netKar Pro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Hamarosan megvenném a játékot, de lenne egy kérdésem.Miután megvettem ugye aktiválni kell a payment id-vel a profilomat, ezt elég egyszer megcsinálni telepítés után, vagy minden indításnál internet kapcsolat kell?

bardocz
Ja, már max az segíthet csak.
lac coo
Telepítsd újra .<#nemtudom>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bardocz
Ez a szép, hogy nem, alul írja, hogy hova van behúzva a váltó, és teljesen jó. Szóval nem értem.
Fehercsoki
Leszedtem a trialt, beraktam egy pályát amit netrõl töltöttem le, és most minden pályát feloldott a trial😄 Zártnak írja de lazán betölti a pályát.

Fehercsoki
Az a baj, hogy a Formula Force EX kb. 200 fokot tud elfordulni, ez elég lehet?

Alexease
Mindig is kevesen multoztak vele, eleve a tabora is kicsi, raadasul korabban meg komoly problemak voltak a kezelofelulettel es az online-nal.
1-1 kisebb letszamu Magyar/kullfoldi online bajnoksag szokott lenni, nyilt szerverek nincsenek avgy ritkan vagy hasznalhatatlan.

Megeri megvenni, mert a tudasahoz, tartalmahoz kepest (modoljak, van hozza 1 auto es 2-3 tucat palya, valtozo minosegben) eleg olcso, es ezzel meg az AC-t is tamogatod😊

Nem ismerem az EX-et, de mar eleg jo a kormanybeallitas benne, szerintem 360/450 fokos elfordulast be lehet allitani tokeletesen.

Szerintem toltheto demo, probald ki.
Fehercsoki
Mennyien multiznak még ezzel a játékkal? Megéri most megvenni ilyen közel az AC megjelenéséhez? Logitech Formula Force EX-el lehetne vele játszani rendesen, vagy azért kell a nagyobb elfordulás?

lac coo
jól vannak kiosztva a gombok-sebességek? Bár szerintem hülyeség de nem lehet valahol valami dupla ? Vagy setupban véletlenül elállítottad a 2-es áttételét? 😊)
Mit tudom én, lövésem sincs ...😊

bardocz
Senkinek semmi ötlete? Berakom kettesbe, és leblokkolnak a kerekek. Mindegy, hogy auto kuplung ki vagy be van kapcsolva, nemjó.
bardocz
Az F1800-as jó, a vintage replica csinálja ezt.
bardocz
H-váltóval azt csinálja a játék, hogy 1esben elindul az autó, és amikor berakom kettesbe, lefullad, és leáll. Ez mitõl van?
Leo67
Öten-hatan voltunk, de valami probléma lett az versenyszerverrel. A "B" szerveren azért volt egy fun race-t, amelyen viszont én már sajnos nem tudtam részt venni.

Groundhog GPL WEEKLY – League Racing News Page F1 1955 / 1965 / 1966 / 1967 / 1968 / 1969 · F2 1967 · GT 1967 · CanAm 1966 / 1971 http://freeleo.hu/weekly/

cifcuk
f1800 milyen volt?

Leo67
Június 6-án lesz a következõ futam. Marad Falkenberg, de ezúttal Osellával megyünk.

Kapcsolódó témák itt: http://forum.gtr-masters.hu/forumdisplay.php?145

Prekval: http://www.gtr-masters.hu/prequal/hnkm/

Groundhog GPL WEEKLY – League Racing News Page F1 1955 / 1965 / 1966 / 1967 / 1968 / 1969 · F2 1967 · GT 1967 · CanAm 1966 / 1971 http://freeleo.hu/weekly/

Leo67
Bízunk benne 😄

cifcuk
F1800-al mókás futamotok lesz. 😄

Leo67
Folytatjuk a tesztsorozatot a GTR-Masters szerveren.
Falkenberg F1800 van napiranden. Részletek itt.

Alexease
A keszitok olaszok, igy irhat olaszul is. 😊
pedobear
Írj a készítõknek egy angol levelet!

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Jamirofan89
Majd megszokom ezt <#wink> Még 1 kérdés:
Ha azt szeretném,hogy regisztrálja a játék az idõmet (wagenvoort) akkor elég lesz saját szervert létrehozni vagy ez macerásabb?

Alexease
Az rFactor azert "tokeletes", mert azt szoktad meg, az a kenyelemes, konnyen hasznalhato, de messze nem tokeletes, sot igazabol rossz😊 Bar lehet allitgatni.

Az rF-ben alapbol mindegyik pedal (pedalut vs. ero/hatasfok/mukodes/stb.) teljesen linearis. Ami max (talan) a gazpedalra lenne ervenyes, a masik kettohoz semmi koze.

Nagyon leegyszerusitve: a fekpedal egy parabola lenne felfele, a kuplung meg lefele (raadasul holtjatekkal) 😊
Jamirofan89
Sajna nem változik meg.Bármit állítok Win-ben vagy a játékon belül...
rFactorral tökéletes,milliméterre precíz a kuplung.
No de ez van,nem dõl össze a Világ csak rajtnál sokat szokott segíteni.

lac coo
mikor még csinálgattam szervert ,elég gáz volt az egész, kézzel kellett átírogatni mindent, valószinüleg rosszul van beállítva, de arra sem emlékszem lehet-e csak gyakorlást csinálni. Arra ott van a single.
Kuplung meg lehet direkt olyanra van megcsinálva, próbálj a min-max beállításokkal játszani .

