netKar Pro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Jo lenne valami hatsokerekes dobozos is😉 Egy regi naturalis a '60–'70-es evekbol, es egy mostani GT-kategoria😉
So...for the English speakers: a new car is coming soon to nKPRO, and it's not a F1, as they just said on the official nk forum.
Kunos just announced not 1, but 3 new fictional cars, based on real cars hopefully before Xmas.
the update will be free of charge
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Gondolom valami F1 kategóriájú fantázia autó, ha már összedobott egy új fizikát FVA-hoz .
De akármi is lehet 😊
Nem ertek hozza, igy meg nem mondom, talan majd valami fanatikus azonnal megmondja a tutit😉 Talan GP2, vagy a FVA-bol a Ferrari, de aztan lehet barmi mas is;D
Épp azon gondolkoztam, hogy a másik hétre meg egy ugyanilyen 4 futamos bajnokságot csinálni, minden futamon másik autóval és ha ezek lementek akkor csinálni egy komolyabbat.
Tehát
Magyar demó teszt bajnokság: szept 26, okt 10, okt 24, nov 7.
Magyar teszt bajnokság: okt 3, okt 17, okt 31, nov 14.
De felõlem azt is csinálhatjuk, hogy minden héten rendes futam, és havonta egyszer meg egy demó az újaknak akik kiakarják próbálni.
A másik amin gondolkoztam, ha lesz idõm utána néznek, mert mintha valahol lenne egy Crema mod ami mûködik demóba és több box hely van.
Az iRacing-ben nagyon sokat szamit a "tokeletes" palya, legalabbis mint aszfalt es kozvetlen kornyezete (a fu, homok mar nem az igazi😛).
Azért mikor fel lett vetve a fordított sorrend beírtam, hogy ne hogy ki'szatok velem! 😄D
érdekes volt hogy mind toe in és toe out-ban azokat az idõket mentem, csak így tudtam a jobb elsõt is melegen tartani verseny közben,..a bal elsõ menthetetlenül elszáll ezen a pályán.
Viszont ami aggasztott, hogy a felvezetõ körben egyszer csak leállt a motor (?!) és ugye állóra kellett fékezni hogy indítózzak, aztán ezt még egyszer megcsinálta, és akkor már absz. nem értettem mi van...
De ez a pálya amúgy sem feküdt nekem, nagyon elmászik az eleje, a sóderágy még nincs kész (célvégi gumifal közeli sóderágy egyszerûen úsztat...), szal nekem nem jött be.
De azért ott voltam, és a következõn is ott leszek (csak kicsit több idõt kell szánni rá...de beütött a MotoGp, meg elõtte a WTCC..és ne soroljam úgy is mindenki tudja)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
www.smart-bus.hu

www.smart-bus.hu
Ha gondoljátok csinálhatunk egy 4 futamos demó bajnokságot vasárnapi start-al. Ahogy nézem egyelõre csak olyanok járnak versenyekre akik nem ma kezdték szóval nem baj ha nincs még kész a szabályzat meg ilyesmi, szóval lehet anélkül is egy ilyen kisebb fun bajnokság.
ellentétes héten meg nem demó.
Bár béna idõket megyek, de tömény élvezet ! 😄DDD
Kellett ez a hosszú egyenes, hogy ne lehessen kivédekezni a gyorsabbat.
Az ötlet, a fordított rajtsorrendre, nekem tetszik.
Pálya: Dijon-Prenois - Short Track
Autó: Abarth 500
Kvalifikáció: 2x10 perc. (Mindkét futam elõtt egy-egy)
Versenytáv: 2x12 kör.
Rajt: Repülõ Rajt
Szerver: netKar.hu
Pass: zengo
www.smart-bus.hu
..
Nem tudom mi lesz, mert MotoGp is (kihagytam a stream-t, inkább megnézem felvételrõl) lesz.
az lesz ami lesz, ez lesz.
lehet jövök..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Összedobok egy egyszerû csíkot, kívnáncsi vagyok hogy bírja a huplis utat 😊))
Az a baj, hogy NV panelbõl sem reagál rá, mivel az exe nem egybõl a játék exe fájlja...
Zavaró, hogy a rajtrács az orrom elõtt rajzolódik ki! Aki eddig nem vette észre meg ne nézze, mert idegesíteni fogja! 😄 😄
www.smart-bus.hu
Az AA... én AF-rõl beszélek mesterem! 😉
www.smart-bus.hu
AA-t es AA Quality-t lehet allitani #2509.
www.smart-bus.hu
Ugy nez ki, maradt az eredeti netKar stilus, annyi valtozott, hogy a vegso beallitasokhoz, mar szukseges a sajat editora is.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Nalam valn valami autokezelesi-korlat, aminel nem megy lejjebb a dolog. Nehany kor alatt altalaban elerem a minimumomat, aztan mar szinte mindegy mit hova allitok, ahoz hozzaszokva, ismet ugyanolyan idoket megyek😉 Egy ido utan, lehetnek extrem elallitasok is, azutan is nehany tizeden belul ugyan olyan koroket megyek😉