4108
  • Alexease
    Regebben en is osszeszedtem ezt-azt, es elkuldtem Neki, hogy miket lehetne javitani, valtoztatni, modositani stb. De nem sok minden, vagy inkabb, szinte semmi nem tortent;) Pedig amikor egyutt indultunk iRacing futamokon, O irt eloszor, megismert?!;)
  • LESCO
    Norbitól elnézést az utolsó körért.
    Nálam nagyon messze volt a két autó egymástól. Ezt most a replay-en is visszanéztem, majd rakok be képet a kocc előtti pillanatokról. Bő fél méter volt a két autó között, én az ütközésből szinte semmit nem éreztem, mintha a két autó össze sem ért volna. Ezzel a netkóddal így sajnos versenyezni nem nagyon lehet.

A full mode sajnos félig működik csak, így semmi értelme a kerékcserének.
    Kicsit olyan "olasz" ez a szoftver...

Most érzem igazán, hogy mit is ér az iRacing mögötti support.
  • VO101 tvr
    Nagyon úgy néz ki, hogy sajnos a netkód lesz a játék legnagyobb hibája. Fél-egy méteres távolságokat képes eltüntetni.
  • csige791
    Csináltam egy fórum topicot ahova leírhatjátok javaslataitokat a játék fejlesztésével kapcsolatban. Ezeket pedig később elküldöm Kunosnak, hátha megvalósít belőle valamit.
  • csige791
    nem tudom.
  • csige791
    2. Forduló eredmények

Ponttáblázat
  • VO101 tvr
    A második futam végére teljesen elment a motorerő az autóból. Annyira, hogy már az 5. fokozatot sem tudta teljesen leforogni, a hátsó egyenesben 210 volt a max sebességem.
    Valamiféle motormeghibásodást szimulált a program? Lehet erről olvasni valahol?
  • csige791
    Hát az első futam előtti anyázást meg bazmegolást úgy érzem, hogy pontlevonással kell majd büntetni a következő bajnokságban.

A Full mode meg egyelőre felejtős.

A második futamon meg pont elment a netem amikor csatlakozni szerettem volna, így azt ki is hagytam.

• LESCO
    Sok érdekes tanulsága volt számomra a mai versenyeknek. Ha lesz egy kis időm, leírom. Most viszont inkább megnézem a Minnesota-Dallas meccset, ott legalább történik valami...
  • csige791
    Ilyenkor nyomkodni kell a K majd a P betűt amég ki nem írja, hogy keyboard config off, illetve xbox confog off.
  • nono55
    miért nem működik a serveren a G25-öm?
  • csige791
    A 2. kvali nem lesz, elfelejtettem törölni.

Akkor nem lesz kötelező kerékcsere.
  • LESCO
    Szerintem se legyen kötelező a kerékcsere, csak opcionális...
    A második kval-t meg nem értem, minek, ha a rajtsorrend a befutó fordítottja?
  • csige791
    idézet:
    "A Kvalifikáció előtt futunk egy 5 körös teszt futamot, hogy ne élesben szembesüljünk először a FULL MODE megoldásaival."

Ebben mindenki kiállhat többször is a boxba, hogy lássa milyen is ez a gyakorlatban.

A boxkiállás több izgalommal jár, plusz lehet taktikázni is kicsit. Az f1 futamok sem 2x 30 körösek attól hogy van box.

De ha sok panasz lesz rá akkor a rendes bajnokságban nem lesz kötelező, csak azért találtam ki, mert így talán színesebbé teszi a futamot.
  • VO101 tvr
    Az miért jó, hogy kötelező a boxkiállás? Gyakorolni sem lehetett FullMode-ban a kerékcserét és a hosszabb versenytáv is értelmét veszti, gyakorlatilag 2*13 körössé válik.
  • csige791
    hamarosan elkeszul egy iRacing.com hoz hasonloan mukodo adatbazis rendszer elso verzioja, Nagy Gergonek koszonhetoen.
    lesz sajat rank rendszerunk, prequal meg miegymas.
  • simcompany
    nem, mennénk Csigéhez, de jelenleg demo verzió van csak
  • csige791
    I. Magyar teszt Bajnokság 3. versenynap:

Időpont: 2010.10.17. Vasárnap, 20:00 óra (CEST)

Pálya: Snetterton
    Autó: Formula Renault 2000 (F2000)

Mód: Full Mode
    Kvalifikáció: 10 perc. (Mindkét futam előtt egy-egy)
    Versenytáv:
    1. futam: 10 kör +1 felvezető kör.
    2. futam: 25 kör +1 felvezető kör. Egy Boxkiállás kötelező, tankolni tilos, csak a kerékcsere engedélyezett!
    Rajt: Repülő Rajt
    A 2. futamon rajtsorrendje az 1. futam befutójának a fordítottja.

A Kvalifikáció előtt futunk egy 5 körös teszt futamot, hogy ne élesben szembesüljünk először a FULL MODE megoldásaival.

