netKar Pro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csige791
felrktam az oldalra
sajnos ehhez már regelni kell, mert a letoltesek csak úgy mukodnek. Ha nem jó akkor írj privátot és holnap este atkuldom msn-en vagy valahogy.

Elvileg ez a palya nem annyira titkos, mert nem csak az RSR-en lehet használni, de azért ne mondogassátok, hogy felraktam és please csak offline, mert a lobbyba meglátják, hogy valaki csinált vele szervert akkor kicsapnak a bétázok közül aztán baszhatom(juk)

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Hozzáférhetõ a Dijon-Prenois? Az egyik kedvenc pályám :-)

csige791
Ja igen, FTargettel teszteltük, eddig utáltam ezt a kocsit, de most ráéreztem az ízére, nagyon komoly cucc. Ma 2x csináltam meg azt amit vettel buttonal, csak nekem nem volt ott senki.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

csige791
Ma tszteltuk eloszor, 3-an voltunk. Nem tudom, hogy a régi milyen volt, de itt "nem teljesen sima" az aszfalt, amit szeretek. Azt viszont nem tusom, hogy milyen konvert.

Egyébként a GPC-sek és a Radiator springesek eléggé más "policy-t" használnak.
Még a gpc-sek ha konvert a pálya akkor úgy csinálják meg, hogy kelljen hozzá a játék cd-je amibol konvertálták, a radiatorosok meg kb ezt leszarjak.

Alexease
Bar lehet, hogy az most valami uj konvert😉
Igy hogy publikus lett a DevKit, elobb utobb talan beindul a palya gyartas. Igazabol nem is baj, hogy komolyabb, hozzaertobb emberek keszitik, elsosorban bajnoksaghoz, jol letesztelve, mert igy, remelhetoleg, csak normalisabb, hasznalhatobb palyak jelennek majd meg.
bardocz
Dijon az egy ok a játék megvásárlására, ha GTL konvert.
Alexease
Dijon mar tobb eves palya a GPC-n, szerintem😉 Legalabbsi nekem mar regen meg van, ide is kilinkeltem😉
pointer4
Nem érzed kötelességednek ezeket összeszedni, és titkon eljuttatni hozzánk ? 😄
csige791
Hihetetlen, ma is jött egy újabb pálya. Dijon. Úgy látszik ezek most fossák a konverteket. <#finom>

b-type
vááá kibebasirály. <#eljen><#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

csige791
nurburgring is készül, már mentem rajta két kört.

csige791

csige791
Elsõ nem demó futamunk
Csak regelteknek látszik, ezért ide is kiírom:

Idõpont: 2010.09.19 Vasárnap, 20:00 óra CEST

Pálya: Motorsport Arena Oschersleben
Autó: Abarth 500

Kvalifikáció: 15 perc
Versenytáv: 2x12 kör.
Rajt: Repülõ Rajt

Szerver: netKar.hu
Pass: zengo

Fontos megjegyezni, hogy eddig még senkinek nem volt lehetõsége ezen a pályán versenyezni netKar-al, ma kaptam rá engedélyt, hogy futhassunk rajta egy futamot. A pálya már mûködik, viszont azt mondta az egyik készítõ, hogy holnap v. holnap után ad egy másik verziót amiben lesz pár javítás, így csak akkor teszem elérhetõvé mert kavarodás lehet abból ,hogy valaki a régebbivel akar indulni, mert elfelejtette leszedni az újabbat.

Ezek az olaszok nagyon összejátszanak <#nevetes1>

csige791
Azt csiripelik a madarak, hogy a Ferrari Virtual Academyt Kunos csinálta.

Na rátaláltam, köszi az infot.
Tényleg szuper ez a hegyi pálya. Próbáltam áttenni a nKPro-ba, de betöltés közben elakad. Jó lenne pedig menni rajta rendes autóval.

Alexease
Hivatalosan nem jelent meg, csak a promo rendezvenye(ke)n osztogattak/arultak.
De elerheto volt belole egy nemhivatalos verzio itt-ott😉 De sajnos, nem volt az igazi:/ A palya tuti, de az auto kezelese mar nem volt annyira jo (regebbi engine, plusz valamit egyszerusittetek rajta).

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
~170MByte, ha nem talalod meg, esetleg talalok neki helyet valamikor😛
Alexease
<#buck><#eljen>
Lehet, hogy az nKP nem a legszebb grafikai engine-nel rendelkezo program, de igy a video alapjan is latszik, hogy azert eleg latvanyos, olyan ipari, a kontrasztos arnyekoknak-fenyeknek, a tukrozodeseknek es a pilota mozagasanak koszonhetoen.
b-type
egy szám hosszút akartam (de így is be kellett illesszem a Romper Stomper számát 😄 )
Kellett egy pár autó az elejére, aztán egy csúsztatás az elsõ kanyarból, és a résztvevõk ahogy áthaladtak a célvonalon...ez határozta meg a hosszát, de külön kérésére kihosszabbíthatom. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Azt azért csak levágtad a végérõl, mikor az utosó elõtti kanyarban megcsúsztál, én meg beszúrtam melléd....
Mert ott voltam ám mögötted végig. 😉

Errõl mit lehet tudni? Marangoni Driving Simulator
Elkészült? Hozzáférhetõ valahogyan?

b-type
videjo
-elõre is elnézést <#idiota>
sajna nem igen volt hang, ami meg volt az borzasztón szaggató midihangszerûvolt, szal inkább le is kevertem.

