4108
  • csige791
    A spring-et kell lejjebb vagy feljebb vinni, ettől változik a hasmagasság.
  • pointer4
    Leengeded a kerekeket :D
  • bardocz
    Bár ebben a játékban a hasmagasságot nem tudom állítani...:D
  • bardocz
    Csináld parasztmódra mint én, kisebb hasmagasság, keményebb rugók, oszt jóvan
  • csige791
    Én meg hozzá merek nyulni, viszont nem tudom mit kell csinalni, szoval nekem ez olyan mint a lottó. :)
  • pointer4
    Ide érzem, hogy reszketsz a setup-tól :D
  • Solt
    Én még nem mertem a setup-hoz nyúlni! :))
  • csige791
    H váltóval 2-3 tizedet lehet javítani. Nagy Gergő (nem tudom a nick nevét) mondta az infót, kipróbáltam és lementem 1:13:941-re.

Egyébként van a játékban valamiféle levágás ellenőrzés mert ugye a replaynél kijelöli az idővonalon pirossal a legjobb kört és én mentem egy 1:13:921-et is, de ott egy picit levágtam és nem is jelölte azt pirossal, hanem csak a 941-et.

Mindkettőnk setupja fent van replayel együtt itt. Gergőé inkább alul még az enyém túlkormányzott.
  • Solt
    Rákattantam a fityóra... nagyon tetszik! :)) H váltóval meg egy kicsit erősebb ffb-vel van meló bőven! :D
  • csige791

• Solt
    Név nélkül, mivel senkit nem akarok megbántani:

"Pont mikor jön egy pc-re már szintén évek óta várt játék az F1 2010.
    Micsoda nyalánkság a szeptember vége, október eleje WRC,F1 2010,FIFA 11,PES 2011
    Jó lesz már a sok vérpistike,kombótömeg játék után egy kis szimulációáradat...mert én így szeretem."

Értitek nem? Egy kis szimuláció áradat... kis ééééédes! :D
  • Solt
    Ó baszod... ehhez én túl vizuális vagyok! :D
  • Solt
    Felmentem, de a mobilnet 250-s pingjével inkább távoztam, mielőtt az Anyukám csuklani kezd! :D
  • Alexease
    Es amikor megkerdezik, Miert apro?, azert mert abbol tobb fer egy talicskaba;)
  • csige791
    Ma akkorát versenyeztünk a szerveren, hogy ma már nem is nyúlok az asszonyhoz (de utálom ezt a kifejezést, mégis használom) úgyse tud ilyet nyújtani.
  • Solt
    Az se rossz! :D

• Alexease
    :)))
    A masik kedvencem:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szopjal le egy talicska apro majmot! :P
  • Alexease
    netKarPro_Default_Setups_1.1.3.zip
  • Solt
    Óóó Kunos, hogy szarjál sünt! :D Köszi! ;)
  • Alexease
    Korabban nem voltak default beallitasok, en is megszivtam. Ha jol emlekszem, a sajat konyvtarbol az setup-ok letorlesevel visszaallt default-ra.
    Az utolso install-t mar ugy kezdtem, hogy minden auytonal beleptem es mentettem egy default-ot:) Bar hajlamos vagyok en is elpiszkalni es/vagy nem elmenteni, betolteni;)
    Multkori versenyen azzal szivtam, hogy rakattintottam a sajat elmentesre, aztan hajra. Kesobb jottem ra, hogy nem artana egy Load is;D Regebben, szerintem az sem volt;)
  • Solt
    Elpiszkáltam a fityó beállításait, de az alapot nem mentettem el... ugye nem akarjátok azt mondani, hogy nincs default setup? :D

Egyébként a view fülnél lehet állítani az FFB-t, ez nekem újdonság... :D
  • VO101 tvr
    Az a második kanyar volt Snetterton-ban
  • csige791
    Mondjuk ez egyelőre csak fun futam, de azért jó lenne vasárnapig kitalálnunk, hogy akkor hogy legyen.

Akkor legyen az, hogy nem is érinthetik, mert az úgy tisztábban látható. Nektek jó így?

