netKar Pro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hali.
új vagyok még a nkpro területén, demo-val tolom 3-4 napja. nyomtam 1 online versenyt. 7-en is voltunk szerveren! nem olyan kihalt ez<#finom>
F1600-as bajnokságba szívesen indulnék mellesleg 😄
b-type
nosza 😊 <#eljen>
én itt leszek ma egész nap, tök xar idõ van kint, szal írd mikor.
...legalább kicsit visszaszokok az F2000-rõl 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

csige791
Na, elméletileg sikerült végre szerválnom egy mûködõ szervert.Elméletileg ma belövik, letesztelem és ha mûxik, akkor kéne futnunk egy "szerver terhelés teszt futamot".
Ha minden ok akkor mehet egy f1600 kupa. Már csak drukkolni kell hogy jó legyen.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Penge88
Az erõszervó! 😄 Annak ellenére, hogy nem vagyok nagy formula autós szimulátor ügyileg, azért sikerült összebarátkoznom az f1600-al. Sajna a teljest még nem vettem meg, de tervbe van.

Thank God, I\'m a Lada owner!

lac coo
az alap pályák tényleg nagyon jók, kivétel nélkül!

Rafinált kanyarokat , kombinációkat talált ki bennük ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

b-type
De nehéz feladat...sztem qva jók az alap pályák a NetKar-ban...pedig aztán finnyás vagyok 😊
Itt van pl. Newbury (2006-s vezetés)...hát F2000-n elsõ blikkre olyan semmilyen-nek tûnik, pedig aztán hüh...az elsõ kanyarban elég prosztó a kihívás..nem túl kifinomult 😊
Aztán a második már jobb, a harmadik balos-t már nehéz eltalálni hogy lendületes legyen, a következõ visszafordító semmi extra, nagy fék-élvezetes kigyors, de aztán jól beesni a balosba hogy telibe legyen az már jóság, majd megint egy visszafordító szintén nagy fék, és jön a célrafordító ami megint szép kihívás.

Szal sztem nagyon jók az alap pályák...nehéz lesz hasonlót megcsinálni.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Még én is barkácsolnék hozzá, de nekem nem megy a trackeditor valamiért ....
Meg jó lenne tudni max-ban miként álljak neki egyáltalán ....

b-type
A1 ring elég fapad..a vonalvezetésre oké, de a fák, nézõk kissé befejezetlenek 😊
Én is inkább bele kezdtem egy saját pályába olyan lassan csordogálnak.

lac coo
Na ..már megint Lada 😊))

Mi a fene jó abban ? 😊))

Penge88
Nekem valami jó kis rwd hiányzik, mondjuk egy VFTS Lada 😄 xD

lac coo
Hát hogy pörög az azért túlzás ! 😊)))

Jó lenne ebbe is valami GT autó .... 😞

symbol
LFSnek fõleg. nkPROnak elismerés. nemsoká jön iRbe az új gumi, meg dolgoznak a grafikán is, meg etecera, ennek ellenére lehet megveszem a nkPROt. Bár nem látok benne fantáziát, pláne ha az iRacing tényleg komolyat lép elõre hamarosan. nah de nem inditok el vitát újra, ezt gondolom és kész, de mondom, örülök, hogy pörög a nkPro-s "team". 😊 igy tovább.

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

csige791
A1 Ring, Laguna Seca, stb...

Szeretem amikor ilyen hírekkel tudok szolgálni. <#taps>

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

csige791
Egyszerûen nem tudok szervert szerválni. amiért fizettem szar volt, próbáltam beszélni gpc-sekkel de nincs idejük ilyennel foglalkozni.

Pedig királyság lenne egy Magyar bajnokság.

lac coo
Kinek kellemetlen ? 😊

Csige: sok-sok simbin-es pálya jöhetne .

symbol
azért az LFSre nézve ez szégyen. jobban fejlõdik az nkPRO mint az, ami valszeg több pénzt hoz, többen használják, és etecera. kellemetlen.

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

csige791

lac coo
Monaco az új verzióval jól mûködik nálatok ?

