4108
  • Solt
    :D Nem zavarna a farkasfogak? :D
  • Alexease
    En tizeneve NV-vel tolom, de sose hasznalok elsimitast;D Nem probaltam.
  • Solt
    Basszus... kb 50x szemeztem vele! :S Köszi...

NV kártyával tolja valaki? Hogy lehet élsimításra rávenni? A programból nem akarja, NV driverre meg nem reagál...
  • Alexease
    A Setup-ban a Steer Ratio. Ha sok/keves akkor a kontroller allitasnal es/vagy a profilnal.
  • Alexease
    Semmi leiras, ehhez meg nem probaltam semmit:/
  • Solt
    Hogy lehet a fityón kormányszöget állítani?
  • lac coo
    Alex , pályaépítésről nincs leírásod, nem próbálgattad?
  • lac coo
    Nem baj jó az , elleszünk mi hátul, én még a pályát sem ismerem ...:)
  • Alexease
    En mentem nehany karikat, egyelore 1:15:9x. Vagyis van megmit faragni:)
  • VO101 tvr
    Az Abarth-tal gyakorol még valaki a vasárnapi versenyre?
  • csige791
    közben megjavult a control pamel, belőttem a szervert, nincs jelszó.
  • Solt
  • csige791
    Beszélgettünk Emericoval. A terv a következő:

Még néhány hétig maradnak az ilyen fun jellegű futamok, eközben elvégzünk néhány feladatot. A netkar.hu oldalt átköltöztetem magyar tárhelyre, mert otthonról lassú az oldal.
    Szerzek egy licencet ami nyereményként fog funkcionálni az első 'Magyar netKar PRO Demó' bajnokságon, amit emerico segítségével nagyon befogunk reklámozni.
    Ennek hatására remélhetőleg sok szim fan próbálja ki a játékot így gyarapodni fog a mezőny. Amennyiben elérjük a kellő létszámot emericoval megszerezzük a GPCOS weboldal motort ami olyan dolgokat tud netkar-hoz mint pl a live timing vagy az eredmények azonnali megjelenése a futam végén az oldalon, pontokkal, bajnokság állásával meg egyebekkel.
    A versenybírói testületet kellene majd valahogy feltölteni, mert ketten csak az óvásokat tudjuk elbírálni, ami nem biztos hogy elég egy komolyabb bajnoksághoz.
  • LESCO
    nekem is 50 volt....
  • VO101 tvr
    Akkor stílusosan megpingeltem Newey-ékat.
  • LESCO
    Mérd meg egy londoni szerveren...
    De azon is jónak kell lennie.
  • Solt
    Dehogynem... játékfüggő, de 100 felett gáz általában...
  • VO101 tvr
    Ilyen a pingtest eredményem. Ez nem jó?
  • VO101 tvr
  • VO101 tvr
    http://www.pingtest.net/result/24171393.png
  • csige791
    Ezzel a settel mentem. Mivel nem tudok setelni lehet, hogy nagyon ratyi szegény, szóval plz ne fikázzátok.
    (ha rányomok a letöltésre nekem megnyitja a file-t, hivatkozás mentése másnéven kell neki, hogy le töltse)
  • LESCO
    Mentem már pár kört (15-20-at), de 1.16.0-ig sikerült csak lemennem.
    Van még benne... :)
  • csige791
    Gyakorolt már valaki Dijon-ra? 1:14:463, nagyon szar idő?

sajnos nem tudom beüzemelni a szervert, mert valamiért nem müxik 500servers control panelje. Már írtam nekik mailt.
  • csige791
    irtam privit
  • VO101 tvr
    Ami viszont fontosabb lenne, hogy erre a laggolós dologra megoldást találjak.
    Eddig semmi más programmal nem laggolt. Másfél év iR alatt soha.
    Eddig csak a netKar.hu szerveren jött elő. Nálam nem laggolt senki. Ez miért volt? A felvezetőkörön és az első 1-2 körben sem volt gond, pedig ott együtt voltak az autók szorosan.
    Más szervereken is 80-120-as pinggel látnak engem az emberkék.
  • csige791
    dijon short. letoltes
  • csige791
    ok akkor legyen dijon/abarth
  • VO101 tvr
    A default setup ugyanúgy semmire nem való az Abarth esetében sem, mint a F1600-nál. Default setuppal Prato első balos gyors kanyarjába sem lehet befordulni.
  • csige791
    def. de ismétlem mehetunk rajta, nekem a lenyeg hogy toljuk, ez csak egy eszre vetel volt.
  • VO101 tvr
    Default setup-al mentél vagy belőtted rá az autót?
  • csige791
    Hát szerintem az olyanok mint amin pl tegnap mentünk. De inkább azt írom ami nem fekszik neki. Szerintem a gyors illetve közepesen gyors hosszú nyújtott kanyarok nagyon nem fekszenek az abathnak (és minden elsőkerekes orr nehéz autónak) és nem is élvezetes menni az ilyen pályákon vele. Persze tudom ,hogy szinte minden pályán van ilyen kanyar(ok) de Dijon az végig ilyenekből áll.

Az abarth-ban az a jó amikor kanyarban kell fékezni, "felemelkedik" a hátulja és ember legyen a talpán aki rövidet és hatékonyat lassúl vele.

De tőlem lehet Abarth/dojon a lényeg hogy toljuk együtt és lehetőleg sokan.

• bardocz
    F2000-ről meg addon pályákról van szó, szóval nem.
  • simcompany
    Még egy buta kérdés. a jövő hetire is elég a demo?
  • VO101 tvr
    Dijon a GP nyomvonalon F3-al a legkirályabb
  • VO101 tvr
    Nem kötekedésből, tényleg kíváncsi vagyok: Az Abarth-hoz milyen pálya való?
  • Alexease
    Dijon regi, klasszikus gyors palya, oda kozepes/nagy formula valo;)
  • csige791
    Kipróbáltam Dijont Abarth-al, szerintem nagyon nem illeszkedik ehhez az autóhoz. Menjünk inkább Abarth-al valahol máshol, és két hét múlva Dijon short vagy longon F2000-el. Esetleg ha nagyon akarjátok dijont, akkor előbb most vasárnap dijon/f2000 és két hét múlva meg abarth.

Mit szóltok? (
  • csige791
    Akkor legyen a vasárnapi futam dijon short-on. Ma este kijavítom az oldalon, illetve felrakom a pályát a letöltésekbe. (hacsak el nem felejtem)
  • csige791
    Emerico:

Én már hónapok óta próbálkozom egy bajnoksággal, de egyedül nem mertem belevágni, mert a szabadidőm eléggé korlátozott (váltakozó héten dolgozom 5 illetve 6 napot) ami eddig van azt a maradék napokon csinálgattam. Az ilyen fun futamokkal nem is igen van gondom simán lebonyolítom, de egy bajnokság már kicsit több meló, szóval akár te akár más ha segít már indulhat is akár 2-3 hét múlva.

Szabályzatot is próbáltam írogatni, de még jó párszor át kellene olvasni, mert pl a safety rating részben nem kevés ellentmondás van (gondolom már álmosan csináltam).

Itt olvasható ami eddig elkészült. A legutolsó majd törölve lesz, mert már azóta 20x újragondoltam.

A lényeg, hogy beszéljünk aztán legyen valami.
  • VO101 tvr
    A DrivingItalia szerverén 8-120-as ping értékekkel láttam a többieket.