netKar Pro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄 Nem zavarna a farkasfogak? 😄

www.smart-bus.hu

Alexease
En tizeneve NV-vel tolom, de sose hasznalok elsimitast;D Nem probaltam.
Basszus... kb 50x szemeztem vele! :S Köszi...

NV kártyával tolja valaki? Hogy lehet élsimításra rávenni? A programból nem akarja, NV driverre meg nem reagál...

www.smart-bus.hu

Alexease
A Setup-ban a Steer Ratio. Ha sok/keves akkor a kontroller allitasnal es/vagy a profilnal.
Alexease
Semmi leiras, ehhez meg nem probaltam semmit:/
Hogy lehet a fityón kormányszöget állítani?

www.smart-bus.hu

lac coo
Alex , pályaépítésrõl nincs leírásod, nem próbálgattad?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Nem baj jó az , elleszünk mi hátul, én még a pályát sem ismerem ...😊

Alexease
En mentem nehany karikat, egyelore 1:15:9x. Vagyis van megmit faragni😊
Az Abarth-tal gyakorol még valaki a vasárnapi versenyre?

csige791
közben megjavult a control pamel, belõttem a szervert, nincs jelszó.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

<#eljen>

www.smart-bus.hu

csige791
Beszélgettünk Emericoval. A terv a következõ:

Még néhány hétig maradnak az ilyen fun jellegû futamok, eközben elvégzünk néhány feladatot. A netkar.hu oldalt átköltöztetem magyar tárhelyre, mert otthonról lassú az oldal.
Szerzek egy licencet ami nyereményként fog funkcionálni az elsõ 'Magyar netKar PRO Demó' bajnokságon, amit emerico segítségével nagyon befogunk reklámozni.
Ennek hatására remélhetõleg sok szim fan próbálja ki a játékot így gyarapodni fog a mezõny. Amennyiben elérjük a kellõ létszámot emericoval megszerezzük a GPCOS weboldal motort ami olyan dolgokat tud netkar-hoz mint pl a live timing vagy az eredmények azonnali megjelenése a futam végén az oldalon, pontokkal, bajnokság állásával meg egyebekkel.
A versenybírói testületet kellene majd valahogy feltölteni, mert ketten csak az óvásokat tudjuk elbírálni, ami nem biztos hogy elég egy komolyabb bajnoksághoz.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

nekem is 50 volt....

Akkor stílusosan megpingeltem Newey-ékat.

Mérd meg egy londoni szerveren...
De azon is jónak kell lennie.

Dehogynem... játékfüggõ, de 100 felett gáz általában...

www.smart-bus.hu

Ilyen a pingtest eredményem. Ez nem jó?

http://www.pingtest.net/result/24171393.png

csige791
Ezzel a settel mentem. Mivel nem tudok setelni lehet, hogy nagyon ratyi szegény, szóval plz ne fikázzátok.
(ha rányomok a letöltésre nekem megnyitja a file-t, hivatkozás mentése másnéven kell neki, hogy le töltse)

Mentem már pár kört (15-20-at), de 1.16.0-ig sikerült csak lemennem.
Van még benne... 😊

csige791
Gyakorolt már valaki Dijon-ra? 1:14:463, nagyon szar idõ?

sajnos nem tudom beüzemelni a szervert, mert valamiért nem müxik 500servers control panelje. Már írtam nekik mailt.

csige791
irtam privit

Ami viszont fontosabb lenne, hogy erre a laggolós dologra megoldást találjak.
Eddig semmi más programmal nem laggolt. Másfél év iR alatt soha.
Eddig csak a netKar.hu szerveren jött elõ. Nálam nem laggolt senki. Ez miért volt? A felvezetõkörön és az elsõ 1-2 körben sem volt gond, pedig ott együtt voltak az autók szorosan.
Más szervereken is 80-120-as pinggel látnak engem az emberkék.

csige791
dijon short. letoltes

csige791
ok akkor legyen dijon/abarth

A default setup ugyanúgy semmire nem való az Abarth esetében sem, mint a F1600-nál. Default setuppal Prato elsõ balos gyors kanyarjába sem lehet befordulni.

csige791
def. de ismétlem mehetunk rajta, nekem a lenyeg hogy toljuk, ez csak egy eszre vetel volt.