Spa túl nagy, hosszú pálya egy ekkora mezõnynek. Esetleg Snetterton? Ez is elég jó tempós, lendületes pálya, de rövidebb.

Köszi!

csige791
A szerver már megy, de ajánlott a Drivingitalia.net 1 szervert használni gyakorlásra, mert ott szoktak lenni ellenfelek is, jelenleg 7.

19.-én Vasárnap mit szóltok egy Spa/F2000-hez ? Vagy inkább valami rövidebb pálya Abarth-al?

csige791
igazad van.

Idõpont: 2010.09.12 Vasárnap, 19:00 óra

Pálya: Prato Full GP
Autó: Formula Ford 1600cc (F1600)

Kvalifikáció: 15 perc
Versenytáv: 2x12 kör.
Rajt: Repülõ Rajt

Szerver: netKar.hu
Pass: kesjar

Az, hogy mennyi munkát fektetsz bele, a te dolgod. Rajtam ne kérd számon. Meg ez nem is ide tartozik. Én a magam részérõl megtettem a regisztrációt, aminek az aktivációs email-je nem akar megérkezni. Nekem belefért a regisztrálás, de elõrébb nem vagyok vele. Számodra sem lett volna több munka a választ bemásolni, mint a linket betenni.
Ezeket a versenyeket reklámozni lenne jó, nem eldugni.

csige791
Ha már én ennyi munkát belefektetek, egy 30 másodperces reget csak kibirsz. Egyébként ha eljutok odáig, hogy lesz több futamos bajnokság (ez tervben van) akkor amúgy is kell majd regelni.

Csak regisztráció után látszana <#nevetes1>

csige791

Következõ verseny mikor és hol lesz?

off:

De tedd, mert sokszor jókat mondasz... ( csak NYUGI ) 😉

www.smart-bus.hu

bardocz
Tökjó, leszedtem az 1.1-et, a régit unistalláltam, a pályákat átmásoltam az 1.1-be, és azt írja rájuk, hogy content locked-.-"
csige791
töltsd le akkor a legfrissebbet.

bardocz
Köszi, akkor már értem.
az IMO jelenti a belsõ-közép-külsõt.
Tehát mindegyik számsor bal oldala a belsõ, jobb a külsõ hõmérséklet.

bardocz
A gumik hõmérsékletét hogyan kell nézni? Van négy téglalap, aztán mindegyikben ugyan olyan sorrendben vannak a hõmérsékletek, mintha mindegyik guminak a bal oldala melegedne jobban, nem pedig a belsõ oldalak.
bardocz
Szerveren még sose voltam.
Alex: 1.0.3.9xxx asszem a verziója, lehet azért van így.
Alexease
A demo valszeg regebbi verzio. A teljes verzioban nem slick van az 1600-oson, nem is valaszthato. Sajnos a demo az demo;D

Az AIM allitasi lehetosegeket kiszedtek, valamiert, most mar a programon belul nem lehet allitani. Kivul, az autok konyvtaraban, ha jol emlekszem, lehet piszkalni a file-okat.

Sajnos ez is aldozatul esett az egyszerusitesnek, hogy kelendobb legyen a program:/

A nagyobb problemaja az egyszerusitesnek, az automata dolgok, az egyszerusitett valtasi lehetoseg, a kameranezetek...
Eddig ez eleg hardcore szim volt, legalabbis a hasznalhatosagat tekintve (nezetek, kontrollerek stb.), de kenytelenek voltak "lefele" is nyitni...
Na ez innentõl kezd vicces lenni...
És ha szerveren vagy, akkor is slick van?

bardocz

Ez érdekes...

Rakjál be képet légyszives, mert ez kezd idegesíteni... 😊

bardocz
Én még csak demozok, de nekem abban slick gumi van.
A manual szerint (132. oldal) mindkettõre választható lenne... Bár a manual 1.0.3-ról szól.
De találtam benne érdekes dolgokat még, amit a mostani verziójában a szoftvernek nem találok. Pl a fordulatszámmérõ ledek kalibrálhatóságát.
Ezt kivették a fícsörök közül? Mert akkor szomorú leszek.

csige791

off:
én tudok olyanról ami 99.9% ban politika, de ettõl kezdve be nem teszem oda a lábam.

lac coo
Slick gumi az F1800-ason van.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Nincs is politikaval foglalkozo topic az SG-n (szerencsere!), valszeg mar ott elkezdodtek a bajok...😉
Izgalmasan hangzik... 😉

csige791
II. King of Prato (lehet , hogy csak bejelentkezés után látszik, mert ez már az esemény naptár béta verziója)

Repülõ Rajttal fog indulni

(megint kaptam egy bünti pontot, többet nem megyek politikával foglalkozó topicba, az kurvaélet)