4108
| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
VO101 tvr #2706 Jó verseny volt a tegnapi, számos tanulsággal.
A repülőrajt úgy néz ki eléri célját és megelőzi az első kanyaros baleseteket, autótöréseket.
A második futamos fordított rajtsorrend is jó lesz szerintem, bár most a hármas baleset miatt nem sikerült több tapasztalatot nyerni.
Prato jó kis pálya, sokféle változatos kanyarból áll és vágni sem lehet rajta (a short-on semmiképp). Sajnos hosszú egyenes nincs benne ami szélárnyékból kibújós előzést lehetővé tenne. Ezért itt gyakorlatilag csak megörökölni lehet a pozíciót (kivéve, ha van 1-2 mp tempókülönbség). -
VO101 tvr #2705 Hol lehet súlyozást állítani az autóknak? Gyakorlásképpen kipróbálnám milyen és mekkora hatással van a gyorsaságra. -
ng77 #2704 ja, kozben en is utananeztem, es a server ini fajljaban be lehet allitani a sorrendet, hogy ki honnan induljon. Ez majd a rendes bajnoksagban is jol fog jonni, ha rajthely buntetest kap valaki. Szoval szerintem ez a server ujrainditas futamok kozott nem olyan nagy gond, max 5 perc piheno lenne a futamok kozott, ami jol is jon.
El lehetne gondolkozni a sulybunteteseken is, mert azt is be lehet allitani, ettol is lehet izgalmasabb a verseny.
-
ng77 #2703 engem kergettel :) jo kis futam volt, az elejevel nem tudtam tartani a lepest, de sokaig ott voltal mogottem, nem lazithattam, par tized kulonbseggel rottuk a koroket. Ha tobben leszunk meg izgalmasabb lesz -
#2702 Legutóbbi versenyre tudtam menni(szept 13 körül).
Azóta jött valami frissítés? -
#2701 A szerver az majdnem mindig megy, csak akkor nem ha valamiért leáll és nem veszem észre, ilyenkor van, hogy napokig nem megy.
Arra van esély, hogy nem legfrissebb verzióval próbálkoztatok?
Van esetleg valakinek ötlete, hogy lehetne ip alapján csatlakozni, pl beírni valamelyik ini file-ba az ip-t a játék indítása előtt vagy ilyesmi? -
#2700 Persze,nyomkodtam lelkesen. -
T M S #2699 én sem láttam a szervert pedig nyomogattam a refresh-t rendesen.
Amúgy a szerver állandó? mert eddig kb 1-szer láttam a listában az elmúlt 1 hónapban -
#2698 Hát én magamhoz képest is szarul mentem, ami ugye más nullának tekinthető, ráadásul első körben rögtön mehettem a boxba :)))))
azért jó volt ! THX ! -
#2697 nem tehetek róla, a szervert az 500servrstol berlem, raadasul 6 ember meg látta. Fogalmam sincs mi lehetett nálad. Nyomkodtad a refresh-t ? -
#2696 Hát jó lenne, mert ez így szívás volt. Még gyakoroltam is rá. A szerver listában meg sehol semmi, csak külföldi szerverek :\ -
#2695 rá kéne jönni, hogy lehet ip alapján csatlakozni, mert azt megtudom adni, legközelebbre. -
Solt #2694 Jönnék én is, de nekem meg rendes netem nincs... -
#2693 Be kellene reklámozni rendesen, de amíg nincs kész minden addig nem akarom. Ráadásul vettem új videó karit és most sokat játszom mert élvezem, hogy minden max-on megy.
Most elméletileg ha lemegy ez a 4 futamos demó "bajnokság" addigra minden elkészül és akkor be lesz reklámozva mindenhol plusz lesz licence nyeremény is a demóban, reményeim szerint többen leszünk ezek hatására. -
#2692 Jöttem volna, ha látom a szerverlistában. -
#2691 Ponttáblázat
-
LESCO #2690 Sajnálom, hogy kevesen voltunk ma...
Ez így kicsit nyögvenyelős.