De pl GPC-n volt olyan -ha jól emlékszem snettertonban- hogy megvolt mondva, hogy az első(?) kanyar kijáratánál teljesen ki lehet használni az aszfaltozott részt, pedig a fehér vonal jóval beljebb volt. Nekem egyébként egyelőre az a lényeg, hogy jól szórakozzunk, meg tesztlegesük a játékot, pár centin nem fogok összeveszni :)
  • VO101 tvr
    Általános irányelv szokott lenni olyan pályáknál, ahol nem szól a vágásért, hogy 2 kerékkel a vonalon belül kell maradni. A két kerék és a fehér vonal pontos viszonyát egyedileg szokták szabályozni. Lehet azt mondani, hogy nem is érinthetik a szélek egymást vagy akár lehet azt is, hogy még éppen érintsék a szélek egymást.
  • Solt
    Na igen... ilyen kérdésem nekem is lenne... mi számít is levágásnak? Van olyan rázókő amit a "lábam közé" veszek!
  • lac coo
    Nagyon megköszönném ha belinkelnéd.
  • csige791
    Van uj pálya a beta teszter fórumban. Valami Ebishu South, elvileg ez a valóságban valami drift pálya. Mentem rajta pár kört, jó kis fun pálya.
  • LESCO
    Nekem van egy-két leírásom a pályakészítésről, amit még régebben adtak ki, illetve egy fórumon találtam videókat, igaz, azok olaszul vannak...
    Csináltam egy pályát, amiben teszteltem az objektumokat (pálya, fű, kerítés vagy korlát, stb) teljesen jól működik minden...
  • lac coo
    Lehet pont közelebb hajoltál, és gyorsabbnak látszott! :SD
  • csige791
    Alex videójában 0:23-nál baloldalon látható rázókőre én teljesen rámegyek, az vágásnak számít?
  • Alexease
    Nekem a 15 kozepe idok ropkodnek, de erzesre, az ugy is fog maradni:)
    Allitgattam a kormanyt, most jobb (900/15:1), az autot is kicsit, de lejebb nem nagyon megy;) Volt egyszer 1:14:9, de valszeg veletlenul:)
  • VO101 tvr
    Röpködnek mindenkinél a 14-es idők... Előbb Csige 14.3, de gondoltam, biztosan vágta Nekem meg napok teltek el, míg jöttek a 15 eleji idők...
  • Solt
    Az lesz az, én is arra megyek! :D Túl "könnyen" ( 20kör kb )meglett az 1:14:vége alap beállítással, és emiatt azt hittem rossz felé megyek! :D

Én a 20:1-hez csak 400 fokot használnék a helyedben... asszem... de már félve írom le! :D

Nem fűti az a procit... milyen géped van?
  • Alexease
    Megneztem, rosszul emlekeztem, ki is probaltam: 900 fok 20:1 :)
    Nem nativban hasznalom, annyira nem jobb (persze, azert szebb), feleslegesnek erzem futeni a procit.

A dombrol lefele, egyenesen, aztan jobbra-balra:)
    En erre megyek, remelem jo fele:))

• Solt
    12:1? Az nem 240 fokhoz kéne?

TFT monitort nem natívban használod? :) Mi is az a HScale?

Tiszta kérdőjel lett az életem amióta beszélgetünk! :D

Még valami... ezen a "rövid mustár" pályán a dombról lefelé van egy rész, ahol kétfelé lehet menni... na most egyenesen, vagy balra "illik" menni? :D
  • Alexease
    900 fok 12:1.
  • Alexease
    Ja, es 1280x800-ban hasznalom, az 1680x1050-es TFT monitoron, igy a HScale jotekonyan takar;)
  • Alexease
    Nem:) Csak akkor, ha a labambol kell kipiszkalnom oket;)
    Kozben megneztem, igazabol 2-esen hasznalom az AA-t;) Ugy nez ki, valamikor ataltam minosegi megjelenitesre;DD

Az AA-t a programon belul lehet allitani (0-8), nalam mukodik, a minoseget a config file-ban (c:\Documents and Settings\Alexease\My Documents\netKar PRO\cfg\nk3d.ini).

Nalam ez a kulonbseg (igaz, 2-sel nem csinaltam, de nem sokkal rosszabb mint a 8-as):

• lac coo
    Nálam Radeonnal lefagy ha simitgatni akarom ...
  • Solt
    Közben megoldottam... egy kis cfg piszkálás...

Ti milyen kormányszöggel mentek? Nekem a 360fok (18:1) kicsit érzékenynek tűnik...