4108
  • csige791
    off:
    Végülis f1 feeling jó, lehet végig tolok pár szezon mondjuk 50%-os versenytávval. Ez a karrier mód érdekes lehet.
  • csige791
    ne is töltsd le. én végig fikáztam, hogy szar lesz de még az én várakozásaimat is alul múlta 10x-esen.
    De arra jó hogy igazi futamok után letoljak egy-egy versenyhétvégét a feeling miatt. De kizárólag ennyi.
    Remélem a pályákat kitudják belőle műteni aztán bele nk-ba. :)
  • LESCO
    Nem is tudtam, hogy már megjelent... Meséljetek már!
  • csige791
    az most lesz. ja hülye vagyok....:)
    a köv vasárnap elől kihagytam a köv HÉT vasárnapot. bocsi.
    tehát ezen a héten vasárnap demó (f1600/prato short)
    kov. het vasarnap aosta/abarth

(Ez az f1 2010 mekkora egy trágya lett)
  • VO101 tvr
    Következő vasárnap Prato lesz F1600-al kiírás szerint.
  • lac coo
    OK, arra megyek.
  • csige791
    Szerintem akkor legyen köv. vasárnap Abarth/Aosta sport és utánna egy F2000/Snetterton.

Túl durva az f2000 aostára nem hiszem, hogy jó, izgalmas futamok sülnének ki belőle.
  • ronnydown
    Aszt óvastam!
  • LESCO
    Csige leírta a #2603-ban...
  • ronnydown
    Értem, lehet, hogy én vagyok korlátolt, de Kunos nem ír semmi a honlapján róla (nem találom)? Megjelenés?
  • LESCO
    Pont az a lényeg, hogy nem tudjuk meg kiadásig....
  • ronnydown
    Még senki nem nézte, milyen kocsi van a ponyva alatt?
  • lac coo
    aosta sport Abarth-al is jó !
  • santibi
    Nekem is van teljes gamma. Majd megnézem okával hamarosan a kocsikat még szinte ki sem próbáltam őket. Mentem picit velük tetszett mind.
  • csige791
    esetleg snetterton/f2000? vagy maradjunk abarthnal ?
  • csige791
    Minden szavaddal egyetértek. Minél lassabb a verda annál szorosabb a verseny. De ez igaz a pályára is, minél rövidebb egyszerűbb annál könnyebben megtanulható, kevesebb a hibalehetőség így jobban összehozza a mezőnyt.
  • LESCO
    Hát én személy szerint nem örülök az ilyen nagyvérű masináknak, nem valók sztem egy szimulátorba. Gyönyörűek, meg igazi fenevadak, csak az online versenyzésnek nemi gazán kedveznek. Túl gyorsak, nagyon szétkapják a mezőnyt... A kisebb és ezért egyszerűbben vezethető kategóriák sztem élvezetesebb versenyeket produkálnak. Lásd iRacing...
    De persze ez az én véleményem.
    Attól függetlenün még nagyon örülök, hogy fejlődik valahova a Netkar...
  • lac coo
    Nekem jó, bár ott már súlyosan előjön a bénaságom, 10 mp diffi minimum ! :DDDD
  • bardocz
    Egy jóóó hacsiroku:) Tsukuba-val.
  • csige791
    Akkor jövőhét vasárnap Aosta-Sport/F2000 jó lesz ?
  • lac coo
    Mondjuk ha olyan jó mint a FVA akkor "F1" is jöhet !:)
  • lac coo
    Az jó lenne, bizony!!!
  • Alexease
    Az hogy nem F1-es, az ketfelet jelent het: nem liszenszelt F1 auto vagy meg a parametereiben sem F1-es:) Igazabol, teljesen mindegy;) A lenyeg, hogy kinezetre "nagy formula", az F3-as felett, es ez a lenyeg;)

Jo lenne valami hatsokerekes dobozos is;) Egy regi naturalis a '60–'70-es evekbol, es egy mostani GT-kategoria;)
  • csige791
    kicsit nyomoztam:

So...for the English speakers: a new car is coming soon to nKPRO, and it's not a F1, as they just said on the official nk forum.

Kunos just announced not 1, but 3 new fictional cars, based on real cars hopefully before Xmas.
    the update will be free of charge
  • csige791
    az orra egészen alacsonyan van. lehet williams lesz, azok elvileg ingyen vagy olcson adjak a licenszet, mert sok jatekban benne vannak.
  • lac coo
    Nem ferrari, legalább is annak tükör része eléggé kiállna a ponyva alatt.
    Gondolom valami F1 kategóriájú fantázia autó, ha már összedobott egy új fizikát FVA-hoz .

