4108
  • csige791
    köv. héten demó, aztán utána tőlem lehet bármi, döntsétek el, én mindent szeretek.
    Ha gondoljátok csinálhatunk egy 4 futamos demó bajnokságot vasárnapi start-al. Ahogy nézem egyelőre csak olyanok járnak versenyekre akik nem ma kezdték szóval nem baj ha nincs még kész a szabályzat meg ilyesmi, szóval lehet anélkül is egy ilyen kisebb fun bajnokság.
    ellentétes héten meg nem demó.
  • lac coo
    Aosta Sport nagyon jó az F2000-el !!!
    Bár béna időket megyek, de tömény élvezet ! :DDDD
  • VO101 tvr
    Mehetnénk itt F3-as autóval is egy versenyt.
  • VO101 tvr
    Jó verseny volt.
    Kellett ez a hosszú egyenes, hogy ne lehessen kivédekezni a gyorsabbat.
    Az ötlet, a fordított rajtsorrendre, nekem tetszik.
  • csige791
    Időpont: 2010.09.19 Vasárnap, 20:00 óra CEST

Pálya: Dijon-Prenois - Short Track
    Autó: Abarth 500

Kvalifikáció: 2x10 perc. (Mindkét futam előtt egy-egy)
    Versenytáv: 2x12 kör.
    Rajt: Repülő Rajt

Szerver: netKar.hu
    Pass: zengo
  • bardocz
    Nem értem, azt hittem, hogy ha mondjuk 40mm-re van állítva, akkor a rugón 40mm-t húz össze, ezáltal ennyivel kerül lejjebb a kocsi. Erre meg tök fordítva működik:D
  • bardocz
    Ha a preload-ot növelem, akkor nő a hasmagasság is. A játékban azt adja meg ez, hogy a rugóút mennyi?
  • Solt
    Lehet... majd megnézem...
  • lac coo
    Van az többnél is, asszem spa is ilyen ...de lehet tévedek, minden esetre vannak ilyenek , elég zavaró a homályos maszlag az ember előtt 50 méterre ...
  • csige791
    az csak ezen palyan van szerntem, szarul van megcsinalva.
  • b-type
    Kipróbáltam a pályát...fff nem tetszik :D
    ..
    Nem tudom mi lesz, mert MotoGp is (kihagytam a stream-t, inkább megnézem felvételről) lesz.
    az lesz ami lesz, ez lesz.
    lehet jövök..
  • lac coo
    Vagyis az jó amit odaát leírtál egyszer?
    Összedobok egy egyszerű csíkot, kívnáncsi vagyok hogy bírja a huplis utat :)))
  • Solt
    Akkor #2528 :D

Az a baj, hogy NV panelből sem reagál rá, mivel az exe nem egyből a játék exe fájlja...

Zavaró, hogy a rajtrács az orrom előtt rajzolódik ki! Aki eddig nem vette észre meg ne nézze, mert idegesíteni fogja! :D :D
  • Alexease
    Olyat itt nem lehet allitani, AA-t lehet, azert irtam azt;)
  • Solt
    Igen... főleg, hogy nem folyik ki az érzékeny szemem! :D

Az AA... én AF-ről beszélek mesterem! ;)
  • Alexease
    Azzal gyorsabb vagy?!:)))
    AA-t es AA Quality-t lehet allitani [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1048764981&no=2509]#2509[/URL].
  • Solt
    No jönnek itt a kérdések... anisotropic filter-t miképpen lehet varázsolni a játékba? :)
  • Alexease
    Itt van egy tonna leiras, kep, video a palyakeszitesrol: http://forum.radiators-champ.com/track-development-f14/