Vagy az volt a baj, hogy megint Prato volt és 1600? -
#2689 Igen, mert demo:) -
#2688 thx mar megoldottam de a demoba csak 1 auto van?:( -
#2687 játékban options/controller/advanced
itt frankón be kell tudjad kalibrálni...kijelölheted a tengelyeket minimumot-maximumot adhatsz...ilyesmi. -
#2686 hmm mar rajottem hogy a feket csak 1 gombkent erzekeli a jatek es ha kicsit lenyomom mar maxon van igy minden fektavot allora fekezi:S mi lehet a gond? Formula Force Ex-em van -
#2685 sry..ki kellett lépjek, dolgom lett :(
De jó volt..az első verseny is meg a második is, az elsőn kergettem valakit végig, és tök örültem a stabil köreimnek az utcsó kör kivételével mind '26 közepe volt...az utolsó kört túlfeszítettem minden mindegy alapon :)
qual-n is 12körre tankoltan futottam '25-s időt szal egész elégedett lettem :)
a jövő heti fityó után tényleg jöhetne az F2ezres vagy a target. -
#2684 Hát nekem nem mutatja a szervert. -
#2683 De be lehet lépni azzal is . -
T M S #2682 vagy demoval nem lehet belépni? -
T M S #2681 én sehogy sem látom
mi lehet a baj?
verzió 1.1.0?
vagy valamit trükközni kell?
-
#2680 Nem úgy volt, hogy ma demo futam lesz ? :) -
#2679 online reszen, mi latjuk, mar vagyunk bent paran. -
#2678 Nem találom én sem. -
T M S #2677 hali,
Csige, mikor indul a szerver? direktbe lehet csatlakozni vagy az onine részen kellene megjelennie? -
#2676 Megoldható a fordított sorrend, de ahhoz ujra kell inditani a szerot 2 futam kozott. vagy a 2. futam elotti idomeron mindenki egy kort megy ugy hogy forditott legyen a sorrend :) -
#2675 1:26.6 az milyen? -
VO101 tvr #2674 A controls.ini-ben itt:
[STEER]
JOY=0
AXLE=0
FF=1
SCALE=1
FACTOR=1
LOCK=900
Próbálj meg negatív értéket adni vmelyiknek. -
enzo96 #2673 az ffb fordítottan működik
hol tudom beállítani?
-
#2672 Azért az túlzás hogy megoldódott, legalábbis azon a futamon, amin én indultam. Senki sem tartotta a sebességet, és a formációt sem. -
VO101 tvr #2671 A felvezetőkörös repülőrajt sem megoldható, mégis megoldódott :D -
#2670 Gondolom az nem megoldható ebben a játékban. -
VO101 tvr #2669 Korábban felmerült, hogy a Dijon-i kedvező tapasztalatok alapján a második futam legyen fordított rajtsorrenddel. Ez elvetődött vagy csak elfelejtődött? -
#2668 Az új autóról eddig biztosnak tűnő infó, hogy egy 500 lóerő fölötti formula autó lesz. Mondjuk ezt eddig is sejtettük, legtöbben GP2-re tippelnek, de licence nélküli, tehát nem annak lesz nevezve. -
#2667 Magyar netKar PRO Demó Teszt bajnokság 1. Forduló
Időpont: 2010.09.26. Vasárnap, 20:00 óra (CEST)
Pálya: Prato - Short Track
Autó: Formula Ford 1600 (F1600)
Kvalifikáció: 2x10 perc. (Mindkét futam előtt egy-egy)
Versenytáv: 2x12 kör. (+1 felvezető kör futamonként)
Rajt: Repülő Rajt
Szerver: netKar.hu
Pass: szisz
Ugyan bajnokságnak van nevezve a dolog, de tulajdonképpen annyiból áll egyelőre, hogy a fun vagy teszt futamok pontjait összeadjuk. A Bajnokság 4 fordulós lesz. (sajnos lassan tudom szervezni a komolyabb részét a dolgoknak mert időhiányban szenvedek.)