Alexease
Sehonnan😉
Vannak a felhivatalosan megjelent palyak, amelyeket a fenti linkekrol lehet leszedni (kb. 10 palya), es van 5-6 palya amit a GPC csinal(t), de azt csak a bajnoksagban induloknak adjak oda.
A konvertált pályákat honnan lehetne letölteni?

Hmmm.... Gondoltam, ha már beletették, akár mûködhetne is... 😄 Sebaj...

lac coo
Ne kapcsold be !
szerintem senkinél nem mûködik az élsimítás .

Ha bekapcsolom a 2x AA-t nem nagyon mûködik a game. ATI 4850 Van erre valami megoldás?

csige791

csige791

Alexease
csige791

Penge88
Így van, gyúrjál! Jó is az... Nekem most fekvés sérvvel... 1:39:7-et sikerült egyszer mennem, meg is van valahol a set, amivel futottam.

#2173: legalább probálkozok, ahelyet hogy itt üljek <#gunyos1>
csige791

lac coo
akkor most menj vele 20 kört verseny tempóban ! 😄

hát nemrég vettem logitech g25öt + vannak jó setupjaim korábrol
1:41.3 a legjobbam prato full on
lac coo
<#vigyor>

Alexease
Ennyire biztos vagy benne, hogy megnyerned a bajnoksagot?!😊))
valaki nemtud egy demo bajnokságot ahol lehet liszenszet nyerni?
csige791
De ha nekem már meglesz akkor tudom használni. <#wink>

Alexease
A GPC-s cuccokkal newm sokat erunk, altalaban konvertek, igy nem adhatjak ki, a korabbi palyaik sem erhetok el evek ota😉
csige791

csige791
Már egy hónapja veszekszem, a szerver szolgáltatóval, mert állandóan beszarik a szerver. Egy reinstall után kb 1 hétig jó, majd megint beszarik.
Amíg nem lesz biztonságos szerver addig nem merek belevágni mert beégés lesz a vége.

Sziasztok
mikora várható ez a demo bajnokság?
mert akkor engem már most beírhatok 😉
gviski
Majd ezt a server be kéne lõni ;-) Amúgy látom kerestél tegnap :-)

Virtual SimRacing

csige791
Most az van, hogy beszélgettem a VSR-el és úgynéz ki, hogy adnak szervert. Amennyiben ez összejön, akkor azt a pénz amit a szerverre költöttem volna, azt ráköltöm egy licenszre és akkor a bajnok nyer egy nkpro licenszet.

b-type
jelentkeztem egynek, viszont reg nélkül nem adja be a fórumot..
...ez nem volt akkora probléma, mert legalább megláttam a Kiss Norbi-s hírt és mindjárt jó napom lett 😊
Nagyon örülök neki, mert neki aztán ott a helye, és ha összeállna egy Wéber-Kiss-Michelisz Dension Zengõ az lenne a mindent vivõ kombó szvsz.

b-type
az még tetszik is 😊
Nem, mert ugye gyors kört mentek (ezt nem írtam), gyors körnél meg nem lehet letört hátsó szárny 😊)

lac coo
Az nem csak akkor marad le, ha elõtte törted az autót?
A kerekek is csámpásan maradnak, ha javítás nélkül megyek replay-be ....

b-type
Azt még sosem néztem (most nem is tudom), de némely pályán lemarad a hátsó szárny az ziher az F2000-rõl.

csige791
replayben nincs cockpit nézet, csak a sisak feletti ?

csige791

csige791
Elkeztem egy oschersleben-hez kisertetiesen hasonlito palyat. Be konvertalni nem fogom tudni nk-ba de azert megcsinalom amit tudok, aztan majd valakinek rinyalok, hogy plz konvertald be. <#wave>

Alexease
Az SRTM eleg jo, azokat az ursiklo missziok alatt "vettek fel". HGT, SRTM, 3DEM, DEM stb. formatumban szoktak lenni. Vannak programok (MicroDEM, GlobalMap, 3DEM, amelyek lekezelik oket, sot automatan letoltik szerverrol, konvertaljak stb. De ha jol emlekszem, europaban azis csak 100 meter/pixel felbontasu😉 Amcsiban 10 meter/pixel😛
De fizetos reszeken elerhetoek 5 meter/pixeles radar kepek, ami mar eleg jo.