De akármi is lehet :)
  • Alexease
    Formara valami openwheel:)))))
    Nem ertek hozza, igy meg nem mondom, talan majd valami fanatikus azonnal megmondja a tutit;) Talan GP2, vagy a FVA-bol a Ferrari, de aztan lehet barmi mas is;D
  • VO101 tvr
    Ez meg mi ez?
  • Alexease
    Uj addon a progihoz, lehet talalgatni, mi van a ponyva alatt:))

http://www.netkar-pro.com/

• csige791
    Egyáltalán mi legyen két hét múlva? Javaslat pálya/autóra valakinek?
  • csige791
    Hát az a terv, hogy 1-ik héten demó a másikon rendes. Ha nem kellet volna vennem videókarit akkor már megvettem volna még egy licenszet nyereménynek és akkor rendesen be lett volna promotálva egy demó bajnokság, ami által remélhetőleg mégtöbben leszünk. Ez a mostani 4 futamos demó csak ilyen pótcselekvés.
    Épp azon gondolkoztam, hogy a másik hétre meg egy ugyanilyen 4 futamos bajnokságot csinálni, minden futamon másik autóval és ha ezek lementek akkor csinálni egy komolyabbat.

Tehát
    Magyar demó teszt bajnokság: szept 26, okt 10, okt 24, nov 7.
    Magyar teszt bajnokság: okt 3, okt 17, okt 31, nov 14.

De felőlem azt is csinálhatjuk, hogy minden héten rendes futam, és havonta egyszer meg egy demó az újaknak akik kiakarják próbálni.

A másik amin gondolkoztam, ha lesz időm utána néznek, mert mintha valahol lenne egy Crema mod ami működik demóba és több box hely van.
  • VO101 tvr
    Ezt a demo autó/demo pálya dolgot érdemes még erőltetni? Aki komolyan gondolja, szerintem az nem ijed meg 20 eurotól. Csak mert megint Prato F1600-al... Most volt nemrég.
  • Alexease
    A palya sajnos legge beta-s, nem csak kinezetre;) Minnel jobb egy szimulacio, fizika, annal reszletesebb, jobban erezheto palyak szuksegesek hozza (korrekt aszfalt tapadas, 3D-s kerekvetok es utegyeletlensegek, jol beallitott soder, homok, fu stb.).
    Az iRacing-ben nagyon sokat szamit a "tokeletes" palya, legalabbis mint aszfalt es kozvetlen kornyezete (a fu, homok mar nem az igazi:P).
  • b-type
    néztem tök jókat mentetek :)
    Azért mikor fel lett vetve a fordított sorrend beírtam, hogy ne hogy ki'szatok velem! :DD
    érdekes volt hogy mind toe in és toe out-ban azokat az időket mentem, csak így tudtam a jobb elsőt is melegen tartani verseny közben,..a bal első menthetetlenül elszáll ezen a pályán.
    Viszont ami aggasztott, hogy a felvezető körben egyszer csak leállt a motor (?!) és ugye állóra kellett fékezni hogy indítózzak, aztán ezt még egyszer megcsinálta, és akkor már absz. nem értettem mi van...
    De ez a pálya amúgy sem feküdt nekem, nagyon elmászik az eleje, a sóderágy még nincs kész (célvégi gumifal közeli sóderágy egyszerűen úsztat...), szal nekem nem jött be.
    De azért ott voltam, és a következőn is ott leszek (csak kicsit több időt kell szánni rá...de beütött a MotoGp, meg előtte a WTCC..és ne soroljam úgy is mindenki tudja)
  • Alexease
    Az elso versenyen nehany szazados/ezredes befuto lehetett, a masodikon pedig elneztem valamit, azt hittem, lesz meg egy kor, arra tartalekoltam;D
  • Solt
    Csíter! :D
  • csige791
  • LESCO
    setupoláshoz

Ha erre gondoltál...
    A lap alján van egy fejezet "Setup készítés" címen.
  • Solt
    A mi édes anyanyelvünkön nincs valami ide illő? :)
  • lac coo
    Hát én ma kihagytam, fáradt is voltam ehhez, meg ( vessetek meg...) nem ismerem ezt a pályát sem .... :)