4108
  • KTom
    Hali,

régebben rengeteget rFactor-oztam, mostanában elkezdtem megint inkább LFS-ezni, aztán a napokban feltettem a nkpro-t. Kurvára bejött, hihetetlenül évezetes és tényleg vérbeli szim.
    Már majdnem LFS licenszet vettem, de most igencsak elgondolkoztam rajta, lehet hogy az nkpro az ami nekem kell.
    Viszont mivel még csak most barátkozom vele lenne egy pár kérdésem mielőtt beruháznék.
    Azt olvastam, hogy az 1.1ben kicsit vissza lett butítva a szimuláció, már nem olyan "realisztikus" mint az előző verziókban.
    Igaz ez? Mennyire lett lebutítva?
    Másik nagy kérdés, hogy nincsen olyan valós pálya amit a demo-ban is ki tudok próbálni? Tudom nem helyénvaló a kérés, de valami trükk is jó lenne privátban az offline unlockolásra (bár kis esélyt látok arra hogy lehetséges), csak jó lenne kipróbálni olyan pályán amit ismerek.

Csige, a Prato Full GP-n milyen időket mentek? 1:41 - 1:42 -es időkkel megéri elindulni?

• csige791
    Ahol az ff gain van, ott az alsó 3 csúszkát vedd le egyszer teljesen nullára. Ha akkor is csinálja akkor más gond van, valószínűleg a logitech profilerben kell megnézni.
  • pointer4
    Így néz ki nálad is az első négy sor a profilerben ?
  • gabesz752
    Sziasztok. szerettem volna kipróbálni a játékot, de nemtudok az úton menni, mert a kormány(DFGT) balra-jobbra mozog. Visszavettem az FF gain-t 1-re, de még így is csinálja. Mi lehet a gond? A linearity csúszka mire jó?
  • lac coo
    Bezony, ritkán lehet zavarba hozni azt a motort!!!!
    Ott nem kamu ha leesik a kerék, megyeget... amíg földbe nem kapál a féktárcsa....:)))
  • Alexease
    Igen, a CRC-t en is sajnalom:/ Azert nagyon sokat szamit, hogy minden porcikajaval fizikat szamol, meg ha nem is szimulatornak keszult. Mint az Insane volt - full arkad az egesz jatekelmeny, de az autokezeles, automozgas kituno, el az egesz auto;)
  • lac coo
    Oksa, köszi ! :)

azért szimulátor ide-vagy oda , tegnap eszembe jutott, toltam egy kis CRC-t 900 fokon...Hát az semmihez nem hasonlítható autós élmény !!!
    Nagyon kár azért a motorért, hogy nem gyúrták a fiúk kemény szimulátorrá, igaz nem is volt lehetőségük rá, nem arra volt megrendelés .
    Pedig az még mindig ütős cucc!
  • VO101 tvr
    Ide jöttek.GPC forum
  • Alexease
    #2410-be ossze vannak szedve a linkek;)
  • lac coo
    És hová jött ki ? :)))
  • Alexease
  • VO101 tvr
    Kijött Dijon, Nurburgring és Road America
  • csige791
    Jelenleg csak fun futamokat tudok rendezni, esetleg egy rövid demó bajnokságot bírói testület nélkül ezért ez is csak fun szinten maradhat.

Egy rendes bajnokságban a prequalon (15 jelentkező felett már kell) úgy lenne, hogy a prequal végén véletlenszerűen kiválasztana a bt pár embert akinek elkéne küldenie emailben a legjobb körének a visszajátszását amit leellenőrizne a testület, az olyan pályákon ahol nagyon egyszerű vágni akár az összes versenyzőét is bekérhetné a bt.

Szóval a lényeg, hogy amíg egyedül csinálgatom ezeket a futamokat, addig csak fun marad az egész, mert egy ember nem tudja elbírálni az esetleges baleseteket vagy óvásokat.

• VO101 tvr
    A pályalevágásokat hogyan lehet itt kezelni? Azt veszem észre, a nK semmi tiltást nem tartalmaz ez ügyben. És egyre inkább fognak felbukkanni olyan pályák, amiken jelentős előny szerezhető ezzel. Lsd Oschersleben
  • LESCO
    Na egy ilyet bugázok valahonnan magamnak...

cockpit
  • Alexease
    Tudja, hogy piszkalni kellene meg a palyat, de amig nem segit neki valaki vagy nem jelenik meg valami tutorial, addig nem tudja befejezni a szivatos dolgokat (pl. starlight).
  • csige791
    Pályalista
  • csige791
    Ez mit jelent? (amiben sok kötőszó van azt sosem értem pontosan)
    Hi, I knew about the track modification. The things that need to be finished I can’t do, such as the start lights, so unless someone else helps or writes a tutorial it’s stuck for the moment. Hopefully that'll change soon though.
  • csige791
    Ez még nagyon béta verzió, egyébként az összes bétának ez az egyik baja, hogy a szalagkorlátok rosszul vannak beállítva vagy nem tudom és visszadob a boxba, általában először ezeket szoktuk tesztelni. Esélyes, hogy lesz rövid nyomvonal is, mert pl Barcelona és Oscherlabennél is van.
    Szóval a lényeg, hogy ez még csak az első verzió.
  • VO101 tvr
    Köszi! Megjött az aktivációm is, érdemes volt kivárni!
    Nagyon zsír vonalvezetésű pálya. De vannak még bajok vele sajnos, néhány helyre kicsúszva, visszadob a boxba. Ha már így készen van, lehet érdemes lenne megcsinálni a rövid nyomvonalat is.
  • csige791
    felrktam az oldalra
    sajnos ehhez már regelni kell, mert a letoltesek csak úgy mukodnek. Ha nem jó akkor írj privátot és holnap este atkuldom msn-en vagy valahogy.