Ugy nez ki, maradt az eredeti netKar stilus, annyi valtozott, hogy a vegso beallitasokhoz, mar szukseges a sajat editora is.
  • Solt
  • Alexease
    - Pete_Silver_NR2003_SetupGuide.pdf ®
    - iRacing_Car_Setup_Guide_20100910.pdf ®
  • pointer4
    Fél órája beszéltem telón Mabo-val, valahonnan jött haza autóval, családostul. Várj türelemmel, bár mondtam neki, ne válaszoljon :D
  • Solt
    Picit megnyugodtam! :))
  • Alexease
    Igen, a diffinel is igy hivjak az elofeszitest;)
  • bardocz
    Hm, lehet igazad van:D
  • Solt
    Nem akarlak megbántani, de szerintem a tulaj a picit fiatalabb "hölgyeket" ( kis kurvákat! :D ) célozta meg vele... :D
  • bardocz
    Tegnap láttam egy Seatot, aminek valami világító szarság volt a felnijén. Nem lehet egy puncimágnes dolog, mert anyám felnyerített, amikor meglátta:D
  • Solt
    Preload... letettem volna a nagy esküt, hogy az a difihez tartozik! :D
  • Solt
    Már csak valami villogó szarság kéne a helyzetjelző helyett... állítólag attól is gyorsul!
  • Solt
    Jut eszembe... nem égett tegnap a füled? Egész nap szidtalak amiért nem akarsz nekem cockpitet csinálni! :D Mabo meg nem válaszol az e-mailre... :((
  • Alexease
    Az rF (ISI engine) nekem rosszabb, ott szinte semmit nem erzek, vagy legabbis csak a nagyobb, durvabb allitasokat. Itt es az iR-ben mar a kisebbeket is erzem, latom. Az erzes inkabb mar csak arra vonatkozik, amikor a tizedekert kellene mennem, es a nagyon kicsi beallitasokat kellene tesztelni;) Ahoz mar minden korben, minden kanyarban, mindig pontosan ugyanugy kellene menni, ami most nem nagyon jon ossze, egyelore kicsit esetleges a dolog. Nem nagyon, eppen csak annyira, hogy a minimal dolgok kozott mar ne erezzek kulonbseget;)

Nalam valn valami autokezelesi-korlat, aminel nem megy lejjebb a dolog. Nehany kor alatt altalaban elerem a minimumomat, aztan mar szinte mindegy mit hova allitok, ahoz hozzaszokva, ismet ugyanolyan idoket megyek;) Egy ido utan, lehetnek extrem elallitasok is, azutan is nehany tizeden belul ugyan olyan koroket megyek;)
  • bardocz
    Nekem is az érzésével van a gondom. Volt, hogy rF-ben kaptam setupot, na mondom ezzel lassabb vagyok, aztán javítottam 2sec-et:D
  • Alexease
    Elvileg, de mindegyiknel kicsit mashogy mukodik, ahoz en mar nem ertek;)))

Ki lehet logikazni, de inakbb erezni kellene, ami nekem mar annyira nem megy;P Pl.: ugyanolyan kemenysegu rogoknal, de rovidebb rugoutnal, alacsonabb lesz a hasmagassag, es kemenyebbek (elofeszitettebbek) a rugok. De ha lagyabb rugot teszunk be erre a rovidebb rugouthoz, akkor a rugout marad, puhabb lesz, kisebb terhelesre is eleri a veget, es persze, valamivel alacsonyabb is lesz a hasmagassag, mivel az allando suly jobban osszenyomja a lagyabb rugokat;)

Ez tovabb bonyolithato a lengescsillapitokkal, amelyek az osszenyomas "sebesseget" allitjak.:) Ezzel kompenzalhatjuk (lassithatjuk) az alacsonyabb rugout miatti gyorsabb "beutodest", ami persze a sulypontathelyezes rovasara is megy;DDDD
  • bardocz
    Ahaa, szóval a preload az az, hogy menyivel nyomják jobban össze a rugót? Így már világosabb.
  • Alexease
    Autotol fugg, hogy melyik mekkorat allit. Most hirtelen ez az auto volt default-ba beallitva az iR-ben, es ennek nyitott a felfuggesztese;)

De a Skip Barber latvanyosabb lehet, mert ott nem lehet rugokat allitani (az fix, egyfelet gyartanak, hasznalnak), csak a Spring P.O.-et lehet allitani (rugo alatti "tarcsa", amivel feljebb toljak, elofeszitik a rugot, igy a kasztni is alacsonyabbra kerul). A Skippy-nel az elso-hatso oldalmerevitessel (rackbar, rollbar stb.) lehet tovabb kemenyiteni, lagyitani a "rugozast", az oldalmozgasokat, az auto "csavarodasat".
  • bardocz
    Amúgy hihetetlen vagy, hogy bármihez tudsz pillanatok alatt képet csinálni;D
  • bardocz
    Ahogy nézem, nagyrészt a rugótól függ, hogy milyen magas. Majd próbálkozok vele.
  • Alexease
    Aki iRacing-ezik, az valszeg ismeri, bar ott tobbneven ismert, attol fuggoen, pontosan mit allit. De a lenyeg altalaban hasonlo.

• bardocz
    Megszoktam már a ride height állítást, aztán itt meg nem találtam
    Köszi!
  • Alexease
    Attol is;)
  • Alexease
    Ugy kell, mint a legtobb (verseny)auton: Preload;)