévõ LEDeket lehet állítani valahol? hogy mire gondolok? arra hogy amikor gyorsítok ugye egy bizonyos fordulatszám után elkezd villogni, de még lehet sokáig húzatni, szóval hogy késõbb kezdjel el villogni amikor tényleg váltanom kéne :-) THX remélem nem fogalmaztam túl bonyolultan :-)

Virtual SimRacing

kifli
bocs az off-ért

Live for speed emlékfutamot rendezünk JuanG tiszteletére.

Részletek, és jelentkezés ITT
lac coo
<#eljen>