4108
| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
#2586 köv. héten demó, aztán utána tőlem lehet bármi, döntsétek el, én mindent szeretek.
Ha gondoljátok csinálhatunk egy 4 futamos demó bajnokságot vasárnapi start-al. Ahogy nézem egyelőre csak olyanok járnak versenyekre akik nem ma kezdték szóval nem baj ha nincs még kész a szabályzat meg ilyesmi, szóval lehet anélkül is egy ilyen kisebb fun bajnokság.
ellentétes héten meg nem demó. -
#2585 Aosta Sport nagyon jó az F2000-el !!!
Bár béna időket megyek, de tömény élvezet ! :DDDD -
VO101 tvr #2584 Mehetnénk itt F3-as autóval is egy versenyt. -
VO101 tvr #2583 Jó verseny volt.
Kellett ez a hosszú egyenes, hogy ne lehessen kivédekezni a gyorsabbat.
Az ötlet, a fordított rajtsorrendre, nekem tetszik. -
#2582 Időpont: 2010.09.19 Vasárnap, 20:00 óra CEST
Pálya: Dijon-Prenois - Short Track
Autó: Abarth 500
Kvalifikáció: 2x10 perc. (Mindkét futam előtt egy-egy)
Versenytáv: 2x12 kör.
Rajt: Repülő Rajt
Szerver: netKar.hu
Pass: zengo -
#2581 Nem értem, azt hittem, hogy ha mondjuk 40mm-re van állítva, akkor a rugón 40mm-t húz össze, ezáltal ennyivel kerül lejjebb a kocsi. Erre meg tök fordítva működik:D -
#2580 Ha a preload-ot növelem, akkor nő a hasmagasság is. A játékban azt adja meg ez, hogy a rugóút mennyi? -
Solt #2579 Lehet... majd megnézem... -
#2578 Van az többnél is, asszem spa is ilyen ...de lehet tévedek, minden esetre vannak ilyenek , elég zavaró a homályos maszlag az ember előtt 50 méterre ... -
#2577 az csak ezen palyan van szerntem, szarul van megcsinalva. -
#2576 Kipróbáltam a pályát...fff nem tetszik :D
..
Nem tudom mi lesz, mert MotoGp is (kihagytam a stream-t, inkább megnézem felvételről) lesz.
az lesz ami lesz, ez lesz.
lehet jövök.. -
#2575 Vagyis az jó amit odaát leírtál egyszer?
Összedobok egy egyszerű csíkot, kívnáncsi vagyok hogy bírja a huplis utat :))) -
Solt #2574 Akkor #2528 :D
Az a baj, hogy NV panelből sem reagál rá, mivel az exe nem egyből a játék exe fájlja...
Zavaró, hogy a rajtrács az orrom előtt rajzolódik ki! Aki eddig nem vette észre meg ne nézze, mert idegesíteni fogja! :D :D -
#2573 Olyat itt nem lehet allitani, AA-t lehet, azert irtam azt;) -
Solt #2572 Igen... főleg, hogy nem folyik ki az érzékeny szemem! :D
Az AA... én AF-ről beszélek mesterem! ;) -
#2571 Azzal gyorsabb vagy?!:)))
AA-t es AA Quality-t lehet allitani [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1048764981&no=2509]#2509[/URL]. -
Solt #2570 No jönnek itt a kérdések... anisotropic filter-t miképpen lehet varázsolni a játékba? :) -
#2569 Itt van egy tonna leiras, kep, video a palyakeszitesrol: http://forum.radiators-champ.com/track-development-f14/
Ugy nez ki, maradt az eredeti netKar stilus, annyi valtozott, hogy a vegso beallitasokhoz, mar szukseges a sajat editora is. -
Solt #2568 -
#2567 - Pete_Silver_NR2003_SetupGuide.pdf ®
- iRacing_Car_Setup_Guide_20100910.pdf ® -
#2566 Fél órája beszéltem telón Mabo-val, valahonnan jött haza autóval, családostul. Várj türelemmel, bár mondtam neki, ne válaszoljon :D -
Solt #2565 Picit megnyugodtam! :)) -
#2564 Igen, a diffinel is igy hivjak az elofeszitest;) -
#2563 Hm, lehet igazad van:D -
Solt #2562 Nem akarlak megbántani, de szerintem a tulaj a picit fiatalabb "hölgyeket" ( kis kurvákat! :D ) célozta meg vele... :D -
