netKar Pro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Mondjuk ha olyan jó mint a FVA akkor "F1" is jöhet !😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Az jó lenne, bizony!!!

Alexease
Az hogy nem F1-es, az ketfelet jelent het: nem liszenszelt F1 auto vagy meg a parametereiben sem F1-es😊 Igazabol, teljesen mindegy😉 A lenyeg, hogy kinezetre "nagy formula", az F3-as felett, es ez a lenyeg😉

Jo lenne valami hatsokerekes dobozos is😉 Egy regi naturalis a '60–'70-es evekbol, es egy mostani GT-kategoria😉
csige791
kicsit nyomoztam:

So...for the English speakers: a new car is coming soon to nKPRO, and it's not a F1, as they just said on the official nk forum.

Kunos just announced not 1, but 3 new fictional cars, based on real cars hopefully before Xmas.
the update will be free of charge

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

csige791
az orra egészen alacsonyan van. lehet williams lesz, azok elvileg ingyen vagy olcson adjak a licenszet, mert sok jatekban benne vannak.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

lac coo
Nem ferrari, legalább is annak tükör része eléggé kiállna a ponyva alatt.
Gondolom valami F1 kategóriájú fantázia autó, ha már összedobott egy új fizikát FVA-hoz .

De akármi is lehet 😊

Alexease
Formara valami openwheel😊))))
Nem ertek hozza, igy meg nem mondom, talan majd valami fanatikus azonnal megmondja a tutit😉 Talan GP2, vagy a FVA-bol a Ferrari, de aztan lehet barmi mas is;D
Ez meg mi ez? <#nevetes1>

Alexease
Uj addon a progihoz, lehet talalgatni, mi van a ponyva alatt😊)

http://www.netkar-pro.com/

csige791
Egyáltalán mi legyen két hét múlva? Javaslat pálya/autóra valakinek?

csige791
Hát az a terv, hogy 1-ik héten demó a másikon rendes. Ha nem kellet volna vennem videókarit akkor már megvettem volna még egy licenszet nyereménynek és akkor rendesen be lett volna promotálva egy demó bajnokság, ami által remélhetõleg mégtöbben leszünk. Ez a mostani 4 futamos demó csak ilyen pótcselekvés.
Épp azon gondolkoztam, hogy a másik hétre meg egy ugyanilyen 4 futamos bajnokságot csinálni, minden futamon másik autóval és ha ezek lementek akkor csinálni egy komolyabbat.

Tehát
Magyar demó teszt bajnokság: szept 26, okt 10, okt 24, nov 7.
Magyar teszt bajnokság: okt 3, okt 17, okt 31, nov 14.

De felõlem azt is csinálhatjuk, hogy minden héten rendes futam, és havonta egyszer meg egy demó az újaknak akik kiakarják próbálni.

A másik amin gondolkoztam, ha lesz idõm utána néznek, mert mintha valahol lenne egy Crema mod ami mûködik demóba és több box hely van.

Ezt a demo autó/demo pálya dolgot érdemes még erõltetni? Aki komolyan gondolja, szerintem az nem ijed meg 20 eurotól. Csak mert megint Prato F1600-al... Most volt nemrég.

Alexease
A palya sajnos legge beta-s, nem csak kinezetre😉 Minnel jobb egy szimulacio, fizika, annal reszletesebb, jobban erezheto palyak szuksegesek hozza (korrekt aszfalt tapadas, 3D-s kerekvetok es utegyeletlensegek, jol beallitott soder, homok, fu stb.).
Az iRacing-ben nagyon sokat szamit a "tokeletes" palya, legalabbis mint aszfalt es kozvetlen kornyezete (a fu, homok mar nem az igazi😛).
b-type
néztem tök jókat mentetek 😊
Azért mikor fel lett vetve a fordított sorrend beírtam, hogy ne hogy ki'szatok velem! 😄D
érdekes volt hogy mind toe in és toe out-ban azokat az idõket mentem, csak így tudtam a jobb elsõt is melegen tartani verseny közben,..a bal elsõ menthetetlenül elszáll ezen a pályán.
Viszont ami aggasztott, hogy a felvezetõ körben egyszer csak leállt a motor (?!) és ugye állóra kellett fékezni hogy indítózzak, aztán ezt még egyszer megcsinálta, és akkor már absz. nem értettem mi van...
De ez a pálya amúgy sem feküdt nekem, nagyon elmászik az eleje, a sóderágy még nincs kész (célvégi gumifal közeli sóderágy egyszerûen úsztat...), szal nekem nem jött be.
De azért ott voltam, és a következõn is ott leszek (csak kicsit több idõt kell szánni rá...de beütött a MotoGp, meg elõtte a WTCC..és ne soroljam úgy is mindenki tudja)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Az elso versenyen nehany szazados/ezredes befuto lehetett, a masodikon pedig elneztem valamit, azt hittem, lesz meg egy kor, arra tartalekoltam;D
Csíter! 😄

www.smart-bus.hu

csige791

setupoláshoz

Ha erre gondoltál...
A lap alján van egy fejezet "Setup készítés" címen.

A mi édes anyanyelvünkön nincs valami ide illõ? 😊

www.smart-bus.hu

lac coo
Hát én ma kihagytam, fáradt is voltam ehhez, meg ( vessetek meg...) nem ismerem ezt a pályát sem .... 😊

csige791
köv. héten demó, aztán utána tõlem lehet bármi, döntsétek el, én mindent szeretek.
Ha gondoljátok csinálhatunk egy 4 futamos demó bajnokságot vasárnapi start-al. Ahogy nézem egyelõre csak olyanok járnak versenyekre akik nem ma kezdték szóval nem baj ha nincs még kész a szabályzat meg ilyesmi, szóval lehet anélkül is egy ilyen kisebb fun bajnokság.
ellentétes héten meg nem demó.

lac coo
Aosta Sport nagyon jó az F2000-el !!!
Bár béna idõket megyek, de tömény élvezet ! 😄DDD

Mehetnénk itt F3-as autóval is egy versenyt.