Elvileg ez a palya nem annyira titkos, mert nem csak az RSR-en lehet használni, de azért ne mondogassátok, hogy felraktam és please csak offline, mert a lobbyba meglátják, hogy valaki csinált vele szervert akkor kicsapnak a bétázok közül aztán baszhatom(juk)
  • VO101 tvr
    Hozzáférhető a Dijon-Prenois? Az egyik kedvenc pályám :-)
  • csige791
    Ja igen, FTargettel teszteltük, eddig utáltam ezt a kocsit, de most ráéreztem az ízére, nagyon komoly cucc. Ma 2x csináltam meg azt amit vettel buttonal, csak nekem nem volt ott senki.
  • csige791
    Ma tszteltuk eloszor, 3-an voltunk. Nem tudom, hogy a régi milyen volt, de itt "nem teljesen sima" az aszfalt, amit szeretek. Azt viszont nem tusom, hogy milyen konvert.

Egyébként a GPC-sek és a Radiator springesek eléggé más "policy-t" használnak.
    Még a gpc-sek ha konvert a pálya akkor úgy csinálják meg, hogy kelljen hozzá a játék cd-je amibol konvertálták, a radiatorosok meg kb ezt leszarjak.
  • Alexease
    Bar lehet, hogy az most valami uj konvert;)
    Igy hogy publikus lett a DevKit, elobb utobb talan beindul a palya gyartas. Igazabol nem is baj, hogy komolyabb, hozzaertobb emberek keszitik, elsosorban bajnoksaghoz, jol letesztelve, mert igy, remelhetoleg, csak normalisabb, hasznalhatobb palyak jelennek majd meg.
  • bardocz
    Dijon az egy ok a játék megvásárlására, ha GTL konvert.
  • Alexease
    Dijon mar tobb eves palya a GPC-n, szerintem;) Legalabbsi nekem mar regen meg van, ide is kilinkeltem;)
  • pointer4
    Nem érzed kötelességednek ezeket összeszedni, és titkon eljuttatni hozzánk ? :D
  • csige791
    Hihetetlen, ma is jött egy újabb pálya. Dijon. Úgy látszik ezek most fossák a konverteket.
  • b-type
    vááá kibebasirály.
  • csige791
    nurburgring is készül, már mentem rajta két kört.
  • csige791
    Zengő Dension Abarth 500 by csige
  • csige791
    Első nem demó futamunk
    Csak regelteknek látszik, ezért ide is kiírom:

Időpont: 2010.09.19 Vasárnap, 20:00 óra CEST

Pálya: Motorsport Arena Oschersleben
    Autó: Abarth 500

Kvalifikáció: 15 perc
    Versenytáv: 2x12 kör.
    Rajt: Repülő Rajt

Szerver: netKar.hu
    Pass: zengo

Fontos megjegyezni, hogy eddig még senkinek nem volt lehetősége ezen a pályán versenyezni netKar-al, ma kaptam rá engedélyt, hogy futhassunk rajta egy futamot. A pálya már működik, viszont azt mondta az egyik készítő, hogy holnap v. holnap után ad egy másik verziót amiben lesz pár javítás, így csak akkor teszem elérhetővé mert kavarodás lehet abból ,hogy valaki a régebbivel akar indulni, mert elfelejtette leszedni az újabbat.
  • VO101 tvr
    Ezek az olaszok nagyon összejátszanak
  • csige791
    Azt csiripelik a madarak, hogy a Ferrari Virtual Academyt Kunos csinálta.
  • VO101 tvr
    Na rátaláltam, köszi az infot.
    Tényleg szuper ez a hegyi pálya. Próbáltam áttenni a nKPro-ba, de betöltés közben elakad. Jó lenne pedig menni rajta rendes autóval.
  • Alexease
    Hivatalosan nem jelent meg, csak a promo rendezvenye(ke)n osztogattak/arultak.
    De elerheto volt belole egy nemhivatalos verzio itt-ott;) De sajnos, nem volt az igazi:/ A palya tuti, de az auto kezelese mar nem volt annyira jo (regebbi engine, plusz valamit egyszerusittetek rajta).

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ~170MByte, ha nem talalod meg, esetleg talalok neki helyet valamikor:P
  • Alexease

Lehet, hogy az nKP nem a legszebb grafikai engine-nel rendelkezo program, de igy a video alapjan is latszik, hogy azert eleg latvanyos, olyan ipari, a kontrasztos arnyekoknak-fenyeknek, a tukrozodeseknek es a pilota mozagasanak koszonhetoen.
  • b-type
    egy szám hosszút akartam (de így is be kellett illesszem a Romper Stomper számát :D )
    Kellett egy pár autó az elejére, aztán egy csúsztatás az első kanyarból, és a résztvevők ahogy áthaladtak a célvonalon...ez határozta meg a hosszát, de külön kérésére kihosszabbíthatom. :)
  • LESCO
    Azt azért csak levágtad a végéről, mikor az utosó előtti kanyarban megcsúsztál, én meg beszúrtam melléd....
    Mert ott voltam ám mögötted végig. ;)