Default setup-al mentél vagy belõtted rá az autót?

csige791
Hát szerintem az olyanok mint amin pl tegnap mentünk. De inkább azt írom ami nem fekszik neki. Szerintem a gyors illetve közepesen gyors hosszú nyújtott kanyarok nagyon nem fekszenek az abathnak (és minden elsõkerekes orr nehéz autónak) és nem is élvezetes menni az ilyen pályákon vele. Persze tudom ,hogy szinte minden pályán van ilyen kanyar(ok) de Dijon az végig ilyenekbõl áll.

Az abarth-ban az a jó amikor kanyarban kell fékezni, "felemelkedik" a hátulja és ember legyen a talpán aki rövidet és hatékonyat lassúl vele.

De tõlem lehet Abarth/dojon a lényeg hogy toljuk együtt és lehetõleg sokan. <#vigyor2><#vigyor2>

bardocz
F2000-rõl meg addon pályákról van szó, szóval nem.
simcompany
Még egy buta kérdés. a jövõ hetire is elég a demo?

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Dijon a GP nyomvonalon F3-al a legkirályabb <#eljen>

Nem kötekedésbõl, tényleg kíváncsi vagyok: Az Abarth-hoz milyen pálya való?

Alexease
Dijon regi, klasszikus gyors palya, oda kozepes/nagy formula valo😉
csige791
Kipróbáltam Dijont Abarth-al, szerintem nagyon nem illeszkedik ehhez az autóhoz. Menjünk inkább Abarth-al valahol máshol, és két hét múlva Dijon short vagy longon F2000-el. Esetleg ha nagyon akarjátok dijont, akkor elõbb most vasárnap dijon/f2000 és két hét múlva meg abarth.

Mit szóltok? (

csige791
Akkor legyen a vasárnapi futam dijon short-on. Ma este kijavítom az oldalon, illetve felrakom a pályát a letöltésekbe. (hacsak el nem felejtem)

csige791
Emerico:

Én már hónapok óta próbálkozom egy bajnoksággal, de egyedül nem mertem belevágni, mert a szabadidõm eléggé korlátozott (váltakozó héten dolgozom 5 illetve 6 napot) ami eddig van azt a maradék napokon csinálgattam. Az ilyen fun futamokkal nem is igen van gondom simán lebonyolítom, de egy bajnokság már kicsit több meló, szóval akár te akár más ha segít már indulhat is akár 2-3 hét múlva.

Szabályzatot is próbáltam írogatni, de még jó párszor át kellene olvasni, mert pl a safety rating részben nem kevés ellentmondás van (gondolom már álmosan csináltam).

Itt olvasható ami eddig elkészült. A legutolsó majd törölve lesz, mert már azóta 20x újragondoltam.

A lényeg, hogy beszéljünk aztán legyen valami. <#taps>

A DrivingItalia szerverén 8-120-as ping értékekkel láttam a többieket.

simcompany
Csige, azt hiszem megvan az msn-em neked. Beszéljünk már egy lehetséges bajnokságról.

Van Dijon Short, igen. Kevés indulóval elég is lenne az Abarth-os mezõnynek.

És hogyan lehetne megtudni?

csige791

csige791
A szervert az 500servers adja, nem tudom mi lehet a gond.

Az 1.0-ás dijon-ban már van Short config? Én nem néztem, csak a bétát.

Dijon Short

lac coo
Engem végig kísértett egy kék pálcika asztal! 😊)))

Nem értem ezt a laggolós dolgot... Nálam rendben volt mindenki. Akkor írt már ki nekem is pirossal magas pinget, mikor a boxba Esc-eltem. Korábban senki nem panaszkodott, csak ezen a szerveren van gond.

simcompany
nekem a mai is jó, legalább nem kell pályát tanulni 😊

csige791
Az nem baj ha hozol embereket. 😊 Sajnos csak 15 fõs egy szerver, de ha igény lesz rá akkor szerválok még egyet.