Jó verseny volt.
Kellett ez a hosszú egyenes, hogy ne lehessen kivédekezni a gyorsabbat.
Az ötlet, a fordított rajtsorrendre, nekem tetszik.

csige791
Idõpont: 2010.09.19 Vasárnap, 20:00 óra CEST

Pálya: Dijon-Prenois - Short Track
Autó: Abarth 500

Kvalifikáció: 2x10 perc. (Mindkét futam elõtt egy-egy)
Versenytáv: 2x12 kör.
Rajt: Repülõ Rajt

Szerver: netKar.hu
Pass: zengo

bardocz
Nem értem, azt hittem, hogy ha mondjuk 40mm-re van állítva, akkor a rugón 40mm-t húz össze, ezáltal ennyivel kerül lejjebb a kocsi. Erre meg tök fordítva mûködik😄
bardocz
Ha a preload-ot növelem, akkor nõ a hasmagasság is. A játékban azt adja meg ez, hogy a rugóút mennyi?
Lehet... majd megnézem...

www.smart-bus.hu

lac coo
Van az többnél is, asszem spa is ilyen ...de lehet tévedek, minden esetre vannak ilyenek , elég zavaró a homályos maszlag az ember elõtt 50 méterre ...

csige791
az csak ezen palyan van szerntem, szarul van megcsinalva.

b-type
Kipróbáltam a pályát...fff nem tetszik 😄
..
Nem tudom mi lesz, mert MotoGp is (kihagytam a stream-t, inkább megnézem felvételrõl) lesz.
az lesz ami lesz, ez lesz.
lehet jövök..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Vagyis az jó amit odaát leírtál egyszer?
Összedobok egy egyszerû csíkot, kívnáncsi vagyok hogy bírja a huplis utat 😊))

Akkor #2528 😄

Az a baj, hogy NV panelbõl sem reagál rá, mivel az exe nem egybõl a játék exe fájlja...

Zavaró, hogy a rajtrács az orrom elõtt rajzolódik ki! Aki eddig nem vette észre meg ne nézze, mert idegesíteni fogja! 😄 😄

www.smart-bus.hu

Alexease
Olyat itt nem lehet allitani, AA-t lehet, azert irtam azt😉
Igen... fõleg, hogy nem folyik ki az érzékeny szemem! 😄

Az AA... én AF-rõl beszélek mesterem! 😉

www.smart-bus.hu

Alexease
Azzal gyorsabb vagy?!😊))
AA-t es AA Quality-t lehet allitani #2509.
No jönnek itt a kérdések... anisotropic filter-t miképpen lehet varázsolni a játékba? 😊

www.smart-bus.hu

Alexease
Itt van egy tonna leiras, kep, video a palyakeszitesrol: http://forum.radiators-champ.com/track-development-f14/

Ugy nez ki, maradt az eredeti netKar stilus, annyi valtozott, hogy a vegso beallitasokhoz, mar szukseges a sajat editora is.
<#bee1>

www.smart-bus.hu

pointer4
Fél órája beszéltem telón Mabo-val, valahonnan jött haza autóval, családostul. Várj türelemmel, bár mondtam neki, ne válaszoljon 😄
Picit megnyugodtam! 😊)

www.smart-bus.hu

Alexease
Igen, a diffinel is igy hivjak az elofeszitest😉
bardocz
Hm, lehet igazad van😄
Nem akarlak megbántani, de szerintem a tulaj a picit fiatalabb "hölgyeket" ( kis kurvákat! 😄 ) célozta meg vele... 😄

www.smart-bus.hu

bardocz
Tegnap láttam egy Seatot, aminek valami világító szarság volt a felnijén. Nem lehet egy puncimágnes dolog, mert anyám felnyerített, amikor meglátta😄
Preload... letettem volna a nagy esküt, hogy az a difihez tartozik! 😄

www.smart-bus.hu

Már csak valami villogó szarság kéne a helyzetjelzõ helyett... állítólag attól is gyorsul! <#idiota>

www.smart-bus.hu

Jut eszembe... nem égett tegnap a füled? Egész nap szidtalak amiért nem akarsz nekem cockpitet csinálni! 😄 Mabo meg nem válaszol az e-mailre... 😞(

www.smart-bus.hu

Alexease
Az rF (ISI engine) nekem rosszabb, ott szinte semmit nem erzek, vagy legabbis csak a nagyobb, durvabb allitasokat. Itt es az iR-ben mar a kisebbeket is erzem, latom. Az erzes inkabb mar csak arra vonatkozik, amikor a tizedekert kellene mennem, es a nagyon kicsi beallitasokat kellene tesztelni😉 Ahoz mar minden korben, minden kanyarban, mindig pontosan ugyanugy kellene menni, ami most nem nagyon jon ossze, egyelore kicsit esetleges a dolog. Nem nagyon, eppen csak annyira, hogy a minimal dolgok kozott mar ne erezzek kulonbseget😉

Nalam valn valami autokezelesi-korlat, aminel nem megy lejjebb a dolog. Nehany kor alatt altalaban elerem a minimumomat, aztan mar szinte mindegy mit hova allitok, ahoz hozzaszokva, ismet ugyanolyan idoket megyek😉 Egy ido utan, lehetnek extrem elallitasok is, azutan is nehany tizeden belul ugyan olyan koroket megyek😉