netKar Pro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Ha esetleg valaki megtudja oldani az angolosítást az jó lenne. De ha nem sikerül akkor majd csinálok valami leírást, hogy mi mit jelent.
A netkar.hu-nak elfelejtettem az összes admin jelszavát így sajnos törölni fogom és csak egy átirányító cím lesz a www.precise-division.net -re mert most jelenleg újra nekiállok, már intéztem laptopot, hogy a melóhelyemen a napi 2 órás szünetemben tudjak híreket posztolni. Na ez már jó nagy OFF volt uh. abba is fejezem.
Az abarth kupa viszont szerintem királyság lesz.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
még 2 hét kell hogy felrakhassam a kormányt...2 év után.
valszeg nem leszek nehéz ellenfél egy ideig 😄
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az összes pálya használható egyébként benne, uh. királyság lesz. A hátrány, hogy csak olasz nyelven van.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
rfactor 2 lesz az iracing után a "legjobb" modernkori szim szerintem.
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
A GTR2-nel mindketto/harom (nKP, iR, LFS) jobb fizikaban, kezelesben, FFB-ben stb.
A GTR2-ben van eso es modolhato.
Az iRacing profi rendszer, sok-sok liszensz (auto, palya), de "draga".
A nKP tuti fizika, kezeles, de minimal tartalom.
A lenyeg, hogy ma mar mindenki megtalalhatja az igenyehez, penztarcajahoz illo programot😊 Es ha kell, lehet oket parhuzamosan egymas mellett is hasznalni😉
*Amugy nehany perces, oras LFS/nKP/iR autozas utan, sajnos a GTR2 (es egyeb ISI cucc) eleg "legangolo (mint kezeles, fizikka, ffb)...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Felraktam az 1.1-es demo változatot, indításkor azonnal hibaüzenettel leáll("Program mûködése leállt..." üzenettel), hibajelentést szeretne küldeni. Van erre valamilyen megoldás? XP SP3, a .NET 2.0 fel lett telepítve.
Mindenképp ki szeretném próbálni, mielõtt megveszem és fõleg a Fiat érdekelne. Elõre is köszönöm a segítségeteket. 😊
Headshot -> Megáll az eszed ha leszed!
Nekem marad a 3/3 😊))
Az editor meg nem mükszik nálam 😊)))
Nekem nagyon bejött az 1.6-s
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Eddig teljesen jó volt az F1600, most megint visszakerültünk az ellenkormányoz majd másik oldalra átvágódik stílusba ....<#falbav>#falbav><#gun>#gun>
Sajnos, kicsi a szimes tabor, hogy ennyi szimet kiszolgaljon, igy kicsit karbavesz sokminden (vagy forditva😛)😞
Ott a WRS, szerintem teljesen jo lehetne. Az update utan raadasul jo iranyba indultak el. Fizikas, mar az elso kanyarban erezni, hogy van benne "anyag". Es ha jol emlekszem, szabadon modolhato.
Vagy ott az XMR. Abban is van anyag boven, hardcore-modon megpakoltak mindennel. Kicsit az is "docog" (a jol megszokott ISI-s, Papy-s, LFS-es kezelofeluletekhez, rendszerhez kepest), de azert hasznalhato. Es modolhato, nem is akarhogy.
De emlithetnem meg a VGP3-at (ismet kiforrott fizika, modolasi lehetoseg, egyedi, profi palyaepites) vagy a RACER-t is...
Sajnos kicsi a szimestabor, es anelkul (es persze bevetel hianyaban) keves a motivacio, a lehetoseg a komolyabb fejlesztesre, folytatasra, bovitesre.
Virtual SimRacing
azt hittem NK-hoz ... 😄DDD
Minden autonal a SETUP konyvtarban talalhato aim.ini file-t kell piszkalni😉
Ha meg nem nezted, lattad stb.: az nKP-ben hivatalosan az AIM tipusu kijelzok, erzekelok, dashboard-ok vannak benne, az ingyenesen elerheto AIM Telemetria programmal.
Info, letoltes itt: http://www.aim-sportline.com/index_eng.htm
Virtual SimRacing
Live for speed emlékfutamot rendezünk JuanG tiszteletére.
Részletek, és jelentkezés ITT