A pálya 2. kanyarjának kijáratánál található bukótér használható versenyezésre. (átlehet lépni a fehér vonalat akár 4 kerékkel is).

A FULL MODE hibája, hogy ha hozzáérünk az üzemanyag mennyiséghez akkor rengeteg időt számol a szervizelési időhöz, ilyenkor csak állítsuk vissza az eredeti értékre és helyre áll a probléma.

A kvalifikáció előtt (19:50) találkozó a netKar főmenüjéből elérhető chat-en.

Szerver: netKar.hu
    Pass: kesjar

Official Hungarian League netKar.hu
  • Alexease
    1 napra 2 verseny szervezve, kezd alakulni a dolog;)
    Ami pech, hogy ma sem leszek, fel kilencre megyek valahova.
  • simcompany
    ma tesztfutam demosoknak. első futam, oktató jelleg, akinek nincs türelme rookie-khoz, az inkább ne jöjjön :)

társalgó
  • nono55
    köszi, megvan! :D
  • Alexease
    Felso menu: MAP :)
    De ha olyan palyat szeretnel, ami meg nincs bent az adatbazisaban, "meg kell csinalni". Erdemes a gyors korok elott menni a palyan egy tokeletes kort, kozepen, es abbol a MAP/New Map reszben elkesziteni a palyarajzot (automata, allitasokkal, egyertelmu, egyszeru). Utana a gyors koroknel mar lesz a Map Manager-ben bekapcsolhato palyarajz.
  • nono55
    telemetriában hogyan lehet előcsalni a pálya rajzot?
  • LESCO
    "Lehet bennem van a hiba de elsőre sokkal élvezetesebb volt u.a settel mint snetterton"

Nem benned van a hiba, hanem Snettertonban. A pálya iszonyú bumpos, a telemetria szerint a hátsó egyenes közepén-végén 4-7 mm-es kilengéseket produkál a futómű, és s kanyarok is nagyon bumposak. Az első sikán kijáratán nekem rendszeresen "elugrál" a hátulja, nagyon nehéz jó köröket menni stabila. Legalább is nekem.
  • csige791
    Van pár (igen gyors) nK fan ismerősöm, őket megpróbálhatom meghívni, de idegenekhez kellene angol nyelvű szabályzat meg ilyenek, azt pedig nem tudom vállalni, hogy megcsinálom, mert nem vagyok annyira jó angolból, ráadásul még a magyar része sincs kész például a szabályzatnak.

Az első bajnokság biztos kis létszámú lesz, de a demós nyereményben bízok, hogy sokan kipróbálják és meg is veszik. Így a 2. bajnokság akár jó is lehet.
  • VO101 tvr
    Gondolom nem én találom fel ezzel az ötletemmel a spanyolviaszt, de érdemes lenne nemzetközivé tenni a bajnokságot. Már most vélelmezhető, hogy Magyarországi nK közösség nem fog robbanásszerűen bővülni. Néhány környező országbeli versenyzővel viszont már népesebb, akár A és B futamos bajnokság is kialakulhatna. Csak ötletként egy Alpok-Adria bajnokság.
  • VO101 tvr
    Fullscreen-ben kell futtatni, hogy működjenek a beállítások.
  • csige791
    Hol tudom beallitani az elsimitast mukodore?
  • LESCO
    Ahogy nézem ez a Hock új lehet, mert nekem volt egy régi, de az sajnos textúra hibákkal volt tele.
  • csige791
    Nincs konkrét hely, én különböző fórumokról vadászom őket.
  • LESCO
    Ez a KS2 olyan GP2 fíling?
  • LESCO
    Szerintem is menjünk hockenheimen...
    Már töltöm is le... :)
  • csige791
    hock
  • VO101 tvr
    Támogatom. Honnan lehet letölteni a Hockenheimring-et?
  • lac coo
    Fene tudja... biztos jó lesz, de jobban örülnék valami hátsókerekes GT autónak !!!!
  • Alexease
    Formula KS2 (a kovetkezo uj auto):

• Alexease
    Ez most melyik Hock?!:) Egyhete is megjelent egy:) Van valami tuti hely, ahova a valoban veglegeseket rakjak fel es/vagy megbizhato?!
  • santibi
    Kipróbáltam és nagyon tetszik. Szuper!!. Lehet bennem van a hiba de elsőre sokkal élvezetesebb volt u.a settel mint snetterton. (F2000)
  • csige791
    Megjelent Hockenheim. Mi lenne ha uccso futamot (abarth/oscherlebein) lecserélnénk fTarget/Hockenheim-re mondjuk 1 futam 40 kör full mode?
    ?
  • csige791
    Légyszi olvassátok el a legújabb hírt a netkar.hu-n, és az alapján szavazzatok. Meg szeretném csinálnom a versenynaptárt, de enélkül nem igen tudom.