#2561 Tegnap láttam egy Seatot, aminek valami világító szarság volt a felnijén. Nem lehet egy puncimágnes dolog, mert anyám felnyerített, amikor meglátta:D -
Solt #2560 Preload... letettem volna a nagy esküt, hogy az a difihez tartozik! :D -
Solt #2559 Már csak valami villogó szarság kéne a helyzetjelző helyett... állítólag attól is gyorsul! -
Solt #2558 Jut eszembe... nem égett tegnap a füled? Egész nap szidtalak amiért nem akarsz nekem cockpitet csinálni! :D Mabo meg nem válaszol az e-mailre... :(( -
#2557 Az rF (ISI engine) nekem rosszabb, ott szinte semmit nem erzek, vagy legabbis csak a nagyobb, durvabb allitasokat. Itt es az iR-ben mar a kisebbeket is erzem, latom. Az erzes inkabb mar csak arra vonatkozik, amikor a tizedekert kellene mennem, es a nagyon kicsi beallitasokat kellene tesztelni;) Ahoz mar minden korben, minden kanyarban, mindig pontosan ugyanugy kellene menni, ami most nem nagyon jon ossze, egyelore kicsit esetleges a dolog. Nem nagyon, eppen csak annyira, hogy a minimal dolgok kozott mar ne erezzek kulonbseget;)
Nalam valn valami autokezelesi-korlat, aminel nem megy lejjebb a dolog. Nehany kor alatt altalaban elerem a minimumomat, aztan mar szinte mindegy mit hova allitok, ahoz hozzaszokva, ismet ugyanolyan idoket megyek;) Egy ido utan, lehetnek extrem elallitasok is, azutan is nehany tizeden belul ugyan olyan koroket megyek;) -
#2556 Nekem is az érzésével van a gondom. Volt, hogy rF-ben kaptam setupot, na mondom ezzel lassabb vagyok, aztán javítottam 2sec-et:D -
#2555 Elvileg, de mindegyiknel kicsit mashogy mukodik, ahoz en mar nem ertek;)))
Ki lehet logikazni, de inakbb erezni kellene, ami nekem mar annyira nem megy;P Pl.: ugyanolyan kemenysegu rogoknal, de rovidebb rugoutnal, alacsonabb lesz a hasmagassag, es kemenyebbek (elofeszitettebbek) a rugok. De ha lagyabb rugot teszunk be erre a rovidebb rugouthoz, akkor a rugout marad, puhabb lesz, kisebb terhelesre is eleri a veget, es persze, valamivel alacsonyabb is lesz a hasmagassag, mivel az allando suly jobban osszenyomja a lagyabb rugokat;)
Ez tovabb bonyolithato a lengescsillapitokkal, amelyek az osszenyomas "sebesseget" allitjak.:) Ezzel kompenzalhatjuk (lassithatjuk) az alacsonyabb rugout miatti gyorsabb "beutodest", ami persze a sulypontathelyezes rovasara is megy;DDDD -
#2554 Ahaa, szóval a preload az az, hogy menyivel nyomják jobban össze a rugót? Így már világosabb. -
#2553 Autotol fugg, hogy melyik mekkorat allit. Most hirtelen ez az auto volt default-ba beallitva az iR-ben, es ennek nyitott a felfuggesztese;)
De a Skip Barber latvanyosabb lehet, mert ott nem lehet rugokat allitani (az fix, egyfelet gyartanak, hasznalnak), csak a Spring P.O.-et lehet allitani (rugo alatti "tarcsa", amivel feljebb toljak, elofeszitik a rugot, igy a kasztni is alacsonyabbra kerul). A Skippy-nel az elso-hatso oldalmerevitessel (rackbar, rollbar stb.) lehet tovabb kemenyiteni, lagyitani a "rugozast", az oldalmozgasokat, az auto "csavarodasat". -
#2552 Amúgy hihetetlen vagy, hogy bármihez tudsz pillanatok alatt képet csinálni;D -
#2551 Ahogy nézem, nagyrészt a rugótól függ, hogy milyen magas. Majd próbálkozok vele. -
#2550 Aki iRacing-ezik, az valszeg ismeri, bar ott tobbneven ismert, attol fuggoen, pontosan mit allit. De a lenyeg altalaban hasonlo.
-
#2549 Megszoktam már a ride height állítást, aztán itt meg nem találtam
Köszi! -
#2548 Attol is;) -
#2547 Ugy kell, mint a legtobb (verseny)auton: Preload;)