Jamirofan89
Mindent hagytam ahogy volt,DE az is igaz,hogy aktívan legutoljára fél éve játszottam a demoval.
...
A játék a szerver listán alapból practice-ként van meghírdetve és gyakorlás céljából csatlakoznék.Amikor rácsatlakozok magától átvált versenyre és nem tudok vele mit kezdeni...

lac coo
Valami nem jól van beállítva, holtjáték, min-max pont ....Esetleg nem töröltél minden demo cuccot.
Online meg mi a fenét akarsz versenyen, még jó hogy egyedül nem engedi elindulni !???

Jamirofan89
Bocsi a dupláért.A G25 tulajoktól is szeretnék kérdezni:
Vezérlõpulton belül hibátlanul van konfigurálva a kormány.
NKpro beállításoknál is viszont játék közben azt vettem észre,hogy a kuplung teljes lenyomáshoz képest 75-100% közt nem precíz,hirtelen megugrik az érték.
Ez a játékban a kuplung fogáspontja és csak a kerekeket megforgatva tudok elindulni holott a demoban nem így volt.
rFactorral sincs semmi ilyen gond.Mi lehet a probléma?<#szomoru1>

Jamirofan89
2 napja fizettem be a játékra és csalódottan vettem észre,hogy a demoban már megszokott faßság itt is jelen van.
Konkrétan arra gondolok,hogy ha felmegyek egy szerverre és rajtam kívül nincs más akkor egyfolytába a versenyt erõlteti és amikor a rajtnál vagyok,kialaszanak a lámpák utána rögtön visszatesz a boxba.Ezt ismételgeti hiába kattintok,hogy "restart ression" v. "start session",hogy rohadjanak meg!!!!!!<#boxer><#gun>

Alexease
cifcuk
Biztos, hogy jóban vannak, mert anno mikor nkworld-ot csináltuk elég sok nem publikus infónk volt tõlük. Kérdés, hogy mennyire vannak jóban, kapnak-e elõre devkitet vagy nem.

Alexease
Remelem, hogy joban van veluk, es talan masokkal is😉 Egyreszt sokat szamit a modolhatosagnal, az hogy milyen lesz, mennyire hasznalhato, masreszt mar a megjelenes utan nem sokkal, tudnanak kepeket mutogatni a kesdzulo plusz palyakrol, ami sokat lendithetne a nepszerusegen.
cifcuk
RSR jóban van Kunossal, szerintem õk már dolgoznak valami AC mod-on is a háttérben.

Alexease
óó'va...e, elírtam!

Vintage Replica GT és itt a jó link

következõ futam:
Vinatge GT Replica
Dijon GP
március 14. (szerda) 21:00

További részletek...

Még 2-3 ember kell, hogy beteljen a szerver a ma esti futamon, gyertek! 😉

F2000 - Spa

F2000
Spa-Francorchamps

Idõpont: Február 29. Szerda
További részletek: nkPro Masters Bajnokság

Szerda este futam!

Nevezés és eddigi köridõk itt: prekvalifikáció
A futam topikja: nkPro Master - 2. futam
Az elsõ futam eredménye: bajnokság állása*

*a bajnokság végértékelésébe az 5 futamból a legjobb 4 eredmény számít bele

cifcuk
nem biztos, hogy gomb van beragadva. Csak tipp volt, de az biztos, hogy amikor visszalépsz a boxba akkor kiírja, hogy mennyi üzemanyag lett betöltve. Lehet, hogy egyfolyton a boxbaugral.
Nem tudom mi lehet.

GX25
Igen, egyfolytában ezt írja. És az, hogy melyik gomb van beragadva honnan tudom meg? Van külön gomb amivel az üzemanyagot lehet újratölteni?

cifcuk
Ha egyfolytaban ezt írja, akkor lehet valami gomb bevan ragadva, mert folymtosan ujratölti az uzemanyagot.

GX25
Ezt írja:

: Fuel tank refilled to 9 liters

cifcuk
Jobboldalon felül mit ír? nem tudom elolvasni a képminõség miatt.

attól hogy no hotlinking az imageshacks-ról 😄

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

GX25
Sziasztok!

Letöltöttem a demo-t. Elindítom rámegyek az offline testre kiválasztom az autót és a pályát majd elkezd tölteni a program. Amikor betöltött a következõ kép fogad:

Felhõk a háttérben a kép pedig "villódzik".
(Bocs a képminõségért, mobillal csináltam, prtscreen csak egy feketeséget adott ki.)

Szerintetek ez mitõl van?

csak a virtuálisat bírod kikapcsolni
Mert ha egyedül tesztelek a pályán akkor minek a tükör? Nem lehet kikapcsolni valahogy?
miért akarod kikapcsolni?
jav: tükröt
Üdv! Tudja valaki hogy cockpit nézetben hogyan tudom kikapcsolni a tökröt?