netKar Pro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki lehet logikazni, de inakbb erezni kellene, ami nekem mar annyira nem megy;P Pl.: ugyanolyan kemenysegu rogoknal, de rovidebb rugoutnal, alacsonabb lesz a hasmagassag, es kemenyebbek (elofeszitettebbek) a rugok. De ha lagyabb rugot teszunk be erre a rovidebb rugouthoz, akkor a rugout marad, puhabb lesz, kisebb terhelesre is eleri a veget, es persze, valamivel alacsonyabb is lesz a hasmagassag, mivel az allando suly jobban osszenyomja a lagyabb rugokat😉
Ez tovabb bonyolithato a lengescsillapitokkal, amelyek az osszenyomas "sebesseget" allitjak.😊 Ezzel kompenzalhatjuk (lassithatjuk) az alacsonyabb rugout miatti gyorsabb "beutodest", ami persze a sulypontathelyezes rovasara is megy;DDDD
De a Skip Barber latvanyosabb lehet, mert ott nem lehet rugokat allitani (az fix, egyfelet gyartanak, hasznalnak), csak a Spring P.O.-et lehet allitani (rugo alatti "tarcsa", amivel feljebb toljak, elofeszitik a rugot, igy a kasztni is alacsonyabbra kerul). A Skippy-nel az elso-hatso oldalmerevitessel (rackbar, rollbar stb.) lehet tovabb kemenyiteni, lagyitani a "rugozast", az oldalmozgasokat, az auto "csavarodasat".

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
www.smart-bus.hu
Egyébként van a játékban valamiféle levágás ellenõrzés mert ugye a replaynél kijelöli az idõvonalon pirossal a legjobb kört és én mentem egy 1:13:921-et is, de ott egy picit levágtam és nem is jelölte azt pirossal, hanem csak a 941-et.
Mindkettõnk setupja fent van replayel együtt itt. Gergõé inkább alul még az enyém túlkormányzott.
www.smart-bus.hu
"Pont mikor jön egy pc-re már szintén évek óta várt játék az F1 2010.
Micsoda nyalánkság a szeptember vége, október eleje WRC,F1 2010,FIFA 11,PES 2011
Jó lesz már a sok vérpistike,kombótömeg játék után egy kis szimulációáradat...mert én így szeretem."
Értitek nem? Egy kis szimuláció áradat... kis ééééédes! 😄
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Az utolso install-t mar ugy kezdtem, hogy minden auytonal beleptem es mentettem egy default-ot😊 Bar hajlamos vagyok en is elpiszkalni es/vagy nem elmenteni, betolteni😉
Multkori versenyen azzal szivtam, hogy rakattintottam a sajat elmentesre, aztan hajra. Kesobb jottem ra, hogy nem artana egy Load is;D Regebben, szerintem az sem volt😉
Egyébként a view fülnél lehet állítani az FFB-t, ez nekem újdonság... 😄
www.smart-bus.hu
Akkor legyen az, hogy nem is érinthetik, mert az úgy tisztábban látható. Nektek jó így?
De pl GPC-n volt olyan -ha jól emlékszem snettertonban- hogy megvolt mondva, hogy az elsõ(?) kanyar kijáratánál teljesen ki lehet használni az aszfaltozott részt, pedig a fehér vonal jóval beljebb volt. Nekem egyébként egyelõre az a lényeg, hogy jól szórakozzunk, meg tesztlegesük a játékot, pár centin nem fogok összeveszni 😊
www.smart-bus.hu
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Csináltam egy pályát, amiben teszteltem az objektumokat (pálya, fû, kerítés vagy korlát, stb) teljesen jól mûködik minden...
Allitgattam a kormanyt, most jobb (900/15:1), az autot is kicsit, de lejebb nem nagyon megy😉 Volt egyszer 1:14:9, de valszeg veletlenul😊
Én a 20:1-hez csak 400 fokot használnék a helyedben... asszem... de már félve írom le! 😄
Nem fûti az a procit... milyen géped van?
www.smart-bus.hu
Nem nativban hasznalom, annyira nem jobb (persze, azert szebb), feleslegesnek erzem futeni a procit.
A dombrol lefele, egyenesen, aztan jobbra-balra😊
En erre megyek, remelem jo fele😊)
TFT monitort nem natívban használod? 😊 Mi is az a HScale?
Tiszta kérdõjel lett az életem amióta beszélgetünk! 😄
Még valami... ezen a "rövid mustár" pályán a dombról lefelé van egy rész, ahol kétfelé lehet menni... na most egyenesen, vagy balra "illik" menni? 😄
www.smart-bus.hu
Kozben megneztem, igazabol 2-esen hasznalom az AA-t😉 Ugy nez ki, valamikor ataltam minosegi megjelenitesre;DD
Az AA-t a programon belul lehet allitani (0-8), nalam mukodik, a minoseget a config file-ban (c:\Documents and Settings\Alexease\My Documents\netKar PRO\cfg\nk3d.ini).
Nalam ez a kulonbseg (igaz, 2-sel nem csinaltam, de nem sokkal rosszabb mint a 8-as):

Ti milyen kormányszöggel mentek? Nekem a 360fok (18:1) kicsit érzékenynek tûnik...
www.smart-bus.hu